NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
260
35
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Bears have agreed to terms on two-year contract with CB Tim Jennings, who was due to become unrestricted free agent.Óóóóó
több mint 12 éve
A legjobb persze az lenne, ha Jax/Super mellett az egyik kultúr G-t is fognánk....persze erre így nem sok az esély, de reménykednünk azért szabad....Grubbsról különben is napok óta hallgatom, h mi leszünk a legkomolyabb kérői...lássuk, lássuk!!!BearHírbe hoznak minket mindenkivel, mint a falu kurváját. 😀 Angelo alatt egy mukkot nem hallottál. Annyira kéne egy jó gurad, hogy az hihetetlen. Nem lehet fellépni a zsebbe, hát úgy nagyon nehéz. Cutlernek van kakaó a karjában dögivel szerencsére. Jöjjön Winston is, letojom ha csak csere lesz, legyen végre valami tisztességes verseny a posztokért.
Colston 5/40, 20 garantált. Kicsit sokallom, de annyira nem gáz. Neki nem örültem volna egyébként, a soldzsör talaját sztem nem az ő térdeinek találták ki, bár ortopéd szakorvos se vagyok.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
A legjobb persze az lenne, ha Jax/Super mellett az egyik kultúr G-t is fognánk....persze erre így nem sok az esély, de reménykednünk azért szabad....Grubbsról különben is napok óta hallgatom, h mi leszünk a legkomolyabb kérői...lássuk, lássuk!!!
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
The Bears will go into the hours leading to the start of free agency considered around the league to be the favorite in the competition to sign defensive end Mario Williams away from the Houston Texans, CSNChicago.com has learned from a number of NFL sources.Mondjuk meglepődnék, ha nem egymásra hivatkoznának. Angelo alatt egy mukkot se hallottál, ez sztem most se változik túlzottan, szóval maradok szkeptikus. Amúgy Bazzának lesz igaza, lesz két fasza end, mögöttük kilenc tejfölös-túrós gombóc. 😀 Meg offense szokásos saláta. El lennék ájulva Mario szerződtetésétől... legalább két órán keresztül. Aztán eszembe jutna, miért nem akarom, hogy a védelembe öntsék a lóvét. Van egy irányítód. Öltél bele egy valag picket, meg lóvét. És ha azt mondom, az elmúlt három évben nemigazán sikerült boldoggá tenni (és most nem abban az értelemben, ahogy dögös japán macák tesznek boldoggá bizonyos anyagi javakért cserébe), akkor finoman fogalmaztam. Face of the franchise. Hallottuk már ezt a kifejezést. Namost ez a face gyakran van beledöngölve a földbe. Meg ez a face kicsit borús, időnként úgy néz az elkapóira, ahogy én nézek a szomszéd kutyájára, ha a garázsom elé szart.
És már nem egy helyen olvastam ezt, szóval... 😊proki
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Én jobban örülnék ha V-Jax-re mennénk rá, valahogy úgy érzem hogy Floyd 1/19-re nem lesz már bent...Bár nem zokognék bánatomban ha Super Mariot idehoznánk 😛
több mint 12 éve
The Bears will go into the hours leading to the start of free agency considered around the league to be the favorite in the competition to sign defensive end Mario Williams away from the Houston Texans, CSNChicago.com has learned from a number of NFL sources.És már nem egy helyen olvastam ezt, szóval... 😊
több mint 12 éve
V-Jack kérőjének bejelentkezett a Bucs és a Bills is....soma80Redskins, Bucs, Bills, ha ezek a csapatok hajtanak egy szabadügynökre, te maradj távol attól a játékostól, jobban jársz.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Én látom úgy, vagy Loviek nagyon lemondtak a secondary erősítéséről (O falat nem emelem ki, mert az szerintük király...)... ha jönne Mario, akkor is vékonyak lennénk CB poszton, mivel Graham-Jennings páros megy a piacra, szóval oda is kéne ember, de megint bepróbálnánk valakit a 4-5.körben... hát nem tudom.
