Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 898
Én a DL-be húznék a hatodik helyen.Bad31
bevallom őszintén, hogy nem sok meccsetek láttam idén, de amikor igen, akkor a D egész jól összerakott volt, hagyományos AFC North módra. Az offense-be évek óta kell egy WR. Most van jó QB, McCoy személyében, egy jó futó; Hillis, nagyon kell egy kiemelkedő WR ahhoz, szerintem, hogy a Browns franchise egy fokkal feljebb lépjen.

Mondjuk én elfogult vagyok a WR-kel kapcs.Amadeus91
Azt a defense-t el is felejtheted, a 4-3-ra való átállás szinte teljesen új állományt igényel, amúgy nem volt nagy extra a tavalyi D sem, véleményem szerint :/Bad31
Azért Fujita-val alakultatok rendesen. Jött két nagyon ígéretes srác is a drafton a Sec-be. A nevük nem ugrik be. Talán Ward és Hayden. Mindenképp, ha benn lesz még Green, akkor őt kéne húznotok. Egyetértek azzal a véleménnyel, amit Höri írt talán, hogy C.Johnson (Lions) óta ő a legjobb WR a drafton. Tipikusan az az üzlet, amit nem szabad kihagyni...

4-3, 3-4 -hez megint csak nem értek. Ha lesz szezon, lesz FA piac. Biztos találni fogtok megfelelő embereket, de, hogy A.J. Green volumenű WR-t ,biztos, hogy nem, ha csak nem szerzitek meg Randy Moss-t mint FA (vagy T.O.)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember
bevallom őszintén, hogy nem sok meccsetek láttam idén, de amikor igen, akkor a D egész jól összerakott volt, hagyományos AFC North módra. Az offense-be évek óta kell egy WR. Most van jó QB, McCoy személyében, egy jó futó; Hillis, nagyon kell egy kiemelkedő WR ahhoz, szerintem, hogy a Browns franchise egy fokkal feljebb lépjen.

Mondjuk én elfogult vagyok a WR-kel kapcs.Amadeus91
Azt a defense-t el is felejtheted, a 4-3-ra való átállás szinte teljesen új állományt igényel, amúgy nem volt nagy extra a tavalyi D sem, véleményem szerint :/

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 13 éve

Mondjuk én elfogult vagyok a WR-kel kapcs.

több mint 13 éve
Én a DL-be húznék a hatodik helyen.

több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Sanszos a WR, de ha bent marad addig Dareus, akkor szerintem elviszik őt.
Mondjuk én így húznék: 1. kör: Green, 2. kör: Marvin Austin
több mint 13 éve
Nagyon kéne nektek egy WR. Vagy Green vagy Julio lesz az első húzásotok. (szerintem)

több mint 13 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
lassan draft, talán felpörög kicsit a topik, bár kb. semmi sem történt az elmúlt 1 hónapban. WR, DT v. DE 1/6-ra, ez nem változott 😉

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 13 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Seneca 3 évig maradHöri
Sokat nem mutatott tavaly, de mindegy, elfér a rosteren, majd csak vissza nyeri a formáját!Bad31
azt hittem McCoy lesz a franchise QB-tok. Legalábbis én köré építkeznék.Amadeus91
Egy megbízható tartalék sosem árt top éves NFL tapasztalattal (egy-egy meccsre be is tud ugrani ha kell), ráadásul ismeri a rendszert, segítheti átállni McCoynak a postDaboll korszakra.
több mint 13 éve
Seneca 3 évig maradHöri
Sokat nem mutatott tavaly, de mindegy, elfér a rosteren, majd csak vissza nyeri a formáját!Bad31
azt hittem McCoy lesz a franchise QB-tok. Legalábbis én köré építkeznék.

több mint 13 éve
Seneca 3 évig maradHöri
Sokat nem mutatott tavaly, de mindegy, elfér a rosteren, majd csak vissza nyeri a formáját!

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Seneca 3 évig marad

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Browns LB D'Qwell Jackson re-signed a 1-year incentive laden contract with Cleveland for just over $4.5 million.
több mint 13 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Ma éjjel a clevelandi AHL-es hokicsapat hazai meccsén 'Browns Night' lesz!
Többen ott lesznek a játékosok közül, a Monsters hokisai pedig ebben a különleges alkalmi szerelésben fognak játszani, amit a meccs után elárvereznek. 😊

http://lakeeriemonsters.com/news/news/index.html?article_id=1091

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Dawson kapta a taget

több mint 13 éve
Rubin nem illik a rendszerbe? átképzés? trade? wtf. :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Terry Pluto többször írt arról, h. jelenleg (a front office szerint) három érinthetetlen játékos van a keretben: Joe Thomas, Mack és Rubin (+ persze a tavalyi rookiek). DoM-hoz hasonlóan én sem értem ezt az egészet. Kizárt a trade. 😉

több mint 13 éve
Miért kellene átképezni Ahtyba Rubint?DoM
gondolom a 6-2 330 méretek nem éppen ideálisak egy 4-3as DT-nek, vagy attól függ hogy értetted az átképzést.sapka
Sehogy se értem az átképzést, mert ezt te írtad, bár a kérdésem úgy pontosabb lett volna, hogy vajon mire kellene átképezni, de ez most lényegtelen. Nagyon kevés kivétellel szinte bármelyik 43-as védelemben el tudja látni azt a hasznos munkát a futás ellen Rubin, amit tett a 34-ben, és megkönnyíti körülötte mindenkinek az életet. Nagyon nagy ostobaság lenne az elcserélése.

Kris Jenkins se döntötte romba a Pantherst a játékával.

Egy domináns 43-as belső falembernek jóval nehezebb megfelelő helyet találni a 34-ben, mint fordítva. Nem kell túl messzire menni, itt a Brownsnál is tudnának mesélni Shaun Rogersről, vagy éppen a Washington is maga alatt vágta a fát azzal, hogy megpróbálta beerőltetni Albert Haynesworth-t egy másik sémába.DoM
Rubin gyakorlatilag az egyetlen, valamire való védő falember a csapatban, én sem látnám értelmét az elcserélésének, és ahogy te is írod, 4-3-ba pont annyira jó egy domináns NT akit duplázni kell, mint 3-4-be. Én az LB sorra leszek nagyon kíváncsi, Jackson sztem nem marad, bár én lehet így megtartanám, de ha nem, akkor csak Fujita van, kell még két kezdő, Maiava cserének jó inkább.

több mint 13 éve
reálisan mekkora értéke van jelenleg Rubinnak?, illetve Holmgren el akarja cserélni, vagy átképzés lesz?-nem olvastam ezekről hiteles infót még, ti tudtok már valamit?sapka
gondolom a 6-2 330 méretek nem éppen ideálisak egy 4-3as DT-nek, vagy attól függ hogy értetted az átképzést.sapka
Sehogy se értem az átképzést, mert ezt te írtad, bár a kérdésem úgy pontosabb lett volna, hogy vajon mire kellene átképezni, de ez most lényegtelen. Nagyon kevés kivétellel szinte bármelyik 43-as védelemben el tudja látni azt a hasznos munkát a futás ellen Rubin, amit tett a 34-ben, és megkönnyíti körülötte mindenkinek az életet. Nagyon nagy ostobaság lenne az elcserélése.

Kris Jenkins se döntötte romba a Pantherst a játékával.

Egy domináns 43-as belső falembernek jóval nehezebb megfelelő helyet találni a 34-ben, mint fordítva. Nem kell túl messzire menni, itt a Brownsnál is tudnának mesélni Shaun Rogersről, vagy éppen a Washington is maga alatt vágta a fát azzal, hogy megpróbálta beerőltetni Albert Haynesworth-t egy másik sémába.
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 358 — Josh testamentuma
reálisan mekkora értéke van jelenleg Rubinnak?, illetve Holmgren el akarja cserélni, vagy átképzés lesz?-nem olvastam ezekről hiteles infót még, ti tudtok már valamit?sapka
Rubin nagyon jó cserealap. Nem illik a rendszerbe és elég sok 3-4-es csapatnak van NT hiánya. Egyértelműen cserélni kell. 2. kört legalább ér.Sebii
Dick Jauronmár nyilatkozta, hogy visszatér, ahhoz a Cover 2 iskolához, amelyet Chicagoban felállított (Carlson-Noll alapelvekbők indulva) . Ebbe az elképzelésbe bőségesen beleillik a NT. Nem kell feltétlen cserélni!
2006-2007-ben a Hawks Def coordja John Marshall volt 😊
több mint 13 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 526
Rubin nagyon jó cserealap. Nem illik a rendszerbe és elég sok 3-4-es csapatnak van NT hiánya. Egyértelműen cserélni kell. 2. kört legalább ér.
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
gondolom a 6-2 330 méretek nem éppen ideálisak egy 4-3as DT-nek, vagy attól függ hogy értetted az átképzést.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Miért kellene átképezni Ahtyba Rubint?
több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
reálisan mekkora értéke van jelenleg Rubinnak?, illetve Holmgren el akarja cserélni, vagy átképzés lesz?-nem olvastam ezekről hiteles infót még, ti tudtok már valamit?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 667 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hát Harrisont köszönjük némi kárpótlás tőletek az általatok jövő veszteségekért😀 Remèlem nálunk marad amúgy is
nálunk úgy tűnik nincs baja a backup szereppel.
több mint 13 éve
Ez az uccsó cikk tényleg érdekes, ha így vissza gondolok, tényleg mennyi sosem játszó töltelék embert igazoltunk tök feleslegesen, 7 WR, négy is sok lett volna 😀 idén remélem ésszerűbb építkezés fog folyni, már ha lesz szezon!Bad31
ez Manginire végig jellemző volt. A kedvencei mindig játszottak (St. Clair, Royal, Barton, Elam etc...), a többiek PS / inaktív / 1 szezon után cut.

2009-as draft: Mack és Massa ok. A többiek? Robo: 2009 - 1 game started. Veikune - 0 GS, cut. Francies - 0 GS, cut. James Davis - 0 GS, cut. Átfutottam a 2009-es FA igazolásokat, hányinger 😛 Poteat, Royal, St. Clair, Ivy, Noah Herron...

Idén uez. Moore alig játszott, A. Smith 3 meccsen szerepelt (Royal 15), a rookiek közül Lauvao - 1 GS, Asante - 0 GS, cut, Geathers 0 GS - cut, Mitchell - 0 GS. Nem azt mondom, h. egy újonc kezdjen minden meccsen, de egy 5-11-es csapatnál azért lehet próbálkozni...Joey Tribbiani
Én is pont így látom, ennek többször hangot is adtam 😊 mindig is utáltam Mangini igazolásait.

több mint 13 éve
Ez az uccsó cikk tényleg érdekes, ha így vissza gondolok, tényleg mennyi sosem játszó töltelék embert igazoltunk tök feleslegesen, 7 WR, négy is sok lett volna 😀 idén remélem ésszerűbb építkezés fog folyni, már ha lesz szezon!Bad31
ez Manginire végig jellemző volt. A kedvencei mindig játszottak (St. Clair, Royal, Barton, Elam etc...), a többiek PS / inaktív / 1 szezon után cut.

2009-as draft: Mack és Massa ok. A többiek? Robo: 2009 - 1 game started. Veikune - 0 GS, cut. Francies - 0 GS, cut. James Davis - 0 GS, cut. Átfutottam a 2009-es FA igazolásokat, hányinger 😛 Poteat, Royal, St. Clair, Ivy, Noah Herron...

Idén uez. Moore alig játszott, A. Smith 3 meccsen szerepelt (Royal 15), a rookiek közül Lauvao - 1 GS, Asante - 0 GS, cut, Geathers 0 GS - cut, Mitchell - 0 GS. Nem azt mondom, h. egy újonc kezdjen minden meccsen, de egy 5-11-es csapatnál azért lehet próbálkozni...