NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 9 aktív topik

Cleveland Browns

41 feliratkozó

40 perce
Hendrix Utah State Aggies 2 958
Ezzel a nyomorek special teammel is kezdeni kell valamit, kegyetlen amit csinalnak. Oline vicc, atjarohaz.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
10 órája
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 440 — Believelander
Mai kívánság lista:

- minimum 1 Garrett sack
- a védelem 100 yard alatt tartja a Chicago futást

- nagyobb hiba nélkül lehozott ST játék

- 20+ felrakott pont
- jó játék Sanders-től, 3TD, 250+ yard
- Judkins TD, Fannin TD
- értelmezhető game menedzsment Stefától

Átolvasva ez már egészen úgy hangzik, mint egy nem teljesen szar NFL csapat. Az egyetlen problémám, hogy ezzel az O line-al ez mennyire lehet reális elvárás? Mindegy, a legfontosabb szerintem Sanders játékának további fejlődése és az újabb Garrett sack.
ktms
szerintem a PO szezon óta nem volt ilyen meccsünk (jó védelem, elit QB játék, hiba nélküli ST), ez nem wish list hanem dream list 😀

Én csak annyit kérek, hogy ne sérüljön le Sanders és tolja végig ezt a 4 meccset. A legrosszabb az lenne ha úgy kéne dönteni, hogy nincs normális minta.

Mínusz 15 fok körül lesz, finom.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
11 órája
ktms Cleveland Browns 716
Mai kívánság lista:

- minimum 1 Garrett sack
- a védelem 100 yard alatt tartja a Chicago futást

- nagyobb hiba nélkül lehozott ST játék

- 20+ felrakott pont
- jó játék Sanders-től, 3TD, 250+ yard
- Judkins TD, Fannin TD
- értelmezhető game menedzsment Stefától

Átolvasva ez már egészen úgy hangzik, mint egy nem teljesen szar NFL csapat. Az egyetlen problémám, hogy ezzel az O line-al ez mennyire lehet reális elvárás? Mindegy, a legfontosabb szerintem Sanders játékának további fejlődése és az újabb Garrett sack.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
1 napja
A szezon végére minket is elért az injury bug, két kezdő falember, TE, CB biztosan out, másik két OL kérdéses.

2 napja
Jövő évi drafton nem a Qb-t kell lecserélni hanem egy új támadófalat felépíteni mert majdnem a komplett falnak lejár a szerződése
FloresR
Őszintén szólva, lehet nem is marasztalnám egyiket se...
Csiriba
nem is nagyon van mit megtartani, bitonio nyugdíj ide majd a 3. vagy 4. körbe valakit húzunk, OT conklin szinte nincs is idén se annyit sérült ide majd igazolunk, dawand sérült de neki van szerződése tehát az egyik OT meglesz jövőre, pocic pótoltható és sztem wypler is fog annyit tudni, teller egyedül a kérdés, de ott meg van jenkins és zinter is.
P@trik
ne kövessük el azt a hibát Dawanddal, mint amit Conklinnal, miszerint ignoráljuk a tényt, hogy képtelen egy szezont egészségesen végig játszani. Jones a lehetséges 51-ből 20 meccsen kezdett, az elmúlt két szezonban 11et bírt. Cserének oké, mert olcsó, de kell kezdő LT és RT is. Bitonio retire ahogy írod, Teller nagyon szar idén, ő már nem fog megújulni 31 évesen, viszont nem sokat spórolunk a kivágásával (10M fizu, de még post 1st June cuttal is 8M dead money marad utána), úgyhogy még egy évet sztem itt lesz. Zinternek és Wyplernek én is adnék egy esélyt, persze úgy hogy a TCben legyen battle vmi veteránnal.
A prioritás egy LT és RT, ami azért 3 magas pickkel megoldható adekvát szinten.
Aztán meglátjuk Shedeur hogy tolja a következő 3 meccsen, de az OL így is úgy is kiemelt fontosságú.

3 napja
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 871 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Jövő évi drafton nem a Qb-t kell lecserélni hanem egy új támadófalat felépíteni mert majdnem a komplett falnak lejár a szerződése
FloresR
Csiriba
nem is nagyon van mit megtartani, bitonio nyugdíj ide majd a 3. vagy 4. körbe valakit húzunk, OT conklin szinte nincs is idén se annyit sérült ide majd igazolunk, dawand sérült de neki van szerződése tehát az egyik OT meglesz jövőre, pocic pótoltható és sztem wypler is fog annyit tudni, teller egyedül a kérdés, de ott meg van jenkins és zinter is.
3 napja

[Highlight] Shedeur Sanders on not being on the field for the two-point conversion attempt: “I wish I would always have the ball in my hands but that’s not what football is. I would never go against what the call was.”
by
u/GreenSnakes_ in
nfl

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
3 napja

3 napja
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 296 — settenke1976@gmail.com
FloresR
4 napja
FloresR 318
4 napja
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 871 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
The #Browns have placed running back Jerome Ford and center Ethan Pocic on the injured reserve list, ending their seasons.