Valami nagy fogást, mint új GM mindenképpen szeretne virítani, szóval bízok ebben a ma esti 10 órás nyitásban...
V-Jack kérőjének bejelentkezett a Bucs és a Bills is....
több mint 12 éve
De ha egyszer sikerül a passz akkor meg tuti a TD.Jó, de mocskos nagy hurry-ből lesz az a passz is, örülhet a QB ha nem INT 😊
Nade először várjuk meg,hogy ki jön aztán ráérek parázni.Bazzani
1 TD-t meg lehet kapni, Hester visszahordással meg int ret td-vel megoldjuk 😀
Egyébként ja, meglátjuk. Nekem még a túl szép lenne kategória az, hogy jön Williams, és akkor még mellette sikerül legalább WR-t meg DB-t szerezni... :/
több mint 12 éve
Az OL valóban egy adag fos, de bele kell törődnünk abba, h ezt Lovie-ék nem látják....CB-ben Peanut-ra nem érdemes sokat dobni (tavaly Megatron....), a másik poszt eddig is Jennings volt, aki máshol jobb esetben 3. számú corner, szal akkora félelmet nem érzek....
WR-ben pedig egyszerűen nincs lejjebb...(és így is összeharácsoltunk 7-et az első tízből tavaly) 😀
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
De ha egyszer sikerül a passz akkor meg tuti a TD.Figyelj, van 2 starterünk az OL-ben, 1 WR-ben, 1 a secondaryben, az bőven elég lesz, mert van 2 top5 passrusherünk 😂Mostmár veszettül várom ezt a rohadt FA-t 😀 Én mondjuk, mint defense szerelmes, imádnám, ha egy ekkora állat jönne egy másik ekkora állat mellé 😊 Na őt pl. szívesen megfizetném, mégha Peppers mellé egy picit luxus is.fetomyKell a passrush hamár nincs secondary. :/
A támadófalra ki sem térek...Bazzani
De amúgy secondary minek? passzkísérlete nem lesz senkinek, mert a 3 step dropnál mire kilépi a 3-at már a földön van, sátgánból meg előbb odaér a két DE, mint a labda 😀
Bear: Ezt a mindenkiről lemaradunkot inkább ne is mondd, mert abba inkább nem akarok belegondolni 😊fetomy
Nade először várjuk meg,hogy ki jön aztán ráérek parázni.
több mint 12 éve
Milyen jókat álmodozik az ember,aztán jönnek a nagy döbbenések,meg az "Ez ki a faszom?" féle mondatok.Mostmár veszettül várom ezt a rohadt FA-t 😀 Én mondjuk, mint defense szerelmes, imádnám, ha egy ekkora állat jönne egy másik ekkora állat mellé 😊 Na őt pl. szívesen megfizetném, mégha Peppers mellé egy picit luxus is.fetomyPont így érzek én is...bár az sem lenne tragédia, ha V-Jax jön, és Könyörtelen Márciust húzzuk másfél hónap múlva... 😀
Csak nehogy mindenről lemaradjunk!Bear
Máig sem értem,hogy azt a 0-16os Lions roster miként lehetett összerakni szorgos munkával.
Na de ez itt off.
