Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
ennyit szerintem nem ért meg Hitchensmár bebizonyosodott, nem az FA piacot kell megnyerni, de így ahogy a Chiefs csinálja még azt sem lehet.
több mint 8 éve
9 millió Hitch XDhát ebből is látszik, mekkora reach volt a negyedik körben 😊
Én max 3-4et adta volna neki.
beltazor
több mint 8 éve
9 millió Hitch XD Én max 3-4et adta volna neki.

több mint 8 éve
Üdv mindenkinek 😊 Kb 2 éve vagyok Boys szurker, de csak nemrég találtam meg ezt a fórumot. Gondoltam csatlakoznék, hogy 2019-ben már együtt ünnepeljük az SB-t 😉Isten hozott | a szopóroller fedélzetén! |
Antonius
több mint 8 éve
Üdv mindenkinek 😊 Kb 2 éve vagyok Boys szurker, de csak nemrég találtam meg ezt a fórumot. Gondoltam csatlakoznék, hogy 2019-ben már együtt ünnepeljük az SB-t 😉
Cowboys 4ever.
több mint 8 éve
Scandrick kérte az elbocsátását. Hát ennyi volt. Pont 10 szezont húzott le nálunk. Köszönet érte, remek játékosunk volt.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Draftról egy 3. vagy 4. körös DE, plusz vele július 16-ig egy mondjuk 5/12millás hosszú távú szerződés, rögtön átstrukturálva, az már jó lehet.A gond az, hogy stat szerint az 1etlen épkézláb DE-ünk... Ha elengeded akkor mit csinálsz? Hozol valakit első körben? Vagy, igazolsz valami nagymenőt FA-ról de az sem olcsóbb...én pl simán elengedtem volna, én nem vagyok oda érte.Úgy néz ki, DeMarcus 17,5 milla tag.Örülünk!
Charlie Firpo
Nem hagyhattuk elmenni idén. Ennyi az ára.
Cowboykarcsi90
17m-et sztem nem ér meg.
Remélem tévedek.
beltazor
Wong
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
A gond az, hogy stat szerint az 1etlen épkézláb DE-ünk... Ha elengeded akkor mit csinálsz? Hozol valakit első körben? Vagy, igazolsz valami nagymenőt FA-ról de az sem olcsóbb...én pl simán elengedtem volna, én nem vagyok oda érte.Úgy néz ki, DeMarcus 17,5 milla tag.Örülünk!
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
17m-et sztem nem ér meg.
Remélem tévedek.
beltazor
több mint 8 éve
Kezdődik!Mayowa repült elsőként.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Hát... Bennett érkezésével sem lesz szimpatikusabb az Eagles.
több mint 8 éve
Nincs nap Dez-cikk nélkül. Még mindig tartom: folyik a háttérben a csávó puhítása. Ha pl az első két körben WR-t húzunk, ahogy írják: lefő a kávé. Annyi cikk van már a kirúgásáról, hogy lassan ő maga fogja kérni a fizetéscsökkentést.
Mindenesetre érdekes hét következik, mert kéne pénz a szabadügynök piacra.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Szívemből szóltál.én pl simán elengedtem volna, én nem vagyok oda érte.Úgy néz ki, DeMarcus 17,5 milla tag.Örülünk!
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
17m-et sztem nem ér meg.
Remélem tévedek.
beltazor
Egy menti csak az ügyet, ha megegyezünk vele nyárig egy hosszú távúban.
Szerintem sem ér 17-et, de ez sajna nem kívánságműsor. Jó volt tavaly, tehát fizetünk (nem ismerős a szitu???).
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
én pl simán elengedtem volna, én nem vagyok oda érte.Úgy néz ki, DeMarcus 17,5 milla tag.Örülünk!
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
17m-et sztem nem ér meg.
Remélem tévedek.

több mint 8 éve
www.bloggingtheboys.com/2018/3/5/17082780/report-seahawks-are-open-trade-earl-thomas-for-day-2-draft-picks-dallas-cowboys-free-agent-rumorsén csak a harmadik körtől kezdve gondolkoznék el a dolgon.
Én egy második körösön is erősen elgondolkodnék, onnan hátrafele meg no brainer.
Ha anno Jaylon Smithért beáldoztak egy 2nd round picket, akinél az is kérdéses volt, játszik e még egyáltalán valaha. Egy harminc éves Earl Thomas se lenne nagyobb kockázat.
