NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 682
44
01:00 #19 Army vs #6 Notre Dame - NBC [Yankee Stadium]
Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 14 éve
Owen Schmitt közben Sas lett. Legyen ott boldog. Nekünk van egy jó Coastunk.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Most tudtam végignézni a Ravens meccset. Futni nem nagyon kell ellenük. Az a front7 nagyon ott van. Palmeren múlik a meccs, ami a Hollók ellen jó előjel. Flacco szerencsére szar, illetve inkán szétszórt, de semmiképp nem jó. Nyerhetőbb meccs lesz, mint a Pats volt, de nagyon-nagyon kemény! Telhetnének gyorsabban a napok...
több mint 14 éve
Mikey
18 739
Juj de hülye vagyok...Van WR a nyolcak között, Shay Hodge. 😊akkor nem lehetett volna a panthers PS-ében 2009-benbriareos
Jackson szvsz nem "PS eligible", mert 6+ meccsen aktív volt a '08-as szezonban. De ebben nem vagyok biztos.Mikey
több mint 14 éve
Van WR a nyolcak között, Shay Hodge. 😊akkor nem lehetett volna a panthers PS-ében 2009-ben
Jackson szvsz nem "PS eligible", mert 6+ meccsen aktív volt a '08-as szezonban. De ebben nem vagyok biztos.Mikey
több mint 14 éve
Mikey
18 739
Van WR a nyolcak között, Shay Hodge. 😊Jackson szvsz nem "PS eligible", mert 6+ meccsen aktív volt a '08-as szezonban. De ebben nem vagyok biztos.
több mint 14 éve
hartwig óriási lol, már az is, hogy ez vkinek a fejében egyáltalán felmerül.jackson gondolom PS-be jönne, wr ugyanis nincs a 8ban. nem ismerem a srácot, de az alapján amit leírsz akkor ő a tampa jerome simpsonja, csak ők hamar belátták.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Mikey
18 739
C Justin Hartwig és WR Dexter Jackson érkezik vizitre.Hartwigot talán ismeri mindenki.
Jacksont pedig a 2008-as draft 2. körében választotta ki a Buccaneers, de csak mint returner jutott inkább kevesebb, mint több lehetőséghez. Aztán közvetlenül a 2009-es szezon előtt kivágták, és a Panthers practice squadjába került, végül idén aug. 31-én Charlotte-ból is elküldték.
Igazából nem gondolom, hogy valóban szükségünk lenne rájuk.
több mint 14 éve
Mikey
18 739
Kis érdekesség. 1984. szeptember 2. után most először fordult elő, hogy szezonnyitón 300+ yardot passzoljon a Bengals kezdő irányítója. Akkor Ken Anderson a Broncos elleni idegenbeli meccsen 323 yardig jutott (25/49, 0 TD, 1 INT).
több mint 14 éve
védje bratkowskit akinek imre az anyja, de nehéz úgy végrehajtani egy stratégiát, hogy az O fal minimálisan sem tudja kezelni a nyomást. a második félidőben nem volt nyomás, preventív védekezést alkalmazott a Pats, így tudtunk haladni. a Ravens ellen ennél sokkal több kell.
valamennyit láttam az első félidőből a Jets-Ravens-en, hát a támadófal közel nem tűnt megoldhatatlan feladatnak, jó lenne ha nem csak Atkins igyekezne az irányító közelébe férkőzni. azért a Ravens D továbbra se rossz, Lewis nem úgy tűnik mint aki öregedne. futás se nagyon ült, ha ezt mi is meg tudjuk fogni nyerhetünk.
több mint 14 éve
A NE védelmét bármi meglepi amiben sok passz van. (Indy, NO)No-huddle coming full circle?Tényleg feltűnő volt a meccsen, hogy milyen eredményesen használtuk. Meg is lepett, mert Palmer nem tűnt erősnek az ilyen típusú támadásszervezésben. A NE védelmét is meglepte picit, pedig a pre meccseken is gyakran játszottuk.nasheem
Remélem, sok no-huddle-t fogunk látni idén. És ne csak akkor, amikor rohannunk kell az eredmény után.Mikey
Szerintem az O edző nem jó stratégiát választott ellenünk.
több mint 14 éve
No-huddle coming full circle?Tényleg feltűnő volt a meccsen, hogy milyen eredményesen használtuk. Meg is lepett, mert Palmer nem tűnt erősnek az ilyen típusú támadásszervezésben. A NE védelmét is meglepte picit, pedig a pre meccseken is gyakran játszottuk.