több mint 12 éve
Figyelj, van 2 starterünk az OL-ben, 1 WR-ben, 1 a secondaryben, az bőven elég lesz, mert van 2 top5 passrusherünk 😂Mostmár veszettül várom ezt a rohadt FA-t 😀 Én mondjuk, mint defense szerelmes, imádnám, ha egy ekkora állat jönne egy másik ekkora állat mellé 😊 Na őt pl. szívesen megfizetném, mégha Peppers mellé egy picit luxus is.fetomyKell a passrush hamár nincs secondary. :/
A támadófalra ki sem térek...Bazzani
De amúgy secondary minek? passzkísérlete nem lesz senkinek, mert a 3 step dropnál mire kilépi a 3-at már a földön van, sátgánból meg előbb odaér a két DE, mint a labda 😀
Bear: Ezt a mindenkiről lemaradunkot inkább ne is mondd, mert abba inkább nem akarok belegondolni 😊
több mint 12 éve
Mostmár veszettül várom ezt a rohadt FA-t 😀 Én mondjuk, mint defense szerelmes, imádnám, ha egy ekkora állat jönne egy másik ekkora állat mellé 😊 Na őt pl. szívesen megfizetném, mégha Peppers mellé egy picit luxus is.fetomyPont így érzek én is...bár az sem lenne tragédia, ha V-Jax jön, és Könyörtelen Márciust húzzuk másfél hónap múlva... 😀
Csak nehogy mindenről lemaradjunk!
No.1. Bears
több mint 12 éve
Mostmár veszettül várom ezt a rohadt FA-t 😀 Én mondjuk, mint defense szerelmes, imádnám, ha egy ekkora állat jönne egy másik ekkora állat mellé 😊 Na őt pl. szívesen megfizetném, mégha Peppers mellé egy picit luxus is.fetomyKell a passrush hamár nincs secondary. :/
A támadófalra ki sem térek...
több mint 12 éve
lapáttal... 😀És ha Bowman fogná Megatront? 😀BazzaniKicsit elkezdenék aggódni,ha Mario idejönne.Hogy milyen különbözőek is az emberek....nagyon érdekes, de én pl. semmilyen aggodalmat nem érzek.... 😀Bear
Főleg ha mi ezt Backus újraigazolásával próbáljuk kompenzálni.
Mondjuk ez a kettős bárkit megenne,főleg egy draftolt újoncot.Bazzani
No.1. Bears
több mint 12 éve
Mostmár veszettül várom ezt a rohadt FA-t 😀 Én mondjuk, mint defense szerelmes, imádnám, ha egy ekkora állat jönne egy másik ekkora állat mellé 😊 Na őt pl. szívesen megfizetném, mégha Peppers mellé egy picit luxus is.
több mint 12 éve
És ha Bowman fogná Megatront? 😀Hogy milyen különbözőek is az emberek....nagyon érdekes, de én pl. semmilyen aggodalmat nem érzek.... 😀BearPeppers karrierje erején LE volt a Panthersnél, szal számára nem lenne ismeretlen a dolog.empty taxiKicsit elkezdenék aggódni,ha Mario idejönne.
több mint 12 éve
Hogy milyen különbözőek is az emberek....nagyon érdekes, de én pl. semmilyen aggodalmat nem érzek.... 😀Kicsit elkezdenék aggódni,ha Mario idejönne.Ha Mario jön: 1/19. Floyd. Williams prototípus 4-3as DE, ott a kérdőjele a sérülés miatt, igazán jó Texans defenseben sohasem játszott. Vajon ki lenne az RDE? Ő vagy Pep?Peppers karrierje erején LE volt a Panthersnél, szal számára nem lenne ismeretlen a dolog.empty taxi
Vannak kérdések.
tüsi91
No.1. Bears
több mint 12 éve
Kicsit elkezdenék aggódni,ha Mario idejönne.Ha Mario jön: 1/19. Floyd. Williams prototípus 4-3as DE, ott a kérdőjele a sérülés miatt, igazán jó Texans defenseben sohasem játszott. Vajon ki lenne az RDE? Ő vagy Pep?Peppers karrierje erején LE volt a Panthersnél, szal számára nem lenne ismeretlen a dolog.empty taxi
Vannak kérdések.
tüsi91
Mondjuk ez a kettős bárkit megenne,főleg egy draftolt újoncot.
több mint 12 éve
Ha Mario jön: 1/19. Floyd. Williams prototípus 4-3as DE, ott a kérdőjele a sérülés miatt, igazán jó Texans defenseben sohasem játszott. Vajon ki lenne az RDE? Ő vagy Pep?Peppers karrierje erején LE volt a Panthersnél, szal számára nem lenne ismeretlen a dolog.
