NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Karácsonyi tripla
58
12
19:00, Netflix
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
na akkor már értem 😀Tegyük hozzá, hogy a meccset se láttamWilson > Cutlerezt nem értem, kifejtenéd?davemayer
füligjimmy
Tony Romofüligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
10 jó passz 2 TD? Ha még imádkozna is, elhomályosítaná Tim Tebowt!!!!!Wilson > Cutlerezt nem értem, kifejtenéd?davemayer
füligjimmy
Tegyük hozzá, hogy a meccset se láttam
Tony Romo
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Cutler - QBén is így gondolom (bár az h nem QB egy kicsit erős) de Jimmy nem ezt írta.
Wilson gyerek - nem QBGo Vikings!
Amúgy sztem Flynnel tegnap ha nem is simán de simábban nyert volna a Seattle.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Cutler - QBWilson gyerek - nem QB
több mint 13 éve
Tuti nem a testmagasság, mert Wilson 5'11, Cutler 6'3Wilson > Cutlerezt nem értem, kifejtenéd?davemayer
füligjimmy
szvsz a játéka jobban tetszik füligjimmy-nek 😀 (don't I say?! 😀)

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 13 éve
Wilson > Cutlerezt nem értem, kifejtenéd?
füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Wilson > CutlerEzzel a támadófallal Rodgers is össze fogja csokizni a gatyáját egy párszor. 8 sack!!!!!!!
Tony Romo
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
ilyenkor én még a buci-maci.hu-ra se megyek fel nehogy meglássam 😀davemayerNekem nem hozza be az oldalt...
j/k😊
több mint 13 éve
pont hogy rivális topicban tuti előjön, ha nem olvasol róla akkor a rivális nyert, ha nem akkor meg beírjuk 😛Na megvan a mázli. Kikapott a Packs. Ne is olyan rossz ez a Seattle 😀rgaby_Kösz😛 legközelebb léci használd ezt | Na megvan a mázli.Kikapott a Packs. | Tudom aki nem akar kutyakakiba lépni ne menjen a fűre de bíztam benne rivális topicban nem jön elő tévedtem így jártam😀dande
ilyenkor én még a buci-maci.hu-ra se megyek fel nehogy meglássam 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Na megvan a mázli. Kikapott a Packs. Ne is olyan rossz ez a Seattle 😀rgaby_Kösz😛 legközelebb léci használd ezt | Na megvan a mázli.Kikapott a Packs. | Tudom aki nem akar kutyakakiba lépni ne menjen a fűre de bíztam benne rivális topicban nem jön elő tévedtem így jártam😀
több mint 13 éve
Na megvan a mázli. Kikapott a Packs. Ne is olyan rossz ez a Seattle 😀
több mint 13 éve
Sack - 1. hely, INT - megosztott 2. Védőt játszottam, a védelmet szeretem, az ilyen statoktól el tudom feledni, hogy DOLOG, hogy Webb és Tice a világon van, stb. Diffenzgó!
Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
Ha a 2012-es rókák folytatják ezt a tendenciát, akkor elég pofás class-t sikerált összehozni...BearHa nem számítjuk hogy az utolsó 2 kör kuka + Hardinból semmit nem láttunk még 😛
De 3 (4?) potenciális kezdőt nálunk draftból összeszedni... nem gyakori.

több mint 13 éve
D összességében eddig nagyon pöpec, a DL különösen tetszik....az O-t nem is tárgyalnám, botrányos...az viszont jó, h csak az elején vagyunk...még elég normálisan összeállhat ez...a legjobban az zavar, h Jay lófasz módon játszik...tele a töke és ez süt róla (meg is értem mondjuk, de ez már akkor is sok)...A 3-as Dline-nak örültem, néha ilyen is kell, és kedvenc ír barátom megint jól teljesített...
Ha a 2012-es rókák folytatják ezt a tendenciát, akkor elég pofás class-t sikerált összehozni...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Eddig a DLből minden meccsen 3-4 emberkének jó volt. Eddig Melton pazar volt, tegnap szürke, ellenben Izzy villogott. Nagyon jó lesz így, ha marad a tendencia.Marshall a Colts ellen legalább 3 labdát hajított el, a Packers ellen egy TDt, tegnap meg előzékenyen Finnegannek tálalt. Ha ezt Knox csinálja minden hszemben elküldeném a francba. Marshallra való tekintettel csak annyit írok, hogy k*rva kevés.
Jó ez a Webb mérték. 😀
több mint 13 éve
"Marshall semmi különlegeset nem mutat"Szerintem fundamentális hibák vannak a playbookban, kezdve a játékok "megrajzolásánál".
