Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 13 éve
Ha tippelnem kellene inkább egy Jim Zorn féle gyors bukás lesz ebből, mint Sean Payton féle sikertörténet. Kár, mert Mangininek tényleg csak egy kompetens OC kellett volna, de ezt nem látta be.Shurmurnak ugyanígy kell találnia egy olyan DC-t aki képes kvázi 2. HC-ként intézi odaát a dolgokat, különösen ha ez az O-guru is ragaszkodik a playhíváshoz.
több mint 13 éve
-Holmgrennek gyakorlatilag teLjhataLma volt, van!kapott egy lájkot, nagyon jól összefoglaltad a lényeget 😊
-Nem lesz ideje, és energiája arra, hogy HC-t játszon!
-Ha HC-t akarna játszani, akkor nem lenne szüksége statisztákra!
-Az ő feladata egy masszív és működő program felépítése, illetve egy teljesen újfajta gondolkodás, vezetési kultúra meghonosítása. Ez az AFC North (nahát Helmut mit nem mondasz?!). Itt soha nem lehetett kártyatrükkel csoportot nyerni. De ezt nálam jobban tudjátok.
-Az első mérföldkövön túlvagytok pl a csapatépülés tekintetében. Most eljőtt az ideje egy olyan szakmai munkának, ahol a prudens működésnek nagyobb haszna van, hosszú-távon, mint a zsenialitás, és őrület határán táncoló rögtönzésnek
-Ericet nem azért rugta ki, mert túl erős volt, hanem mert megkapta a lehetőséget és nem élt vele. Bár a vén rozmár sohasem mondta ki, de nem volt elégedett az elvégzett munkával. (Bills elleni meccs pl. rettenet volt)
-Olyan edzőt keresett, aki hozzá hasonló etikai érzékkel áll ehhez a játékhoz, és akinek át tudja adni mindazt a tudást, amelyet megtanult. Nyílván nem akarja elkövetni ugyanazokat a hibákat, mint a másik nagy Czár.
-A Rams fanok ált a barátaim, tisztelem őket, nem gondolom, hogy sokszor nem volt igazuk a konzervatimizmus kérdésében, playhívás tekintetében, stb! Csak nagyon sok tényezőt nem ismerünk...
Szerintem...
üdv
H
(én és a szerkesztés 😀 )Helmut Zimmer
NFL-csevegőben olvasom, h. miért nem Gruden, Cowher, etc...
Gruden: megkerestük, de marad az ESPN-nél. Nem meglepő, onnan kap kb. 4 M $-t + még a Tampa is fizet neki 1 évig. Cowher: esélytelen volt, ő teljhatalmat akar, Holmgren mellett ez alma.
Martyball: 2 éve Lerner felhívta, nem akar többet edzősködni
Billick: több, mint 3 éve nem dolgozott NFL-csapatnál
az viszont már jobban zavar, h. állítólag nem lesz off. coord. (vagyis csak papíron) és Shurmur hívja majd a playeket...
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 13 éve
-Holmgrennek gyakorlatilag teLjhataLma volt, van!-Nem lesz ideje, és energiája arra, hogy HC-t játszon!
-Ha HC-t akarna játszani, akkor nem lenne szüksége statisztákra!
-Az ő feladata egy masszív és működő program felépítése, illetve egy teljesen újfajta gondolkodás, vezetési kultúra meghonosítása. Ez az AFC North (nahát Helmut mit nem mondasz?!). Itt soha nem lehetett kártyatrükkel csoportot nyerni. De ezt nálam jobban tudjátok.
-Az első mérföldkövön túlvagytok pl a csapatépülés tekintetében. Most eljőtt az ideje egy olyan szakmai munkának, ahol a prudens működésnek nagyobb haszna van, hosszú-távon, mint a zsenialitás, és őrület határán táncoló rögtönzésnek
-Ericet nem azért rugta ki, mert túl erős volt, hanem mert megkapta a lehetőséget és nem élt vele. Bár a vén rozmár sohasem mondta ki, de nem volt elégedett az elvégzett munkával. (Bills elleni meccs pl. rettenet volt)
-Olyan edzőt keresett, aki hozzá hasonló etikai érzékkel áll ehhez a játékhoz, és akinek át tudja adni mindazt a tudást, amelyet megtanult. Nyílván nem akarja elkövetni ugyanazokat a hibákat, mint a másik nagy Czár.
