Cleveland Browns

41 feliratkozó

több mint 12 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 446 — Believelander
Schefter szerint is Pagano az elsőszámú DC-jelölt.

Nagyon fasza lenne ez a Chud - Turner (OC) - Pagano (DC) felállás.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 467 — Undertaker of the Cleveland graveyard
lol na hát ő róla pl azt se tudtam h játékba van 😀😀 Minden estre már annak örülök,hogy találtunk valakit és van HC. Shurmihoz képest előrelépés aztán a többit a jövő meg eldönti

több mint 12 éve
Chud full kontrollt kapott? Ez orosz rulett.Jakehomer
Nem. CEO Joe Banner said Chud will dictate types of players team seeks. Group of 4 or 5 will collaborate on trades, free agency, draft.

(On if he will have final say on the roster)- “We’re going to share that responsibility.

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 429 — Panthers fan
Ex-NFL player Ross Tucker stated on Friday's Football Today podcast that he heard from "several people" that Cam Newton was a "different guy" when he reported to Panthers training camp in 2012.
Tucker credits outgoing OC Rob Chudzinski with turning Newton around after his work ethic and commitment were spotty at the beginning of the season. "I think he did a fantastic job with Cam Newton last year, and even helping him recover this year," Tucker said of Chudzinski. "I had heard, even in training camp, that Cam Newton was a different guy from a work ethic standpoint. I don't think that the slow start, I'm not putting that on Chud based on what I've heard from several people." For seven years now, Tucker said he's been told "unprompted" by coaches around the league that Chudzinski is an outstanding teacher.

ez elég jól hangzik és nagyon fontos tulajdonság egy HC-nál. Nálunk is jól kezelte az egokat (Butterfingers Edwards, Winslow). Joey Tribbiani
Ha az outstanding teacher annyira igaz, mint Tucker többi mondandója, akkor ne reménykedj 😊

Chud full kontrollt kapott? Ez orosz rulett.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Jauron valszeg távozik.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ex-NFL player Ross Tucker stated on Friday's Football Today podcast that he heard from "several people" that Cam Newton was a "different guy" when he reported to Panthers training camp in 2012.
Tucker credits outgoing OC Rob Chudzinski with turning Newton around after his work ethic and commitment were spotty at the beginning of the season. "I think he did a fantastic job with Cam Newton last year, and even helping him recover this year," Tucker said of Chudzinski. "I had heard, even in training camp, that Cam Newton was a different guy from a work ethic standpoint. I don't think that the slow start, I'm not putting that on Chud based on what I've heard from several people." For seven years now, Tucker said he's been told "unprompted" by coaches around the league that Chudzinski is an outstanding teacher.

ez elég jól hangzik és nagyon fontos tulajdonság egy HC-nál. Nálunk is jól kezelte az egokat (Butterfingers Edwards, Winslow).

több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 520 — Keep pounding
Shurmur egy 29. és 26. offenset rakott össze szentlajosban, ezután lett HC. A Panthers O tavaly 7., idén 12. volt.

A 3-4 majd kiderül, szvsz már ma, a sajttáj. után.
Joey Tribbiani
Ami nagy szó volt az ő esetében hogy előtte meg kb. Jax szintjén volt az offense, konkrétan seggutolsó a ligában Clausennel. Az idei szezon elejét nagyon elbaszta, de nem jelenteném ki, hogy rosszul jártatok vele. Egy kisebb összeget tennék rá, hogy megtett yardban top10-ben lesztek, hogy ez hány győzelmet ér majd az már más kérdés. Amúgy sztem jönni fog Anderson vele 😊gabokocka
ezzel kapcsolatban találtam ezt : In the first eight games of 2012, Newton had six touchdown passes to eight interceptions, a 77.7 rating. The Panthers were 2-6. In the last eight games, Newton had 13 touchdown passes, four interceptions. The Panthers were 5-3 as Newton had a 94.2 rating.

Lehet, h. az ellenfelek is gyengébbek voltak (nem néztem meg a schedulet), de biztos, h. belenyúlt az offense-be és sikeresen változtatott vmin a szezon felénél. Shurminátorhoz képest nagy előrelépés 😛

Egybk. borzasztó sajtótájékoztató volt. Tényleg semmit nem mondott, Mangini de még Shurmi is magabiztosabbnak tűnt 😊 Persze semmit sem számít, de a kinti fórumokon már ekézik, h. nem lesz leader 😂 Joey Tribbiani
Gyakorlatilag minden playünk read-option volt, majd elkezdtük rendesen használni a futóinkat... Ha már ketten együtt keresnek 80 millát... Mindegy ez nem ide tartozik, Chud zseniális dolgokra képes, de át tud esni a ló másik oldalára. Én szurkolok neki/nektek.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Shurmur egy 29. és 26. offenset rakott össze szentlajosban, ezután lett HC. A Panthers O tavaly 7., idén 12. volt.

Joey Tribbiani
Ami nagy szó volt az ő esetében hogy előtte meg kb. Jax szintjén volt az offense, konkrétan seggutolsó a ligában Clausennel. Az idei szezon elejét nagyon elbaszta, de nem jelenteném ki, hogy rosszul jártatok vele. Egy kisebb összeget tennék rá, hogy megtett yardban top10-ben lesztek, hogy ez hány győzelmet ér majd az már más kérdés. Amúgy sztem jönni fog Anderson vele 😊gabokocka
ezzel kapcsolatban találtam ezt : In the first eight games of 2012, Newton had six touchdown passes to eight interceptions, a 77.7 rating. The Panthers were 2-6. In the last eight games, Newton had 13 touchdown passes, four interceptions. The Panthers were 5-3 as Newton had a 94.2 rating.

Lehet, h. az ellenfelek is gyengébbek voltak (nem néztem meg a schedulet), de biztos, h. belenyúlt az offense-be és sikeresen változtatott vmin a szezon felénél. Shurminátorhoz képest nagy előrelépés 😛

Egybk. borzasztó sajtótájékoztató volt. Tényleg semmit nem mondott, Mangini de még Shurmi is magabiztosabbnak tűnt 😊 Persze semmit sem számít, de a kinti fórumokon már ekézik, h. nem lesz leader 😂

több mint 12 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 520 — Keep pounding

Joey Tribbiani
Ami nagy szó volt az ő esetében hogy előtte meg kb. Jax szintjén volt az offense, konkrétan seggutolsó a ligában Clausennel. Az idei szezon elejét nagyon elbaszta, de nem jelenteném ki, hogy rosszul jártatok vele. Egy kisebb összeget tennék rá, hogy megtett yardban top10-ben lesztek, hogy ez hány győzelmet ér majd az már más kérdés. Amúgy sztem jönni fog Anderson vele 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 12 éve
Chud nagyon izgul 😛 Nem egy MicMaster, az biztos. De nem is itt kell bizonyítania.

Semmi sem derült ki, agresszív, blitz-heavy védelem és balanced offense / vertikális passzjáték a terv.Joey Tribbiani
?Amadeus91
"vertical downfield passing game". így jobb ?

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 186
Chud nagyon izgul 😛 Nem egy MicMaster, az biztos. De nem is itt kell bizonyítania.

Semmi sem derült ki, agresszív, blitz-heavy védelem és balanced offense / vertikális passzjáték a terv.Joey Tribbiani
?
több mint 12 éve

