Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 4 éve
Lawrenceről én mindig azt hallottam/olvastam hogy mekkora team first mentality meg hogy a legfontosabb leader a védelemben. Ha a pályán van kb a legjobb védő játékosunk. Nem látom miert lenne akármi értelme Őt kirakni.Gregory a huszonhatodik esély után, ha csak nem derült ki megint valami rola amiről mi még nem tudunk, de csak nem, amit kapott a csapattól, szintén fejvakarós lenne ha most kitennék. Nem is játszik amugy rosszul. Ráadásul rá azt se lehet mondani hogy sokat keres.
Ha egyáltalán tényleg lesz még egy seggberugás, akkor az tényleg Collins lehet. Nekem is Ő tűnik a leglogikusabbnak.
Lehet amugy sok mindent mondani Smithről, de nekem még mindig az a legfurcsább ebben az egészben, hogy Jonesék egyáltalán megengedték akárkinek is hogy felvegye a kilencest. Örök fekete pont nálam.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Érdekes ez az egész. Miért pont most vágták ki? Úgy értem, ha ekkora asshole volt az öltözőben, akkor azt eddig is pontosan tudták. Nem csak tavaly, hanem az előszezonban is. Vagy most csinált valami óriási ökörséget, vagy (és szerintem ez a valószínűbb) saját kérésére rakták ki. Amennyiben így van, nem lesz egyéb takarítás.most jönne vissza IR-ről Neal, és ez fájhat(ott) Jaylonnak.
Ha mégis lesz, akkor az Jaylon feltételezett balhéja miatt lehet csak, márpedig Collins abban nem vehetett részt, hiszen el van tiltva és DLaw is IR-en van. Mást én nem nagyon tudok elképzelni (oké, Gregorytól minden kitelik)
Antonius
másik kerékkötőnek simán el tudom képzelni Collinst - ugye öt meccset kapott csak azért, mert megpróbált simlizni az ellenőrökkel, no de könnyen lehet, hogy azért, mert tudja, hogy sáros. lehet, hogy azóta lett bizonyíték a banned substance-re, amire ha kap szintén pár meccset (én négyet sejtek minimum tételnek), akkor az még hozzátevődik ehhez, és már november is lett alsó hangon.
kiderül.
több mint 4 éve
Érdekes ez az egész. Miért pont most vágták ki? Úgy értem, ha ekkora asshole volt az öltözőben, akkor azt eddig is pontosan tudták. Nem csak tavaly, hanem az előszezonban is. Vagy most csinált valami óriási ökörséget, vagy (és szerintem ez a valószínűbb) saját kérésére rakták ki. Amennyiben így van, nem lesz egyéb takarítás. Ha mégis lesz, akkor az Jaylon feltételezett balhéja miatt lehet csak, márpedig Collins abban nem vehetett részt, hiszen el van tiltva és DLaw is IR-en van. Mást én nem nagyon tudok elképzelni (oké, Gregorytól minden kitelik)
Cowboys 4ever.
több mint 4 éve
Igazi NFC East move lenne, ha Dallas meccs előtt felkapnánk a waiverről 😀Lesz bizony.Ilyen szerződéssel nehéz elpasszolni valakit, és még ha szarul is teljesít akkor pláne.Cowboys Release LB Jaylon SmithMeg elpaszolni sem tudtuk 😮
KeyG
beltazor
Szerintem kivágva lesz piaca.
KeyG
Amadeus
több mint 4 éve
Jarwin? ha csak a pénz oldalát nézem, meg azt, hogy Schultz 208 yardnál tart Jarwin meg 89-nél és se blokkolni nem tud rendesen, se special teams-ben nem játszik... elgondolkoztató, bár a Collins tipp biztosabb lábakon áll
több mint 4 éve
jatényleg, még ő is ott van, ráadásul elég barom módon viselkedikCollins?nemtom. D-Law vagy Gregory.Elsonek ravagtam volna, hogy Zeke, de azt nem tudom hogy fogadna a fanbase, foleg h iden eleg jo formaban van.kérdés, hogy neki megfelel-e. (mármint az a szerep, amit kínálnak.)Lesz bizony.Ilyen szerződéssel nehéz elpasszolni valakit, és még ha szarul is teljesít akkor pláne.Cowboys Release LB Jaylon SmithMeg elpaszolni sem tudtuk 😮
KeyG
beltazor
KeyG
Amadeus
meg kérdés, hogy a térde olyan állapotban van-e, hogy átmenjen a potenciális kérők rostáin.
más, ez egy komment a BtB-ról. illetve kettő:
This was a culture change, Jaylon is has not been a good locker room guy since he got paid. There is another move coming that will be a big surprise as well. Stay tunedMy son works out with a couple of the Cowboys players in the offseason and he got the vibe that Jaylon isn't loved in the locker room. He got real entitled when he got paid and turned into an asshole to the down roster guys, not a real Leader.slowmotion
Ki lehet a masik emlitett playa? LVE? Erte legalabb meg lehet kapnatok egy 3.napos picket.