-A Rams fanok ált a barátaim, tisztelem őket, nem gondolom, hogy sokszor nem volt igazuk a konzervatimizmus kérdésében, playhívás tekintetében, stb! Csak nagyon sok tényezőt nem ismerünk...
Szerintem...
üdv
H
(én és a szerkesztés 😀 )
több mint 13 éve
Most akartam kijavítani; mert láttam mit írtál az NFL csevegő topikban. És most is azt mondom; amit ott is. Inkább itt tévesszek; és javítsanak ki; mint máshol. Köszi.Shurmur kinevezésével gyakorlatilag Holmgren kapott tejhatalmat a csapat felett- szerintem. Nem tartom kizártnak; hogy ő fog irányítani a háttérből; mint tényleges HC...iktriadUtálok nyelvtan náci lenni, de teLjhatalom... (Remélem, nem veszed rossz néven)Soldados
több mint 13 éve
Shurmur kinevezésével gyakorlatilag Holmgren kapott tejhatalmat a csapat felett- szerintem. Nem tartom kizártnak; hogy ő fog irányítani a háttérből; mint tényleges HC...iktriadUtálok nyelvtan náci lenni, de teLjhatalom... (Remélem, nem veszed rossz néven)
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Shurmur kinevezésével gyakorlatilag Holmgren kapott tejhatalmat a csapat felett- szerintem. Nem tartom kizártnak; hogy ő fog irányítani a háttérből; mint tényleges HC...
több mint 13 éve
hát Shurmur, ez van. :/ teljes rebuilding megint, WCO és a 4-3 is szinte biztos (Rob Ryan 90%, h. megy). Annak én is örülök, h. végre offensive minded HC érkezett (az előző három papíron def. guru volt). Igazából már mindent próbáltunk, hot college coach (Butch), hot coordinator (Crennel), ex-HC (Mangini), átlagos ex-OC / QB-coach még nem volt 😛 Btw.
Sparano - 2003-2007 OL Coach / Assistant HC, 2008 - Phins HC
John Harbaugh - '98-2007 Spec. Team Coord., 2008 - Ravens HC
Tomlin - 2006 Def. Coord, 2007 - Steelers HC
Haley - 2007-2008 Off. Coord, 2008 - Chiefs HC
Reid - '95-'98 OL / QB / Assistant HC, '99 - Eagles HC
és ugye Raheem Morris, aki 2007-ben még DB coach volt...
nincs bevált recept, kell két tapasztalt koordinátor, akkor lehet vmi. Mondjuk ezek után vicces Holmgren múlt heti sajtótájékoztatója. Holmgren and general manager Tom Heckert will serve as the Browns' point men in the search he described as "pretty wide. We're not limiting ourselves in any way." aha, ja.
több mint 13 éve
Mikey
18 739
Én már Mangini elküldését sem értettem, mert végre látszódott valami irány és fejlődés.De Shurmurral hátraléptek vagy százat ahelyett, hogy előre tettek volna egyet.
😐
több mint 13 éve
ezmiez? azt hittem csak vicc, hogy interjúztatják... hihetetlen milyen balfácánok ülnek egyes csapatok front office-aiban
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Megtörtént. Kinevezték Shurmurt.SoldadosNem lesz sok álmatlan éjszakája a divízió többi tagjának a Browns felől jó eséllyel ismét pár évig.
több mint 13 éve
Megtörtént. Kinevezték Shurmurt.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Csak ,hogy szokjátok.Pat Shurmur:
1990-1997 Michigan State(tight ends coach)
1998 Stanford(offensive line coach)
1999-2008 Philadelphia Eagles(Quarterbacks coach)
2009-present St.Louis Rams(Offensive Coordinator)
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
Eléggé lemaradtam erről az edző témáról, csak ennyit tudok erről Shurmurról amennyit itt olvastam, fogalmam sincs mit tett le az asztalra, ami miatt egyáltalán HC-ként szóba kerülhetett a neve. Egyetlen dolog van, ami pozitív számomra, hogy az előző két edzőnkkel ellentétben nem defense szakértő, ettől függetlenül, jobban örültem volna bárki másnak 😀
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 13 éve
A hírek szerint csütörtökön Shurmurt jelentik be HC-nak.
