Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 9 éve
rizanjn Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 282
Gyerekek, nyugi. Én sem vagyok boldog, de meglássátok, Alexander olyan falat rak össze, hogy ihaj! 😊 És még kapunk jó kis comp pickeket jövőre. 😊 Én már a darftra készülök, mert úgy néz ki az FA véget is ért.
több mint 9 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 535 — Bengals fan
Én nem hoznék most már senkit. Kezdő szintű OL ember (TJ Lang, Norwell vagy esetleg Ryan Groy) sokat kérne, Pasztor-féle középszar meg minek? Esetleg ha látunk még egy-két évet egy 80 éves veteránban (Mangold, Mathis vonulat) akkor ilyesmit el tudok képzelni, de sok teteje ennek sem lenne.

A fal széle a két harmadévesé lesz, guardban Westerman remélhetőleg használható, Bodine meg hozza a Bodine-szintet. Tarcsit vadásszunk a középső-hátsó körökbe, hátha belenyúlunk valami nagy jóba. Ha ez nem működik, akkor úgyis kuka a szezon. Majd draftolunk korai OT-t jövöre. Kettőt.

Roland mellett Újházityúkhúst tudnám még elképzelni a falunkban. Szerintem ő is FA lett az óriásoknál. Értük remélem nem sajnálja Brown a lét.

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 9 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 310
Ha ez a cikk igaz, akkor a Bengals számára a FA piac nagyjából véget is ért:  www.cincyjungle.com/2017/3/10/14877174/bengals-2-3-million-left-spend-free-agency
több mint 9 éve
Szerintem Fisher még akár a vak oldalon is jó lehet, viszont Ogbuehi és Bodin helyett kellene más. Néhány FA még van a piacon, bár egy közép szar embert túl fizetni aligha fog a vezetőség.
több mint 9 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Láttok esélyt arra, hogy még a FA piacról valakit hozunk a OL-be? vagy a legnagyobb erősítésünk Winston újraigazolása lesz már csak..
Szipeter
Látok rá esélyt, hogy Csöcsi visszajön, de 30 felett, IR-ről érkezve ki tudja, mekkora erősítést jelent valójában. Mondjuk Ogbuehihez képest mindenképpen hatalmasat, viszont akkor Fishert kell átrakni vakoldalra.

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 9 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 045
Láttok esélyt arra, hogy még a FA piacról valakit hozunk a OL-be? vagy a legnagyobb erősítésünk Winston újraigazolása lesz már csak..
több mint 9 éve
Én mostan bizakodó lettem: Fisher, öreg FA, Bodine, Boling, Ogbuehi. Nyami-nyami.
Lesz itt yard/carry, meg release time. Csak figyeljetek!

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 224
Offensive line volt, offensive line nincs. 😕
Azért azt nem vártam, hogy egyik OL embert sem tartják meg.
Ogbuehi LT-ben? Az fájdalmas lesz.

Aztán persze a végtelenül inkonzisztens Kirkpatricknek odaadják a nagy lóvét. Jó lesz nézni a jövőben is, ahogy az egyik playben szépen védekezik és úgy örül mint valami ripacs, majd a következőben TD-t csinálnak mellette.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Dansby is megy, érte nem kár.
több mint 9 éve
A mai napról még annyit, hogy Bengals szurkolóként a FA piac eleje mindig szívás, vagy azért, mert lerabolják a csapatot, vagy csak mert semmi nem történik. Tehát emiatt kár idegeskedni 😉
A tulaj szempontjából logikusan döntötések születtek, nem mentek bele finanszírozási problémát okozó üzletbe. Lehet, hogy ez nézőként ez elviselhetetlen, de a tulajt ez nem izgatja
több mint 9 éve
Dre ára korrekt volt, ilyen szinten mennek a CB-k.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 952
Pacmant nem azért nem dobjuk még, mert később olcsóbb a cut?
Dre árát be se merik jelenteni, azért ez elég gyanús.
Szipeter
Dre Kirkpatrick will be getting close to $52.5M over five years for #Bengals via @JimOwczarski
több mint 9 éve
Pacmant nem azért nem dobjuk még, mert később olcsóbb a cut?
Dre árát be se merik jelenteni, azért ez elég gyanús.
több mint 9 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Breaking!!!!
Dalton nem egész 1 másodperc alatt tud droppolni, és a Intentional Grounding-hoz is csak alig több mint 2 másodperc kell. További hír még, hogy nagyösszegű balesetbiztosítást is kötött. valamint sponzori szerződést a vicodin gyártójával.

