Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Ott maradtunk 28 közte. Nagyon mélyen vagyunk. Garettnek mennie kell szerintem, amiket félidőben müvelünk botràny.ne legyél kishitű! szerintem szoros meccs lesz, simán harrmincon belül maradunk.Nagyon ki-ki meccs lesz.Kb. annyira ki-ki meccs lesz mint Csonka Pici szexualitása. Mindenki tudja hogy búza, de nem hivatalos. 😛
Greengo
gyeek
talán.
slowmotion
Két blowout loss. Szerelni a D nem tud. Kurva gyenge.
Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
Megint zero halftime adjustment...
több mint 8 éve
Ha csak azt nézzük, hogy a Rams és a Packers ellen - legutóbb ekkor nem játszott Lee ugye - úgy kaptunk ki, hogy az offense feltett 32 illetve 30 pontot a táblára.... Vajon mennyi esély van most egy 30 pontos offense teljesítményre, Smith és Elliott nélkül? Egyébként nekem még mindig pont a két említett zakó böki a legjobban a csőrömet. Kikaptunk a tavalyi NFC bajnoktól a multhéten, meg ki fogunk most a liga elsőtöl úgy, hogy mondjuk a csapat 5 legjobb/legfontosabb játékosaiból 3 nem játszik/játszott. Ez van. De az a két meccs, amit sikerült - leginkább az edzőinknek - elbaszni, ráadásul hazai pályán, nagyon úgy néz ki gajra is vágta a szezonunkat.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Hat sracok itt ma óriási pofon lesz,mind2 oldalon agyon utnek majd(persze szimpatikus veszteskent is jok szoktunk lenni,nem tudom melyik a jobb)
több mint 8 éve
Heath, Lee, Tyron, Zeke nélkül leszünk. Nagy pofon lehet ebből, ami simán egy mélyebb gödörbe lökheti a csapatot. JG megmutathatja milyen motivátor.itt szopacs központ, mélytorok őrmester jelentkezik
Blevi
több mint 8 éve
Heath, Lee, Tyron, Zeke nélkül leszünk. Nagy pofon lehet ebből, ami simán egy mélyebb gödörbe lökheti a csapatot. JG megmutathatja milyen motivátor.Annyi minden szól ellenünk (egyedül a hazai pálya nem), hogy szerintem pont ezért fogjuk behúzni.
Blevi
több mint 8 éve
Heath, Lee, Tyron, Zeke nélkül leszünk. Nagy pofon lehet ebből, ami simán egy mélyebb gödörbe lökheti a csapatot. JG megmutathatja milyen motivátor.
több mint 8 éve
twitter.com/BryanBroaddus/status/931523468448890880Be is lehet irni a három L betűt. Tyronról mi hír?
gyeek
Hátha nem játszik Ő se még, akkor valamelyik Eagles D lineman eltörhetné Dak kulcscsontját... véget vetnének az idei szenvedésnek...
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
twitter.com/BryanBroaddus/status/931523468448890880
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
www.espn.com/espn/otl/story/_/id/21441056/nfl-commissioner-roger-goodell-bitter-battle-saw-coming-led-dallas-cowboys-owner-jerry-jones"I'm gonna come after you with everything I have. If you think Bob Kraft came after you hard, Bob Kraft is a p---y compared to what I'm going to do." -- Jerry Jones 😀😀😀
Egy elég részletes cikk Jones és a liga csatájáról. Elég hosszú de vannak benn érdekes részletek.
100yard
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
Érdekes, hohy Bródusz mester nekünk adja a meccset, majdnem egyedüliként. De a múlt héten meg ő jósolta meg a zakót is, ott is kisebbségben. Valamit biztos tud.ne legyél kishitű! szerintem szoros meccs lesz, simán harrmincon belül maradunk.Nagyon ki-ki meccs lesz.Kb. annyira ki-ki meccs lesz mint Csonka Pici szexualitása. Mindenki tudja hogy búza, de nem hivatalos. 😛
Greengo
gyeek
talán.
slowmotion
Nekem sincsenek már illúzióim.
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
ne legyél kishitű! szerintem szoros meccs lesz, simán harrmincon belül maradunk.Nagyon ki-ki meccs lesz.Kb. annyira ki-ki meccs lesz mint Csonka Pici szexualitása. Mindenki tudja hogy búza, de nem hivatalos. 😛
Greengo
gyeek
talán.
több mint 8 éve
Nagyon ki-ki meccs lesz.Kb. annyira ki-ki meccs lesz mint Csonka Pici szexualitása. Mindenki tudja hogy búza, de nem hivatalos. 😛
Greengo
több mint 8 éve
Egy elég részletes cikk Jones és a liga csatájáról. Elég hosszú de vannak benn érdekes részletek.
több mint 8 éve
Éreztem, hogy nem fog átmenni, amit írni akartam, ezért egészítettem ki. Az a típusú játékos ment el vele, aki lát a pályán, érzi az ütemet és oda is tud érni. Nekem ez hiányzik, mert Chido remélem ilyen, de a Gatorade-es hordó mellől ezt nem tudja megtenni, Heath meg mintha összerogyott volna a lehetőségtől, Woods és Frazier eddig epizódista.Nem rajta ment el a szezon. A Jagsben megtalálta a helyét, de nekik nincs annyi új szerződés a láthatáron saját játékosaiknak mint a Cowboysnak, muszáj volt hagyni menni.Rágódok ezen a PO dolgon, de mindig visszakanyarodok a legelejére. Emberállományt tekintve a legrosszabb a helyzet ahhoz képest ami eddig volt, most pedig az az érzésem az Eagles lenyomja a Cowboyst mint a bélyeget, onnan pedig a Saints-Panthers/Seahawks-Rams jó formája miatt a továbbjutás esélye kilátástalanná válik.Ja. Kár volt elengednünk Church-öt, ez volt tàn a legnagyobb hiba. Tudom...a pénz, de meg kellett volna oldani.
gyeek
Charlie Firpo
A legégetőbb needek draftra tekintve (igen, draftra 😛) : LB, WR, S
gyeek
De mondom még egyszer, nem ez a lényeg, hanem az, hogy a játékot 'olvasó' játékos hiányzik - legalábbis nekem. Az felőlem lehet falember, LB vagy Scandrick is.
Rájátszás???? Ahhoz nagy javulás kéne (meg leolvadás néhány csapatnál). Mivel kiütötték a támadó szekció legjobbját, több hárul(na) a védelemre. Szerintem kb. annyi a szezonnak.
És én igazolnék is rendesen, kipörög Tony pénze és jól meg kell majd gondolni, a lejáró szerződésesek közül kit dobunk meg nagy lével.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Nem is szabad temetni a hétvégi meccset. Nagyon ki-ki meccs lesz. Ráadásul otthon lesztek ..stb. Nálam a Dal-Phi párharcok előzetesen mindig 1-1-re vannak kalkulálva.Ami a PO-t illeti. Idén sztem egy 10-6-os mérleg is kevés lehet (elnézve az NFC-t) viszont ha az utolsó héten ezen múlik a továbbjutásotok abban biztosak lehettek, hogy mi nem fogjuk leadni azt a meccset (sem).
Szerkesztette: Greengo

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 8 éve
Rágódok ezen a PO dolgon, de mindig visszakanyarodok a legelejére. Emberállományt tekintve a legrosszabb a helyzet ahhoz képest ami eddig volt, most pedig az az érzésem az Eagles lenyomja a Cowboyst mint a bélyeget, onnan pedig a Saints-Panthers/Seahawks-Rams jó formája miatt a továbbjutás esélye kilátástalanná válik.Tudom a bilibe lóg a kezem,azért Én még nem temetném azt a meccset...
gyeek
Csapat csak egy van,az a Boys és a Ferencváros (Y)
több mint 8 éve
Es akkor mar csak a Lions Viking páros van...Azért még ne adjuk fel. A Saint-Panthers duó nem fogható az jól látszik. Akit meg lehet fogni az a SeaHawsk. Velük még lesz egy ki-ki meccsünk is, és nekik is elég erős a sorsolásuk. Hátra van még nekik az ATL, PHI, LA, JAX többek között, és nekik is egyre több a sérültjük. Az az ág szerintem még nem reménytelen. A vasárnapi meccs meg majdnem mindegy, csak ne legyenek újabb sérültjeink.Nem rajta ment el a szezon. A Jagsben megtalálta a helyét, de nekik nincs annyi új szerződés a láthatáron saját játékosaiknak mint a Cowboysnak, muszáj volt hagyni menni.Rágódok ezen a PO dolgon, de mindig visszakanyarodok a legelejére. Emberállományt tekintve a legrosszabb a helyzet ahhoz képest ami eddig volt, most pedig az az érzésem az Eagles lenyomja a Cowboyst mint a bélyeget, onnan pedig a Saints-Panthers/Seahawks-Rams jó formája miatt a továbbjutás esélye kilátástalanná válik.Ja. Kár volt elengednünk Church-öt, ez volt tàn a legnagyobb hiba. Tudom...a pénz, de meg kellett volna oldani.
