NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Zeke?
Hát az túlzás, hogy jól blokkol, eddig nem volt túl sok feladata ilyen téren.
Stez
Majd meglátod, ha hozzánk kerül, nálunk lesz! 😊
Biztos ez ugrott be:
 www.youtube.com/watch?v=r-4QcREpWco

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 928 — Whoops, looks like something went wrong.
Zeke?
Hát az túlzás, hogy jól blokkol, eddig nem volt túl sok feladata ilyen téren.

több mint 9 éve
Miért kellene nektek Zeke, amikor ott van a rosteren Morris? Csak én nem értem a logikát benne?
ervinator
3 jó futónk van, ebből RunDMC sem fiatal már, sérülésből jön Dunbar, Morris a tavalyi Run, szóval egy jó Zeke elviekben mindet veri. Ha nem qb, akkor perfekt lenne a falunk mögött.
Charlie Firpo
Én nálatok pont fordítva gondolkozok. Tavaly egy Darren McFadden 1000 yard fölé jutott és elkapásokkal is hozzátett több mint 300 yardot. 28 éves tehát azért annyira nem is öreg. Morris évről évre gyengébb teljesítményt hozott a Redskinsben, de előtte a fal is pocsék volt. Én emögött a fal mögött nagyon simán látom bele a 1000y+ szezont. Kvázi bármilyen RB képes lenne itt 1000 yard környékén futni.

Tény, hogy Zeke nagyon jó futóprospect én is rajta vagyok a bandwagonon, de csapatépítés szempontjából én előbb hoznék egy Bosát vagy egy Ramseyt mint Zekét. Egyszerűen azért mert annyival nem fog többet hozni Zeke, mint amennyit egy Bosa jelenthet.
ervinator
Én sose voltam Bosa bandwagon-on, így a beírásom sem mérvadó ebben az esetben. Akkor már inkább az új 'too tall' jöjjön, hamár a falba valaki.
Tavaly pont egy Murray hiányzott, Zeke mögött pihenne Antonio Ramiro, elkapóként és blokkolóként is elsőrangú, már ha hihetek ugye...
Charlie Firpo
Tavaly egy Romo hiányzott 😊
Murraynek volt egy kimagasló éve 2014-ben. Nem feltétlen mondanám azt általános elvárásnak erre a szezonra Zekétől.
Plusz ami nekem furcsa, hogyha Zeke lenne a cél, akkor miért jött Morris. Hiszen azért 1/4-n elég jó esélyetek volt/van Zekére.
ervinator
Zeke jól blokkol, ez nálunk alap elvárás Tony miatt. Én nem is 1/4-re látom, hanem 1/10 körül, most már lemehetünk. Eddig a Fili jó eséllyel elvitte volna 1/8-on.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Első kör elejétől elvárás hogy azonnali impact játékos legyen. Ezt elvileg Zeke teljesíti, de gyanítom hogy nálunk egy darabig ültetve lenne Mc és Morris mögött.
Ami nálunk teljesíti az azonnali impact fogalmát az leginkább egy DE vagy DT, és esetleg egy WR vagy CB de ők már nem feltétlenül.
több mint 9 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 902
Miért kellene nektek Zeke, amikor ott van a rosteren Morris? Csak én nem értem a logikát benne?
ervinator
3 jó futónk van, ebből RunDMC sem fiatal már, sérülésből jön Dunbar, Morris a tavalyi Run, szóval egy jó Zeke elviekben mindet veri. Ha nem qb, akkor perfekt lenne a falunk mögött.
Charlie Firpo
Én nálatok pont fordítva gondolkozok. Tavaly egy Darren McFadden 1000 yard fölé jutott és elkapásokkal is hozzátett több mint 300 yardot. 28 éves tehát azért annyira nem is öreg. Morris évről évre gyengébb teljesítményt hozott a Redskinsben, de előtte a fal is pocsék volt. Én emögött a fal mögött nagyon simán látom bele a 1000y+ szezont. Kvázi bármilyen RB képes lenne itt 1000 yard környékén futni.

Tény, hogy Zeke nagyon jó futóprospect én is rajta vagyok a bandwagonon, de csapatépítés szempontjából én előbb hoznék egy Bosát vagy egy Ramseyt mint Zekét. Egyszerűen azért mert annyival nem fog többet hozni Zeke, mint amennyit egy Bosa jelenthet.
ervinator
Én sose voltam Bosa bandwagon-on, így a beírásom sem mérvadó ebben az esetben. Akkor már inkább az új 'too tall' jöjjön, hamár a falba valaki.
Tavaly pont egy Murray hiányzott, Zeke mögött pihenne Antonio Ramiro, elkapóként és blokkolóként is elsőrangú, már ha hihetek ugye...
Charlie Firpo
Tavaly egy Romo hiányzott 😊
Murraynek volt egy kimagasló éve 2014-ben. Nem feltétlen mondanám azt általános elvárásnak erre a szezonra Zekétől.
Plusz ami nekem furcsa, hogyha Zeke lenne a cél, akkor miért jött Morris. Hiszen azért 1/4-n elég jó esélyetek volt/van Zekére.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 9 éve
ervinator
Charlie Firpo

ervinator

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
ervinator
Charlie Firpo

több mint 9 éve
Phily elintézte nekünk hogy az idén ne kelljen az első körben QB-t húzni. 😊 Meg magukat is egy időre.
100yard
Lincs? Nálam Zeke mellett ő a favorit.
Charlie Firpo
Lincs akkor ha feltradelunk a 2.bol. 1/4re ne...
Blevi
??