több mint 13 éve
Shurmur-t csak egy tapasztalt OC/DC párossal tudom elképzelni.Shurmur szerintem sem megoldás, bár nem volt annyira konzervatív a playcalling, mint azt a Rams-topikban írják, a számok önmagukért beszélnek. Joey TribbianiSok statot lehet hozni, én egyet hozok arra, miért is nem voltunk kibékülve shurmur-rel:
A franchise 73 éves történetében csak 7 alkalommal - 1937-ben, 1938-ban, 1939-ben, 1941-ben, 1947-ben, 1986-ban és 2009-ben - fordult elő, hogy kevesebb yardot tett meg az offense kísérletenként, mint 2010-ben. Ez idén 5,75 yard/kísérlet volt. ha ehhez hozzátesszük, hogy Shurmur eddig 2 szezonban volt OC és mindkét szezonja szerepel a legrosszabb 8 offense átlagot hozó listában, akkor érdemes elgondolkozni mennyire volt konzervatív a playcalling. (Tájékoztatásul jelzem még, hogy a legrosszabb átlagokat hozó idények közül 4 a franchise történetének első 5 évében volt 1937-1941 között.)
Csendben mondom, volt olyan meccs, ahol nem volt 10 yard-nál hosszabb passzkísérletünk...
Az már más kérdés, hogy Spangli vagy Shurmur volt ennyire konzervatív. Egyes bennfenntesek Spags-t teszik inkább felelőssé, hogy ilyen volt a gameplay és a playcalling. Mindenesetre csak jelzésértékként: a 2. félidőben 6 pontosnál nagyobb vezetés esetén 70%-ban belső futásunk volt és 5-ből 4-szer 3&out-tal jöttünk le.DiamondsHead44
Fewell is pipa, friss hír, h. Mornhinweg valszeg nem jön. http://profootballtalk.nbcsports.com/2011/01/11/browns-not-pursuing-mornhinweg-yet/
És Gruden sem. http://www.cleveland.com/browns/index.ssf/2011/01/cleveland_browns_moving_beyond.html
több mint 13 éve
Shurmur szerintem sem megoldás, bár nem volt annyira konzervatív a playcalling, mint azt a Rams-topikban írják, a számok önmagukért beszélnek. Joey TribbianiSok statot lehet hozni, én egyet hozok arra, miért is nem voltunk kibékülve shurmur-rel:
A franchise 73 éves történetében csak 7 alkalommal - 1937-ben, 1938-ban, 1939-ben, 1941-ben, 1947-ben, 1986-ban és 2009-ben - fordult elő, hogy kevesebb yardot tett meg az offense kísérletenként, mint 2010-ben. Ez idén 5,75 yard/kísérlet volt. ha ehhez hozzátesszük, hogy Shurmur eddig 2 szezonban volt OC és mindkét szezonja szerepel a legrosszabb 8 offense átlagot hozó listában, akkor érdemes elgondolkozni mennyire volt konzervatív a playcalling. (Tájékoztatásul jelzem még, hogy a legrosszabb átlagokat hozó idények közül 4 a franchise történetének első 5 évében volt 1937-1941 között.)
Csendben mondom, volt olyan meccs, ahol nem volt 10 yard-nál hosszabb passzkísérletünk...
Az már más kérdés, hogy Spangli vagy Shurmur volt ennyire konzervatív. Egyes bennfenntesek Spags-t teszik inkább felelőssé, hogy ilyen volt a gameplay és a playcalling. Mindenesetre csak jelzésértékként: a 2. félidőben 6 pontosnál nagyobb vezetés esetén 70%-ban belső futásunk volt és 5-ből 4-szer 3&out-tal jöttünk le.
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 13 éve
AFC North évértékelő - 1. rész: http://bowl.hu/functions.php?name=news&a_id=1969A 2. részben lesz szöveges csapatértékelés, plusz egy-két érdekesség (év meglepetése, év citrom díja, év jelenete, stb.)
több mint 13 éve
Hát nem tudom. Becsületesen végigolvastam a cikket (nagyon alapos).Shurmur szerintem sem megoldás, bár nem volt annyira konzervatív a playcalling, mint azt a Rams-topikban írják, a számok önmagukért beszélnek. Sajnos a "Holmgren kézivezérlés" a kulcs...
