Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Az összefoglalós videón elég jól bekarikázták, hogy hogyan is fordult alá a lába... sztem tényleg megsérült... azért is kellett backupnak Bell

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
nevezzük.nem tudom mi az igazság pár napja még ment a duma bush miatt
több mint 13 éve
Forte-ról mit tudni játszani fog?vagy besértődött?
több mint 13 éve
www.youtube.com/watch?v=yMSCOYU2chw&feature=relmfuez az egyik kedvencem tőle, meg a FG visszahordása a Giants ellen 😀
Sam Bradfordfüligjimmy
de jó lenne, kár hogy az ő sportágát kinyírják a módosításokkal.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
www.youtube.com/watch?v=yMSCOYU2chw&feature=relmfuwww.youtube.com/watch?v=fJOJh8qkW24&feature=relmfu
Sam Bradford
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Mike Tice:Ő AZT!
"The first thing I have to do is correct me."
"We need to block. Block. Block people. We can't do anything unless we block people."
Tice bázzeg bikinis tinikkel tudsz hajókázni de 2 évbe telik mire ez leesik neked?Delete
Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
Mike Tice:"The first thing I have to do is correct me."
"We need to block. Block. Block people. We can't do anything unless we block people."
Tice bázzeg bikinis tinikkel tudsz hajókázni de 2 évbe telik mire ez leesik neked?

több mint 13 éve
Amúgy azt a mondatot, hogy a támadófal szar, ebben a topicban annyiszor leírtuk, hogy nyugodtan helyettesíthetjük valami mással, pl hogy a DOLOG vagy valami hasonló.Abszolút támogatom, ezentúl ha azt írom, hogy DOLOG, az "szar az OLine", ha azt, hogy Ő AZT, az "Tice takarodjon az anyjába", ha azt írom, hogy ÉN MÁR, akkor "az utolsó sört már nem kellett volna".
csi77
ÉN MÁR, úgyhogy alszom, jó éjeszakát, jó gyűlölködést kívánok, Ő AZT.
több mint 13 éve
Sajtó konferencia épp most zajlik:Cutler said the offense has already solved the ``2-man'' defense problem that plagued him against Packers.
Ez gyorsan ment 😊
több mint 13 éve
Az lenne a jó, ha Jay saját magát védené meg LT-ben... és QB-ban is ő játszana...mindezt kánonban.... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Nem is értem mit höncölög Cutler. Csak 7 sack? Egy franchise qb-nek ki kell ennyit bírni meccsenként!Amúgy azt a mondatot, hogy a támadófal szar, ebben a topicban annyiszor leírtuk, hogy nyugodtan helyettesíthetjük valami mással, pl hogy a DOLOG vagy valami hasonló.
😀
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
"There is no question that Cutler's performance on the field Thursday night was terrible. Yes, the offensive line was a major factor in his poor decisions, but in the end, the four interceptions were his fault for pushing the issues and trying to teeter the line between risk and reward. Cutler needs to improve on his decision-making and offensive coordinator Mike Tice needs to find a better game plan that will allow the offense to succeed."Ebben minden benne van. Martz szerintem jó munkát végzett Cutlerral, tavaly jóval kevesebb rossz döntést hozott. De a mi emberünk Mike Tice.
több mint 13 éve
na mindegy, örüljünk hogy szezon van aztán kész. Csak sztem ilyenkor arról kéne karikatúrát csinálni hogy Webb hogyan szedi a sátorfáját, és hogy segít neki a fal még legalább 2 tagja neki.davemayerLovieés Tice meg intézik a repjegyet Kolumbiába. A vezetőedzőnk is SZAR, az a helyzet. A bili nagyot fog borulni idén, ahogy nemrég írtam, nem lepődnék meg, ha Cutler otthagyná a csapat (persze 119 sackkel a háta mögött ő lesz a nagy quitter a médiának, mindegy), MRI-nek pedig ki kell vágnia BigLávot és Tájszot is, ha azt akarja, hogy itt három éven belül legyen valami.
több mint 13 éve
bleacherreport.com/articles/1338448-chicago-bears-defending-jay-cutler Csak rájönnek már ezek a puhapeckek,hogy kellene valamit tenni! :/
több mint 13 éve
Fortéról mit tudni?
több mint 13 éve
Pont ezt bírom én is... 09-es szezon után jött Tice mert szar volt az O-line... És aztán mi lett? Katasztrófa. De persze orrba szájba azt hallom/olvasom hogy milyen kitűnő munkát végzett. 09-ben a futásblokkolás volt borzalom, egyedül ez javult, de kétlem hogy ez az ő érdeme lenne.2008ban is anyáztunk. Tényleg rossz falunk volt: St. Clar-Beekman-Kreutz-Garza-Tait. Azt hittük náluk már nem lehet rosszabb. Mára visszasírjuk őket. Nice move.tüsi91Még 2009ben is jobb volt, a hétvégén Frank "The Tank" Omiyale sokkal jobban tartotta magát Ware ellen. Méghogy Tice a liga legjobb OL edzője... röhögnöm kell.
Sam Bradfordfüligjimmy

több mint 13 éve
2008ban is anyáztunk. Tényleg rossz falunk volt: St. Clar-Beekman-Kreutz-Garza-Tait. Azt hittük náluk már nem lehet rosszabb. Mára visszasírjuk őket. Nice move.tüsi91Még 2009ben is jobb volt, a hétvégén Frank "The Tank" Omiyale sokkal jobban tartotta magát Ware ellen. Méghogy Tice a liga legjobb OL edzője... röhögnöm kell.
Sam Bradford
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
2008ban is anyáztunk. Tényleg rossz falunk volt: St. Clar-Beekman-Kreutz-Garza-Tait. Azt hittük náluk már nem lehet rosszabb. Mára visszasírjuk őket. Nice move.tüsi91és eltelt 4 év, és aki ezeknek az irányításáért felel (gondolom van egy kis beleszólása abba hogy kivel érdemes dolgozni és kivel nem de javítsatok ki ha nem) azt felfelé buktattuk gyakorlatilag, ki érti ezt?
na mindegy, örüljünk hogy szezon van aztán kész. Csak sztem ilyenkor arról kéne karikatúrát csinálni hogy Webb hogyan szedi a sátorfáját, és hogy segít neki a fal még legalább 2 tagja neki.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
2008ban is anyáztunk. Tényleg rossz falunk volt: St. Clar-Beekman-Kreutz-Garza-Tait. Azt hittük náluk már nem lehet rosszabb. Mára visszasírjuk őket. Nice move.
több mint 13 éve
ezek a karikatúrák kibaszott szánalmasak. Megnézném akármelyik tahót hogy kiakadna-e ha ÉVEK ÓTA verik a fejét ha megfordul a zsebben. Lehet nem vagyok sportember de ha ez a helyzet velem történik én is kb ugyanezt tettem volna. Valószínűleg felvetette először a problémát az edzői szobában (nem hiszem el hogy nem panaszkodott még a színfalak mögött emiatt) de mivel szarnak a fejére ezért a frusztráltságát az 5dik sack és a 30dik hit után így vezeti le- és erre ő a gyökér? Én személy szerint (ennyi idő eltelte után) verném a hülye fejét a sisakommal. Tényleg az lesz a vége hogy elhúz innen a picsába és akkor szopó lesz, mert most megmondom hogy más nem fogja bírni így az ütéseket, ez az ember többet kapott itt nálunk eddig a 3 éve alatt mint másik 5 NFL QB a pályafutása alatt. És akkor ilyen írások meg karikatúrák jelennek meg róla... szánalom, meg is érdemeljük hogy szopjunk.Ja és ha az évek alatti mozgásokat megfigyeljük akkor észrevehető hogy az OL alig változik, nincs drasztikus átalakítás, invesztálás, de még toldozgatás-foltozgatás sem, mintha minden így lenne rendben ahogy most van. Tice a kurva anyádat.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Abban egyetértünk, hogy Cutler úgy viselkedett, ahogy egy játékosnak sohasem szabad a csapattársával. Nem hiszem, hogy különösebb probléma lenne ebből. Ami kibaszott irritáló volt, az az, hogy ez a benga nigger röhögött rajta... RÖHÖGÖTT. Most ugye a média lovagol rajta, van miről írni, van miről elmondani a frankót a nagy erkölcs és futballszakértő firkászoknak. Cutlert ismerve bőven túl van már a témán, bocsánatot kérni nem fog. Egy ilyen szánalom után valamit változtatni kellett a falon, legalábbis mutatni,hogy a törekvés megvan. Spencer hihetetlen ótvar volt, jó megoldása nem volt, azt se tudta ki kivel van. Bár lehet ő se lenne ekkora szar, ha nem Jamarcus mellett játszana...
több mint 13 éve
- Abe Simpson