NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 998
53
22:30 LIBERTY BOWL - Navy vs Cincinnati
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Én úgy tudom Lynchért többet adtatok volna a Hoxnak, mint mi. Csak ők szerettek volna 1. körös picket az 5. éves opció miatt (meg ezt csak én mondom, inkább a másik konfból hoznak valakit jó helyzetbe...)Az hogy gondolom arra irtad hogy a Dallas miért nem ment fel valahogy a két irányìtóért, vagy cserélt Lynchért, miért csak a negyedik körben váladztott irányìtót.na oszt ennek ehhez mi köze? persze igazad vansajánlom Romot 😕Igen, azt láttuk is hogy Goff meg Wentz mennyivel jobb volt eddig Prescottnál. Ja nem.
amugy az se semmi,h idén volt 1/1 és 1/2 vmint 1.kör végefelé QB draft, de ők nem, csak a 4.körös fog kezdeni az 1.héten
braxa88
Amare
csak emgállípitottam h az 1.körösök nem kezdenek, a 4. meg igen.
nem nagyon szokványos ez. ennyi.
kiváncsi vagyok, szezon közepére ujra 100%os lesz Romo, de Dakkal nyeri ameccseket a DAL, és a QB hoz is egy PS közeli formát akkor mi lesz a QB helyzettel
braxa88
Bár ezzel most még tényleg nincs értelme foglalkozni, de adja isten hogy ilyen helyzetben legyen majd a csapat, Garrett helyében nem bjontanám meg a nyerő formulát.
Amare
Romoért kár
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
Hát nem egyenszilárd a névsor az már biztos. 😊Nem kell félteni Prescott-ot, utobbi pár évben többször bizonyitottak, hogy ra lehet bizni ujoncokra egy csapatot, mint hogy nem.Azert ebben a nevsorban komoly ellentmondasokat latok.
Mariota, Winston, Bortles, Carr, Bridgewater, Luck, Newton, Wilson, Stafford, Tannehill, Flacco, Ryan, Dalton vs Manziel, Gabbert, Ponder, Manuel, Mccoy, Weeden, Geno, Bradford
szal van ok a bizakodásra.
Pari
ulpianus
Viszont van pár bizakodásra okot adó név valóban.
több mint 9 éve
Nem kell félteni Prescott-ot, utobbi pár évben többször bizonyitottak, hogy ra lehet bizni ujoncokra egy csapatot, mint hogy nem.Azert ebben a nevsorban komoly ellentmondasokat latok.
Mariota, Winston, Bortles, Carr, Bridgewater, Luck, Newton, Wilson, Stafford, Tannehill, Flacco, Ryan, Dalton vs Manziel, Gabbert, Ponder, Manuel, Mccoy, Weeden, Geno, Bradford
Pari

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Csak egy apró megjegyzés: várjuk meg a szeptember 11-ét, hogy akkor majd a zavarosból kihalászott nem rendes backup QB mit fog mutatni...Legpechesebb csapat a ligaban tavaly. Iden sem alakulnak jobban a dolgok. Nagy kar. Dak bevalhat.Ez nem pech. Pech az, amikor egy meccsen megy el a győztes szelvény. Romo sérülési rendszeresek lettek mostanra. Egész egyszerűen már annyiszor törték össze szegény palit, hogy már nem bírja a szervezete. Pedig a liga legerősebb O-fala mögött tevékenykedik már évek óta!!! Nagyon jó irányító, de ez a csapatot is nagyon elvakítja, hogy nem keres megfelelő embert a pótlására, csak a zavarosban halászik.
undisputedly
Holott ők is nagyon jól tudják, hogy alig van - volt - arra esély, hogy sérülés nélkül lehúzzon egy szezont. Tavaly is jóformán az egész évet kihagyta, úgy fest most is minimum a felét, ami után lehet megint csak 80%-os állapotban jön vissza és megint könnyen rásérül. Ez persze a Dallas dolga, de most megint végignézhetik a fanok, hogy elmegy a szezon, mikor előre sejteni lehetett, hogy ez lesz?!?! Hiszen nem az volt a kérdés, hogy megsérül e, hanem hogy mikor és mennyi időre. Persze lehet, hogy nem megy el a szezon de azért egyik csere QB sem életbiztosítás, viszont érdekes, hogy ennek tudatában is inkább egy Zake-et vittek ki a darft-on (holott e mögé a fal mögé nem kell szuper futó, ezt tavaly is láthattuk) egy rendes backup QB helyett.