The #Browns are signing running back Trayveon Williams to the active roster off of the #Chargers practice squad.
5 napja
#Browns head coach Kevin Stefanski has confirmed that center Ethan Pocic will miss the rest of the season with a ruptured achillies.

#Browns right guard Wyatt Teller will be out on Sunday against the #Bears with a calf injury. Teven Jenkins is expected to start in his place.
5 napja
A vicc az, h az utsó kétpontos játéknál ha Judkins nem megszokásból szalad, hanem odapöttyinti Larvadaiannak, akkor még meg is lehetett volna a két pont, mert a másik oldalon a tacklet szépen kiblokkolta a TE és a guard is fogva volt, közöttük a pótos Ifa kilinccsel előre is elfért volna. De mi a browns vagyunk, így maradt amit láttunk...
Csiriba
Eleve ilyet is ki csinal hogy van egy jo formaban levo iranyitod, 360 yard 3 TD, majd a vegen meccset eldonto szituacioban lehozod. Stefanski szerintem ezeket direkt csinalja, ennyire hulye nem lehet valaki.
Hendrix
nem kizárt h kiadták neki h kell a top5 draft pozi, ergó ez azt jelenti tuti nem vágják ki

voltak itt arról hangok h mire lesz új stadion akkorra kell erős csapatot építeni, addig még van két-három év
5 napja
A vicc az, h az utsó kétpontos játéknál ha Judkins nem megszokásból szalad, hanem odapöttyinti Larvadaiannak, akkor még meg is lehetett volna a két pont, mert a másik oldalon a tacklet szépen kiblokkolta a TE és a guard is fogva volt, közöttük a pótos Ifa kilinccsel előre is elfért volna. De mi a browns vagyunk, így maradt amit láttunk...
Csiriba
Eleve ilyet is ki csinal hogy van egy jo formaban levo iranyitod, 360 yard 3 TD, majd a vegen meccset eldonto szituacioban lehozod. Stefanski szerintem ezeket direkt csinalja, ennyire hulye nem lehet valaki.

Szerkesztette: Hendrix

5 napja
Csiriba
Mondjuk sztem az is tipikus Browns lett volna, ha végigvisszük ezt a kétségkívül szép, de totál értelmetlen feltámadást ezzel végképp elb@szva a jó draft helyet.

Közben Stefa bejelentette, h Shedeur kezd a szezon végéig.

6 napja
6 napja
Tegnap néztem meccset és egy ponton rohadtul felment a pumpa nálam, mert azt látom, hogy erőltetjük belső futásokat iszonyú rossz hatásfokkal, nulla a kreativitás, full gyávaság. Miközben tudjuk, hogy Sanders azért alapvetően pontosan dob. Nem értettem, hogy mi a szarra várunk még? Miért nem próbáljuk már ki, hogy mit tud. Nem hittem el, hogy nem lehet megpróbálni oda tenni az elkapókat 5-15 yardokra, variálni screen játékokkal stb. Az igazsághoz azért az is hozzátartozik, hogy a 49ers elleni meccsen volt pár hasonló játék helyzet és ott nem merte megdobni Sanders az üres elkapókat. Aztán egyszer csak jött egy váltás, amikor már minden mindegy volt és gyorsan kiderült, hogy mégiscsak érdemes kicsit bátrabban játszani.

Nagyon örülök, hogy Sanders megint tudott lépni egyet előre. Annyira reménytelen és nézhetetlen szar volt már az egész, hogy hiába kaptunk ki teljes felüdülés volt nézni, ahogy elkezdett működni a passzjáték. Fannin egy állat, Tillmann te jó ég mit kapott..

Most jön négy meccs, innentől csak Sanders-t akarom látni a pályán. Derüljön ki mit tud erősebb csapatok ellen!

