Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 4 éve
A nosztaligia kedvéért, Draft Show, Brugler és Broaddus.www.dallascowboys.com/video/draft-show-things-are-getting-interesting
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Nekem a kedvenc D-m mar nem tom mikor volt de igy nezett ki;Velük még nyomtam a Madden 08-at! 😁
Rattliff Spears- olshanszky
Ware - Brooking - james - Spears
Jenkins - hamlin - Seanseb.. - Newman
Bar lehet akkor elol mar Bowen volt.
beltazor
Ratliff egy destroyer volt! 😁
több mint 4 éve
Én Waddlet se hagynám ki a helyedben, bevallom irigyelni fogom azt a csapatot akihez ez a kölyök kerül:Persze jó lenne, és ha a DevS Chase Pitts hármasból bent lenne vmelyik (leginkább DevS csúszhat addig) akkor van is esély rá, hogy behúzzuk de ha a többi elkapót nézed, akkor közben MP szerintem! olyan tehetség, akit vétek bent hagyni.Surtain vagy Horn lesz a CB pick szerintem.Jelenleg Maddox, de kétlem, hogy CBt húznánk első körben, bár ki tudja 😊 Talentben talán most egyik CB sincs ott mint pl Parsons. Márpedig az LB (nagyon) nagy need és az új DCnek talán kelleni is fog 😀 ha kiviszik akkor lehet esély hogy CB jön, de az már utánatok lehet 😊Most esett le, hogy Slay nalatok van. Mondjuk a CB2 nem tudnam megnevezi fejbol.Kiment az eagles elolunk. Kicsit aggodtam hogy surtaint behuzak.???? Ez honnan jött 1/6n...épp azon aggóduok, hogy így ti kiviszitek Parsosnst 😀
beltazor
dande
beltazor
dande
Félő, hogy a Giants "olcsón" belefut valamelyik top elkapóba (Pittset beleértve).
Parsons szerintem lecsúszik 12-re, de kérdés hogy nem kellene-e valami fegyver Hurtsnek jobban?
gyeek
dande
www.youtube.com/watch?v=qcKtEIsOcYk&ab_channel=RSHighlights
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 4 éve
Persze jó lenne, és ha a DevS Chase Pitts hármasból bent lenne vmelyik (leginkább DevS csúszhat addig) akkor van is esély rá, hogy behúzzuk de ha a többi elkapót nézed, akkor közben MP szerintem! olyan tehetség, akit vétek bent hagyni.Surtain vagy Horn lesz a CB pick szerintem.Jelenleg Maddox, de kétlem, hogy CBt húznánk első körben, bár ki tudja 😊 Talentben talán most egyik CB sincs ott mint pl Parsons. Márpedig az LB (nagyon) nagy need és az új DCnek talán kelleni is fog 😀 ha kiviszik akkor lehet esély hogy CB jön, de az már utánatok lehet 😊Most esett le, hogy Slay nalatok van. Mondjuk a CB2 nem tudnam megnevezi fejbol.Kiment az eagles elolunk. Kicsit aggodtam hogy surtaint behuzak.???? Ez honnan jött 1/6n...épp azon aggóduok, hogy így ti kiviszitek Parsosnst 😀
beltazor
dande
beltazor
dande
Félő, hogy a Giants "olcsón" belefut valamelyik top elkapóba (Pittset beleértve).
Parsons szerintem lecsúszik 12-re, de kérdés hogy nem kellene-e valami fegyver Hurtsnek jobban?
gyeek
több mint 4 éve
Jut eszembe Leevel mi lesz? Meg 1 ev vetmin? Vagy talan jobb ha visszavonul? Mondjuk az edzoi karba be lehetne rakni. Smithel LVEvel dolgozhatna celiranyosan mert neha nagyon eltudtak csamborogni.

több mint 4 éve
Surtain vagy Horn lesz a CB pick szerintem.Jelenleg Maddox, de kétlem, hogy CBt húznánk első körben, bár ki tudja 😊 Talentben talán most egyik CB sincs ott mint pl Parsons. Márpedig az LB (nagyon) nagy need és az új DCnek talán kelleni is fog 😀 ha kiviszik akkor lehet esély hogy CB jön, de az már utánatok lehet 😊Most esett le, hogy Slay nalatok van. Mondjuk a CB2 nem tudnam megnevezi fejbol.Kiment az eagles elolunk. Kicsit aggodtam hogy surtaint behuzak.???? Ez honnan jött 1/6n...épp azon aggóduok, hogy így ti kiviszitek Parsosnst 😀
beltazor
dande
beltazor
dande
több mint 4 éve
Jelenleg Maddox, de kétlem, hogy CBt húznánk első körben, bár ki tudja 😊 Talentben talán most egyik CB sincs ott mint pl Parsons. Márpedig az LB (nagyon) nagy need és az új DCnek talán kelleni is fog 😀 ha kiviszik akkor lehet esély hogy CB jön, de az már utánatok lehet 😊Most esett le, hogy Slay nalatok van. Mondjuk a CB2 nem tudnam megnevezi fejbol.Kiment az eagles elolunk. Kicsit aggodtam hogy surtaint behuzak.???? Ez honnan jött 1/6n...épp azon aggóduok, hogy így ti kiviszitek Parsosnst 😀
beltazor
dande
beltazor
több mint 4 éve
Most esett le, hogy Slay nalatok van. Mondjuk a CB2 nem tudnam megnevezi fejbol.Kiment az eagles elolunk. Kicsit aggodtam hogy surtaint behuzak.???? Ez honnan jött 1/6n...épp azon aggóduok, hogy így ti kiviszitek Parsosnst 😀
beltazor
dande

több mint 4 éve
Kiment az eagles elolunk. Kicsit aggodtam hogy surtaint behuzak.???? Ez honnan jött 1/6n...épp azon aggóduok, hogy így ti kiviszitek Parsosnst 😀
beltazor
több mint 4 éve
Kiment az eagles elolunk. Kicsit aggodtam hogy surtaint behuzak.Még a Broncos kiviheti.
beltazor
több mint 4 éve
Kiment az eagles elolunk. Kicsit aggodtam hogy surtaint behuzak.