Awesome88
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Nem kell félteni Prescott-ot, utobbi pár évben többször bizonyitottak, hogy ra lehet bizni ujoncokra egy csapatot, mint hogy nem.Mariota, Winston, Bortles, Carr, Bridgewater, Luck, Newton, Wilson, Stafford, Tannehill, Flacco, Ryan, Dalton vs Manziel, Gabbert, Ponder, Manuel, Mccoy, Weeden, Geno, Bradford
több mint 9 éve
Ez egy vélemény. Nem kívántalak megsérteni vele, és semmi butaság nincs benne. Lehet vele vitatkozni, de akkor az érvekkel tedd, ne ilyen együgyü hozzászólásokkal, amiknek amúgy sincs semmi értelme, csak odaszúrsz a másiknak. Nőljünk már fel, lehet normálisan is beszélgetni....Annyi butaság volt ebben a hozzászólásban, hogy megszámolni is nehéz. Stand by...Legpechesebb csapat a ligaban tavaly. Iden sem alakulnak jobban a dolgok. Nagy kar. Dak bevalhat.Ez nem pech. Pech az, amikor egy meccsen megy el a győztes szelvény. Romo sérülési rendszeresek lettek mostanra. Egész egyszerűen már annyiszor törték össze szegény palit, hogy már nem bírja a szervezete. Pedig a liga legerősebb O-fala mögött tevékenykedik már évek óta!!! Nagyon jó irányító, de ez a csapatot is nagyon elvakítja, hogy nem keres megfelelő embert a pótlására, csak a zavarosban halászik.
undisputedly
Holott ők is nagyon jól tudják, hogy alig van - volt - arra esély, hogy sérülés nélkül lehúzzon egy szezont. Tavaly is jóformán az egész évet kihagyta, úgy fest most is minimum a felét, ami után lehet megint csak 80%-os állapotban jön vissza és megint könnyen rásérül. Ez persze a Dallas dolga, de most megint végignézhetik a fanok, hogy elmegy a szezon, mikor előre sejteni lehetett, hogy ez lesz?!?! Hiszen nem az volt a kérdés, hogy megsérül e, hanem hogy mikor és mennyi időre. Persze lehet, hogy nem megy el a szezon de azért egyik csere QB sem életbiztosítás, viszont érdekes, hogy ennek tudatában is inkább egy Zake-et vittek ki a darft-on (holott e mögé a fal mögé nem kell szuper futó, ezt tavaly is láthattuk) egy rendes backup QB helyett.
Awesome88
gyeek
több mint 9 éve
Annyi butaság volt ebben a hozzászólásban, hogy megszámolni is nehéz. Stand by...Legpechesebb csapat a ligaban tavaly. Iden sem alakulnak jobban a dolgok. Nagy kar. Dak bevalhat.Ez nem pech. Pech az, amikor egy meccsen megy el a győztes szelvény. Romo sérülési rendszeresek lettek mostanra. Egész egyszerűen már annyiszor törték össze szegény palit, hogy már nem bírja a szervezete. Pedig a liga legerősebb O-fala mögött tevékenykedik már évek óta!!! Nagyon jó irányító, de ez a csapatot is nagyon elvakítja, hogy nem keres megfelelő embert a pótlására, csak a zavarosban halászik.
undisputedly
Awesome88
-- Még ha a természetes öregedés is közrejátszhat a sérülések kialakulásában és gyógyulásában, ne próbáld megmagyarázni, hogy minden egyes csonttöréshez nem kell egy peches szituáció. Romo vénül, de ez csak a Cowboyst kevésbé preferáló népesség előtt tűnik egyértelműnek, hogy meg is fog sérülni. Valójában kurvanagy pech, hogy fals logikát használva vélik sokak magukat igazoltnak.
-- A Cowboys remélhetőleg rátalált a cseréjére, nem értem mi ez a zavarosban halászás dolog. Az öreg Jones minden áron rá akart menni Lynchre, de a Broncos beelőzte, lett hát helyette egy Prescott egy kompenzációs pickből akit nem mellesleg vagy 5ször megnéztek személyesen is a draft előtt.
-- Pontosan mennyi esély volt arra, hogy Romo lehúzzon egy teljes szezont? 13%? Hogy kvantifikálnád? Egy front office igyekszik racionális döntéseket hozni, úgy hozzáálni a dologhoz, hogy egy HoF-ra majdnem elegendő ajánlóleveles QB-t azért tennének lapátra, mert tavaly kétszer eltört a kullcscsontja ami még meg se gyúgyult a 8 hét alatt teljesen abszurd. A csapatnak bizony meg volt kötve a keze. Nem csináltak ez ügyben semmit rosszul, csak azt hogy játszatták a 36 éves franchise QBjukat előszezonban. Még az kellett, volna, hogy Garrett hagyja, hogy visszamenjen a pályára... -_-
-- Ha nem csak hindsight bölcsességekkel tudsz előállni, akkor kérlek írd meg mikor fog Dez keze eltörni, vagy valami. Az előre sejtés netto értéke a picsafüstéhez közelít.
