NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
25
9
18:30-tól, ARENA4
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 2 éve
Én is kedvelem Bates-et, de meg tudom érteni, hogy nem akarnak az Ő feltételei szerint megegyezni:Nem néz ki jól Bates saga: a csapat kijátszotta a lapokat nem szeretne jól kereső safetyt, mert variálható hibrid DB-ben gondolkodik. Bates pedig nagy lóvét akar, és nem játszik tag alatt. Ebből nem lesz megállapodás. Hiába öltözöi karakter Uzsonnát is simán elengedtük, őt is elfogjuk, csak rombolja a morált egy évig.Nagyon sajnálnám, dehát a Brown család mindig is skót marad.
Szipeter
Viszont akkor adjuk el most, nem kell az öltözőbe a méreg.
SirPub
1. Már írtam egyszer: a posztján, top játékosok idei szeződése: Mathieu 3 év 33M, 18M garantált, 29 évesen.
Marcus Williams 5 év 70M, 37M garantált, Ő 25 éves.
2. Bates tagje, ha jól emlékszem 13M garantáltan. Ennél akar jóval többet, de a vezetésnek nem áll érdekében túlfizetni, mert akkor mindenki azzal jön majd hosszabbításkor, hogy Jassie is mennyit kapott. Már nem ott tartunk, hogy hatalmas pénzeket osztunk, hogy jöjjenek jó játékosok. DJ Reader már így is mondogatja, hogy igenis adják meg neki a nagy lóvét.
3. Bates ügynökével kötött a Browns egy eszetlen üzletet, mert kényszerpályán voltak, teljes garantálttal. A teljes garantáltat sem akarja a vezetés megadni neki, amit szintén megértek.
4. Előbb utóbb valamelyik ujját meg kell harapnia a csapatnak: van egy elit fr QB, akit meg kell fizetni. Sokkal kevesebb pénz marad a többiekre, mint eddig. J. Williams 5. éves opcióját nem hívták le, csak az 1. napi draft vége után. Ha lecsúszott valna egy jó tackle, szó nélkül kihúzzuk és cseréljük Williamst. Szerintem Bates, Higgins és Boyd közül valamelyiknek mennie kell, nem lesz elég a keret mindannyiukkal új szerződést kötni. (Amikor kihúztuk a drafton Dax Hillt, már nem akartunk elkapót választani.)
5. Július 15-ig meg lehet nézni, mit mutat Dax Hill. Ha nagyot villantana, sokkal könnyebben lehetne azt mondani, hogy elcseréljük Bates-et és marad pénz Higginsre.
Mindezek mellett:
- nem értem, miért kell mindenáron erőltetni Burrow szerződését a 3. év után, miért nem ér rá a 4. év végén.
- Ha nem sikerül megegyezni Bates-el, jobb lenne elcserélni a szezon előtt. Az előző szezon alapszakaszában közel sem volt az igazi és elismerte, hogy azért volt, mert nem kapott szerződést. Tag alatt megint csak a hiszti menne, nem kell ez az öltözőbe.
- Év végén szerintem Bates és Vonn Bell közül csak az egyik marad meg.
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Nem néz ki jól Bates saga: a csapat kijátszotta a lapokat nem szeretne jól kereső safetyt, mert variálható hibrid DB-ben gondolkodik. Bates pedig nagy lóvét akar, és nem játszik tag alatt. Ebből nem lesz megállapodás. Hiába öltözöi karakter Uzsonnát is simán elengedtük, őt is elfogjuk, csak rombolja a morált egy évig.Nagyon sajnálnám, dehát a Brown család mindig is skót marad.