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 9 éve
Cutoltuk volna inkább pacmant a faszba........ Hatalmas csalódás ez a nap. Nincsenek is vérmes reményeim idénre... kapjuk majd a gyengusz embereket a szokásos maszlaggal .....know the system ..... leadership .... még van fél óra a mai napból, Osweilert nem akarják elhozni a barnáktól az első körös cetlinkért? Hab lenne a tortán!

több mint 9 éve
Zeitler várható volt, de Whit. elengedése katasztrófa. Ennyi idő után egy-két million szarrágózni, főlelg egy ilyen év után. Gyakorlatilag azok maradtak a falban, akikről a mérhetetlen számú sacket nyeltük. A mai napra feltenné a pontot, ha Hunt-nak adnánk valami zsíros szerződést. Kirkpatrick marad, így végre mehet a Pacman cut és 1/9re Fournette + 2 pick OL az elején.

Szerkesztette: Szipeter
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 952
The #Bengals are keeping CB Dre Kirkpatrick, source said. They fought for him and get it done.
több mint 9 éve
OL run van ma. Vajh miért? Mert ez a játék alfája. Beszarok, hogy ezt így inteztük. Balf@szabb HO munka, mint a tavalyi WR roster management.

több mint 9 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Adam Schefter‏Hitelesített felhasználó @AdamSchefter 14 p14 perccel ezelőtt
Tovább
Cleveland plans to give Kevin Zeitler a five-year, $60 million deal that includes $31.5 million guaranteed, per source.

Ezzel elég nehéz versenyezni.
kátrány
nekem Whit jobban fáj, mint Z. Szerintem Őt megtarthattuk volna. Asszem le is nyilatkozta, hogy szívesen maradna.
meme
A DPOY évében is semlegesítette Suggsot ,Harrisont is.
Nagyot szívtok,ellenfélként nem bánom,szurkolóként viszont sajnálom,hogy így lerabolták a falatokat.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Egyébként meg semmi pánik, hiszen Dennis Roland bármikor reaktiválható 😀
több mint 9 éve
Tovább
Cleveland plans to give Kevin Zeitler a five-year, $60 million deal that includes $31.5 million guaranteed, per source.

kátrány
Ebben a szituációban már lehet, hogy tényleg el kellett engedni, de az elmúlt években folyamatosan jó volt a cap helyzet, meg lett volna a lehetőség korábban, hogy hosszabbítsanak vele. Ebből a szempontból viszont elszalasztott lehetőség volt Zeitler.
több mint 9 éve
Tovább

kátrány
nekem Whit jobban fáj, mint Z. Szerintem Őt megtarthattuk volna. Asszem le is nyilatkozta, hogy szívesen maradna.

több mint 9 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Tovább

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 9 éve
Ugyanazt érzem, mint amikor a csapat egy drafton hozott két DT-t (Still és Thomson). Kipipáltuk draftal a posztot, az meg nem érdekelt senkit, hogy ezek a játékosok nem azok a kaliberek voltak, amit reméltek tőlük. Két éve az OT posztot is "megoldottuk", mehet mindenki isten hírével. Mondjuk Zeitler esetében ez a 60/5 év tényleg nagyon meredek, még akkor is, ha a posztján a legjobbak között van.
több mint 9 éve
Okos lépések ezek Clevelandben. Az OL a legfontosabb része a csapatnak. A QB után 😉
De viccen kívül. Tetszik amit Hue csinál. Kár hogy már nem nálunk.
nasheem
Mondjuk ebben a cipőbe már kb.4 éve beleléptek egyszer, akkor nem jött be, pedig akkor is nagy pénzeket adtak jónevű játékosoknak.....