-- Te kit draftoltál volna 1/4en? Ugye nem Lynchet? Gondolom te örültél volna annak. Mondjuk az elkerülte a figyelmed, hogy Prescott eddig bőven elvárások felett teljesített és nem is a statjai, hanem a mutatott játék képe ad nekünk okot, hogy még ne temessük a szezont. Egyébként Zeke volt a legértékesebb játékos aki dobhatott a csapat összeteljesítményén, 9/11án meglátod mi a különbség futó és futó közt. Referenciának az "ilyen fal mögé nem kell luxusfutó" közhelyhez itt ez a draft utáni komment, ajánlom figyelmedbe a Zach részt:
bowl.one/forum/nfl-csapatforumok/dallas-cowboys/1483039
Szerkesztette: gyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Legpechesebb csapat a ligaban tavaly. Iden sem alakulnak jobban a dolgok. Nagy kar. Dak bevalhat.Ez nem pech. Pech az, amikor egy meccsen megy el a győztes szelvény. Romo sérülési rendszeresek lettek mostanra. Egész egyszerűen már annyiszor törték össze szegény palit, hogy már nem bírja a szervezete. Pedig a liga legerősebb O-fala mögött tevékenykedik már évek óta!!! Nagyon jó irányító, de ez a csapatot is nagyon elvakítja, hogy nem keres megfelelő embert a pótlására, csak a zavarosban halászik.
undisputedly
több mint 9 éve
Kicsit Russel Wilson szeru a tortenet. Mindketto kozepsokoros draft. Mindketto a mozgekonyabb iranyirok koze tartozik. Mindketto bizonyitott a preseasonbean ugy lett kezdo ( nyilvan mas okbol ). Mindkettonek van/volt egy eros futo tamogatasa. Raadasul Dak kap egy bicvalyeros O falat is ami Russelnek soha nem volt meg. Meg kap egy olyan elkapot meg egy TE--t ami Wilsonnak soha nem adatott meg. Miert kellene akkor felteni bedobni a melyvizbe?
több mint 9 éve
Legpechesebb csapat a ligaban tavaly. Iden sem alakulnak jobban a dolgok. Nagy kar. Dak bevalhat.
több mint 9 éve
dehogy is. csak furcsa az eddigi évekhez képest h az 1.körösök padoznak, a 4.körös meg kezd.Az hogy gondolom arra irtad hogy a Dallas miért nem ment fel valahogy a két irányìtóért, vagy cserélt Lynchért, miért csak a negyedik körben váladztott irányìtót.na oszt ennek ehhez mi köze? persze igazad vansajánlom Romot 😕Igen, azt láttuk is hogy Goff meg Wentz mennyivel jobb volt eddig Prescottnál. Ja nem.
amugy az se semmi,h idén volt 1/1 és 1/2 vmint 1.kör végefelé QB draft, de ők nem, csak a 4.körös fog kezdeni az 1.héten
braxa88
Amare
kiváncsi vagyok, szezon közepére ujra 100%os lesz Romo, de Dakkal nyeri ameccseket a DAL, és a QB hoz is egy PS közeli formát akkor mi lesz a QB helyzettel
braxa88
Bár ezzel most még tényleg nincs értelme foglalkozni, de adja isten hogy ilyen helyzetben legyen majd a csapat, Garrett helyében nem bjontanám meg a nyerő formulát.
Amare
több mint 9 éve
Az hogy gondolom arra irtad hogy a Dallas miért nem ment fel valahogy a két irányìtóért, vagy cserélt Lynchért, miért csak a negyedik körben váladztott irányìtót.na oszt ennek ehhez mi köze? persze igazad vansajánlom Romot 😕Igen, azt láttuk is hogy Goff meg Wentz mennyivel jobb volt eddig Prescottnál. Ja nem.
braxa88
Amare
braxa88
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Én azt gondolom hogy nem lehet kérdés Prescott szerepeltetése. Igazábol a srác nem is nagyon tudott volna többet tenni hogy bebizonyìtsa ezt.Én is pont így gondolom, de nem Dak helyett, hanem mögé hoznék valakit.
Külsőst én nem hoznék, ugyanis nem tudom elképzelni hogy lesz olyan szabad emberke, vagy elérhető árú, aki reálisan jobb opció Prescottnál. Ő itt van ebben a rendszerben, volt egy egész előszezonja a csapattal, többször játszott a kezdőkkel is, eddig nagyon bìztató volt. Nem látom értelmét egy olyan ember ide hozatalának akinek egyrészt még meg kell tanulnia a rendszert, meg nyilván az edzői stáb se ismeri úgy.
Azért szerintem összeségében ez nem egy rossz keret, Daknak lesz segìtsége bőven, ott a Bryant-Elliott tengely, na meg az a valami középszer támadófal.