Szipeter
Viszont akkor adjuk el most, nem kell az öltözőbe a méreg.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
Szipeter
1 654
Nem néz ki jól Bates saga: a csapat kijátszotta a lapokat nem szeretne jól kereső safetyt, mert variálható hibrid DB-ben gondolkodik. Bates pedig nagy lóvét akar, és nem játszik tag alatt. Ebből nem lesz megállapodás. Hiába öltözöi karakter Uzsonnát is simán elengedtük, őt is elfogjuk, csak rombolja a morált egy évig.
több mint 2 éve
munoz
1 213
Édes faszom, tudtam hogy kár leírni, mert jönni fognak a trollok.Most komolyan én 2-3 éve ban-eltem ezt szerencsétlent, így nem látom a hozzászólásait (ha csak nem idézi valaki más, mint most). Tök értelmetlen nem csak reagálni, de észrevenni is a hülyeségeit.
megyerikrisz
több mint 2 éve
Ha más nincs birózik. Komolyan vehetetlen ember, ha csak egy embert lehetne kitiltani. 13 évesen sem tolerálható. Ha több... Baj vanÉdes faszom, tudtam hogy kár leírni, mert jönni fognak a trollok.Az anyámat de nagy lett az arc,. Amikor a Clevelandben egy sérült irányító játszott, nálunk a cseréknek a cseréje, meg pittsburg ahol egy vén trotyos játszott. Hu ha komoly kihívás volt megszerezni a csoport elsőséget.Az én várakozásom felemás 😊Kövezzetek meg, de én nem látom a brutális fegyverkezést a northban. A Browns hozott egy irányítót, akinek idén minden józen ész szerint sokat kellene kihagynia (Bauert (MLB) felmentette a bíróság hasonló ügyben, a liga 2 évre tiltotta el), a Ravens offseason + draftja inkább szexi mint valódi erősítés a hiányposztokra, a Vasas pedig új irányítóval kezd, aki lehet hogy ülni fog Trubisky mögött. Papíron ez a csoport a miénk. Ez nyilván nem garancia semmire, egy Burrow-sérülésre vagyunk a 4-13-tól, de a teljes, egészséges kereteket nézve a Bengals a csoport favoritja. És itt jön a lényeg, hogy ezt érvényre is kéne juttatni, mert könnyebb így bejutni a playoffba, mint WC-helyen. Nagyjából 8 csapatnak van reális esélye a csempionsipre, és ebből egy be se fog jutni. A srácok nyilatkozatait olvasva úgy érzem, az egészséges önbizalom keveredik a lenéznek minket-mentalitással, ami nekem kifejezetten tetszik, mert nincs szó sem önbizalomhiányról, sem elbizakodottsáról.
Mi játszottunk tavaly a super bowlban!!!
Azért ez hatalmas eredmény egy ekkora franchisenak. És tavalyhoz képest a csapat csak erősebb lett papíron. Burrow megkapta a falat ami ha nem is elit de egy D- -ról elmozdult egy C+, B, akár B+ irányába.
A védelem mélyült a draftról bár mivel egyetemi focit nem nézek csak a szakértőknek tudok hinni, akik szerint ez egy minimum B draft volt. És még Ossai is jön idén…
Ezek alapján tök optimistának kellene lenni. A csapat jó, fiatal, van franchise irányítónk, végre úgy tűnik, szépen süt a nap Cincinnati felett.
Eközben azonban olyan brutális fegyverkezés történt mind a Northban, mind az egész AFC-ban, hogy nem is tudom mi lenne a realitás. Becsúszni a PO-ba? A tavaly után úgy érzem, egy jogos minimum elvárás. De tényleg félelmetes lett az AFC a kiürült NFC-hez képest. És csak A csoportban van az elvileg top5 Watson, a közel tökéletesen draftoló Ravens, és a Tomlinnalnincsnegativszezon Steelers is.
Persze oké, nagyon sok minden történhet még őszig, de jelen állás szerintem tök nyitott a csoport.
Ez egy legendás szezon lesz!🐅😤
Miknar
megyerikrisz
Norbi180
megyerikrisz
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Hagyd el, ő csak ezért jár ide. Meg a saját csapata topicjába is. Meg mindenhova máshova is.Szerencsére a többség nem fülig epében éli az életet, de van aki igen. Egészségére!
