NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
196
31
18:30-tól, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Ittam volna egy felest, ma nem bírnék felkelni. Nem vagyok már olyan fickós, mint egyetemista koromban. Bár akkor aludtam tízig fetrengtem délig, szóval sose voltam.Mellesleg nekem is hasonló fílingem van... egy nagy igazolást nyélbe kell(ene) ütnünk mindenképpenBearNem mintha bármit is jelentene amúgy, a tavaly márciusban beharangozott Jets-Egales döntőből se jött össze.
Multiple sources indicate the Bears have made it clear they will be moving quickly, and with new general manager Phil Emery coming from the college scouting side of the business, contract negotiator Cliff Stein is expected to have an expanded role in the process.
Briggs csúnyán hülyét csinált magából a szezon elején, azóta jobban figyel, mit ír le, szóval lehet estére már be is jelentenek valamit. Ha Stein alkudja ki a lóvét, az nagyon jó hír, főleg egy újonc GM-mel a fedélzeten.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Felteszem a kérdést akkor, Jackson vagy Williams? 😀http://espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4675409/hot-button-v-jax-or-mario
Sztem Williams, drafton meg jöhet akkor Floyd.
több mint 12 éve
A Texans kivágta Winstont (RT). Egy próbát ő is megérne sztem, 28 éves még csak.
több mint 12 éve
A többi játékosról nem tudok, de Haw-val kapcsolatban nem csak a chicagoi,hanem a seattle-i média is lehozta, ami arra utal,hogy nem csak puszta spekuláció. SAM-nek vinnétek a hírek szerint.undisputedlyHát ha Sam-be jönne a kolléga, cseppet sem lennék szomorú!
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
MACKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓfüligjimmyBasszus....komoly mennyiségű jóféle égetett szesz fogyhatott Jimmylakban... 😀 Kűggyé nekem is holnapra...ha reggel küldöd a pálinkát, gyorssal ideér este tízre... 😀
Mellesleg nekem is hasonló fílingem van... egy nagy igazolást nyélbe kell(ene) ütnünk mindenképpen
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Nem dobnának meg akkora lóvéval hogy az új sportkocsi meg ház mellé telne még ilyesmikre 😀Telne rá pedig...meghívunk egy sörre.... 😀BearNa és a fórumos kollégáidnak lenne jegye...ugye? UGYE???!!! 😊BearNyilván... 😀 De szállást + repjegyet nem fizetem 😀 😛Delete
Én meg nem kicsit néztem be, azt hittem ma kezdődik az FA.
több mint 12 éve
Hűha, a Redskins nemkicsit ráharapott a bránerre. Komoly vetélytársat lőtt ki a liga. Nem gondoltam volna januárban, hogy így fel leszek pörögve a piacnyitásra. Kidobni a józan eszet, igazoljunk le mindenkit. MACKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Telne rá pedig...meghívunk egy sörre.... 😀Nyilván... 😀 De szállást + repjegyet nem fizetem 😀 😛DeleteAs reported, Marion Barber apparently told folks he doesn't expect to be back. He also moved out of his Chicago-area apartment, source said.Na és a fórumos kollégáidnak lenne jegye...ugye? UGYE???!!! 😊Bear
Na akkor -2 millió hely még.
Mindenki jobban járna. Én felmarkolom a lóvét, Bowmen meg eltűnne.Delete
No.1. Bears
több mint 12 éve
Nyilván... 😀 De szállást + repjegyet nem fizetem 😀 😛As reported, Marion Barber apparently told folks he doesn't expect to be back. He also moved out of his Chicago-area apartment, source said.Na és a fórumos kollégáidnak lenne jegye...ugye? UGYE???!!! 😊Bear
Inkább álljon fel 10 emberrel a defense, vagy tegyék be Hestert cornerbe, minthogy Bowman maradjon. Vagy valamelyikünket innen a fórumról. Mondjuk Deletét, ő úgy is all rounder 😀.tüsi91Mindenki jobban járna. Én felmarkolom a lóvét, Bowmen meg eltűnne.Delete
több mint 12 éve
As reported, Marion Barber apparently told folks he doesn't expect to be back. He also moved out of his Chicago-area apartment, source said.Na és a fórumos kollégáidnak lenne jegye...ugye? UGYE???!!! 😊
Inkább álljon fel 10 emberrel a defense, vagy tegyék be Hestert cornerbe, minthogy Bowman maradjon. Vagy valamelyikünket innen a fórumról. Mondjuk Deletét, ő úgy is all rounder 😀.tüsi91Mindenki jobban járna. Én felmarkolom a lóvét, Bowmen meg eltűnne.Delete
No.1. Bears
több mint 12 éve
As reported, Marion Barber apparently told folks he doesn't expect to be back. He also moved out of his Chicago-area apartment, source said.Na akkor -2 millió hely még.
Inkább álljon fel 10 emberrel a defense, vagy tegyék be Hestert cornerbe, minthogy Bowman maradjon. Vagy valamelyikünket innen a fórumról. Mondjuk Deletét, ő úgy is all rounder 😀.tüsi91Mindenki jobban járna. Én felmarkolom a lóvét, Bowmen meg eltűnne.
több mint 12 éve
Hoppá, a Redskinstől már nem kell tartani, hogy elvisz vkit a piacról nagy pénzért, kaptak egy 36 millás cap büntit. A Dallas meg egy 10 milliósat... Másik 28 csapat megkapta ezt arányosan, ami + 1.6 milliót jelent csapatonként. Mik vannak :oprokinekünk jó.. 😊 Ez a lényeg. Főleg, h állítólag a Redskings erőteljesen rámozdult volna a szabadügynök WR-ekre. Pl. JAckson-ra, akit ha a védelembe vagy az O-falba nem sikerül senkit idecsábítani, akkor nagyon szívesen látnám nálunk....
több mint 12 éve
Hoppá, a Redskinstől már nem kell tartani, hogy elvisz vkit a piacról nagy pénzért, kaptak egy 36 millás cap büntit. A Dallas meg egy 10 milliósat... Másik 28 csapat megkapta ezt arányosan, ami + 1.6 milliót jelent csapatonként. Mik vannak :o
több mint 12 éve
#Bears announce RB Kahlil Bell, a restricted free agent, has been tendered a 1-yr offer.Bears had offered a two-year contract to Bell with about half mil guaranteed. Could still negotiate that deal or be set with $1.26 million.
több mint 12 éve
Sok chicagoi újságíró találgat arról, h mennyire életszerű, h idehozzuk szuper Mariot! http://espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4675405/have-at-it-the-bears-and-mario-williams?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
érdekes megközelítés. Én nem ellenkeznék, ha a most sem gyenge frontseven még fel turbóznánk egy csöppet! 😊
több mint 12 éve
A többi játékosról nem tudok, de Haw-val kapcsolatban nem csak a chicagoi,hanem a seattle-i média is lehozta, ami arra utal,hogy nem csak puszta spekuláció. SAM-nek vinnétek a hírek szerint.undisputedlyMondjuk Haw szvsz hülye lenne bárhova is SLB-nek menni ha vinnék Mike-nak.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
24 milliónk van amit elkölthetünk, egy nagy FA igazolás biztosan lesz sztem. Már csak az a kérdés, hogy Jackson vagy Mario Williams lesz az, netán egy CB (Carr vagy Hayden)
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Hawthorne-nek örülnék, ő még MLB-t is tud játszani, ha ne adj Isten az öreggel lesz valami. Roachnál jobb opció, Nick meg végül is egy jolly joker csere lehet. Az LB depth amúgy is gyászos.Inkább álljon fel 10 emberrel a defense, vagy tegyék be Hestert cornerbe, minthogy Bowman maradjon. Vagy valamelyikünket innen a fórumról. Mondjuk Deletét, ő úgy is all rounder 😀. Jennings is hova menne?
Draft 3. kör eleje CB.
több mint 12 éve
C. Graham is távozóban van Jennings mellett.... azért Tillmann mellé kéne még egy tapasztaltabb (nem 30-on túli) CB...Bowman, Zackary CB 27
Graham, Corey CB 26
Jennings, Tim CB 28
Moore, D.J. CB 24
Tillman, Charles CB 31
és a Practice squad-ban ott van Joshua Moore 😊
Ez így nagyon vékony. Tillmann-Bowman páros, hát nem tudom, szóval ide kéne ember mindenképpen, és ne draft 5-6. köréből... Tillman sem lesz már fiatalabb....
több mint 12 éve
A többi játékosról nem tudok, de Haw-val kapcsolatban nem csak a chicagoi,hanem a seattle-i média is lehozta, ami arra utal,hogy nem csak puszta spekuláció. SAM-nek vinnétek a hírek szerint.Az a hír járja,hogy érdeklődtök Hawthorne után.undisputedlyMellette már hírbe hoztak bennünket a következőkkel:
Nicks
Grubbs
Mincey
Mario
V-Jax
Finnegan
Landry
Carlson
Colston
Így csípőből épp ők jutottak az eszembe...
Ennek a fele sem igaz, megy a kuruttyolás ligaszerte.....ahol az ügynök egy kis foltot lát, már hinti is szét, h bizony XY csapat élénken érdeklődik piciny pártfogoltja iránt...
Mellesleg az sem lenne szar, ha csapaton belülről csepegtetnék ki a híreket, és azok eljutnak a játékosok fülébe....legalább egy ajánlatot mindegyik megér (kivéve Finnegant, az egy kőparaszt, valamint Carlson és Mincey sem jelentene akkora segítséget, amekkorára szükség van), max. keveslik majd a pénzt... 😊Bear
több mint 12 éve
Ha jól emlékszem, hnap magyar idő szerint 10-kor (de nem biztos)....Finnegan jöhet hozzánk kőparasztkodni. Nálunk nem gond az ilyesmi. 😀BazzaniParaszt, nem paraszt nálunk is upgrade lenne.
Mikor is nyit a piac?tüsi91
Az lehet, h upgrade lenne, de amúgy sem CB-re kellene költenünk egy ládányi aranyat...nemhogy rá....jóféle játékos, illene is ide, viszont még az ellen WR-jének drukkolnék, h szopassa....nem bírom az ilyen seggfejet... 😀
No.1. Bears
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Finnegan jöhet hozzánk kőparasztkodni. Nálunk nem gond az ilyesmi. 😀BazzaniParaszt, nem paraszt nálunk is upgrade lenne.
Mikor is nyit a piac?
több mint 12 éve
Finnegan jöhet hozzánk kőparasztkodni. Nálunk nem gond az ilyesmi. 😀
több mint 12 éve
Az a hír járja,hogy érdeklődtök Hawthorne után.undisputedlyMellette már hírbe hoztak bennünket a következőkkel:
Nicks
Grubbs
Mincey
Mario
V-Jax
Finnegan
Landry
Carlson
Colston
Így csípőből épp ők jutottak az eszembe...
Ennek a fele sem igaz, megy a kuruttyolás ligaszerte.....ahol az ügynök egy kis foltot lát, már hinti is szét, h bizony XY csapat élénken érdeklődik piciny pártfogoltja iránt...
Mellesleg az sem lenne szar, ha csapaton belülről csepegtetnék ki a híreket, és azok eljutnak a játékosok fülébe....legalább egy ajánlatot mindegyik megér (kivéve Finnegant, az egy kőparaszt, valamint Carlson és Mincey sem jelentene akkora segítséget, amekkorára szükség van), max. keveslik majd a pénzt... 😊
No.1. Bears