Cleveland Browns
40 feliratkozó
több mint 14 éve
ejj, de alul van a topik 😊 McCoy végre edzett (limitáltan), ettől függetlenül Delhomme kezd a Bills ellen is. Fujita out, Titus Brown és Moore játékára is kevés az esély.
Buffalo. Futás ellen utolsók, még Benson is 100+ yardot hozott össze pár hete, úgyh. Hillis ismét zúzhat. Még 38y kell az 1000-hez, ez valszeg lazán meglesz. Hó/havaseső, 0 fok, remélem Daboll is alkalmazkodik a körülményekhez és nem lesz megint 30 passzkísérlet. Feed the Traktor 😊
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 14 éve
A Bills meccs sztem húzósabb, mint a Bengals. Utóbbi teljesen szétesett, a Buffalo viszont játszott 3 OT meccset, a Steelers ellen is majdnem összejött a W. Remélem az utolsó fordulóban mi döntünk arról, h. Pittsburgh PO v. sem 😉ahhh, kegyetlen ez a szezon. Idegenben, egy PO esélyes csapat ellen ilyen kiélezett meccsen győzni, ez hiányzott eddig. Múlt héten és most is szar játékkal nyertünk, de lényeg a W, 5-7.Joey TribbianiHa a Pittsburgh az uccsó héten már biztonságira veszi a játékot, akár 8-8-at is simán eltudok képzelni, bár sztem a Bengals idegenben bukovári lesz, így a tippem a végére 7-9, ez nekünk már nagyon jó, az alapjait már megteremtették ennek a csapatnak.Bad31
több mint 14 éve
ahhh, kegyetlen ez a szezon. Idegenben, egy PO esélyes csapat ellen ilyen kiélezett meccsen győzni, ez hiányzott eddig. Múlt héten és most is szar játékkal nyertünk, de lényeg a W, 5-7.Joey TribbianiHajjaj. Azért ezzel a kijelentéssel vigyáznék! Azért itt a PO esélyes szöveg durva volt! 😀
több mint 14 éve
ahhh, kegyetlen ez a szezon. Idegenben, egy PO esélyes csapat ellen ilyen kiélezett meccsen győzni, ez hiányzott eddig. Múlt héten és most is szar játékkal nyertünk, de lényeg a W, 5-7.Joey TribbianiHa a Pittsburgh az uccsó héten már biztonságira veszi a játékot, akár 8-8-at is simán eltudok képzelni, bár sztem a Bengals idegenben bukovári lesz, így a tippem a végére 7-9, ez nekünk már nagyon jó, az alapjait már megteremtették ennek a csapatnak.

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 14 éve
ahhh, kegyetlen ez a szezon. Idegenben, egy PO esélyes csapat ellen ilyen kiélezett meccsen győzni, ez hiányzott eddig. Múlt héten és most is szar játékkal nyertünk, de lényeg a W, 5-7.
több mint 14 éve
Hát hallod. Nekem is volt egy kis nyomás a lelkemben. Mondjuk nem gondoltam INT-ben, én csak annyira gondoltam hogy mind a 3-4 kísérletet is kivéditek... Erre tessék :-/
több mint 14 éve
Gratulálok a Cleveland-nek! Mondom a Miami ellen veszítsetek, aztán jöhetnek megint a győzelmek. Hát ezt is megnyertétek. Na de nekem ne essetek szét mostmár... Nyerjétek a következő meccseket!!!!!!VenturaIgyekszünk 😀 az utolsó driveotok előtt esküszöm szinte 100%-ig biztos voltam benne, hogy INT lesz, egy ilyen belső sugallat 😊
Azért Jake feltűnésével egyből felélénkült a passzjátékunk, Watson 100 yard, és végre Robiske is elkezdett labdákat kapni, lehet nem is olyan rossz elkapó ám, majd ha McCoy fejlődik még, hiszen nagyon zöldfülű, gondolom ő is többet fogja keresni a receivereket.

több mint 14 éve
Gratulálok a Cleveland-nek! Mondom a Miami ellen veszítsetek, aztán jöhetnek megint a győzelmek. Hát ezt is megnyertétek. Na de nekem ne essetek szét mostmár... Nyerjétek a következő meccseket!!!!!!
több mint 14 éve
nohát, ez a hét gyorsan lepörgött, újra game day 😊Ez a Wake vs. St.Clair dolog már csak azért is gáz, mert Jake nem egy mobilis irányító, meggyűlhet a baja ha lógnak majd a nyakán, reméljük a traktor majd kihúz minket a csávából 😀
Fujita out ahogy Deny is írta, McCoy is valszeg az lesz, talán a Bengals ellen már játszhat. Wright probable, ennek ellenére Haden marad a kezdő. Nem meglepő, novemberben 15 tackle, 7 pass. def, 3 INT, ő lett a defensive rookie of the month :cool: (Hillis pedig a ground player of the week)
out: Fujita
doubtful: McCoy
questionable: Barton, Coleman, Cribbs, Rogers, Ward
probable: Vickers, Womack, Wright
Nehéz meccs lesz, jobb a Dolphins, Wake szarrá alázza St. Clair-t az tuti. A futás elleni védekezésnek mindenképp javulnia kell, talán Bowens-t ki lehetne próbálni Barton helyén, utóbbi úgyis csak pénteken edzett, akkor is limitáltan.Joey Tribbiani