Remélem, sok no-huddle-t fogunk látni idén. És ne csak akkor, amikor rohannunk kell az eredmény után.Mikey
több mint 14 éve
Mikey
18 739
No-huddle coming full circle?Remélem, sok no-huddle-t fogunk látni idén. És ne csak akkor, amikor rohannunk kell az eredmény után.
több mint 14 éve
Time for Andre to make his money?1. Yea, he's ready to be an asset to the team. Percentage of vote: 6.67%
2. Yea, he's at least better than Roland. Percentage of vote: 50.00%
3. No, Roland is doing fine. Percentage of vote: 0.00%
4. Doesn't matter, they both suck. Percentage of vote: 43.33%
Azért azt nem mondanám, hogy túlzottan pozitív a hangulat szurkolók körében.
több mint 14 éve
olvastam az elejét is, csak amikor valaki megjegyzi, hogy bár nem akarom a bírókra fogdni, de a bírók, meg a pálya is lejtett... na az olyan kicsinyes, amire szerintem ezután a meccs után semmi szüksége nincs egyik félnek semGyanúsan túlreagálod, de spongyát rá.
(tudod, ez a tipikus útálom azt mondani, hogy én megmondtam szindróma 😉)viito
több mint 14 éve
semmi bár meg de. nem a bírók miatt kaptunk ki, ezt leírtam. viszont mellesleg tényként megjegyeztem, hogy volt nem egy tévedés a kárunkra. pont.mi hozza vagyunk szokva a vereséghez, és el is bírjuk viselni.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
olvastam az elejét is, csak amikor valaki megjegyzi, hogy bár nem akarom a bírókra fogdni, de a bírók, meg a pálya is lejtett... na az olyan kicsinyes, amire szerintem ezután a meccs után semmi szüksége nincs egyik félnek semörülünk h sikerült elolvasni a bevezető sorokat is 😊gabtsiEnnyi mondjuk mindig "jár" a Pats-nek.nasheemnaaa... erre semmi szükség. Alapjában véve játszottunk egy jó meccset, ahol az elején egyrészt nagyon bealudtatok, másrészt pedig sikerült meglepni a szakvezetéseteket egy kicsit a mi embereinknek. Ennyi történt, teljesen felesleges ezt most azzal rombolni, hogy mert a bírók, meg ennyi "jár a Pats-nek", és hasonlók.viito
(tudod, ez a tipikus útálom azt mondani, hogy én megmondtam szindróma 😉)
több mint 14 éve
85
363
A legidegesítőbb a D-vel kapcsolatban, hiába mondjátok hogy meccsben tartották az O-t az a sok nagy play volt. Tavaly szerintem a Jets meccsen volt kb 2 nagy futás, azon kívül egész szezonban egy sem, passz meg szintúgy nagyon kevés, itt az elején meg úgy mentek végig a pályán ahogy akartak.Nulla passrushsal persze kurva nehéz védekezni.Zimmer amúgy azt mondta h ez a szezon a vízválasztó, mert most van elvárás velünk szemben és eddig azt kellett bebizonyítanunk hogy az emberek tévednek és jó a védelmünk, idén viszont azt kell bizonyítanunk hogy az emberek nem tévednek és tényleg top5 a Dnk.
Shipley meg Gresham jó, de sokkal jobban ki kéne használni őket. Amúgy mindent leírtatok, nem ismétellek többet titeket.
I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 14 éve
ellenünk bejött a kockázatvállalás. nem jelenti azt hogy ennek a kockázatait más nem fogja kihasználni.
több mint 14 éve
és legendásan jól megy neki a Ravens ellen, és megkockáztatot nem lesz ilyen nehéz napja az O falnak mint tegnap volt.Ez tényleg azt jelenti, amit gondolok? Ilyen jó lenne a pass rushunk? 😀
gabtsi
több mint 14 éve
Megvan az idei HoF-jelöltek 113-as "modernkori" listája.ez ugye jellemzően nem a mi eseményünk, a jelöltek között azonban ott van Ken Anderson legendás Bengals QB, aki teljes pályafutását a csapatnál töltötte.
A lista itt olvasható: http://www.profootballhof.com/hof/2010/9/13/2011-preliminary-nominees-alphabetical/Soldados az NFL csevegőbe
reális esélye - szerintem - nincs, bár sokat segíthet, hogy idén januárig a Steelers alkalmazottja volt, mint QB coach.
több mint 14 éve
a térdével vannak gondok pár hete, ezért hagyta ki a meccset. de úgy tudom a buszt is lekéste ráadásul.gabtsiBuszoztunk Bostonba? Akkor már nem csodálom, hogy ilyen álmos volt a banda az elején. Mekkora egy sóher franchise vagyunk már.
Még jó hogy Londonban nem mi játszunk. Kenuval eltartana vagy 1 hónapig az út, bár a Daginak nem ártana egy kis gályamunka. 😉
több mint 14 éve
a térdével vannak gondok pár hete, ezért hagyta ki a meccset. de úgy tudom a buszt is lekéste ráadásul.
több mint 14 éve
Mikey
18 739
Mindössze az 5. számú DE-nk, ezért volt inaktív.
több mint 14 éve
Dunlap sérülés miatt volt inaktív, vagy ennyire sok a pass rusher nálatok vagy lekéste a csapatbuszt?