Vannak kérdések.
tüsi91
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Mercilus? Nem tudom... 4-3 end, vagy 3-4 OLB? Ingram, Upshaw dettó.Március barátom egy igazi passrusher, szal tökéletesen elférne ide...sebessége adott, offseasonben felszed 5-10 fontot, és annyi....nagyobb, mint Mathis pl. és ő is elég jó 4-3 DE....szal ez nem lehet gond...
tüsi91
No.1. Bears
több mint 12 éve
Nem hinném, h Atogwe kellene ide....kifogyóban a tank, ne nálunk álljon le a verdája a puszta közepén....Boss TE is szabad, Winston is, mint már említették, Atogwe is. Hajrá Phil!tüsi91Atogwe miatt csorgattuk a nyálunkat, egy év múlva kirúgták. 30 éves, és a Big Love utáni életbe nem illene egyáltalán. Legyen Mario, Royal, elkapó eggyel hátrébb, és mondok egy olyat, hogy első kör Mark Barron. Murtaugh és Riggs halálos fegyverek hátul, de szeretnék egy kicsit megnyugtatóbb megoldást. Ha bukó a szezon (akármi miatt), Big Love repül, és egy új edző akár a 3-4-re is átállhat, Lach és Briggs(?) szerződése kifut, kell egy nose, két ILB, oszt csocsi. Vagy egy agresszívabb 4-3 is lehet.füligjimmy
Royal nagyszerű lenne, én is agyaltam rajta már, Jay-el jól sündörögtek Denverben, és ki tudja, h Fort Knox mikor tér vissza...
Barront viszont ne, könyörgöm...1/19-re ne húzzunk már S-t, főleg ne olyat, aki nem is éri meg....közel nem akkora ász, legalábbis szerintem nem....nem hogy nem egy Berry, de még csak egy lapon sincs a kettő...
Boss nem marhaság, no persze buznyától függ...de ahogy nézem először a big dealt akarják nyélbe ütni, utána mehet a többi...
No.1. Bears
több mint 12 éve
Boss TE is szabad, Winston is, mint már említették, Atogwe is. Hajrá Phil!tüsi91Atogwe miatt csorgattuk a nyálunkat, egy év múlva kirúgták. 30 éves, és a Big Love utáni életbe nem illene egyáltalán. Legyen Mario, Royal, elkapó eggyel hátrébb, és mondok egy olyat, hogy első kör Mark Barron. Murtaugh és Riggs halálos fegyverek hátul, de szeretnék egy kicsit megnyugtatóbb megoldást. Ha bukó a szezon (akármi miatt), Big Love repül, és egy új edző akár a 3-4-re is átállhat, Lach és Briggs(?) szerződése kifut, kell egy nose, két ILB, oszt csocsi. Vagy egy agresszívabb 4-3 is lehet.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
VJ vagy Mario. Jó kérdés. Mindketten sok lovét vinnének el, igaz van miből. Főleg ha Barber 2 millája is szabad lesz + ugye a Skins és a Boys jutalmaz minket 1,6 millióval (gondolom előbbi Rexért, utóbbi pedig a trió miatt, akik ide kerültek 😀 😀 )Tegyük fel, hogy VJ jön. Akkor a draft első köréből kihúzhatjuk a WR-t. Marad a DE, mint opció, esetleg OL, de ismerve az itteni DL fetisizmust inkább oda jönne ember. Mercilus? Nem tudom... 4-3 end, vagy 3-4 OLB? Ingram, Upshaw dettó.
Ha Mario jön: 1/19. Floyd. Williams prototípus 4-3as DE, ott a kérdőjele a sérülés miatt, igazán jó Texans defenseben sohasem játszott. Vajon ki lenne az RDE? Ő vagy Pep?
Vannak kérdések.
Boss TE is szabad, Winston is, mint már említették, Atogwe is. Hajrá Phil!