Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
S mi lesz akkor ha Hanie minden meccsen szór 3 TDt, 0 pickel? 😀, 😀.tüsi91
akkor lenne csak igazán Bledsoe/Brady móka...de lájkolnám😊

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
S mi lesz akkor ha Hanie minden meccsen szór 3 TDt, 0 pickel? 😀, 😀.
több mint 13 éve
kutya23c 223
Amúgy Cutlert megműtötték, 3 hét múlva már tud dobálni...Delete
Látjátok megmondtam, nem kell parázni-picit más szintű ellátást kapnak ezek a fiúk mint mi a kórházakban.

Hanie meg jó lesz.

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Sztem az lett volna vicces, ha jön Orton. Mert akkor mindkettő (Cutler+Orton) végül ide cserélődik. Deal.ulpianus
Haine megsérül, a Broncos ellen Orton kezd, de Cutler már vállal egy negyedet, na az, ahogy a mai fiatalok mondják, MEGAROLTF. 😀

Srácok, megy a szócséplés, azért kérdezem én, van ebben a ligában 60 olyan irányító, aki tisztességesen le tud hozni egy meccset? Szerintem van kb. 15. Ha az ember kicsit húzza a száját, akkor van 20. Emlékeztek, anno mennyire szerettük volna Leftwichet, mert egyszer valami kiütéses Steelers meccsen kegyetlenül odapörkölte Sweed kezébe (akit a drafton szintén nagyon sokan szerettek volna)? Eljutottunk onnan idáig. Haine fog kezdeni minimum 4, de inkább 6 meccsen. Kell egy grand slam a drafton (előbb-utóbb kijön a lépés), aztán jövőre visszatérünk.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Sztem az lett volna vicces, ha jön Orton. Mert akkor mindkettő (Cutler+Orton) végül ide cserélődik. Deal.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
3 hét??? na ha ez igaz akkor egy kicsit reménykedek. 6 hét, utolsó 2 meccsen (mondjuk a már tét nélküli MIN ellenin... :cool: )
beállhat aztán leolt mindenkit a PO-ban, Super Bowl ahol a Patset 1986-osan verjük 😉davemayer
Idén a döntő az NFC champ meccs lesz nem a Super Bowl😊

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
3 hét??? na ha ez igaz akkor egy kicsit reménykedek. 6 hét, utolsó 2 meccsen (mondjuk a már tét nélküli MIN ellenin... :cool: )
beállhat aztán leolt mindenkit a PO-ban, Super Bowl ahol a Patset 1986-osan verjük 😉

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Amúgy Cutlert megműtötték, 3 hét múlva már tud dobálni...

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
leírtuk már (azt hiszem te is) hogy Orton nem lenne akkora upgrade mint amit kéne rá áldozni, annyi managelést Hanie is tud (remélem).davemayer
így van, én is így gondolom 😊 és sztem Orton is backupnak jött volna Hanie mögé, csak úgy általában véve a backupokról írtam 😊
Az meg a másik, hogy lehet, hogy a fanok közül senkinek nem tetszene, senki szerint nem jobb döntés Orton, de láttunk már olyat, hogy ilyen helyzetben a csapatok máshogy látják 😊
több mint 13 éve
Akartátok amúgy ti is Ortont, csak Chiefs volt előrébb, közölte a liga.
Szóval bizalom azért van Hanie feléDeny
azt nem értem hogy ha ez tényleg így van és az első adandó alkalommal lecsapnánk egy középszerű QB-ra akkor a backup QB-t aki itt van több éve minek etetjük? azért hogy üljön a padon de ha kell ne akarjuk beállítani??? csak nekem gáz ez?davemayer
hogy keresnek egy, a backupnál jobbat.
fetomy
leírtuk már (azt hiszem te is) hogy Orton nem lenne akkora upgrade mint amit kéne rá áldozni, annyi managelést Hanie is tud (remélem).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
azt nem értem hogy ha ez tényleg így van és az első adandó alkalommal lecsapnánk egy középszerű QB-ra akkor a backup QB-t aki itt van több éve minek etetjük? azért hogy üljön a padon de ha kell ne akarjuk beállítani??? csak nekem gáz ez?davemayer
a backup QB-nak nem elsődlegesen az a szerepe, hogy egy fél szezozon át kezdő legyen, hanem pl. meccs közben, vagy 1-2 meccsre beálljon ha kell. Ha a starter kiesik fél szezonra, akkor elég gyakori, hogy keresnek egy, a backupnál jobbat.

Lásd OAK idén. Campbell kiesett, következő meccsen még berakták Bojlert, de közben már kellett valaki más, mert backup QB-val csak olyan csapat tud hosszabb távon kiállni, akinek minden más rendben van (lsd. Cassel-Pats), ezért nem a QB fogja a meccseket nyerni.fetomy
Nah meg ott azért az is benne volt h Campbell a szezon után free agent.

több mint 13 éve
a backup QB-nak nem elsődlegesen az a szerepe, hogy egy fél szezozon át kezdő legyen, hanem pl. meccs közben, vagy 1-2 meccsre beálljon ha kell. Ha a starter kiesik fél szezonra, akkor elég gyakori, hogy keresnek egy, a backupnál jobbat.

