Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 8 éve
Azt olvastam valamikor, hogy tavaly az esetek 50valahány százalékában nickelben álltunk fel. Sokszor meg 1-0 felállásokkal (4WR) szemben 3 emberes passrush is volt mellé, kellenek az atletikus játékosok.Scandrick inkabb nickel nálam. Mondjuk a mai NFL-ben nickel felállás sokat használt. Engem Brown sem nyugtat meg mint kezdő, reméljük folytatódik a fejlődése vagy Lewis fog nagyot robbantani.Ebben a leosztásban: LCB: Scandrick (mögötte Brown) RCB: Awuzie (mögötte Carroll) - vállalható, nem?Ha Carollt nem tudja lenyomni akkor bajok vannak.Taco és Awuzie tuti kezdo lesz első héten is egyszerűen nem vagyunk meg darabra. Nekem a Switzer Pick volt fejvakaros ezt leszámítva rendben volt ez a draft.Miért nem vagyunk meg ? A három kezdő CB, Brown, Carroll és Scandrick.
Egy átmeneti évet várok. Elkezdödőtt a fiatalítás a védelemben is, reméljük itt is beválnak a korai körök, de annyi kérdés merült fel most (Rt, db sor összetétele es játéka, évek óta haldokló pass rush), hogy meglepne ha idén is nagyon menne a szekér.
Prescott játéka nagyban befolyásolja az idei végeredményt. A sorsolás kemény, egy wild card helyet jo lenne megcsipni, átmeneti év ide oda.
Blevi
100yard
Darabra nem vagyunk meget ugy gondoltam hogy a Rosteren nincs nála jobb opció jelenleg.
Blevi
Charlie Firpo
Blevi
több mint 8 éve
Scandrick inkabb nickel nálam. Mondjuk a mai NFL-ben nickel felállás sokat használt. Engem Brown sem nyugtat meg mint kezdő, reméljük folytatódik a fejlődése vagy Lewis fog nagyot robbantani.Ebben a leosztásban: LCB: Scandrick (mögötte Brown) RCB: Awuzie (mögötte Carroll) - vállalható, nem?Ha Carollt nem tudja lenyomni akkor bajok vannak.Taco és Awuzie tuti kezdo lesz első héten is egyszerűen nem vagyunk meg darabra. Nekem a Switzer Pick volt fejvakaros ezt leszámítva rendben volt ez a draft.Miért nem vagyunk meg ? A három kezdő CB, Brown, Carroll és Scandrick.
Egy átmeneti évet várok. Elkezdödőtt a fiatalítás a védelemben is, reméljük itt is beválnak a korai körök, de annyi kérdés merült fel most (Rt, db sor összetétele es játéka, évek óta haldokló pass rush), hogy meglepne ha idén is nagyon menne a szekér.
Prescott játéka nagyban befolyásolja az idei végeredményt. A sorsolás kemény, egy wild card helyet jo lenne megcsipni, átmeneti év ide oda.
Blevi
100yard
Darabra nem vagyunk meget ugy gondoltam hogy a Rosteren nincs nála jobb opció jelenleg.
Blevi
Charlie Firpo
több mint 8 éve
Ebben a leosztásban: LCB: Scandrick (mögötte Brown) RCB: Awuzie (mögötte Carroll) Mögöttük Lewis vagy White a tarcsi. - Vállalható, nem?Ha Carollt nem tudja lenyomni akkor bajok vannak.Taco és Awuzie tuti kezdo lesz első héten is egyszerűen nem vagyunk meg darabra. Nekem a Switzer Pick volt fejvakaros ezt leszámítva rendben volt ez a draft.Miért nem vagyunk meg ? A három kezdő CB, Brown, Carroll és Scandrick.
Blevi
100yard
Blevi
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Ha Carollt nem tudja lenyomni akkor bajok vannak.Taco és Awuzie tuti kezdo lesz első héten is egyszerűen nem vagyunk meg darabra. Nekem a Switzer Pick volt fejvakaros ezt leszámítva rendben volt ez a draft.Miért nem vagyunk meg ? A három kezdő CB, Brown, Carroll és Scandrick.
Blevi
100yard
Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
Taco és Awuzie tuti kezdo lesz első héten is egyszerűen nem vagyunk meg darabra. Nekem a Switzer Pick volt fejvakaros ezt leszámítva rendben volt ez a draft.Miért nem vagyunk meg ? A három kezdő CB, Brown, Carroll és Scandrick.
Blevi
több mint 8 éve
Hát ha Desmond Kinget huztúk volna Ryan Switzer helyett akkor számomra ez egy jó draft lett volna. Sztem azt a picket ott nagyon elrontottuk...Akkor én sem értettem, de erről a Switzer-ről elég sok jót lehet olvasni. Kell a jó visszahordó, plusz egy slot receivernél jobb a kettő. Én úgy emlékszem Prescott első évadára, hogy nagyon feküdt neki Beasley.
Ti hogy értékelitek a draftot??
Barbek
Várjuk meg az őszt a draft értékelésével, nekem az eleje elsőre tetszik, a vége már annyira nem.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Az igazolni az ebben az esetben draftolnit jelentett. Pl. hogy mi inkább Johny Football-t draftoljuk, mint hogy ésszerű Zack Martint. Ja. De ez inkább érzelmi megnyilvánulás volt a részemről, csak mindig zavar. Még mindig zavar.Utolsó nagy Fa igazolás még Carr volt. Azota a csapat szisztematikusan a draftról építkezik. Jerruh mantra nagyon règ okafogyott.Plussz a Dallast utálni, ilyen ezer éves féligazságokkal ekézni mindig is "menő" volt. Ez előtt is - pláne ha véletlen a csapat kicsit sikeresenb lesz a következő években - ezután is.Lápjegyzet: valamelyik korábbi Trash Talk műsor draftfelvezető részében hallottam, hogy miszerint "A dallasz úgyis nagy neveket fog igazolni, mert Jerry Jones azt szereti, hahaha". Na ebből - idén sem - valósult meg semmi. Abba kellene már fejezni.Van altopik a Trash Talkhoz, óvással menj nyugodtan oda. Teljesen jogos amúgy, a Sankó féle lusta begyepesedett szemléletmód nagyon pontatlan képet mutat és simán igénytelen.
rva
gyeek
Cowboykarcsi90
Blevi
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Hát ha Desmond Kinget huztúk volna Ryan Switzer helyett akkor számomra ez egy jó draft lett volna. Sztem azt a picket ott nagyon elrontottuk...Ti hogy értékelitek a draftot??
több mint 8 éve
Utolsó nagy Fa igazolás még Carr volt. Azota a csapat szisztematikusan a draftról építkezik. Jerruh mantra nagyon règ okafogyott.Plussz a Dallast utálni, ilyen ezer éves féligazságokkal ekézni mindig is "menő" volt. Ez előtt is - pláne ha véletlen a csapat kicsit sikeresenb lesz a következő években - ezután is.Lápjegyzet: valamelyik korábbi Trash Talk műsor draftfelvezető részében hallottam, hogy miszerint "A dallasz úgyis nagy neveket fog igazolni, mert Jerry Jones azt szereti, hahaha". Na ebből - idén sem - valósult meg semmi. Abba kellene már fejezni.Van altopik a Trash Talkhoz, óvással menj nyugodtan oda. Teljesen jogos amúgy, a Sankó féle lusta begyepesedett szemléletmód nagyon pontatlan képet mutat és simán igénytelen.
rva
gyeek
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Plussz a Dallast utálni, ilyen ezer éves féligazságokkal ekézni mindig is "menő" volt. Ez előtt is - pláne ha véletlen a csapat kicsit sikeresenb lesz a következő években - ezután is.Lápjegyzet: valamelyik korábbi Trash Talk műsor draftfelvezető részében hallottam, hogy miszerint "A dallasz úgyis nagy neveket fog igazolni, mert Jerry Jones azt szereti, hahaha". Na ebből - idén sem - valósult meg semmi. Abba kellene már fejezni.Van altopik a Trash Talkhoz, óvással menj nyugodtan oda. Teljesen jogos amúgy, a Sankó féle lusta begyepesedett szemléletmód nagyon pontatlan képet mutat és simán igénytelen.
rva
gyeek
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Lápjegyzet: valamelyik korábbi Trash Talk műsor draftfelvezető részében hallottam, hogy miszerint "A dallasz úgyis nagy neveket fog igazolni, mert Jerry Jones azt szereti, hahaha". Na ebből - idén sem - valósult meg semmi. Abba kellene már fejezni.Van altopik a Trash Talkhoz, óvással menj nyugodtan oda. Teljesen jogos amúgy, a Sankó féle lusta begyepesedett szemléletmód nagyon pontatlan képet mutat és simán igénytelen.
rva
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 8 éve
Én optimista vagyok, majd elmúlik.Támadók
Persze elkezdik kiismerni Prescott játékát, de idén teljes mértékben rá szabják majd a játékhívást. Ha a fal legalább olyan jó lesz, mint tavaly, elöl nem lehet gond. A svájci meg néha megvillanhat majd. Jason nem lesz gyorsabb, de jöhet mellé Rico faktornak.
Védelem
Hátul Baker és Jackson edzők szépen újjáépítik a védelmet. Azt azért nemértem továbbra sem, hogy a magas elkapókkal hogyan birkózunk meg. Awuzin sok múlik majd, meg Carroll is mutathatna valamit nyáron, hogy miért hoztuk.
Lesz Jaylon, fédőfalvba Taco, Tapper, és még elvileg szerezhetünk egy játékost a FA piacról is, aki a mi rendszerünkben jobban teljesít. Moore-ról is azt írják, ha elkezdené odatenni magát, monster lehetne, hátha van egy kis gógyija.
Tény, hogy a védelem fiatal meg szertelen (reméljük szó szerint), van vele munka, bízni kell az edzőkben.
Tavaly - ha jól emlékszem - miénk volt az 5. legfiatalabb átlagéletkorú csapat, ezt kb. idén is tartani fogjuk.
A draftról meg ha 2 vagy három játékos rögtön beválik, az jó, a többi később is ráér.