Borbinho
slowmotion
gyeek
több mint 4 éve
Collins?nemtom. D-Law vagy Gregory.Elsonek ravagtam volna, hogy Zeke, de azt nem tudom hogy fogadna a fanbase, foleg h iden eleg jo formaban van.kérdés, hogy neki megfelel-e. (mármint az a szerep, amit kínálnak.)Lesz bizony.Ilyen szerződéssel nehéz elpasszolni valakit, és még ha szarul is teljesít akkor pláne.Cowboys Release LB Jaylon SmithMeg elpaszolni sem tudtuk 😮
KeyG
beltazor
KeyG
Amadeus
meg kérdés, hogy a térde olyan állapotban van-e, hogy átmenjen a potenciális kérők rostáin.
This was a culture change, Jaylon is has not been a good locker room guy since he got paid. There is another move coming that will be a big surprise as well. Stay tunedMy son works out with a couple of the Cowboys players in the offseason and he got the vibe that Jaylon isn't loved in the locker room. He got real entitled when he got paid and turned into an asshole to the down roster guys, not a real Leader.slowmotion
Ki lehet a masik emlitett playa? LVE? Erte legalabb meg lehet kapnatok egy 3.napos picket.
Borbinho
slowmotion
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Neal még a héten visszatér, szóval linebacker egyelőre lesz elég (darabra)
több mint 4 éve
nemtom. D-Law vagy Gregory.Elsonek ravagtam volna, hogy Zeke, de azt nem tudom hogy fogadna a fanbase, foleg h iden eleg jo formaban van.kérdés, hogy neki megfelel-e. (mármint az a szerep, amit kínálnak.)Lesz bizony.Ilyen szerződéssel nehéz elpasszolni valakit, és még ha szarul is teljesít akkor pláne.Cowboys Release LB Jaylon SmithMeg elpaszolni sem tudtuk 😮
KeyG
beltazor
KeyG
Amadeus
Borbinho
több mint 4 éve
Elsonek ravagtam volna, hogy Zeke, de azt nem tudom hogy fogadna a fanbase, foleg h iden eleg jo formaban van.kérdés, hogy neki megfelel-e. (mármint az a szerep, amit kínálnak.)Lesz bizony.Ilyen szerződéssel nehéz elpasszolni valakit, és még ha szarul is teljesít akkor pláne.Cowboys Release LB Jaylon SmithMeg elpaszolni sem tudtuk 😮
KeyG
beltazor
KeyG
Amadeus
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
VÉGRE! Nem mellesleg ezt a 9-ért! It's an honour and privilege...
Szerkesztette: gyeek
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 4 éve
MWAHAHAHAHHAH!Lesz bizony.Ilyen szerződéssel nehéz elpasszolni valakit, és még ha szarul is teljesít akkor pláne.Cowboys Release LB Jaylon SmithMeg elpaszolni sem tudtuk 😮
KeyG
beltazor
KeyG
Amadeus
több mint 4 éve
kérdés, hogy neki megfelel-e. (mármint az a szerep, amit kínálnak.)Lesz bizony.Ilyen szerződéssel nehéz elpasszolni valakit, és még ha szarul is teljesít akkor pláne.Cowboys Release LB Jaylon SmithMeg elpaszolni sem tudtuk 😮
KeyG
beltazor
KeyG
Amadeus
This was a culture change, Jaylon is has not been a good locker room guy since he got paid. There is another move coming that will be a big surprise as well. Stay tuned
My son works out with a couple of the Cowboys players in the offseason and he got the vibe that Jaylon isn't loved in the locker room. He got real entitled when he got paid and turned into an asshole to the down roster guys, not a real Leader.