Lásd OAK idén. Campbell kiesett, következő meccsen még berakták Bojlert, de közben már kellett valaki más, mert backup QB-val csak olyan csapat tud hosszabb távon kiállni, akinek minden más rendben van (lsd. Cassel-Pats), ezért nem a QB fogja a meccseket nyerni.
több mint 13 éve
azt nem értem hogy ha ez tényleg így van és az első adandó alkalommal lecsapnánk egy középszerű QB-ra akkor a backup QB-t aki itt van több éve minek etetjük? azért hogy üljön a padon de ha kell ne akarjuk beállítani??? csak nekem gáz ez?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
backupnak akartuk Hanie mögé. Itt is erről volt szó, és neten is ezt olvastam, mivel most ha Hanie is kihalna, akkor csak Enderle marad, márpedig ezzel az OL-el nem olyan lehetetlen, hogy Hanie-nek is baja esik. :/ 😊
több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Szóval bizalom azért van Hanie felé
több mint 13 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Hál' isten elvitték Ortont!!
Remélem jegelik McCown-t, és senkinek nem fordul meg a fejében hogy kezdjen.. Hanie bizonyítani fog, biztos vagyok benne.. 6 éve van itt, Cutler biztos hogy teljes mellszélességgel mögötte van, nem lesz gond vele! (Orton mögé azért nem hiszem hogy odaállt volna Cutler magyarázni 😀 )

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Bears have agreed to terms with veteran backup QB Josh McCown on 1-year deal.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
bazzeg a Bears 30. a waiver listán, nagy munka volt kivinni előlük 😀

több mint 13 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 617
Csak nem a Chiefs? 😀tenorx
De, ők vitték el.
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Csak nem a Chiefs? 😀
több mint 13 éve
Na hálistennek valaki kivitte előlünk Ortont 😊

AdamSchefter
Kyle Orton was claimed on waivers -- by a still unidentified team before Chicago.
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hanie: "Jay gave me media advice..on how to charm the media."

Kedvelem ezt a srácot! 😀vandeminek
Örülök, hogy szóba került mi lesz akkor, ha a Raiders szépen beállít 8 embert a boxba, ahogy a Lions és a Chargers is tette. Nagyon kínos meccs lesz, ha nem sikerül néhány 3&medium downt passzolni. Most az is kellett a chargers ellen, hogy Knox elkapjon két olyan labdát, amit általában ő nem szokott elkapni. Ezt leszámítva pontosan az volt a meccs képe, amit vártam, nem kalkuláltam bele, hogy Norv Tunrer előhúzza magából a Ron Turnert, és ekkora balfasz lesz, szerencsére ez elég is volt a viszonylag sima győzelemhez. De nem tudtunk mit kezdeni a screenjeikkel, a mélységi passzaikkal, a támadófaluk se volt igazán tesztelve. :/ Most jön a Raiders, hát eddig nem azt látom, hogy ejdekönnyen megállítanánk a futójátékukat, és Palmert simén a földre vinnék. Szegény Haine meglátja (és mi is), hogy a támadófalunk maximum gyenge középszer. Várom a screeneket, hogy lassítsuk a blitzeiket (újonc irányítóknak ez a nyeles Kalmopyrin), Fortenak lesz legalább 8-10 elkapása, és lényegesen több Barbert is szeretnék, de ahány snap lesz, csak annyit lehet szétosztani, ez nagy igazság. Lehet ellenük futni, ráadásul nagyon fegyelmezetlenek, 80 yardot simán lehet hozni rajtuk büntiből. Én akármikor készen állok egy maglepetésgyőzelemre 😀 Nem negy bölcsesség, hogy a szezonunk a KC, Denver (mindeki Tíbózik, pedig durva, nagyon durva mostanában a védelmük), Seahawks (höj, ott is van egy front seven) és a Vikings ellen dől el igazából, ugyanis nekik sincs passzjátékuk. Ha még egy kulcsjátékos kiesik, akkor game over.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 133 — Bears fan
Hanie: "Jay gave me media advice..on how to charm the media."

Kedvelem ezt a srácot! 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 13 éve
picidzé Chicago Bears 532
...aztán Lávi lenyilatkozza vagy ötvenszer, hogy Reksz iz ár kvótörbekk.füligjimmy
😀 Wisdom. De akkor egész biztos gyanús fehér port küldök az öreg Lávinak.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
NIncs gondom Ortonnal, de Hanie itt van 4 éve, egy rossz szót nem hallani a srácról, megkockáztatom sokan kedvelik is Chicagoban. Most megkapja a lehetőséget. Van 6 meccs, játszassák őt.tüsi91
És ha a QB-n megy el a rájátszás, akkor is azt fogod mondani, hogy: "Semmi gond, Hanietől tudjuk, hogy mit várhatunk. Persze, lehet Orton nyert volna még egy meccset, de mindegy már."Deny
Most ez nem tudom, hogy kötekedés akart-e lenni vagy sem. Amúgy ha elmegy a rájátszás az nem Hanien fog elmenni, hanem mondjuk Cutler kiesésén. Vagy a védelmen, ha éppenséggel szarabb napot fognak ki, mint pl a szezon elején, mikor zsinórban 4 meccsen oktatták őket...
Orton Chicagoban nagyon maradandót nem alkotott azon kívül, hogy vigyázott a labdára, meg elmenedzselte a csapatot. Erre jó volt. Erre Hanie is jó lehet. Nem beszélve arról, hogy 6 meccsel a vége előtt vagyunk. Nem is a szezon elején. Orton nem ismeri a rendszert, nem ismeri az elkapókat (rosszabb meccsükön inkább droppolókat), meg milyen fal játszik most Chicagoban, ami a pass protot illeti.
Nyerjünk Hanievel, vagy bukjunk vele.

szerk: közbe látom Jimmy beelőzött 😀