Számomra elég különleges, hogy szarabb mint Knox 😛
Egyébként igaz, hogy én a defense-t szeretem, de azért ennyire szar offense... Következő draft első 5 köre mind OL ember, és FA-ról is jöjjön 3 OL priority sign, különben mire normális támadófal lesz, kiöregszik mindenki más...fetomy
Gyors átpörgetés után módosítanék: Carimi Webb-mutatója 7, Webbé 8.5. Botrányos, egyszerűen szinte minden passznál verve volt. Tice most jó meccset hívott. Jött a rams 6-7 emberrel, akkor hívta a screnneket, egy inside trap, máris 12 yardos futás, akkor a védők ráálltak a futásra, jött a play action.
Védőknél Melton túrót se csinált, Peppers a harmadik legjobb volt a védőfalban, pedig azt hittem, így néz majd ki Hunter ellen:
www.youtube.com/watch?v=sjjR07m6hVU&feature=related
Többiek nagyon zordul tolták. Mekk Elek LB blitzei, zónái érdekes színfoltok, egyelőre túl nagy jelentőségük nincs. Két fél sacket (az már egy egész) simán be lehet neki írni. Tavaly gond volt, hogy akármilyen szedett-vedett fal ellen sem feltétlenül tudtak odaérni (lásd: Chargers), most zúznak. Ha ezt megspékelik néhány változatos blitz kombóval, ajjaj. Briggs pirított, Lach és Roach korrektül játszottak. TJ is da man.
Tony Romo
- Abe Simpson
több mint 13 éve
"Marshall semmi különlegeset nem mutat"Számomra elég különleges, hogy szarabb mint Knox 😛
Egyébként igaz, hogy én a defense-t szeretem, de azért ennyire szar offense... Következő draft első 5 köre mind OL ember, és FA-ról is jöjjön 3 OL priority sign, különben mire normális támadófal lesz, kiöregszik mindenki más...
több mint 13 éve
amúgy ahány meglepetés volt például ebben a fordulóban úgy kezdem el értékelni a mi kis győzelmünket... Érdekes lenne ha a GB botlana Seattle-ben, bár ennyi meglepetés már túlzás lenne sztem.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Én nem bánom, ha a hazai meccsek 4. negyede garbage time lesz (eddig így volt), de idegenben is kellene 3-4 siker.A Vikings pedig nem az elveszett bárányka, én már az elején sem éreztem annak. Ettől még meg kell őket verni, ha akarunk valamit
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
- A 3-4 front seven senkinek nem tűnt fel?????? Mekk Elek DE/ILB, hát nem hittem volna, hogy így fogják használniCsak a 2. félidőt láttam, elég későn tűnt fel. Valami 3rd&long és sack volt, mikor a felállásnál nekem csak az tűnt fel, hogy sok az ember a backfielden, és a lassításnál esett le, hogy áhá, 3 DL. Ebből a 3ból 5 ért oda szerencsétlen Bradfordhoz.
füligjimmy
A 2. félidő tetszett nekem 😊.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
A meccs rendesen felborzolta a kedélyeket, ezért van ekkora kommentáradat mind a két topicban. A meccs már a laptopon, nap közben kisebb adagogban meg is nézem . Addig is- Ezt a meccset csak a szezon végén tudjuk majd értékelni, a Rams számomra most elhelyezhetetlen a térképen. Egy biztos, a Fischer/DC(akárki legyen is az) páros nagyon jó meccset hívott le.
- A 3-4 front seven senkinek nem tűnt fel?????? Mekk Elek DE/ILB, hát nem hittem volna, hogy így fogják használni
Tony Romo
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Huh csak kikapott a Lions. A Vikes nem kis meglepetésre legyőzte a Friscot. Ejj pedig de biztosra vettem ellenük a 2 W-t... Még a Packers is kikaphatna hétfőn, de akkor már túl sok lenne a jóbol.tüsi91Miért árultad eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel!!!!!!!!!!!!
Gyűlöleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek! Megvuduzlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkk!
Tomy Romooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Huh csak kikapott a Lions. A Vikes nem kis meglepetésre legyőzte a Friscot. Ejj pedig de biztosra vettem ellenük a 2 W-t... Még a Packers is kikaphatna hétfőn, de akkor már túl sok lenne a jóbol.
több mint 13 éve
Lions OT 😀dcsicsakKöptem is két hegyeset. Ezek mindig megcsinálják a végén... Bár ez a TD épp olyan volt, mint amit mi szoptunk tavaly a KC ellen. Világröhej.