több mint 2 éve
Édes faszom, tudtam hogy kár leírni, mert jönni fognak a trollok.Az anyámat de nagy lett az arc,. Amikor a Clevelandben egy sérült irányító játszott, nálunk a cseréknek a cseréje, meg pittsburg ahol egy vén trotyos játszott. Hu ha komoly kihívás volt megszerezni a csoport elsőséget.Az én várakozásom felemás 😊Kövezzetek meg, de én nem látom a brutális fegyverkezést a northban. A Browns hozott egy irányítót, akinek idén minden józen ész szerint sokat kellene kihagynia (Bauert (MLB) felmentette a bíróság hasonló ügyben, a liga 2 évre tiltotta el), a Ravens offseason + draftja inkább szexi mint valódi erősítés a hiányposztokra, a Vasas pedig új irányítóval kezd, aki lehet hogy ülni fog Trubisky mögött. Papíron ez a csoport a miénk. Ez nyilván nem garancia semmire, egy Burrow-sérülésre vagyunk a 4-13-tól, de a teljes, egészséges kereteket nézve a Bengals a csoport favoritja. És itt jön a lényeg, hogy ezt érvényre is kéne juttatni, mert könnyebb így bejutni a playoffba, mint WC-helyen. Nagyjából 8 csapatnak van reális esélye a csempionsipre, és ebből egy be se fog jutni. A srácok nyilatkozatait olvasva úgy érzem, az egészséges önbizalom keveredik a lenéznek minket-mentalitással, ami nekem kifejezetten tetszik, mert nincs szó sem önbizalomhiányról, sem elbizakodottsáról.
Azért ez hatalmas eredmény egy ekkora franchisenak. És tavalyhoz képest a csapat csak erősebb lett papíron. Burrow megkapta a falat ami ha nem is elit de egy D- -ról elmozdult egy C+, B, akár B+ irányába.
A védelem mélyült a draftról bár mivel egyetemi focit nem nézek csak a szakértőknek tudok hinni, akik szerint ez egy minimum B draft volt. És még Ossai is jön idén…
Ezek alapján tök optimistának kellene lenni. A csapat jó, fiatal, van franchise irányítónk, végre úgy tűnik, szépen süt a nap Cincinnati felett.
Eközben azonban olyan brutális fegyverkezés történt mind a Northban, mind az egész AFC-ban, hogy nem is tudom mi lenne a realitás. Becsúszni a PO-ba? A tavaly után úgy érzem, egy jogos minimum elvárás. De tényleg félelmetes lett az AFC a kiürült NFC-hez képest. És csak A csoportban van az elvileg top5 Watson, a közel tökéletesen draftoló Ravens, és a Tomlinnalnincsnegativszezon Steelers is.
Persze oké, nagyon sok minden történhet még őszig, de jelen állás szerintem tök nyitott a csoport.
Miknar
megyerikrisz
Norbi180
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 2 éve
Norbi180
676
Az anyámat de nagy lett az arc,. Amikor a Clevelandben egy sérült irányító játszott, nálunk a cseréknek a cseréje, meg pittsburg ahol egy vén trotyos játszott. Hu ha komoly kihívás volt megszerezni a csoport elsőséget.Az én várakozásom felemás 😊Kövezzetek meg, de én nem látom a brutális fegyverkezést a northban. A Browns hozott egy irányítót, akinek idén minden józen ész szerint sokat kellene kihagynia (Bauert (MLB) felmentette a bíróság hasonló ügyben, a liga 2 évre tiltotta el), a Ravens offseason + draftja inkább szexi mint valódi erősítés a hiányposztokra, a Vasas pedig új irányítóval kezd, aki lehet hogy ülni fog Trubisky mögött. Papíron ez a csoport a miénk. Ez nyilván nem garancia semmire, egy Burrow-sérülésre vagyunk a 4-13-tól, de a teljes, egészséges kereteket nézve a Bengals a csoport favoritja. És itt jön a lényeg, hogy ezt érvényre is kéne juttatni, mert könnyebb így bejutni a playoffba, mint WC-helyen. Nagyjából 8 csapatnak van reális esélye a csempionsipre, és ebből egy be se fog jutni. A srácok nyilatkozatait olvasva úgy érzem, az egészséges önbizalom keveredik a lenéznek minket-mentalitással, ami nekem kifejezetten tetszik, mert nincs szó sem önbizalomhiányról, sem elbizakodottsáról.
Miknar
megyerikrisz
több mint 2 éve
Nyitott a csoport, talán ez a legjobb szó rá.Allen, Lamar, Watson, Russ, Herbert, Mahomes… Nem is emlekszem, volt-e valaha ennyire telitett egy konferencia, miota kovetem.