több mint 4 éve
Nem tudom, nekem egy örök underachievernek mardt meg.Tyrone Crawford visszavonult!hát ja. most már full time tud biztonságiakkal dulakodni.
piocasember
mindegy. volt ő jó is.
slowmotion
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Tyrone Crawford visszavonult!hát ja. most már full time tud biztonságiakkal dulakodni.
piocasember
mindegy. volt ő jó is.
több mint 4 éve
Tyrone Crawford visszavonult!
több mint 4 éve
Meg Ratlif volt a nose és Spears a DE nem pedig fordítva.Nekem a kedvenc D-m mar nem tom mikor volt de igy nezett ki;a linebacker sorban az nem Spears, hanem Spencer 😊
beltazor
Jenkins. huhh, a 2008-as draft... volt jó szezonja, meg volt meh, egyszer kemény volt, egyszer meg elfutott a tackle elől. meg a válla szarrá ment.
Hamlin. egyetlen jó szezonja volt (2007), kapott is nagy lóvét, aztán fos lett.
slowmotion
több mint 4 éve
Na Kazee a fedélzetenés Jayron Kearse is
Cowboykarcsi90
az elmúlt 10 napban több safety-t igazoltunk FA picról, mint az elmúlt 10 évben összesen...
több mint 4 éve
Nekem a kedvenc D-m mar nem tom mikor volt de igy nezett ki;a linebacker sorban az nem Spears, hanem Spencer 😊
beltazor
Jenkins. huhh, a 2008-as draft... volt jó szezonja, meg volt meh, egyszer kemény volt, egyszer meg elfutott a tackle elől. meg a válla szarrá ment.
Hamlin. egyetlen jó szezonja volt (2007), kapott is nagy lóvét, aztán fos lett.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Na Kazee a fedélzetenJöhetne még Reed, és kész a védelem.
Cowboykarcsi90
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Na Kazee a fedélzeten
több mint 4 éve
Nekem a kedvenc D-m mar nem tom mikor volt de igy nezett ki;Rattliff Spears- olshanszky

több mint 4 éve
Igen, csak mind a kettő puszta tehetség alapján olyan safety amilyen nem volt Cowboys mezeben az elmult 10 évben. Ha leigazolják őket Jonesék, biztos vagyok benne hogy apro pénzért.Nem lenne hülyeség amugy Őt meg Kazeet is leszerződtetni. Igy, hogy két ennyire injury prone játékosról van szó, a tehetségüket nézve bagóért ide lehetne hozni őket.Én annyira nem vagyok barátja ezeknek a két féllábú kitesz egyet szerződéseknek. Csak helyet foglalnak a keretben és majd a keretszűkítésnél ki fognak kerülni miattuk frissen draftolt tehetséges fiatalok.
Cowboykarcsi90
Meg Murphy után szabadon biztos akkor esnek majd ki mikor a legnagyobb szükség lenne rájuk.
100yard
Milyen frissen draftolt tehetséges fiatalokat? 😄 😂 Amióta én követem a Dallast, nem draftoltak safetyt a negyedik kör előtt.
több mint 4 éve
Nem lenne hülyeség amugy Őt meg Kazeet is leszerződtetni. Igy, hogy két ennyire injury prone játékosról van szó, a tehetségüket nézve bagóért ide lehetne hozni őket.Én annyira nem vagyok barátja ezeknek a két féllábú kitesz egyet szerződéseknek. Csak helyet foglalnak a keretben és majd a keretszűkítésnél ki fognak kerülni miattuk frissen draftolt tehetséges fiatalok.
Cowboykarcsi90
Meg Murphy után szabadon biztos akkor esnek majd ki mikor a legnagyobb szükség lenne rájuk.
több mint 4 éve
Aldon Smith nem a Cowboysban folytatja:Fish videója szerint pályán kívüli okai vannak, azaz visszaesett.
Cowboys informed DE Aldon Smith on Tuesday they'll be moving in a different direction, source said. Smith became an unrestricted free agent on March 17. He hopes to play somewhere in 2021. Won't be in Dallas. @WerderEdESPN first reported.
— Michael Gehlken (@GehlkenNFL) March 24, 2021
rva
Akkor sehol sem folytatja.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
és safety ügyben:Told the meetings with Damontae Kazee, Malik Hooker and Jayron Kearse are complete. Does not sound like anything is imminent with any player regarding a contract.
— Todd Archer (@toddarcher) March 24, 2021
Archer szerint egyikük igazolása sem tűnik sürgetőnek (értsd: nincs az FO 100%-osan meggyőződve, hogy ő kell és/vagy túl sokat kér az ügynök)
több mint 4 éve
NÁLAM Sherman és az első körben vagy-vagy:Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.