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
6 napja
hazai pályán kaptunk 31 pontot a Titanstől és kaptunk ki, ha ez se elég, hogy Stefa menjen nem tudom mi kell. (Ráadásul a full flowban lévő QB-dat kiveszed a döntő két pontos kísérletnél)

sidenote: Meg volt az idei első 300+ yardos QB teljesítményünk.
Drip
ami nem kis teljesítmény ilyen fal és elkapó gárda mögött. Akármilyen rossz a Titans, idén Shedeur az első aki 300 yard felett passzolt ellenük.
Joey Tribbiani
Jellemzően gyorsan került mindenki nagy előnybe ellenük, vagyis senki nem volt rákényszerítve, hogy passzoljon 😊
somoskovig
onnan indultunk, hogy Flacco és Gabriel 200 passzolt yard fölé is nehezen jutott, nézhetetlen volt az offense. Ezt nyugodtan adjuk oda Sandersnek, hogy életet lehelt az O-ba, nem kell mindig kifogásokat keresni, mert azt lehet találni minden esetben. Arról nem is beszélve, hogy nem voltak egyszerű körülmények, nulla fok, hóesés.
Joey Tribbiani
Nem Sanders ellen akartam szólni, valóban ég és föld a különbség vele, és ráadásul meccsről meccsre van előrelépés. Csak a Titans elleni "eddig nem volt 300 yard feletti passer" dolgot akartam árnyalni. 😊
somoskovig
Egyébként meglepően visszafogott mindenki, azt hittem egy ilyen meccs után a fél internet franchise QBnak nevezi majd.

A 300+ yardról még annyit, engem is meglepett, h pl. Calebnek, Mayenek és Lawrencenek nulla ilyen meccse van idén, Baker és Hurts egyszer mentek fölé, Love és Nix kétszer, de mindkettőnél az egyik hosszabbításos volt.

6 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 489 — Chiefs GM
hazai pályán kaptunk 31 pontot a Titanstől és kaptunk ki, ha ez se elég, hogy Stefa menjen nem tudom mi kell. (Ráadásul a full flowban lévő QB-dat kiveszed a döntő két pontos kísérletnél)

Drip
ami nem kis teljesítmény ilyen fal és elkapó gárda mögött. Akármilyen rossz a Titans, idén Shedeur az első aki 300 yard felett passzolt ellenük.
Joey Tribbiani
Jellemzően gyorsan került mindenki nagy előnybe ellenük, vagyis senki nem volt rákényszerítve, hogy passzoljon 😊
somoskovig
onnan indultunk, hogy Flacco és Gabriel 200 passzolt yard fölé is nehezen jutott, nézhetetlen volt az offense. Ezt nyugodtan adjuk oda Sandersnek, hogy életet lehelt az O-ba, nem kell mindig kifogásokat keresni, mert azt lehet találni minden esetben. Arról nem is beszélve, hogy nem voltak egyszerű körülmények, nulla fok, hóesés.
Joey Tribbiani
Nem Sanders ellen akartam szólni, valóban ég és föld a különbség vele, és ráadásul meccsről meccsre van előrelépés. Csak a Titans elleni "eddig nem volt 300 yard feletti passer" dolgot akartam árnyalni. 😊

6 napja

Drip
Joey Tribbiani
somoskovig

6 napja
Haslam nem fogja elkuldeni, de normalis korulmenyek kozott mindenkit ki kellett volna baszni akinek koze van ehhez.

Sanders egy jo OC-val, WR drafttal szerintem kepes lesz megoldani a posztot. Folyamatosan javul a jateka, mar a nyomast is jobban erezte.
Hendrix
Főleg ha az OL-t is tudjuk előtte fejleszteni, van benne fantázia de kíváncsi vagyok h a következő meccseket hogy viseli majd a nyomást.

Nem kellene az 1/1, top 5 pick is jó, egyelőre és szigorúan az eddigi meccsek alatt Sanders kaphatna még egy évet, és akkor top WR pickkel meg 3 körös OL drafttal talán fel lehetne hozni ezt az offenset értelmesre, még ha Stefa vezeti akkor is.

ST az megint kritikán aluli volt, nem is értem miért alkalmazzuk Ventrone-t...
6 napja
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 489 — Chiefs GM

Drip
Joey Tribbiani

6 napja

Szerkesztette: Hendrix

6 napja

Drip

6 napja
Sanders 364 yard, 3TD, INT, Garrett sack. Kb amit szerettem volna.

Prímán alakult a meccs, egyel közelebb a jó draft pozihoz, ráadásul Sanders megint lépett egyet előre, szerintem harmadik meccsén elég jól mutatott.
Azt nem tudom mi lesz más védelmek ellen, de a a második félidő végére kiderült, hogy mit kell játszatni vele. Kihullott a hajam már a sok középső futástól. Ráadásul tök bénán kivitelezve.

A meccs egyébként megint az ST-n és a balfasz kétpontos kísérleten ment el. Nem is értettem ezt wildcat próbálkozást, annyira kiszámítható volt az egész. Simán rúgni kellett volna. Mindegy ezzel az eredménnyel előrébb vagyunk, és az utolsó negyedre végre nem azt nézhetetlen fos támadó játékot láttam mint eddig.

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