A hollók nagyon fogadkoztak, hogy tavaly csak a rengeteg sérült miatt csúsztak le a PO-ról, ehhez jön ez a szexi draft, idén eldől valóban csak a sérülés miatt maradtak-e le
A PIT először BigBen nélkül, idén eldől, Tomlin valóban képes-e mindig kihozni egy pozitív szezont.
És végül a Browns, ahol Watsonnal idén eldől, maguk mögött hagyták-e végleg a “brownsoskodás” korát.
Ezek mind olyan kérdések, hogy kijöhet belőle egy sima csoport győzelem, de akár egy sima lecsúszás is a PO-ról
… vagy valóban új ura van-e a Northnak/AFCnek😎
Who dey!
Mióta NFLt nézek, gyakorlatilag azonnal Bengals fan lettem a pályája csúcsán járó Greenel, azóta nem vártam ilyen izgatottan szezon kezdést
Jó érzés egy PO aspiráns csapatnak szurkolni azért, mondjuk ki. 😀
Miknar
Fel van adva nektek a lecke, az biztos.
több mint 2 éve
Miknar
515
Nyitott a csoport, talán ez a legjobb szó rá. A hollók nagyon fogadkoztak, hogy tavaly csak a rengeteg sérült miatt csúsztak le a PO-ról, ehhez jön ez a szexi draft, idén eldől valóban csak a sérülés miatt maradtak-e le
A PIT először BigBen nélkül, idén eldől, Tomlin valóban képes-e mindig kihozni egy pozitív szezont.
És végül a Browns, ahol Watsonnal idén eldől, maguk mögött hagyták-e végleg a “brownsoskodás” korát.
Ezek mind olyan kérdések, hogy kijöhet belőle egy sima csoport győzelem, de akár egy sima lecsúszás is a PO-ról
… vagy valóban új ura van-e a Northnak/AFCnek😎
Who dey!
Mióta NFLt nézek, gyakorlatilag azonnal Bengals fan lettem a pályája csúcsán járó Greenel, azóta nem vártam ilyen izgatottan szezon kezdést
Jó érzés egy PO aspiráns csapatnak szurkolni azért, mondjuk ki. 😀
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Idén 😊Amúgy nem a northban, hanem az afcben, az tényleg komoly lehet, simán van 10-12 po-szintű csapat
több mint 2 éve
Az én várakozásom felemás 😊Kövezzetek meg, de én nem látom a brutális fegyverkezést a northban. A Browns hozott egy irányítót, akinek idén minden józen ész szerint sokat kellene kihagynia (Bauert (MLB) felmentette a bíróság hasonló ügyben, a liga 2 évre tiltotta el), a Ravens offseason + draftja inkább szexi mint valódi erősítés a hiányposztokra, a Vasas pedig új irányítóval kezd, aki lehet hogy ülni fog Trubisky mögött. Papíron ez a csoport a miénk. Ez nyilván nem garancia semmire, egy Burrow-sérülésre vagyunk a 4-13-tól, de a teljes, egészséges kereteket nézve a Bengals a csoport favoritja. És itt jön a lényeg, hogy ezt érvényre is kéne juttatni, mert könnyebb így bejutni a playoffba, mint WC-helyen. Nagyjából 8 csapatnak van reális esélye a csempionsipre, és ebből egy be se fog jutni. A srácok nyilatkozatait olvasva úgy érzem, az egészséges önbizalom keveredik a lenéznek minket-mentalitással, ami nekem kifejezetten tetszik, mert nincs szó sem önbizalomhiányról, sem elbizakodottsáról.
Miknar
több mint 2 éve
Miknar
515
Az én várakozásom felemás 😊Mi játszottunk tavaly a super bowlban!!!
több mint 2 éve
Kezdek reménykedni. A magyar szurkerek már most a csoport végére látnak bennünket. Remélem szeptemberre ez általános lesz odakint is. Úgy legalább nem bízzák el magukat a srácok. Van fal javult a védelem is, bár messze van az elittől mindkettő. A csoport persze nehéz, de ez egy jobb csapat mint a másik három.
