Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 886 — Apu ökölbeszorított keze
Szóval nem gondolkodni egy új QB-ban és eltradelni Dak-ot egy FR taggel?

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Erdekes lehet ha beertek 1/2-re hogy mit csinaltok a cetlivel.
Janek
Ha lesz esze Jonesnak, akkor elcseréli annyi pickre amennyire csak tudja. Kis szerencsével kaphatnak érte 3 első kört + 1-2 másodikat.
Borbinho
Vagy egy jó LT.
100yard
Nyilván az álom scenárió az (már ha tényleg 1/2-n végezétek), hogy 1/3, 1/4/ v 1/5re hátracsere + 1-2 pickért, és ott Sewell.

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Janek
Ha lesz esze Jonesnak, akkor elcseréli annyi pickre amennyire csak tudja. Kis szerencsével kaphatnak érte 3 első kört + 1-2 másodikat.
Borbinho
Vagy egy jó LT.
több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Janek

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 886 — Apu ökölbeszorított keze

több mint 5 éve
100yard Dallas Cowboys 1 404
Stephen helyeben mennek Dakhoz egy szerzodessel, mert miota kiesett hulladek az offense. Egyebkent meg ez zavar az edzoktol a legjobban, semennyire nem tudtak ehhez alkalmazkodni. Alairom hogy a ket legfontosabb resze az O#-nek a tamadofal es a QB, de ennyire tehetetlennek es tanacstalannak nem kene lenni. Mindket csoportmeccs meglett volna Dakkal szerintem.

Alapvetoen hive vagyok a masodik eselynek, de egyre jobban azt gondolom hogy ez a McCarthy projekt nem biztos hogy nyero otlet volt. Szerintem maradni fog egyebkent.
Blevi
Valószínűleg maradni fog. Beáldozza Nolant azzal kimenti magát. Véráldozat nélkül azért valószínű nem fog menni.
Valahol ott van McCarthy hibája, hogy azt gondolta DiNucci képes nfl szinten játszani. Valószínűleg Dalton már nem tud DiNucci meg talán soha sem fog tudni.
több mint 5 éve
Blevi 8 991 — Lions & Cowboys fan
A hatralevo 8 meccsbol hany meccsen van realis esely nyerni? Kettore tippelnek. 2-14 v 3-13 korulre csapodunk be szerintem.
több mint 5 éve
Stephen helyeben mennek Dakhoz egy szerzodessel, mert miota kiesett hulladek az offense. Egyebkent meg ez zavar az edzoktol a legjobban, semennyire nem tudtak ehhez alkalmazkodni. Alairom hogy a ket legfontosabb resze az O#-nek a tamadofal es a QB, de ennyire tehetetlennek es tanacstalannak nem kene lenni. Mindket csoportmeccs meglett volna Dakkal szerintem.

Alapvetoen hive vagyok a masodik eselynek, de egyre jobban azt gondolom hogy ez a McCarthy projekt nem biztos hogy nyero otlet volt. Szerintem maradni fog egyebkent.
Blevi

több mint 5 éve

több mint 5 éve
rva 4 598 — Me for President!
Mai tippem: Cowboys (6) : (24) Eagles
rva
Nostradamus, te vagy az?
akdestroyer
jó, hát az idei szezont látva nem volt nehéz tipp 😀

azt viszont nem sejtettem, hogy az Eagles ekkora sh!tshow úgy is, hogy a csapat 2/3-a visszatért a sérülésekből
persze ez semmi jót nem jövendöl az előttünk álló meccsekre, talán annyit, hogy ha a védelem tudna maradni ezen a középszar szinten amit Diggs megfejelne még 1-1 interception-nel, akkor Dalton talán összehoz a hátralévőekből 1-2 W-t
de a mai helyzet azt mutatja, hogy ötödikként húzunk, szóval túl sokat ne javuljunk már 😀

Szerkesztette: rva
több mint 5 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
rva
Nostradamus, te vagy az?
akdestroyer
Nem volt nehéz tipp.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 903
rva
Nostradamus, te vagy az?

több mint 5 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Nem sok kérdés maradt idénre, talán csak annyi, hogy mekárti marad-e. Nálam biztos nem.

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 284 — Cowboys fan
rva
Szerintem maradunk kapott pontok tekinteteben 30 folott, de szerzettben 10 alatt.
Blevi
Szerintem nyerunk 27-21re
beltazor
Nem jön össze DiNuccinak az 5 td?
gyeek
Ne várjunk azért ennyit tőle, Romo-nak is 14 pont jött asszem össze az első kezdésekor (sőt, ebből 7 mintha egy Newman int ret td lett volna) a Panthers ellen
több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 644 — Grady Judd fan
rva
Szerintem maradunk kapott pontok tekinteteben 30 folott, de szerzettben 10 alatt.
Blevi
beltazor
Nem jön össze DiNuccinak az 5 td?