Lápjegyzet: valamelyik korábbi Trash Talk műsor draftfelvezető részében hallottam, hogy miszerint "A dallasz úgyis nagy neveket fog igazolni, mert Jerry Jones azt szereti, hahaha". Na ebből - idén sem - valósult meg semmi. Abba kellene már fejezni.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Prescott játéka nagyban befolyásolja az idei végeredményt. A sorsolás kemény, egy wild card helyet jo lenne megcsipni, átmeneti év ide oda.Egyetértek, én nagyon fázok attól, milyen lesz Prescott idén. A csoport is nagyon erős lett.
Blevi

több mint 8 éve
10-6 csoportmásodik hely, wildcardA Switzer pick nekem oké, végre nem kell félnem minden alkalommal amikor Whitehead felé megy a labda... ezzel ő nyilván nem is éri meg az 53-as szűkítést.
Kezdeni fog szerintem Taco, Awuzie és Woods, de a hatodik körös CB meg akik utána jöttek nem biztos hogy nem a PS-ben kezdenek. Talán az egyik DT bejöhet rotációba 1-tech helyre.
Ez meg bónusz info:
www.bloggingtheboys.com/2017/4/29/15482970/2017-nfl-draft-cowboys-undrafted-free-agent-signings-tracker-with-live-updates
több mint 8 éve
Taco és Awuzie tuti kezdo lesz első héten is egyszerűen nem vagyunk meg darabra. Nekem a Switzer Pick volt fejvakaros ezt leszámítva rendben volt ez a draft.Egy átmeneti évet várok. Elkezdödőtt a fiatalítás a védelemben is, reméljük itt is beválnak a korai körök, de annyi kérdés merült fel most (Rt, db sor összetétele es játéka, évek óta haldokló pass rush), hogy meglepne ha idén is nagyon menne a szekér.
Szerkesztette: Blevi
több mint 8 éve
Elnezve ezt a draftot azert eleg nehez ertekelni.Az volt az eredeti elvaras hogy azonnali impact jatekosok jojjenek a vedelembe, de ezt en most nem latom hogy a most draftoltak kozul ki lehet ne starter az elso heten ?
Az vita nelkuli hogy jottek jo jatekosokes a jovore nezve ez mindenkepp biztato de ennek a hatasat erre a szezonra inkabb csak serulesek eseten latom mert az biztos hogy a keret melysege jelentosen bovult.
Az elso ket kor ugy tunik rotacioba jott, a 3. 4. kicsit nekem luxus pick a tobbi meg nyilvan lutri.
En azzonnali impact jatekoskent egy elso koros LB-t vagy SS-t lattam volna szivesen.
több mint 8 éve
I think Drew Pearson is ready to put the pads back on.Pearson you are a draft selection god.www.bloggingtheboys.com/2017/4/29/15483536/trolling-the-nation-how-nfl-fans-reacted-to-drew-pearson-trolling-eagles-fans
slowmotion
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 8 éve
jövö evi 5.kör, idei 6 megmaradt,nem veszes,ugyis lesz sok pickunk jövőre.Ja, ezt a reachen kívül felírhatjuk a Swither pick számlájára. Desmond King > Xavier Woods, ha tévedek boldog vagyok, de azért na... 😐
Kroos
több mint 8 éve
Woodshoz egy kérdés. Ha ennyire ball hawk, meg hard hitter, meg team leader meg tököm tudja még mi, miért a 6. körben kellt el?JOSH HARVEY-CLEMONS most ment ki, na annak a csávónak van mérete S létére. Ilyesmit elbírtunk volna.
Cowboykarcsi90
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Jó ez a DT, de sok jót nem olvasni róla. Reméljük, Lett kezd valamit vele. Akkor inkább egy sérült vagy Rico-szerű reménységet húztunk volna.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Woodshoz egy kérdés. Ha ennyire ball hawk, meg hard hitter, meg team leader meg tököm tudja még mi, miért a 6. körben kellt el?
több mint 8 éve
Én inkább ezt a spanyol nevű fekete-fehér CB-t nem értem. Jöhetett volna inkább OL.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 8 éve
Pearson you are a draft selection god.www.bloggingtheboys.com/2017/4/29/15483536/trolling-the-nation-how-nfl-fans-reacted-to-drew-pearson-trolling-eagles-fans
több mint 8 éve
Switzer: Ha nem lenne a csapatnál Beasley, vagy nem lenne need pozi a safety, egy teljesen jo választás lehetne. Igy egy picit nehezebben magyarázható. Igazából egy returner ászért adtunk egy negyedik köröst, úgy hogy a secondary még bőven elbírt volna egy két S prospectet. WRként nem tudom mennyire fog érvényesülni, akármilyen jó is, mert már van egy kiváló Slot WR a csapatban. Vagy Garrették feltalálják a mélyedést a kanálban és jövünk majd a két slot WR felállásokkal? A BTBn amugy azt olvastam hogy 5. körös prospectnek taksálták Jonesék(ami ugye nekünk nem volt), ezért nem merték benn hagyni, vittük a negyedikben.