Semmi sem derült ki, agresszív, blitz-heavy védelem és balanced offense / vertikális passzjáték a terv.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Az egykori Browns QB - a magyar származású - Bernie Kosar orvosi kezelésre szorul:
 120yard.blog.hu/2013/01/11/agyserulessel_kezelik_a_magyar_nfl-legendat
Ez a tény cáfolhatja a korábbi híreket, miszerint Bernie részegségében össze-vissza beszélt...
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Mary Kay Cabot ‏@MaryKayCabot
#Browns new head coach Rob Chudzinski's deal is believed to be 5 years, $3 million-something a year range.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Ha Norv Turner és Mel Tucker jönne koordinátornak, akkor annyit elsőre biztos le lehetne írni, hogy nincs mellényúlás és nem kell megrőltetnie magát az embernek, hogy pozitívan tudjon nyilatkozni az új helyzetről.DoM
Tucker mellett még John Pagano-ról olvastam. Joey Tribbiani
Amíg nincs HC Telesco nem hinném h engedélyt ad Pagano interjúztatására.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ha Norv Turner és Mel Tucker jönne koordinátornak, akkor annyit elsőre biztos le lehetne írni, hogy nincs mellényúlás és nem kell megrőltetnie magát az embernek, hogy pozitívan tudjon nyilatkozni az új helyzetről.DoM
Tucker mellett még John Pagano-ról olvastam.

több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ha Norv Turner és Mel Tucker jönne koordinátornak, akkor annyit elsőre biztos le lehetne írni, hogy nincs mellényúlás és nem kell megrőltetnie magát az embernek, hogy pozitívan tudjon nyilatkozni az új helyzetről.
több mint 12 éve
Szerintem nagyon nem kéne most 3-4...
Ez a Def. nem volt rossz, hagynám Jauronnak, vigye csak tovább...
Chuddal úgy vagyok, h nehogy Schurmi 2.0 legyen az egészből...bár emberként nyilván nem uaz...ha átszabja a D-t, az nekem már nem igazán szimpi, de nem akarom rögtön az elején ekézni... 😊Bear
Chud nem Shurmi. Ő nem azért lett HC, mert valakinek a haverja. Ez már alapból nagy pozitívum. Nem 'Pats-way', 'Eagles/Holmgren/WestCoast way'.

több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Szerintem nagyon nem kéne most 3-4...
Ez a Def. nem volt rossz, hagynám Jauronnak, vigye csak tovább...
Chuddal úgy vagyok, h nehogy Schurmi 2.0 legyen az egészből...bár emberként nyilván nem uaz...ha átszabja a D-t, az nekem már nem igazán szimpi, de nem akarom rögtön az elején ekézni... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Csiriba San Francisco 49ers Ohio State Buckeyes 2 297 — settenke1976@gmail.com
Kiindulva DA-ból, meg Cam-ből, ha valaki akkor ő talán qbt tud faragni Weedenből. Ha nem akkor megy mindenki a tóba...
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 186
Ha Norv Turner tenyleg jon ala azert nem lesz gond sztem az Oval...
Dben meg allitolag 3-4 lesz...ujraRolni
legalább van egy kis változatosság. Egyik évben 3-4, aztán 4-3, aztán 3-4. Nem unnak rá.
több mint 12 éve
Chud :o hát ez bizony shocker.

Mondjuk Zimmer után a második volt a "listámon", azért ő nem Shurmur-szinten tolta az ipart, viszont így elsőre nem is az a karizmatikus, erős vezető (persze ki tudja, sosem beszéltem vele 😊 )

Amiben nagyon bízom, h. hoz egy tapasztalt OC-t (Norv fasza lenne) és DC-t. Ne ő legyen a playcaller !

17.00-kor sajtótájékoztató.

Welcome home, Chud !

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 255 — no es importante
Érdekes 😊 Persze attól, hogy OC-ként finoman szólva is ellentmondásos a megítélése (csinált ő nagyon jó meg elég szar dolgokat itt is meg nálunk is), még lehet jó HC. Jakehomer
Mar nem Shurmur a HC... ja hogy ezt Csuzsira is el lehet mondani, mindjart mas (rohej, mondjuk a Charlotte Observer tegnapi szamaban eleg biztosra vettek a kinevezeset 😊)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 100 — Így remélem megfelelek nektek.....
Püff neki nálatok a nyuszi talán Wedden kap még egy esélyt vagy jön Norvval (ha jön Norv) Rivers 😛 ha már az érett irányítókat szeretitek 😀
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 076 — Raiders fan
Ha Norv Turner tenyleg jon ala azert nem lesz gond sztem az Oval...
Dben meg allitolag 3-4 lesz...ujra

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!