Passzjáték: 6.0 y/att (30. hely) 36.9 att/g (5. hely)
Futójáték: 3.7 y/futás (29. hely) 26.8 futás/g (16. hely)
Ezek a lecsupaszított számok. Piszok sokat volt náluk a labda, de alig haladtak előre. Ezt lehet aztán úgy csavarni, hogy még így is micsoda melót végzett Shurmur ilyen tehetségdeficites csapattal, ahogy a cikkben is szerepel, VAGY hogy nulla elkapógárdának hajigáltatott újonc irányítót meccsenként majd' negyvenszer úgy, hogy Steven Jacksonnak hívják a futóját, és az NFL bohóccsoportjában játszanak.
Ami a HC kérdést illet: az Eaglesnél eltöltött QB edzősködés és két év OC ténykedés alapján képtelenség megítélni, hogy milyen HC lenne belőle, vagy hogy rendelkezik-e egyáltalán azon tulajdonságokkal, amitől sikeres HC lehetne. OC-ként azonban szerintem semmi olyat nem mutatott, ami HC interjút érhetne.
Az ő igazolásával Holmgren kézivezérlésű maradna a csapat, aztán ki tudja mikor venné át a stafétabotot, vagy "mikor hajítja a busz alá" a választottját, hogy ő a hibás, mert én csak az FO-ben üldögélek.
Nem tudom Joey, hogy te vhol olvastál-e olyan véleményt, hogy milyen eredmény kellett volna Manginitól, hogy megtartsa az állását? Egy év építkezést vett el az új rezsimtől ezzel az egy év várakozással Holmgren vagy másképpen nyert magának egy évet a hatalomátvételre, hogy megőrizze az állását.
Bárki lesz a HC, Ryant és a D-t egyben kellene tartani, nem pedig minden az alapoktól újrakezdni, akár sémaváltással... Az eddigi listából biztos Mularkey-t választanám.DoM
Szvsz Mangini-t is ezért rúgta ki, egy 8-8 biztosan elég lett volna, de Holmgren is látta, h. ezzel a kerettel ilyen schedule mellett ez kb. mission impossible. Ha tavaly megteszi és az új HC összehoz egy 4-12-es v. 5-11-es mérleget akkor most mindenki megkérdőjelezné a döntést, így viszont lehet azt mondani, h. megadta az esélyt. Az sem segített, h. Eric ennyire ragaszkodott Daboll-hoz, aki állítólag teljesen ignorálta Haskell tanácsait.
A pozitívum, h. végre egységes lehet a FO és a coaching staff. Pont ezért sztem Ryan sem marad.
Nálam is Mularkey a favorit mint azt korábban írtam, nem lenne annyira egyértelmű a Holmgren all over dolog.
több mint 13 éve
bár nagyon savazzák Shurmur-t a Rams topikban, az egyik fan oldalon van 1 jó cikk. http://www.ramsondemand.com/blog/2010/10/is-pat-shurmur-a-bad-oc/Hát nem tudom. Becsületesen végigolvastam a cikket (nagyon alapos).
azért nem Daboll-szint + ez a St. Louis WR-corp (Amendola UDFA, Gibson 6. kör, Fells UDFA, Robinson 3. kör, Alexander UDFA) kb. még a miénknél is gyengébb.
mindezt csak azért, mert a hírek szerint ő a "frontrunner" (Mortensen és Peter King szerint).Joey Tribbiani
Passzjáték: 6.0 y/att (30. hely) 36.9 att/g (5. hely)
Futójáték: 3.7 y/futás (29. hely) 26.8 futás/g (16. hely)
Ezek a lecsupaszított számok. Piszok sokat volt náluk a labda, de alig haladtak előre. Ezt lehet aztán úgy csavarni, hogy még így is micsoda melót végzett Shurmur ilyen tehetségdeficites csapattal, ahogy a cikkben is szerepel, VAGY hogy nulla elkapógárdának hajigáltatott újonc irányítót meccsenként majd' negyvenszer úgy, hogy Steven Jacksonnak hívják a futóját, és az NFL bohóccsoportjában játszanak.
Ami a HC kérdést illet: az Eaglesnél eltöltött QB edzősködés és két év OC ténykedés alapján képtelenség megítélni, hogy milyen HC lenne belőle, vagy hogy rendelkezik-e egyáltalán azon tulajdonságokkal, amitől sikeres HC lehetne. OC-ként azonban szerintem semmi olyat nem mutatott, ami HC interjút érhetne.
Az ő igazolásával Holmgren kézivezérlésű maradna a csapat, aztán ki tudja mikor venné át a stafétabotot, vagy "mikor hajítja a busz alá" a választottját, hogy ő a hibás, mert én csak az FO-ben üldögélek.
Nem tudom Joey, hogy te vhol olvastál-e olyan véleményt, hogy milyen eredmény kellett volna Manginitól, hogy megtartsa az állását? Egy év építkezést vett el az új rezsimtől ezzel az egy év várakozással Holmgren vagy másképpen nyert magának egy évet a hatalomátvételre, hogy megőrizze az állását.
Bárki lesz a HC, Ryant és a D-t egyben kellene tartani, nem pedig minden az alapoktól újrakezdni, akár sémaváltással... Az eddigi listából biztos Mularkey-t választanám.
több mint 13 éve
Ron Rivera, Chargers DC - ismeri a 3-4-et és a 4-3-at is, a Chargers D évek óta top10.Joey Tribbianielőtte meg vmi chicagoi macik védelmét vezérelte, egészen az SB-ig
az idei felhozatalból szvsz ő az etalon, a hypolt Harbaugh-on kívül...
több mint 13 éve
bár nagyon savazzák Shurmur-t a Rams topikban, az egyik fan oldalon van 1 jó cikk. http://www.ramsondemand.com/blog/2010/10/is-pat-shurmur-a-bad-oc/azért nem Daboll-szint + ez a St. Louis WR-corp (Amendola UDFA, Gibson 6. kör, Fells UDFA, Robinson 3. kör, Alexander UDFA) kb. még a miénknél is gyengébb.
mindezt csak azért, mert a hírek szerint ő a "frontrunner" (Mortensen és Peter King szerint).
több mint 13 éve
Shurmur pipa, Mularkey a következő (ma), aztán jövő héten Fewell.Remélem ez a Shurmur dolog nem komoly, oké, 7 évig volt az Eagles-nél QB-coach, de a Rams szurkolók kb. úgy állnak hozzá, mint mi Dabollhoz.
Mularkey és Fewell jobb választás, Mike M. volt már HC (2004-2005 Bills, 9-7 és 5-11, de '99 óta az a 9-7 az egyetlen pozitív szezon), az Atlanta O pedig egyre jobb, 2007-ben, az érkezése előtt 29. volt (16.2 Pts/G, 301 yards/g (23.), 206 pass yards/g (18.), 95 rush y/g (26.)), ezt követően:
2008: 24.4 Pts/g (10.), 361.2 yds/g (6.), 208.5 pass yds/g (14.), 152.7 rush yds/g (2.)
2009: 22.7 Pts/g (13.), 340.4 yds/g (16.), 223.2 pass yds/g (14.), 117.2 rush yds/g (15.)
2010: 25.9 Pts/g (5.), 341.1 yds/g (16.), 222.9 pass yds/g (15.), 118.2 rush yds/g (12.)
Ismeri az AFC North-ot (a Steelersnél játszott 3 évet, '96-2000 TE coach, majd 2003-ig off. coord.), dolgozott rookie QB-val (Ryan), egyelőre nálam ő a favorit.
Fewell sem lenne rossz, a hírek szerint nem csak a Rooney-rule miatt jön.
több mint 13 éve
http://www.nfl.com/videos/cleveland-browns/09000d5d81d803c7/Sound-FX-The-real-McCoy
több mint 13 éve
nincs új név (egyelőre...), így nézegettem ki az aki még szóba jöhet (eddig ugye Mularkey, Shurmur, Fewell, Mornhinweg, Gruden (?), Fox (?))Brian Schottenheimer, Jets OC - sajna Marty visszavonult, a fia viszont esélyes lehet.
Mike McCoy, Broncos OC - LaMonte az ügynöke, 2003-2008 között Panthers Qb-coach, aztán JMD Denverbe vitte.
Darrell Bevell, Vikings OC - Holmgren - Reid - Childress, WCO.
Ron Rivera, Chargers DC - ismeri a 3-4-et és a 4-3-at is, a Chargers D évek óta top10.
több mint 13 éve
Rob Ryant HC-interjúra hívta a Panthers