gyeek
Charlie Firpo
gyeek
100yard
több mint 8 éve
sőt, ha Awuzie beválna SS-nek, akkor Jones-al elkarcolnának, két cserének meg ott lenne Woods meg Heath én ezzel a négyessel csukott szemmel bármikor kiegyezek.CB neccesebb, mert hiába Lewis meg Brown (aki nem játszik olyan jól mint tavaly) Scandrick kezd öreg lenni és nem tettek jót neki a sérülések. mögöttük meg nincs senki. (Benwikere, LOL)
több mint 8 éve
fontosság szempontból szerintem LB, TE, OT, S, RB a sorrend én nem húznék WR-t, mert a mostani állománnyal megoldható lenne a feladatNem rajta ment el a szezon. A Jagsben megtalálta a helyét, de nekik nincs annyi új szerződés a láthatáron saját játékosaiknak mint a Cowboysnak, muszáj volt hagyni menni.Rágódok ezen a PO dolgon, de mindig visszakanyarodok a legelejére. Emberállományt tekintve a legrosszabb a helyzet ahhoz képest ami eddig volt, most pedig az az érzésem az Eagles lenyomja a Cowboyst mint a bélyeget, onnan pedig a Saints-Panthers/Seahawks-Rams jó formája miatt a továbbjutás esélye kilátástalanná válik.Ja. Kár volt elengednünk Church-öt, ez volt tàn a legnagyobb hiba. Tudom...a pénz, de meg kellett volna oldani.
gyeek
Charlie Firpo
gyeek
az egyértelmű, hogy egy weakside linebacker a legfontosabb akit húzni kell, és ha lehetne, akkor magasan kellene húzni
nem ismerem a 2019-es draft class-t, de majd ránézek
több mint 8 éve
Azért még ne adjuk fel. A Saint-Panthers duó nem fogható az jól látszik. Akit meg lehet fogni az a SeaHawsk. Velük még lesz egy ki-ki meccsünk is, és nekik is elég erős a sorsolásuk. Hátra van még nekik az ATL, PHI, LA, JAX többek között, és nekik is egyre több a sérültjük. Az az ág szerintem még nem reménytelen. A vasárnapi meccs meg majdnem mindegy, csak ne legyenek újabb sérültjeink.Nem rajta ment el a szezon. A Jagsben megtalálta a helyét, de nekik nincs annyi új szerződés a láthatáron saját játékosaiknak mint a Cowboysnak, muszáj volt hagyni menni.Rágódok ezen a PO dolgon, de mindig visszakanyarodok a legelejére. Emberállományt tekintve a legrosszabb a helyzet ahhoz képest ami eddig volt, most pedig az az érzésem az Eagles lenyomja a Cowboyst mint a bélyeget, onnan pedig a Saints-Panthers/Seahawks-Rams jó formája miatt a továbbjutás esélye kilátástalanná válik.Ja. Kár volt elengednünk Church-öt, ez volt tàn a legnagyobb hiba. Tudom...a pénz, de meg kellett volna oldani.
gyeek
Charlie Firpo
gyeek
több mint 8 éve
Rágódok ezen a PO dolgon, de mindig visszakanyarodok a legelejére. Emberállományt tekintve a legrosszabb a helyzet ahhoz képest ami eddig volt, most pedig az az érzésem az Eagles lenyomja a Cowboyst mint a bélyeget, onnan pedig a Saints-Panthers/Seahawks-Rams jó formája miatt a továbbjutás esélye kilátástalanná válik.Azért én az esetleges egy pontos győzelmünknek is örvendeni fogok😊 😉
gyeek
több mint 8 éve
Nem rajta ment el a szezon. A Jagsben megtalálta a helyét, de nekik nincs annyi új szerződés a láthatáron saját játékosaiknak mint a Cowboysnak, muszáj volt hagyni menni.Rágódok ezen a PO dolgon, de mindig visszakanyarodok a legelejére. Emberállományt tekintve a legrosszabb a helyzet ahhoz képest ami eddig volt, most pedig az az érzésem az Eagles lenyomja a Cowboyst mint a bélyeget, onnan pedig a Saints-Panthers/Seahawks-Rams jó formája miatt a továbbjutás esélye kilátástalanná válik.Ja. Kár volt elengednünk Church-öt, ez volt tàn a legnagyobb hiba. Tudom...a pénz, de meg kellett volna oldani.
gyeek
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Rágódok ezen a PO dolgon, de mindig visszakanyarodok a legelejére. Emberállományt tekintve a legrosszabb a helyzet ahhoz képest ami eddig volt, most pedig az az érzésem az Eagles lenyomja a Cowboyst mint a bélyeget, onnan pedig a Saints-Panthers/Seahawks-Rams jó formája miatt a továbbjutás esélye kilátástalanná válik.Ja. Kár volt elengednünk Church-öt, ez volt tàn a legnagyobb hiba. Tudom...a pénz, de meg kellett volna oldani. Ő legalàbb làtott a pàlyàn, a mostali keretben meg Lee-n kìvül àà
gyeek
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Rágódok ezen a PO dolgon, de mindig visszakanyarodok a legelejére. Emberállományt tekintve a legrosszabb a helyzet ahhoz képest ami eddig volt, most pedig az az érzésem az Eagles lenyomja a Cowboyst mint a bélyeget, onnan pedig a Saints-Panthers/Seahawks-Rams jó formája miatt a továbbjutás esélye kilátástalanná válik.