Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Breaking: #Bears special teams coordinator Dave Toub will interview for #Dolphins head coaching job.

kezdődik az edzőkeringő! 😊soma80
Nincsen jó érzésem, nem várok semmi jót. Sem az offseasonben, sem a következő szezonban 😕vandeminek
Bászki legyen már egy kis optimizmus. Tököm tele van az örökös negatív hozzáállással. Toubnak örülnék, ha vhol megkapná a lehetőséget, mert megérdemli. Persze a legjobb az lenne, ha maradna.tüsi91
Mondtam, lehet hogy csak most magam alatt vagyok. Sztem azért voltam már optimista is 😊
Toub-nak mi csak köszönhetünk, ha nagyobb feladatra vágyik sok szerencsét kívánok neki. Bár tényleg örülnék, ha maradna.

De elsősorban nem miatta gondoltam a gyengeségeket. Szóval most lehet nyugodtan kivesézni 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Breaking: #Bears special teams coordinator Dave Toub will interview for #Dolphins head coaching job.

Nincsen jó érzésem, nem várok semmi jót. Sem az offseasonben, sem a következő szezonban 😕vandeminek
wow, ez ám az optimizmus, egy olyan szezon után, ahol a kezdő irányító kidőléséig simán playoff-esélyes csapat voltunk... komolyan, néha rosszabb a hangulat itt, mint anno volt a 0-16-os Lions topikban....soma80
Nem 0-16-ot mondtam, de most nézd végig mekkora királyok évek óta az elkapók, a támadófal. Konkrétan csak Cutlert szokták basz*gatni a Sporttv-ben, aztán gyak. nélküle enni sem tudnak a támadók. Most gondolj bele, tavaly is ligaelit volt a WR corps (évek óta), erre brutál erősítésnek érkezett RW... Én csak azt hiszem el, ami már megtörtént. Semmi jót nem várok Jerryéktől. Aztán lepjenek meg 😊
Lehet csak én vagyok most magam alatt, de úgy látom, hogy itt az építkezés egy elég sajátos formája van.

Attól, hogy Cutler kidőléséig 7-1 (?) volt, azt Cutlernek köszönhettük. (Ezért sem értem hogy meri bárki is megkérdőjelezni, hogy megérte-e a 2 első köröset...) A védelem jelenlegi állapotában egy elit támadósort már nem tud lelassítani. A támadók pedig annyira nem jók, hogy bárkinek felrakjanak 30+ pontot.
Tavaly Konf-döntő volt, de ha megnézzük a Bearst meg a Packerst akkor nekünk nincs olyan fényes jövőképünk.
Csak a csoportot nézve:
Vikes: Ez az év kiesett nekik. Építkezniük kell.
Lions: Nem feljövőben vannak, hanem felértek.
Packs: Akármennyire is fáj, de a csoporton belül nincs ellenfelük.
Bears: Nem rossz, nem rossz, de nekem inkább kérdéses.

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Bászki legyen már egy kis optimizmus. Tököm tele van az örökös negatív hozzáállással. Toubnak örülnék, ha vhol megkapná a lehetőséget, mert megérdemli. Persze a legjobb az lenne, ha maradna.
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan

wow, ez ám az optimizmus, egy olyan szezon után, ahol a kezdő irányító kidőléséig simán playoff-esélyes csapat voltunk... komolyan, néha rosszabb a hangulat itt, mint anno volt a 0-16-os Lions topikban....
több mint 12 éve

Nincsen jó érzésem, nem várok semmi jót. Sem az offseasonben, sem a következő szezonban 😕

több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan

kezdődik az edzőkeringő! 😊
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Ez a legjobb O-line amióta ittvan mi 😀

több mint 12 éve
Na most tarkón lövöm magam. ekszellent tájt end --> oh my God. Ha Davis ekszellent, akkor milyen a rossz?
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Nem beszélt még senkivel LOL. Minek hívnak akkor össze egy sajtótájékoztatót?
Nekem az jön le a szavaiból hogy nem szeretné ha maradna Martz.Delete
Én is így érzem.. Tereli a témát, és nem védi meg Martzot.. nagyon ködösített..

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Nem beszélt még senkivel LOL. Minek hívnak akkor össze egy sajtótájékoztatót?
Nekem az jön le a szavaiból hogy nem szeretné ha maradna Martz.

több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Szerintem Lovie órákig képes beszélni a semmiről..

De ez a pólója nagyon ott van 😊

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Alap, hogy lesem, bár az angolom szegényesebb, mint 2 éve... De a lényeget talán kihámozom.

Jó van Lovie mondja a semmit.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Aki szereti a cizellált angolt, az kövesse élőben a Bears sajtótájékoztatóját.

http://www.chicagobears.com/multimedia/

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Sztem az is simán benne van a pakliban, hogy csak Blackmon megy ki előttünk... De ha Floyd és Jeffrey már nem lesz bent mire jövünk, akkor nem WR-t kellene választani úgy gondolom. CB most azt mondom nem kell első körös, OT, vagy bennem még Barron SS is felvetődött.proki
Safety-t első körben??? Hát ez óriási luxus pick lenne.
WR, CB, OL. Csak ez a 3. DeCastro esetleg. Bár guardot se húznak ilyen magasan. Sztem egy letrade is benne van.
több mint 12 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
As the Bears prepared for their season finale, Roy Williams gathered his fellow receivers Friday and gave a pep talk. "I told these guys this is the best wide receiver corps I’ve ever played with," Williams said.
...
Williams didn’t provide a punch line or wink. He didn’t even punctuate his comments with a smile. He was serious.