több mint 14 éve
nohát, ez a hét gyorsan lepörgött, újra game day 😊Fujita out ahogy Deny is írta, McCoy is valszeg az lesz, talán a Bengals ellen már játszhat. Wright probable, ennek ellenére Haden marad a kezdő. Nem meglepő, novemberben 15 tackle, 7 pass. def, 3 INT, ő lett a defensive rookie of the month :cool: (Hillis pedig a ground player of the week)
out: Fujita
doubtful: McCoy
questionable: Barton, Coleman, Cribbs, Rogers, Ward
probable: Vickers, Womack, Wright
Nehéz meccs lesz, jobb a Dolphins, Wake szarrá alázza St. Clair-t az tuti. A futás elleni védekezésnek mindenképp javulnia kell, talán Bowens-t ki lehetne próbálni Barton helyén, utóbbi úgyis csak pénteken edzett, akkor is limitáltan.
több mint 14 éve
Scott Fujita biztosan nem játszik holnap, már most out listán van.
több mint 14 éve
Így van, kapol egy likeot 😀nagy királynak nem tartom, de Colts fanként csak rajongani tudok egy olyan backup safety iránt aki tudja mi az a tackle.Sabby Piscitelli itt kötött ki.Mért tartod Piscitellit ekkora királynak?adam8
Egyértelműen jó húzás szerintem.Höri
nálunk pölö olyan biztos helye lenne a kezdőben mint a parancsolat, ide pedig csak depthet mélyíteni jön. márpedig ha a backupok közt jelentős kezdő rutinnal felvértezett védők vannak, az jó.Höri

több mint 14 éve
'schuldigung, you're right 😉WriteOnly😛Mekkora marhaság, hogy nem McCoy kezd.... pedig végre elindultatok egy jó irányba.Amadeus91read only? :/ sérült.Joey Tribbiani
😉kishaszi
több mint 14 éve
nagy királynak nem tartom, de Colts fanként csak rajongani tudok egy olyan backup safety iránt aki tudja mi az a tackle.Sabby Piscitelli itt kötött ki.Mért tartod Piscitellit ekkora királynak?adam8
nálunk pölö olyan biztos helye lenne a kezdőben mint a parancsolat, ide pedig csak depthet mélyíteni jön. márpedig ha a backupok közt jelentős kezdő rutinnal felvértezett védők vannak, az jó.

több mint 14 éve
WriteOnly😛Mekkora marhaság, hogy nem McCoy kezd.... pedig végre elindultatok egy jó irányba.Amadeus91read only? :/ sérült.Joey Tribbiani
😉
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 14 éve
Mekkora marhaság, hogy nem McCoy kezd.... pedig végre elindultatok egy jó irányba.Amadeus91read only? :/ sérült.
több mint 14 éve
Sabby Piscitelli itt kötött ki.Mért tartod Piscitellit ekkora királynak?

több mint 14 éve
Kemeny meccs lesz ez ket szimpatikus csapat kozt.En is sajnalom hogy McCoy serult kivancsi lettem volna ra, Delhommal nem olyan poen.
Fujitat is megneztem volna, nagy jatekos, nameg ugye a kozos nevezo Roth.
több mint 14 éve
Mekkora marhaság, hogy nem McCoy kezd.... pedig végre elindultatok egy jó irányba.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 14 éve
Sabby Piscitelli itt kötött ki.Gondolom nem hiába vágták ki Tampából, de szerintem minden játékosnál számít az, hogy milyen sémába kerül bele, reméljük Piscitelli megtalálja nálunk a számítását, mondjuk mint Roth tavaly 😊

több mint 14 éve
ha edzeni se tud, akkor nehezen fog meccsezni...Ne máááár!Meddig kell még megalázni csóri fickót?Ez a szezon úgy is füst maradjon McCoy!GreengoVan e hír arról hogy ki kezd a Miami ellen QB poszton?Delhomme.Joey Tribbiani
Remélem emgértitek, hogy ennél a meccsnél nem szurkolhatok a Cleveland-nek 😛Ventura

több mint 14 éve
Ne máááár!Meddig kell még megalázni csóri fickót?Ez a szezon úgy is füst maradjon McCoy!Van e hír arról hogy ki kezd a Miami ellen QB poszton?Delhomme.Joey Tribbiani
Remélem emgértitek, hogy ennél a meccsnél nem szurkolhatok a Cleveland-nek 😛Ventura

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 14 éve
Sabby Piscitelli itt kötött ki.Egyértelműen jó húzás szerintem.

több mint 14 éve
Nekem nem kell mondani, hogy Jake mekkora baromságokra képes 😊 A Tampa elleni pick six az egész idény egyik legidiótább interceptionje volt, nem vitás, igazi meccs-vesztő momentum. A fumblija és az első pick teljesen az ő hibája.Azért az utolsó drive-ot Jake csinálta meg, 5/5 50+ yard, és akkor álltatok meg, amikor elkezdtetek futni.2 meccs - 2 pick six. Kellett hozzá Massa (aki többször is szar route-ot futott), de egymás után 2 INT a saját térfélen kicsit sok. Érdekes, McCoy vhogy elkerülte ezeket a helyzeteket. Ok, az utolsó drive szép volt, de ezt DA is hozta, 1 jó negyed aztán semmi.Joey Tribbiani
A legnagyobb hülyesége az első félidő végi fumble volt, de azt megúsztátok. A pick six a WR hibája miatt jöhetett össze.Jakehomer
Andersonnal nagyjából helyes az analógia, hasonló jellegű QB-k (Jake azért lényegesen jobb volt még a műtétje előtt) - csak azt mondom, hogy a bevállalós stílusában ott vannak a pozitívumok is. McCoy sokkal kevesebbet hibázik, de nem is vállal be annyit és ennek meg olyankor látjátok kárát, mint pl a Jax ellen, amikor a második félidőben egy centit nem tudott haladni a Browns O a biztonsági játék miatt.
Kevés igazán jó QB van a ligában.
Tepper takarodj!
több mint 14 éve
Van e hír arról hogy ki kezd a Miami ellen QB poszton?Delhomme.