Lou Anarumo for president
több mint 2 éve
Szipeter
1 654
Ha már így lehagytam, akkor behúzom L nek.Így egyben látva még brutálisabbnak tűnik ez a szezon. A bye week után végig PO szintű meccseink lesznek. PIT kezdés otthon viszont a lehető legjobb.A 17. meccsre meg én álljak ki? 😊
Hiába mentünk SB-be, és léptünk nagyot OL szinten, senki nem számol velünk a végén. Nem lesz igazuk, Burrownak ez lesz az első "teljes" szezonja, szintet fog lépni, MVP, 12-5 zárjuk az alapszakaszt. Afc döntő a Chargers ellen. KC nem jut PO-ba, SB-ben pedig TB12 átadja Burrownak a koronát🤞🤔
Szipeter
Wyatt
több mint 2 éve
Wyatt
26 306
Így egyben látva még brutálisabbnak tűnik ez a szezon. A bye week után végig PO szintű meccseink lesznek. PIT kezdés otthon viszont a lehető legjobb.A 17. meccsre meg én álljak ki? 😊
Hiába mentünk SB-be, és léptünk nagyot OL szinten, senki nem számol velünk a végén. Nem lesz igazuk, Burrownak ez lesz az első "teljes" szezonja, szintet fog lépni, MVP, 12-4 zárjuk az alapszakaszt. Afc döntő a Chargers ellen. KC nem jut PO-ba, SB-ben pedig TB12 átadja Burrownak a koronát🤞🤔
Szipeter
több mint 2 éve
Szipeter
1 654
Így egyben látva még brutálisabbnak tűnik ez a szezon. A bye week után végig PO szintű meccseink lesznek. PIT kezdés otthon viszont a lehető legjobb. Hiába mentünk SB-be, és léptünk nagyot OL szinten, senki nem számol velünk a végén. Nem lesz igazuk, Burrownak ez lesz az első "teljes" szezonja, szintet fog lépni, MVP, 12-5 zárjuk az alapszakaszt. Afc döntő a Chargers ellen. KC nem jut PO-ba, SB-ben pedig TB12 átadja Burrownak a koronát🤞🤔
Szerkesztette: Szipeter
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Elég erős ellenfelek, dehát a tavalyi produktum alapján várható volt.Ugyanazt tudom mondani, mint tavaly is, az első négy meccs döntő lehet. Vasas otthon, kóbojok majd repülőgépek idegenben, delfinek otthon. Ebből jó lenne minimum 3 (4?) W, és akkor megvan a szezon alaphangja. Sokat számítana!
Persze ilyenkor nehéz tippelni, meg sérülésbogár itt is ott is stb de én betippelek 10 győzelmet.
több mint 2 éve
Idei menetrend:Kicsit részletesebben:
What happens when you combine 100+ stock photos, bad animation, and the biggest Bengals season ever?
— Cincinnati Bengals (@Bengals) May 13, 2022
The 2022 Schedule Release!
🎟 Single game tickets are on sale at https://t.co/RXVXLW0wuy pic.twitter.com/F9ka8zZNze
több mint 2 éve
Még Harrisszel hosszabbíthatnánk és akkor kezdődhet is a szezon!Március 16-án írt alá újabb egy évre.
nasheem
több mint 2 éve
Aláírt Mathieu a Saints-hez, egy állítólagos "agresszív" ajánlatra mondott igent: 3 év 33M, 18M garantált, 29 évesen.Marcus Williams Ravens lett, 5 év 70M, 37M garantált, Ő 25 éves.
Ha jól emlékszem mindketten Jassie Bates elé voltak sorolva a szabadügynökök között.
Nem tudom mennyi volt Bates ajánlata, de van egy gyanúm, hogy ennél jobb. Remélem ezek után átgondolják az ügynökével.
több mint 2 éve
Még Harrisszel hosszabbíthatnánk és akkor kezdődhet is a szezon!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 2 éve
News of the year...Huber is back! 💪💪💪
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Mindenhol pörög a fórum, csak nálunk nem....Ti is leszálltatok a sok bandwagonossal együtt? 😂Csinált a csapat egy A-s free agencyt, a korai körökben jól draftolt, lassan jön az az időszak, amikor a szertáros és a konyhásnéni is MVP formában nyomja, szóval minden fasza, csendben örülünk.
meme