Több ember ne sérüljön meg, mert onnan már tényleg dőlhet a kártya vár de egyelőre nem menthetetlen a helyzet. Romonak jobbulást, aztán meg megláthuk mi lesz.
Amare
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
na oszt ennek ehhez mi köze? persze igazad vansajánlom Romot 😕Igen, azt láttuk is hogy Goff meg Wentz mennyivel jobb volt eddig Prescottnál. Ja nem.
braxa88
Amare
több mint 9 éve
sajánlom Romot 😕Igen, azt láttuk is hogy Goff meg Wentz mennyivel jobb volt eddig Prescottnál. Ja nem.
braxa88
több mint 9 éve
Én azt gondolom hogy nem lehet kérdés Prescott szerepeltetése. Igazábol a srác nem is nagyon tudott volna többet tenni hogy bebizonyìtsa ezt. Külsőst én nem hoznék, ugyanis nem tudom elképzelni hogy lesz olyan szabad emberke, vagy elérhető árú, aki reálisan jobb opció Prescottnál. Ő itt van ebben a rendszerben, volt egy egész előszezonja a csapattal, többször játszott a kezdőkkel is, eddig nagyon bìztató volt. Nem látom értelmét egy olyan ember ide hozatalának akinek egyrészt még meg kell tanulnia a rendszert, meg nyilván az edzői stáb se ismeri úgy.
Azért szerintem összeségében ez nem egy rossz keret, Daknak lesz segìtsége bőven, ott a Bryant-Elliott tengely, na meg az a valami középszer támadófal.
Több ember ne sérüljön meg, mert onnan már tényleg dőlhet a kártya vár de egyelőre nem menthetetlen a helyzet. Romonak jobbulást, aztán meg megláthuk mi lesz.
több mint 9 éve
sajánlom Romot 😕amugy az se semmi,h idén volt 1/1 és 1/2 vmint 1.kör végefelé QB draft, de ők nem, csak a 4.körös fog kezdeni az 1.héten
több mint 9 éve
Egy torott csigolya szerintem nem jatek. Jo ha latjuk meg a szezon masodik feleben. Nyilvan az is meghatarozo lesz akkor jogy fogunk meg allni.Félek tőle ha túl korán dobjuk be Dak-ot, jön pár hiba és teljesen leépítjük a jővőjét. :/Most nézem, Garrett csak 'day-to-day'-re mondja Tony-t. Ha optimista vagyok, akkor (mint a bordatörésével anno) játszana , ha pesszimista, akkor egész szezon.
beltazor
Ha nem Dak, akkor ki? Egy beugró?
update: Cowboys quarterback Tony Romo has suffered a compression fracture of his L1 vertebrae,
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Félek tőle ha túl korán dobjuk be Dak-ot, jön pár hiba és teljesen leépítjük a jővőjét. :/Mentalisan eros a srac azt irjak. Hiba lene most beszurni a rendszerbe egy Weeden tipusu es szintu QB-t. Dak bizato szerintem ki kell probalni.
Freeman?
beltazor
több mint 9 éve
Félek tőle ha túl korán dobjuk be Dak-ot, jön pár hiba és teljesen leépítjük a jővőjét. :/Most nézem, Garrett csak 'day-to-day'-re mondja Tony-t. Ha optimista vagyok, akkor (mint a bordatörésével anno) játszana , ha pesszimista, akkor egész szezon.
beltazor
Ha nem Dak, akkor ki? Egy beugró?
update: Cowboys quarterback Tony Romo has suffered a compression fracture of his L1 vertebrae,
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Marad Dakota meg a bizakodás.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Majd a tudósok megírják, hogy ilyen alapon ki lehetne-e rúgni. Ő magától nem fog elmenni, nagy pénzekről van itt szó.Csak épp úgy tűnik már egészséges nem tud maradni szegény....Mondjuk mert szerződése van (sokért) és amúgy meg egy jó QB?Romonak eltört egy csont a hátában .... Kemény szezon lesz ismét...Ők legalább behúztak egy fr QB-nak kinéző valakit a 4. körben....
Tomcsik
Romonak meg felépülést, lehet nem kéne erőltetni ezt a dolgot....
dande
Charlie Firpo
dande
www.spotrac.com/nfl/dallas-cowboys/tony-romo-2447/
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Fogynak a QB-k Dallasban rendesen. 😕
több mint 9 éve
Csak épp úgy tűnik már egészséges nem tud maradni szegény....Mondjuk mert szerződése van (sokért) és amúgy meg egy jó QB?Romonak eltört egy csont a hátában .... Kemény szezon lesz ismét...Ők legalább behúztak egy fr QB-nak kinéző valakit a 4. körben....
Tomcsik
Romonak meg felépülést, lehet nem kéne erőltetni ezt a dolgot....
dande
Charlie Firpo