Höh. Höhöhöh. HöhöhöhahahaHAHAHAHÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁHIHIHUHAHOOOHOHOHOHOHÖHÁÁÁÁÁÁÁ. Hohohohó. Hihih. Hihihi. Öhöhöh. Szipp. Szipp. (orrfújás, sóhajtás). Eheheh.picidzé
😀
Mondjuk ha azt mondja, hogy Megatron egyedül jobb, mint az egész egység itt, egy fokkal közelebb lett volna az igazsághoz

több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Sztem az is simán benne van a pakliban, hogy csak Blackmon megy ki előttünk... De ha Floyd és Jeffrey már nem lesz bent mire jövünk, akkor nem WR-t kellene választani úgy gondolom. CB most azt mondom nem kell első körös, OT, vagy bennem még Barron SS is felvetődött.
több mint 12 éve
A sok Martzozás közben elsiklottunk egy fontosabb dolog mellett: Toub szerződése is lejár. Ha valakit hát akkor őt meg kéne tartani.Delete
Talán 2-3 hete volt róla szó. Így a szezon végére a returnjeink is visszaestek, gyak az egész coverage team kicserélődött. Peppers azért felrakott egy blockot tegnap.
Remélem adja a hivatalos honlap a sajtótájékoztatót.
Urlacher holnap megy MRI-re. Nem lepődnék meg ha mégsem egyszerő sprainről lenne szó...tüsi91
+ Hester a szezon második felében folyamatosan sérülten játszott. Valahogy a drogbáró incidens után vált totál nullává az ST.

több mint 12 éve
A sok Martzozás közben elsiklottunk egy fontosabb dolog mellett: Toub szerződése is lejár. Ha valakit hát akkor őt meg kéne tartani.Delete
Talán 2-3 hete volt róla szó. Így a szezon végére a returnjeink is visszaestek, gyak az egész coverage team kicserélődött. Peppers azért felrakott egy blockot tegnap.
Remélem adja a hivatalos honlap a sajtótájékoztatót.
Urlacher holnap megy MRI-re. Nem lepődnék meg ha mégsem egyszerő sprainről lenne szó...
több mint 12 éve
A sok Martzozás közben elsiklottunk egy fontosabb dolog mellett: Toub szerződése is lejár. Ha valakit hát akkor őt meg kéne tartani.

több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
As the Bears prepared for their season finale, Roy Williams gathered his fellow receivers Friday and gave a pep talk. "I told these guys this is the best wide receiver corps I’ve ever played with," Williams said.
...
Williams didn’t provide a punch line or wink. He didn’t even punctuate his comments with a smile. He was serious.

Höh. Höhöhöh. HöhöhöhahahaHAHAHAHÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁHIHIHUHAHOOOHOHOHOHOHÖHÁÁÁÁÁÁÁ. Hohohohó. Hihih. Hihihi. Öhöhöh. Szipp. Szipp. (orrfújás, sóhajtás). Eheheh.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Emlékszem 2 éve micsoda felzúdulás volt, azon a szövegen amit Jerry lenyomott ilyenkor. Gyakorlatilag körbebeszélték Phillipsel és Smithel együtt a nagy semmit. Ma is ezt várom.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Elkapókról: azért a legeslegnagyobbak kivételével minden évben csúsznak. Szerintem az idei sem lesz más. Én valahogy Jefferyt egy tipikus hájlájt játékosnak tartom. Wright egy megbízható, produktív elkapó, de nem az, aki nekünk kell. Ennek ellenére tőlem jöhet. Nagyjából itt ki is fújt, akik első kört érnek.füligjimmy
Dwight Jones, Sanu?empty taxi
Idén nagyon mérsékelt mennyiségű egyetemi focit néztem, de leesne az állam, ha ők első körösek lennének (Wright is , háááát...). Persze láttunk már nagyobb csodákat. És ők nem hiszem, hogy megoldanák a gondjainkat. Van Bennett, előtte/utána senki. Nálam Knox megbízhatatlan, egydimenziós játékos. Hester visszahordó, pedig nincs olyan rossz keze, de ez a pozíció sokkal többet kíván. A többiek szót se érdemelnek.

Helyi idő szerint délben, azaz hétkor (vagy hatkor) sajtótájékoztató. Az este témája: Mike Martz. Legalábbis remélem, már lerágtam a körmeimet.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
Elkapókról: azért a legeslegnagyobbak kivételével minden évben csúsznak. Szerintem az idei sem lesz más. Én valahogy Jefferyt egy tipikus hájlájt játékosnak tartom. Wright egy megbízható, produktív elkapó, de nem az, aki nekünk kell. Ennek ellenére tőlem jöhet. Nagyjából itt ki is fújt, akik első kört érnek.füligjimmy
Dwight Jones, Sanu?empty taxi
Mintha Sanu maradna.
Valahol ezt olvastam.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Dwight Jones, Sanu?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
kutya23c 223
Hát bazmeg mit lehet erre mondani? Meggyőztetek 😊

Tüsi, annyit viszont hozzátennék, hogy azt nem mondtam, hogy JÓ a védelmünk, azt mondtam, hogy _erejükön felül teljesítettek_. Nem jó, nem jó, sosem mondtam, hogy jó.picidzé
Inkább mondjuk úgy, hogy annyira nem rossz a védelem-kérdés mennyire? - lehetne bőven kozmetikázni ezt a védelmet is főleg a CB-DB poszton, de hiába lesz ligaelit védelem ha az Off fos. A Drafton ahogy már azt tanult kollégáim is írták WR,OL posztokra need és majd utánna CB-DB és ha annyira DLine fétisükvan akkor lehet azt is. Így nézve tehát annyira nem rossz a védelem(mint az offense).

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."