NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 718
44
18:00 Minnesota @ Wisconsin - CBS
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Húúúúúhttp://www.nfl.com/news/story/09000d5d828f8ae7/article/ravens-saints-must-overcome-adversity-dont-sleep-on-bengals?module=HP11_hot_topicsezt visszafelé kell nézni vagy mi? lehet hogy az én angol tudásommal van baj, de ugye nem csak a draftot nézi hanem a teljes eddigi történéseket? a pár mondatos értékelője viszont csak a draftról szól. WTF?! Én eddig azt hittem hogy szarul draftoltunk de most már tudom hogy kegyetlen szarul.davemayer
Igen előkelő hely srácok! 😀Collapo
Hát ez egy érdekes lista.....a macik helyezése meg pláne.
Én drukkolok nektek és elfogult is szoktam lenni veletek is, de ennyire sose mertem volna előre rakni a macikat.....se alapból se az idei draft alapján.....
Lehet az elemző nem látta az O falatokat (ha annak lehet hívni) illetve az öregedő LB sort.......
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d828f8ae7/article/ravens-saints-must-overcome-adversity-dont-sleep-on-bengals?module=HP11_hot_topicsezt visszafelé kell nézni vagy mi? lehet hogy az én angol tudásommal van baj, de ugye nem csak a draftot nézi hanem a teljes eddigi történéseket? a pár mondatos értékelője viszont csak a draftról szól. WTF?! Én eddig azt hittem hogy szarul draftoltunk de most már tudom hogy kegyetlen szarul.
Igen előkelő hely srácok! 😀Collapo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
http://www.nfl.com/news/story/09000d5d828f8ae7/article/ravens-saints-must-overcome-adversity-dont-sleep-on-bengals?module=HP11_hot_topicsIgen előkelő hely srácok! 😀
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
http://www.csnchicago.com/pages/v11_videodetail?PID=6cLLTB-vopvHsdYw7cTvBP_S_4c07U7zDVnP6yj
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
E-Rod és McCoy aláírt, már csak három....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
II. János Pál érkezésével az ST hatalmas boostot kapott, Hester 2 TD / meccs!Plusz itt van Rolls Royce Hill, az Adonisz, mi kell még egy győztes csapatba?!?
több mint 12 éve
Most, hogy Wojta és Teggart nálunk van, úgy érzem, nincs olyan ellenfél, aki 20 ponton belülre tudna kerülni....mostmár csempionsip....Megkérdezem újra, kissé ingerültebben: mostmár csampionsip?!!!Jött valami Lewis. Csampionsip?!füligjimmyHát nem kifejezetten rá gondoltam....talán még nem lesz terror DT-ben miatta...de csak talán...Bear
Here is an unofficial and incomplete list of players reported to have been invited to the Bears' minicamp on a tryout basis:
Willie Clark WR, Northern Illinois
Brad Fortney LB, Carthage
T.J. Greenstone DT, Vanderbilt
Royce Hill CB, North Texas
David Mosley WR, NW Missouri State
Jose Ortiz LB, Harvard
Justin Siller WR, Purdue
Dave Teggart K, Connecticut
Adonis Thomas RB, Toledo
Brandon Venson TE, Illinois State
Phil Welch K, Wisconsin
Kyle Wojta LS, Wisconsinfüligjimmy
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Megkérdezem újra, kissé ingerültebben: mostmár csampionsip?!!!Hát nem kifejezetten rá gondoltam....talán még nem lesz terror DT-ben miatta...de csak talán...BearA DE elmegy, az még nem akkora gond, de a DT tényleg marha karcsú....persze, később is behúzhatunk valakit, de azért sokkal előnyösebb lenne, ha a potenciális jelölt az edzéseken már részt venne...mondjuk elég, ha a TC-ig összekukázunk vkit...BearJött valami Lewis. Csampionsip?!füligjimmy
Here is an unofficial and incomplete list of players reported to have been invited to the Bears' minicamp on a tryout basis:
Willie Clark WR, Northern Illinois
Brad Fortney LB, Carthage
T.J. Greenstone DT, Vanderbilt
Royce Hill CB, North Texas
David Mosley WR, NW Missouri State
Jose Ortiz LB, Harvard
Justin Siller WR, Purdue
Dave Teggart K, Connecticut
Adonis Thomas RB, Toledo
Brandon Venson TE, Illinois State
Phil Welch K, Wisconsin
Kyle Wojta LS, Wisconsin
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Hát nem kifejezetten rá gondoltam....talán még nem lesz terror DT-ben miatta...de csak talán...A DE elmegy, az még nem akkora gond, de a DT tényleg marha karcsú....persze, később is behúzhatunk valakit, de azért sokkal előnyösebb lenne, ha a potenciális jelölt az edzéseken már részt venne...mondjuk elég, ha a TC-ig összekukázunk vkit...BearJött valami Lewis. Csampionsip?!füligjimmy
No.1. Bears
több mint 12 éve
A DE elmegy, az még nem akkora gond, de a DT tényleg marha karcsú....persze, később is behúzhatunk valakit, de azért sokkal előnyösebb lenne, ha a potenciális jelölt az edzéseken már részt venne...mondjuk elég, ha a TC-ig összekukázunk vkit...BearJött valami Lewis. Csampionsip?!