Cowboykarcsi90
de Kris Richard biztosan tudja, hogy mennyit ér, így ha mi nem cserélünk érte akkor annak nagyon alapos oka lesz.
több mint 8 éve
www.bloggingtheboys.com/2018/3/5/17082780/report-seahawks-are-open-trade-earl-thomas-for-day-2-draft-picks-dallas-cowboys-free-agent-rumorsÉn egy második körösön is erősen elgondolkodnék, onnan hátrafele meg no brainer.
Ha anno Jaylon Smithért beáldoztak egy 2nd round picket, akinél az is kérdéses volt, játszik e még egyáltalán valaha. Egy harminc éves Earl Thomas se lenne nagyobb kockázat.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Úgy néz ki, DeMarcus 17,5 milla tag.Örülünk!
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Úgy néz ki, DeMarcus 17,5 milla tag.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Jó hír:Will McClay marad- plusz két év!!!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Na 2017es szezonunk lesz az all or nothingba....hát nem lesz vmi jo...teljesen mindegy, mit nyilatkozik SJ. majd a drafton eldől, húzunk-e ilyet. ha 1T DT lesz a BPA, akkor húzunk.
Stephen nyilatkozta 1tech dt biztos nem huzunk 1. körben.
Scandrik.Vaccarot tradet akarunk?
Byron CB lesz hálisten
Martin,Lawrence ügynökeivel indul a tárgyalás, és talán majd Dezzel is lesz vmi később.
Kroos
ez kicsit olyan, amikor a Keresztapában megkérdezi Pacinót a felesége, hogy tényleg ő ölette-e meg a sógorát, aki Sonny-t feldobta a konkurenciának. Pacino meg elmondja neki, hogy többé soha ne merje üzletről kérdezni, most az egyszer utoljára válaszol neki.
és aztán persze nyilván hazudik neki.
több mint 8 éve
Na 2017es szezonunk lesz az all or nothingba....hát nem lesz vmi jo...Stephen nyilatkozta 1tech dt biztos nem huzunk 1. körben.
Scandrik.Vaccarot tradet akarunk?
Byron CB lesz hálisten
Martin,Lawrence ügynökeivel indul a tárgyalás, és talán majd Dezzel is lesz vmi később.
több mint 8 éve
Sokkal fontosabb lenne, hogy végre tisztába tegyék a szabályt, pontról pontra. Mi elkapás, mi nem. Szeritnem pl. sokat lehetne rajta egyszerűsíteni, amivel objektívebb lehetne. És akkor nem lenne az hogy az egyik héten elkapás az elkapás, a másik héten meg már nem.
több mint 8 éve
Az NFL hivatalosan is elismerte: Dez caught it!Csak 3 évet késtek vele...
több mint 8 éve
Ez kétségtelen. Nem is azzal van a bajom, hogy leállítják Bryantet amikor elszáll. De ezt szerintem nem a médián keresztül kellene.De nyilvánosan üzengetni neki, kvázi kimondani, hogy disztreksön a csapatban szerintem nem a legszerencsésebb. Főleg úgy, hogy akár az akár nem, nem nagyon van alternatíva(legalábbis 1-2 éves távlatban semmiképp) a pótlására.Ez a rész nekem inkább úgy jött át, hogy amíg hozza a számokat, addig elnézik az oldalvonalas műsorát, de ha számok nincsenek, akkor kuss van. Szerintem jól tette Stephen, hogy meghúzta a vonalat. Volt pár meccs tavaly, amikor Dez 2-3 elkapással lófütty yarddal végzett és magyarázott Daknek. Olyankor eléggé kilógott a lóláb.
Cowboykarcsi90
gyeek
több mint 8 éve
De nyilvánosan üzengetni neki, kvázi kimondani, hogy disztreksön a csapatban szerintem nem a legszerencsésebb. Főleg úgy, hogy akár az akár nem, nem nagyon van alternatíva(legalábbis 1-2 éves távlatban semmiképp) a pótlására.Ez a rész nekem inkább úgy jött át, hogy amíg hozza a számokat, addig elnézik az oldalvonalas műsorát, de ha számok nincsenek, akkor kuss van. Szerintem jól tette Stephen, hogy meghúzta a vonalat. Volt pár meccs tavaly, amikor Dez 2-3 elkapással lófütty yarddal végzett és magyarázott Daknek. Olyankor eléggé kilógott a lóláb.
Cowboykarcsi90
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass