NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
Mi lehet baj a védelemmel?
A rendszer lenne rossz?
Newmann Ball totál homály, mellettük megy a legtöbb elkapás.

több mint 14 éve
Blevi 8 873 — Lions & Cowboys fan
Van még esély a PO-ra de kva nehéz lesz, és úgyis elbasszuk, de úgy hogy fájjon. Amilyen mákunk van a gödörben lévő Tampa is ellenünk fog meg táltosodni.
több mint 14 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 541 — Saturday Night Lights
Én már múlt heten is ezt mondtam. Romo szerencsétlen kva jól nyomja erre szopo... 5 perc 12 pont nem elég akkor mi a fasz elég. Nem értem ezt a csapatot. Most ahelyett hogy örülnénk, megint nyelni kell. Kurvára unom hogy mindig mi húzzuk a rövidebbet, 0 sack ez ellen az o-line ellen... Ez a Giants semmivel sem jobb csapat, megint a saját faszságaink miatt szívtunk. Kurva elleseredett vagyok.Blevi
Ott kezdődtek a problémák, amikor azt a majom Jacobsot nem vágta valaki pofán, hogy ne a csillagunkon örömködjön.

Kurvára magam alatt vagyok, a Lions-meccs óta nem mertem élőben nézni a csapatot, na mondom, a sok felvételes meccs után újra live, erre tessék. Iszonyat nüanszokon ment el a meccs, az utolsó előtti drive-unkban volt a két kulcsplay, amikor Romo és az üresre futó Austin sokadszorra nem értette meg egymást, ill. az elbaszott McBriar punt.

Austin még nem találja magát, Robinsonnak meg több esze van a játékhoz, mint Bryantnek, ezt szerencsére Romo is kiszúrta és naggyá teszi a jelenleg legjobb WR-ünket.

Garrettnek ez az OC/HC hibrid még mindig akad.

Eli a feltűnése, 2004 óta most játszott a legjobban, beleértve a SB-győzelmet is, legalábbis amennyi Giants-meccset láttam. A Pierre-Paul - Canty duó meg a döntő pillanatokban verte szét az egyébként futásblokkolásban hétről hétre jobb és jobb falunkat. Megismétlem, nüanszok döntöttek, a két (Jenkinsszel három) kulcssérülésünk is betett.

Visszatérek a felvételes meccskhez 😕, grat az Óriásoknak.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 14 éve
Én már múlt heten is ezt mondtam. Romo szerencsétlen kva jól nyomja erre szopo... 5 perc 12 pont nem elég akkor mi a fasz elég. Nem értem ezt a csapatot. Most ahelyett hogy örülnénk, megint nyelni kell. Kurvára unom hogy mindig mi húzzuk a rövidebbet, 0 sack ez ellen az o-line ellen... Ez a Giants semmivel sem jobb csapat, megint a saját faszságaink miatt szívtunk. Kurva elleseredett vagyok.
több mint 14 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Oké, én eddig bíztam a csapatban, de most kerek-perec kijelentem, hogy nem akarom őket a POban látni, mert ott is legfeljebb csak elkeserítenének. A védelem kritikus pillanatokban szabálytalankodott többször is, Frank Walkert pl. basznám is ki még az öltözőbe érése előtt JJ helyében. Az O-t Romo tartotta egyben, egy nála csekélyebb képességű QBval sima Giants győzelem lett volna. Kibaszott elkeserítő 12 pontról megont kikapni. Már hiányzik a tavalyi szezon, akkor mindegy volt.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 14 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 879 — Pfizer & Moderna fan
na megint egy nyert meccset buktunk el..... :/
totál egy szinten vagyunk ezzel a Giantsal, a szerencsésebb nyert.

több mint 14 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
😂 😂 😂 😂 😂 😂 nyert a Broncos 😂 😂
Tebow nem pukkadt ki, elképesztő szerencsés egy pali, de a védelem viszi a csapatot.
Barber 100 yard 1TD, majd kifut leáll az idő, majd Fumble...Prater 59 és 51 yardos FG. OFF.

Gyerünk fiúk KELL a győzelem!!!!!!!!! Óriásit lépnénk előre!!! de pesszimista vagyok.

PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Elkiabáltam 10:10 a Bears, hosszabbítás :o 😀 59 yardos FG :o messzebbről is bement volna.
Barber egyedül cipelte a Bearst, de a végén kifutott és megállt az óra, ha nem fut ki lejár az idő 😀 😀 😀

PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Nyert a Lions,Falcons,Bears. J. Allen 3 sacket hozott ma.... minden jól alakul... :mad: nagy Tebow lufi meg kipukkant...
Allen( texasi gyerek) milyen jó lenne a csapatba DE posztra, Warerrel aprítanának rendesen 😂 😂

PunBB bbcode test
több mint 14 éve
nem kell, de lehet ezen fog múlni sajnos.... ez a mai meccs gyak. sok mindent eldönt. Ha nyerünk óriási esélyünk van a POra, ha nem akkor még gondok lehetnek.
HAJRÁ COWS!!!!!!!!!!!!4

PunBB bbcode test
több mint 14 éve
ÁÁ az Atlanta és a Detriot is simán kikaphatott volna a végén, 1 yard kellett volna a Red zoneban.. Minesota és a Carolina is akkora lúzer csapat h az nem igaz....Kroos
Nekünk nem WC-ra kell játszani.
több mint 14 éve
ÁÁ az Atlanta és a Detriot is simán kikaphatott volna a végén, 1 yard kellett volna a Red zoneban.. Minesota és a Carolina is akkora lúzer csapat h az nem igaz....

PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
http://www.dallascowboys.com/news/news.cfm?id=253202D4-F686-55B5-038EC374A9F53852 Egy nagyon jó kis írás Mickey Spagnolatól.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
Nem fogom sajnos látni a meccset holnap dolgozni kell😕. Nincsenek jó előérzeteim... Tényleg szenvedünk ellenük mostanában. Sok sérültje van a Giantsnek ami mondju nekünk kedvezhet, de Íláj jó formában van és a múlt heti eredmények miatt sztem lelkileg most náluk az előny. A front7 ensok múlik illetve az O-linetól sokkal több kell mint múlt héten különben Romonak reszeltek. Én is zakót érzek, és a legalább a Giantsnek szurkolók is le nyugodhatnak hogy egy ilyen szar csapatot elvernek 😉
több mint 14 éve
Pozitívumok:
- Austin visszatér;Egyrészt csak önmagában a jelenlétével rengeteget segít a csapatnak,másrészt azzal együtt hogy Dez főleg a szezon második felében rengeteget fejlődött a clutchban,és Robinsonnak is voltak szép megmozdulásai,Wittenen kívül mégis Austin az egyetlen valóban bizonyított clutch elkapónk,
- Fiammetta visszatér;ha csak megközelítőleg olyan konstans teljesítményt hoz Murray mint amilyet láthattunk tőle Tony mögött jó esélyünk lesz a győzelemre
- Romo nagyon jó formában van kb 4 hete(ahogy egyébként Eli is)

Negatívumok:
- Nem tudni miért de az elmúlt években rendre szenvedünk a NY ellen,valhogy nagyon nem fekszik nekünk a játékuk
- Eli Manning,amugy is elmondható hogy valamiért az elmult években kimondottan jó ellenünk,ráadásul most egyébként is kb karrierje legjobb évét csinálja.Valahogy nagyon fekszik neki a védelmünk(talán annyiban lehet bízni hogy ezt a Ryan féle egzotikus 3-4ünket még nem kóstolta,de szerintem ennek nem lesz különösebb jelentősége)
- A Cowboys Stadionban 0-3 a mutatónk ellenük.

Én most vereségre számítok és nem tudom hogy miért de egy olyan látomásom van hogy utána nyerjük az utolsó 3 meccset és behúzzuk a csoport(igen Január 1ején idegenben,ne kérdezzetek megérzés 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
Tanner IR,a psből jött Andre Holmes WR,szép szál legény(6-5,208 font),Sensabough meg meg fogja kapni a hosszú távú szerződését,a hivatalos bejelentést és a részleteket is hamarosan közzé teszik.Cowboykarcsi
Cowboys agreed to terms with SS Gerald Sensabaugh on a five-year, $22.5 million contract extension.
Sensabaugh, 28, played this season on a one-year, $2.5 million contract. He has started all 12 games, racking up a pair of interceptions and two forced fumbles to go with 60 tackles (50 solo). Sensabaugh is unlikely to last through the end of the deal, so it's probably a bit back loaded. Pro Football Focus has graded Sensabaugh as a top-ten safety in the league this season, performing effectively in both coverage and run support.gyeek
meglátjuk, az én értelmezésemben az öt éves kiterjesztésbe az idei szezon is beleszámít, tehát 32-33 éves koráig tarthat a szerződés.
az szerintem simán belefér, persze csak ha nem sérülget meg túl gyakran, amit mondjuk évente egyszer sajnos előad.
meglátjuk, de ha visszagondolok arra, milyen safety-jeink voltak, brrrr...
Roy L, Woody, Hamlin egy egész évig, meg most Sensabaugh és Elam so-so. a többiek kuka :/
több mint 14 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 926 — Cowboys fan
nem tudom mi van Elam-mel mert az írták hogy Not Injury Related/ Personal.Wirtschaftsteil
Az apja temetésére ment.gyeek
sőt, már a meccs közben említették, hogy mivel múlt héten ment el az öreg, Jerruh kölcsönadta a magángépét, hogy azzal mehessen haza.
ezzel csak azt akartam mondani, hogy valszeg nem lesz neki nehezebb, mint a múlt héten, bár az is durva nehéz lehetett...

OFF
amikor még nem jöttem le Pestre, akkor még kijártam otthon röpimeccsekre (akkor még volt versengés), talán a Nyíregyben vagy a 'Barcikában játszott Jánosi Gábor, na ő úgy játszotta le a meccset, hogy senkinek nem mondta el, csak a meccs után a folyosón törtek fel belőle a könnyei.
amúgy a meccset nagyrészt neki köszönhetően hozta az ellenfél, ami nem kicsit borította a papírformát.
ON

úgy döntöttem, nem nézem a meccset, hátha szerencsét hoz a csapatnak.
na jó, prózai oka van, másnap hajnalban repülök, kb a félidő környékén kellene elindulni a reptérre, és szeretnék aludni is valamit.
kezdek tunyulni, vazze...
több mint 14 éve
Tanner IR,a psből jött Andre Holmes WR,szép szál legény(6-5,208 font),Sensabough meg meg fogja kapni a hosszú távú szerződését,a hivatalos bejelentést és a részleteket is hamarosan közzé teszik.Cowboykarcsi
Cowboys agreed to terms with SS Gerald Sensabaugh on a five-year, $22.5 million contract extension.
Sensabaugh, 28, played this season on a one-year, $2.5 million contract. He has started all 12 games, racking up a pair of interceptions and two forced fumbles to go with 60 tackles (50 solo). Sensabaugh is unlikely to last through the end of the deal, so it's probably a bit back loaded. Pro Football Focus has graded Sensabaugh as a top-ten safety in the league this season, performing effectively in both coverage and run support.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 14 éve
Tanner IR,a psből jött Andre Holmes WR,szép szál legény(6-5,208 font),Sensabough meg meg fogja kapni a hosszú távú szerződését,a hivatalos bejelentést és a részleteket is hamarosan közzé teszik.

több mint 14 éve
nem tudom mi van Elam-mel mert az írták hogy Not Injury Related/ Personal.Wirtschaftsteil
Az apja temetésére ment.

több mint 14 éve
Köszi, itt találtam az oldalon, van jó pár jó Dallasos, Austinból van a legtöbb.

PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Kroos iszonyat a siged! 😊

több mint 14 éve
Azt hiszem az apja temetésére ment Elam. szal nem sérült, csak lelkileg lesz nehéz.
Robinson is állítólag csak 1 napot hagyott ki.

PunBB bbcode test
több mint 14 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Na lassan közeledik a meccs. Austin és Fiammetta és eddz , Sean Lee kezéről is levetté azt a vmit.
Sérültek szempontjából jól állunk.
Mindenkitől több kell, a Dtől végig az mint a Cardinals ellen az első félidőben, Otől 13 pont tuti nem lesz elég, de még a duplája se.... szerintem 30 fölött lesz a nyertesnek. bár kitudja lehet 13:10 lesz.
Manning-Cruz párostól félek, mert CB stb. terén nem állunk vmi jól. Meg az offensive linenak jobban kell védeni Romot. na meg a play hívások, futni is kell többet, Murray kicsit visszaesett, de Jones kezd visszatérni, 36 yard nem sok a múlt héten, de azt 6 futásból csinálta ami nem rossz,sőt.
Hajár COWS!!!!!!!Kroos
Viszont Robinsonnak váll sérülése van, és nem tudom mi van Elam-mel mert az írták hogy Not Injury Related/ Personal.
több mint 14 éve
Na lassan közeledik a meccs. Austin és Fiammetta és eddz , Sean Lee kezéről is levetté azt a vmit.
Sérültek szempontjából jól állunk.
Mindenkitől több kell, a Dtől végig az mint a Cardinals ellen az első félidőben, Otől 13 pont tuti nem lesz elég, de még a duplája se.... szerintem 30 fölött lesz a nyertesnek. bár kitudja lehet 13:10 lesz.
Manning-Cruz párostól félek, mert CB stb. terén nem állunk vmi jól. Meg az offensive linenak jobban kell védeni Romot. na meg a play hívások, futni is kell többet, Murray kicsit visszaesett, de Jones kezd visszatérni, 36 yard nem sok a múlt héten, de azt 6 futásból csinálta ami nem rossz,sőt.
Hajár COWS!!!!!!!

PunBB bbcode test