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ne csodálkozzunk, én is ideges lennék, ha egy óriáshernyóval fényképeznének le.....Viszont hű a csapathoz: mackóban van.... 😀
No.1. Bears
több mint 12 éve
Keményen és lazán, Jay, keményen és lazánI used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
A DE elmegy, az még nem akkora gond, de a DT tényleg marha karcsú....persze, később is behúzhatunk valakit, de azért sokkal előnyösebb lenne, ha a potenciális jelölt az edzéseken már részt venne...mondjuk elég, ha a TC-ig összekukázunk vkit...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Megáshatjuk gyorsan, vagy megáshatjuk jól......Hát ha a sors úgy hozza, segítek Neked ásni, viszont hozzál magaddal szalámis szencsókat, mert fél napot biztos el kellene tökölnünk a gödörrel, hogy legyen olyan mély, ahonnan a kóbor kútyák már nem ássák ki a puhost két napon belül... 😀BearSrácok én is beszálnék, de a lustaság fél egészség elv alapján vinném a cégem árokásó gépét is!!! 😉Antman
Sajnos semmi mocorgás DT/DE- fronton, úgy néz ki, marad a Wootton-Davis páros 4-5. DE, hacsak a szezon kezdete előtt nem kukázunk valakit....DT-ben dettó, ott a 4. (már rostert érő helyre) a Cameron-Miller nagynevű páros versenye várható....BearHát, tavaly is augusztus környékén alakult ki a roster, szóval én nem tartom vissza a lélegzetemet
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Antman árokásógépe nem hülyeség....így mi ketten Jimmyvel csatlakozhatunk Dave-hez..... 😀 Kitettük Venable-t...ennek igazából semmi értelme nem volt, amíg 90 ember felfér a rosterre....semmiképp nem lett volna helye az 53-ban, de edzéseken elfért volna....
Sajnos semmi mocorgás DT/DE- fronton, úgy néz ki, marad a Wootton-Davis páros 4-5. DE, hacsak a szezon kezdete előtt nem kukázunk valakit....DT-ben dettó, ott a 4. (már rostert érő helyre) a Cameron-Miller nagynevű páros versenye várható....
No.1. Bears
több mint 12 éve
basszus akkor én (mivel Magyaroszágon vagyunk) már csak támaszkodhatok az ásómra és nézhetem, igaz?! 😂
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Antman
401
Srácok én is beszálnék, de a lustaság fél egészség elv alapján vinném a cégem árokásó gépét is!!! 😉Hát ha a sors úgy hozza, segítek Neked ásni, viszont hozzál magaddal szalámis szencsókat, mert fél napot biztos el kellene tökölnünk a gödörrel, hogy legyen olyan mély, ahonnan a kóbor kútyák már nem ássák ki a puhost két napon belül... 😀BearBelekezdtünk, ahogyan szoktunk....Jeffery aláírt egy négyévest, az első a classból....pörögjünk csak, essünk túl ezen minél előbb....BearStein nem szarozik, eddig se tette, de mióta bevezették a róka fizetési renszert, sztem előre megírja a szerződéseket, az ügynökök meg inkább nem szarakodnak, átolvassák, aláírják. Jeffery gyakorlatilag kezdő lesz, és ha végignézed, nem jött olyan CB a ligába idén (vagy tavaly), aki ellen ne mernéd odadobni neki egy az egyben. Azt nem gondolom, hogy Marshall nélkül 1/19-re ez a srác lett volna gyógyír a bajainkra, de így..... pffffff. Ha Tice ezzel a matériával nem tud mit kezdeni, ássa el magát, mielőtt én teszem meg. Jó nagy gödör kéne, de én kitartó vagyok.füligjimmy
több mint 12 éve
Hát ha a sors úgy hozza, segítek Neked ásni, viszont hozzál magaddal szalámis szencsókat, mert fél napot biztos el kellene tökölnünk a gödörrel, hogy legyen olyan mély, ahonnan a kóbor kútyák már nem ássák ki a puhost két napon belül... 😀Belekezdtünk, ahogyan szoktunk....Jeffery aláírt egy négyévest, az első a classból....pörögjünk csak, essünk túl ezen minél előbb....BearStein nem szarozik, eddig se tette, de mióta bevezették a róka fizetési renszert, sztem előre megírja a szerződéseket, az ügynökök meg inkább nem szarakodnak, átolvassák, aláírják. Jeffery gyakorlatilag kezdő lesz, és ha végignézed, nem jött olyan CB a ligába idén (vagy tavaly), aki ellen ne mernéd odadobni neki egy az egyben. Azt nem gondolom, hogy Marshall nélkül 1/19-re ez a srác lett volna gyógyír a bajainkra, de így..... pffffff. Ha Tice ezzel a matériával nem tud mit kezdeni, ássa el magát, mielőtt én teszem meg. Jó nagy gödör kéne, de én kitartó vagyok.füligjimmy