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
ervinator

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Phily elintézte nekünk hogy az idén ne kelljen az első körben QB-t húzni. 😊 Meg magukat is egy időre.
100yard
Charlie Firpo
Lincs akkor ha feltradelunk a 2.bol. 1/4re ne...
több mint 9 éve
100yard

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
több mint 9 éve
Blevi 8 908 — Lions & Cowboys fan
Mert az egyik legkomplexebb back. Blitz pickupban nem nagyon hibázott egyetemen es nekünk kifejezetten ilyen ember kell. Ebben sem Morris sem RunDMC nem erős. Emellett kvajo kezei is vannak. Nekem tetszene
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Így viszont lemehetünk, Zeke még bent lesz, a fili nem érte tradelt fel.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 096 — Lájkold a zsűrit!
Vicces lenne ha Zeke idejönne, nem sok olyan csapat volt az NFL történetében, ahol egyszerre volt rosteren két egykori 1/4-es futó 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 883 — Pfizer & Moderna fan
1/4 nekem túl sok egy RB-ért, bármennyire is jó lehet...

több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
én is beleesnék a nagy ígéret futóba, ha ettől az embereimnek sok ideje lenne pihenni 😊
slowmotion
Pontosan erre gondoltam én is 😊 Ha bejön Zeke akkor kb. olyan mintha egy DE-t is draftolnánk. Fut, fut, fut, fut.... dob... Ha Romo van akkor meg tömhetik a boxot 😉

Megkérdezték Broaddus mestert is, hogy 1/4-en kit vinne ha nem lehet letradelni. Egyértelműen Zeke volt a válasz.

Szerkesztette: speeedy1
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 939 — Cowboys fan
Azt csiripelik a Valley Ranch-en szálldogáló madarak, hogy a csapat scout-jai a Bosa/Ramsey párost preferálják viszont az edzői stáb - beleértve Marinellit is - Zekébe szerelmesek. Érdekes lesz ez a draft, egy biztos, sör, mogyoró, chips stb. lesz itthon 😊
speeedy1
én is beleesnék a nagy ígéret futóba, ha ettől az embereimnek sok ideje lenne pihenni 😊

különben sincs kőbe vésve, hogy McFadden marad, ha úgy alakul, akkor simán kapun kívül találhatja magát.
több mint 9 éve
speeedy1 Dallas Cowboys 283
Azt csiripelik a Valley Ranch-en szálldogáló madarak, hogy a csapat scout-jai a Bosa/Ramsey párost preferálják viszont az edzői stáb - beleértve Marinellit is - Zekébe szerelmesek. Érdekes lesz ez a draft, egy biztos, sör, mogyoró, chips stb. lesz itthon 😊
több mint 9 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 883 — Pfizer & Moderna fan
Nézegettem a sorsolást, egy kis érdekesség: Nekünk és a Giantsnek is az Eagles elleni meccs előtt van pihi.

több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Jason Hatcher bejelentette a visszavonulását.
gyeek
kár érte. kiváló ügynök volt.
már amíg nekünk dolgozott.
slowmotion
Klasszis karakter. Nem fogom elfelejteni az első Redskinses évében, amikor Romot brutál hátbarúgta valamelyik arc (és eltört valami csont a hátán), Hatch egyből vágta a helyzet súlyosságát és fogta vissza a csapattársait, nehogy még valaki rá tudjon mérni egyet Tonyra. Hiányzik ebből a Cowboysból egy ilyen tiszteletre méltó veterán.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 939 — Cowboys fan
Jason Hatcher bejelentette a visszavonulását.
gyeek
kár érte. kiváló ügynök volt.
már amíg nekünk dolgozott.
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 604 — Grady Judd fan
Azért az érdekelne,hogy ha jöhetne Ramsey és lenne trade ajánlat a pickre akkor mennyire örülnének ?
mert azért kb a class legjobb védője és elég durván kiemelkedik a db-k közül.
Janek
azért szerintem ez egy kicsit túlzás. Mind a legjobbvédő, mind a legjobb db kifejezés.
kapitnono
Mások szerint meg nem túlzás, pl. korábbi pletykák szerint ő a no.1 a Cowboys tábláján. De hogy valójában ő a legjobb-e nem is annyira lényeges. Egy csapat kell aki szerint ő a real deal és hajlandó érte tradelni. Nagyobb az esély erre, mint hogy valaki Bosáért kopogtatna. 😊
gyeek
azért egy DE-ért vagy egy Lb-ért több értelme van trade-elni mint egy db ért.
kapitnono
Gondolom 3-4 OLBt értettél linebacker alatt. De mindenesetre játékosokért tradelnek, nem posztokért.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 037 — WHO DAT!!!!
Azért az érdekelne,hogy ha jöhetne Ramsey és lenne trade ajánlat a pickre akkor mennyire örülnének ?
mert azért kb a class legjobb védője és elég durván kiemelkedik a db-k közül.
Janek
azért szerintem ez egy kicsit túlzás. Mind a legjobbvédő, mind a legjobb db kifejezés.
kapitnono
Mások szerint meg nem túlzás, pl. korábbi pletykák szerint ő a no.1 a Cowboys tábláján. De hogy valójában ő a legjobb-e nem is annyira lényeges. Egy csapat kell aki szerint ő a real deal és hajlandó érte tradelni. Nagyobb az esély erre, mint hogy valaki Bosáért kopogtatna. 😊
gyeek
azért egy DE-ért vagy egy Lb-ért több értelme van trade-elni mint egy db ért.