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 918 — Pfizer & Moderna fan
rva
Blevi

több mint 5 éve
rva
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
Semennyi varakozas nincs a mai meccs irant bennem, hiaba csoportmeccs. Idegenbe megyunk blowout lossra van a legnagyobb esely.
Igazabol csak az Eagles veszthet itt barmit is mert ha DiNucci mesterrel es ezzel a D-vel sem tudnak mit kezdeni az gaz.
De valoszinu fognak tudni mi pedig robogunk tovabb a top5 pick fele.
Blevi
A világ legnagyobb lúzerei, ha ezt a Cowboyst nem verik meg

Cowboys 4ever.
több mint 5 éve
Semennyi varakozas nincs a mai meccs irant bennem, hiaba csoportmeccs. Idegenbe megyunk blowout lossra van a legnagyobb esely.
Igazabol csak az Eagles veszthet itt barmit is mert ha DiNucci mesterrel es ezzel a D-vel sem tudnak mit kezdeni az gaz.
De valoszinu fognak tudni mi pedig robogunk tovabb a top5 pick fele.
több mint 5 éve
Jött Eli Ankou a Texansból egy 7. körös pickért cserébe. Na ezt se láttam jönni. Átlagon felüli NT/run stopper.
iktriad
a Texans október 9-én claim-elte miután a Colts kitette, egy snap-et nem jétszott Houstonban, és kaptak érte egy hetedik kört.
ajándék.
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 284 — Cowboys fan
Bo-Stick kapott egy tizenkettes csekket.
kicsit mondjuk keveslem, mert pár éve az ilyen hitek 20-nál kezdődtek, de legalább valami.
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 820 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Dalton biztos nem játszik az Eagles ellen, szóval jöhet az FCS QB csatája DiNucci (James Madison) és Wentz (North Dakota State) között. (Nagy rivalizálás van a 2 csapat között januárban a Dukes és a Bison játszotta az FCS döntőt, még DiNuccival a pályán, de végül kikaptak Trey Lancéktől.)

Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 820 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jött Eli Ankou a Texansból egy 7. körös pickért cserébe. Na ezt se láttam jönni. Átlagon felüli NT/run stopper.
több mint 5 éve
DT-t draftolni magasan szerintem kisebb lutri, mint cornerbacket
rva
Hali!
Ez egy nehéz kérdés, de sokkal fontosabb poszt a CB, így ha nagyobb lutri is, amit kétlek, akkor is előbb húzol egy Okudaht vagy Hendersont.
DT poszt adja talán a legkevesebbet a győzelmekhez.
Idei példa Kinlaw és Buckner esete. Mindkét csapatnak ilyen magas picken nem egy Kinlawt kellett volna húzni vagy másik oldalról nézve cserélni egy belső védőfalemberért akit meg is kellett fizetni.
Nem azt mondom hogy egy rookie nem lehet jó a későbbiekben vagy Bucknerrel nem elit a Dline Indianapolisban, hanem hogy sokkal többet tudna hozzátenni egy Jeudy/Lamb mindkét offenseben vagy egy CB mint a Kinlaw/Buckner duó. Szerintem óriási luxus itt ide húzni.
Majd kihagytam Brownt. Egy újjáépülő Panthersben nem DT-vel kezdem a védelem újjáépítését hanem mondjuk egy Simmonssal, aki vezér lehetne a D közepén. Brown nem fog meccset nyerni.
Biztos van ellenpélda is amit írok de ez az én szubjektív véleményem. Vannak nagyobb bajok a védelemben mint a DT poszt. Ha mindenképp a védőfalba húznátok akkor Gregory Rousseau a ti emberetek.
wide open
igen, ez érdekes kérdés, hogy mik azok a skill pozíciók, akikre első körben áldozni kell
valahol azt olvastam, hogy sorban:
- az irányítód
- az, aki védi az irányítódat
- az, aki az ellenfél irányítóját a földre viszi
- az elkapód
- az, aki az ellenfél elkapóját semlegesíti

nem mondom azt, hogy a cornerback (vagy ebből a szempontból inkább defensive back, mert egy jó safety sose árt) értéktelen, csak azt, hogy egy változó sémába szerintem nehezebb cornert találni, mint DT-t és minden Denzel Ward-ra van egy Josh Jackson (vagy egy Eli Apple) illetve a Cowboys-nak eddig nem volt szerencséje a magasan drafolt defensive back-ekkel, lásd Claiborne vagy Awuzie

az volt a mese az idei szezon előtt, hogy a passrush olyan komoly lesz, hogy a cb-k sokkal jobbak lesznek majd, mint gondolnánk, mert az irányítót annyira befolyásolja majd a nyomás, hogy nem tud rendesen passzolni.
mi lett belőle? semmi, természetesen. a beharangozott passrush-ból nem sok minden maradt meg, egyetlen üdítő kivétel Aldon Smith, aki jövőre nagy zsozsóért fog játszani, pontúgy mint idén Robert Quinn

én hiányolom a belső nyomást, egyrészt mert egy JÓ belső falember megenné a futások felét, plusz jobban segíthetne a külső részen nyomást generálóknak. és akkor talán a közepes cornerback-ek tényleg jobban teljesíthetnének.
rva
Lás tavalyi 9ers. Félelmetes pass rush ami felhozta a secondaryt, ami finoman szólva is amúgy átlagos.
A sorrendet én is hasonlóan gondolom. Futás megállítására nem aldoznék első kört egy DT miatt az biztos. Igazából az egész draft lutri. Minden évben van top5 hatalmas prospect akit hypeolnak a többiek meg azért mennek ki magasan mert fontos poszt és szükség is van rájuk épp.
2 idei példa Okudah és Simmons. Isten király császároknak voltak beharangozva. Okudah pechje hogy a WR1 játékosokat fogja már most akik rutinból szét égetik, Simmonst pedig egyszerűen nem tudják használni.
wide open
nem is elsősorban a futás megállítása szerintem a cél, inkább olyan belső falember, aki konstans nyomást tud gyakorolni az irányítóra. szerintem jay ratliff* óta nem volt ilyen Dallasban... (* csak kicsivel vagyok hajlandó írni a nevét, mint Nemecsek Ernőnek, az érthető indulat miatt)

de nyitott vagyok egy LT-re simán a negyedik-ötödik választással, és nekem jó a Cooperért kapott első kör 20-adik választásánál egy DT 😀