több mint 4 éve
Lesz bizony.Ilyen szerződéssel nehéz elpasszolni valakit, és még ha szarul is teljesít akkor pláne.Cowboys Release LB Jaylon SmithMeg elpaszolni sem tudtuk 😮
KeyG
beltazor
KeyG
több mint 4 éve
Ilyen szerződéssel nehéz elpasszolni valakit, és még ha szarul is teljesít akkor pláne.Cowboys Release LB Jaylon SmithMeg elpaszolni sem tudtuk 😮
KeyG
beltazor
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Cowboys Release LB Jaylon SmithMeg elpaszolni sem tudtuk 😮
KeyG

több mint 4 éve
Cowboys Release LB Jaylon Smith
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
Grat, jo lesz nagyon ez a csapat, egyedul McCarthy adhat okot aggodasra.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
na, egy komoly(nak tűnő)* védelem ellen is bemutatta Moore és Dak, hogy van ellenszera követőbe is írtam, de szerintem kicsit húzta a lábát Diggs, mintha sántított volna, miközben az oldalvonal mellett haverkodott a tesókkal
*igazából szerintem nem volt akkora különbség, mint amennyi pontot felrajzoltunk, nagyon hiányzott nekik a kezdő corner, de nem segített, hogy a futás elleni védelmük is rossz napot fogott ki, meg egy ihletett formában játszó Zack Martin-t, akire nehéz felkészülni.
az, hogy egy 24 éves srácot ültetni kell a negyedik negyedre, kicsit furcsa, de mostanában minden meccsen van egy furcsa McCarthy döntés
rva
slowmotion
Back tightness for Trevon Diggs, the Cowboys announced. That’s why his snaps were managed late.
— Rob Phillips (@robphillips3) October 3, 2021
Cowboys CB Trevon Diggs “was managing some tightness in his back” late in game, per team spokesperson. Why coaches held him out.
— Michael Gehlken (@GehlkenNFL) October 3, 2021
több mint 4 éve
na, egy komoly(nak tűnő)* védelem ellen is bemutatta Moore és Dak, hogy van ellenszera követőbe is írtam, de szerintem kicsit húzta a lábát Diggs, mintha sántított volna, miközben az oldalvonal mellett haverkodott a tesókkal
*igazából szerintem nem volt akkora különbség, mint amennyi pontot felrajzoltunk, nagyon hiányzott nekik a kezdő corner, de nem segített, hogy a futás elleni védelmük is rossz napot fogott ki, meg egy ihletett formában játszó Zack Martin-t, akire nehéz felkészülni.
az, hogy egy 24 éves srácot ültetni kell a negyedik negyedre, kicsit furcsa, de mostanában minden meccsen van egy furcsa McCarthy döntés
rva
több mint 4 éve
na, egy komoly(nak tűnő)* védelem ellen is bemutatta Moore és Dak, hogy van ellenszer*igazából szerintem nem volt akkora különbség, mint amennyi pontot felrajzoltunk, nagyon hiányzott nekik a kezdő corner, de nem segített, hogy a futás elleni védelmük is rossz napot fogott ki, meg egy ihletett formában játszó Zack Martin-t, akire nehéz felkészülni.
több mint 4 éve
Szezon vegen fajo szivvel bucsut kell inteni McCarthynak, es Mooret kinevezni HCnak.Nem engedhetik el szvsz.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
sőt a Rákóczi (MB3) is hétkor kezd 😊gyá baszki, fél hattól Liverpool-Sziti, héttől Kovbojz-Panthers.Szolgáltatói mobilalkalmazás? És egyszerre mindkettő, nekem már nem egy ilyen volt.
most vagy nem nézem valamelyiket, vagy kiesik fél napom...
slowmotion
KeyG
egyébként ennél egyszerűbb a helyzet, megnézzük a Liverpool meccsét a kölkökkel, aztán jön a szokásos vasárnap esti program, mert holnap iskola van.
több mint 4 éve
gyá baszki, fél hattól Liverpool-Sziti, héttől Kovbojz-Panthers.Szolgáltatói mobilalkalmazás? És egyszerre mindkettő, nekem már nem egy ilyen volt.
most vagy nem nézem valamelyiket, vagy kiesik fél napom...
slowmotion
We are just the Ravens!
több mint 4 éve
gyá baszki, fél hattól Liverpool-Sziti, héttől Kovbojz-Panthers.most vagy nem nézem valamelyiket, vagy kiesik fél napom...