No.1. Bears
több mint 12 éve
Belekezdtünk, ahogyan szoktunk....Jeffery aláírt egy négyévest, az első a classból....pörögjünk csak, essünk túl ezen minél előbb....BearStein nem szarozik, eddig se tette, de mióta bevezették a róka fizetési renszert, sztem előre megírja a szerződéseket, az ügynökök meg inkább nem szarakodnak, átolvassák, aláírják. Jeffery gyakorlatilag kezdő lesz, és ha végignézed, nem jött olyan CB a ligába idén (vagy tavaly), aki ellen ne mernéd odadobni neki egy az egyben. Azt nem gondolom, hogy Marshall nélkül 1/19-re ez a srác lett volna gyógyír a bajainkra, de így..... pffffff. Ha Tice ezzel a matériával nem tud mit kezdeni, ássa el magát, mielőtt én teszem meg. Jó nagy gödör kéne, de én kitartó vagyok.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Belekezdtünk, ahogyan szoktunk....Jeffery aláírt egy négyévest, az első a classból....pörögjünk csak, essünk túl ezen minél előbb....
No.1. Bears
több mint 12 éve
Sztem 10 DB-t simán vihetünk. Ha 9-et, 1 hely még akkor is kiadó, azt Frey megkaphatja. Sztem jobb, mint McCoy, bár amikor láttam, akkor valami 60 pontot kaptak 😀Oké...az rendben van....de itt a két uccsó körös CB roster-esélyeit latolgattuk....azt írtam, h a kettő közül kinek van nagyobb esélye jelenleg.....Hardin tuti, h bekerül az 53-ba, SS-t akarnak faragni belőle (aminek én nagyon-nagyon örülök....mindenkit a legnagyobb drukkolással fogadok, aki kiszorítaná Wrightot a csapatból)....és ha az gyorsan megy (mármint kitanulni a SS pozíciót), akkor szerintem - még ha addig gunnert is játszik Hardin - kivennék a ST-ből, és beraknák a köv. kollégát...Hát szerintem pont Freynek van halványabb esélye a rosterre, hiszen nem játszott ST-ben a Nevadában, míg McCoy nagyon durva Kr...persze ez csak előzetesen....minden a végzett munka fényében dől el....(és a csávó lehet egy pöpec gunner Graham után...)Bear(Hardin az NCAA egyik legjobb gunnerje volt)empty taxi
Freyről kedvcsináló....nyilván másra nem alkalmas a videó...
http://www.youtube.com/watch?v=6RsM55Fm4RcBear
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Oké...az rendben van....de itt a két uccsó körös CB roster-esélyeit latolgattuk....azt írtam, h a kettő közül kinek van nagyobb esélye jelenleg.....Hardin tuti, h bekerül az 53-ba, SS-t akarnak faragni belőle (aminek én nagyon-nagyon örülök....mindenkit a legnagyobb drukkolással fogadok, aki kiszorítaná Wrightot a csapatból)....és ha az gyorsan megy (mármint kitanulni a SS pozíciót), akkor szerintem - még ha addig gunnert is játszik Hardin - kivennék a ST-ből, és beraknák a köv. kollégát...Hát szerintem pont Freynek van halványabb esélye a rosterre, hiszen nem játszott ST-ben a Nevadában, míg McCoy nagyon durva Kr...persze ez csak előzetesen....minden a végzett munka fényében dől el....(és a csávó lehet egy pöpec gunner Graham után...)Bear(Hardin az NCAA egyik legjobb gunnerje volt)empty taxi
Freyről kedvcsináló....nyilván másra nem alkalmas a videó...
http://www.youtube.com/watch?v=6RsM55Fm4Rc
No.1. Bears
több mint 12 éve
Hát szerintem pont Freynek van halványabb esélye a rosterre, hiszen nem játszott ST-ben a Nevadában, míg McCoy nagyon durva Kr...persze ez csak előzetesen....minden a végzett munka fényében dől el....(és a csávó lehet egy pöpec gunner Graham után...)Bear(Hardin az NCAA egyik legjobb gunnerje volt)
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Amekkora tálentum-felhalmozás van a poszton, nyugodtan beférhet még akár az 53-ba is, de a ps-be biztosan....annyi tehetsége biztos van, mint Big Hekknek, csak újoncként még nem bevethető....gyanítom nem lenne azonnal upgrade...
No.1. Bears