NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 889
53
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Gratulálok nagyot nyertetek vele!
több mint 9 éve
Ian Rapoport @RapSheet 2 p2 perccel ezelőttSo, #Eagles DE Cedric Thornton stays in the NFC East, joining the rival #Cowboys on a 4-year deal worth more than $18M, source said.

több mint 9 éve
Antonio Cromartie szívesen játszana nálunk. Ez kifejezetten jó ízlésre vall! 8) 31 éves. Egész pofás lenne Scandrick mellett. Már amennyiben kedvező áron jönne hozzánk.Cromartie és Carr ügynöke ugyan az az ember...
Jah és a Titans vitte Casselt. Ha Moore nem jönne össze, akkor esetleg Mettenberger?
Mr. Bombastic
ha már CB akkor
twitter.com/dallascowboys/status/707973819366051840
Szerkesztette: rva
több mint 9 éve
Antonio Cromartie szívesen játszana nálunk. Ez kifejezetten jó ízlésre vall! 8) 31 éves. Egész pofás lenne Scandrick mellett. Már amennyiben kedvező áron jönne hozzánk.Jah és a Titans vitte Casselt. Ha Moore nem jönne össze, akkor esetleg Mettenberger?
Szerkesztette: Sonpi

több mint 9 éve
Igen ahogy mondják csapatot építeni a drafton kell. Ez is igaz, és egyet is értek ezzel, csak annyit akartam jelezni, hogy ebben az évben ez a bölcsesség nem segít ki.Hát igen, de így hogy ennyire nem erősítünk elég necces lesz a következő szezon. Sajnos a D papír vékony, két műtétből visszajövővel. A Draft meg idén nem fog feltétlen kisegíteni bármennyire is jó, mert a D line emberek nem egyből lesznek használhatók. Még bele kell szokjanak az NFL légkörébe. Sajnos, nekem ez a leosztás az idei évre nem sok jót jelez.az NFL-t nem a free agency-ben nyerik, hanem a drafton.
Meg vagyunk ragadva évek óta ilyen Nick Hayden szintű játékosoknál akik nem fognak bennünket kisegíteni.
Más : ha a csoportellenfelek ilyen tempóban erősítik a védelmüket akkor Tony-nak mégiscsak meg kellett volna vasalni a vállát. 😊
100yard
a "nagybevásárlók" általában nem jutnak sokra.
ellenben a hagyományosan csendes Seattle / GreenBay / Patriots triumvirátussal...
rva
több mint 9 éve
Hát igen, de így hogy ennyire nem erősítünk elég necces lesz a következő szezon. Sajnos a D papír vékony, két műtétből visszajövővel. A Draft meg idén nem fog feltétlen kisegíteni bármennyire is jó, mert a D line emberek nem egyből lesznek használhatók. Még bele kell szokjanak az NFL légkörébe. Sajnos, nekem ez a leosztás az idei évre nem sok jót jelez.az NFL-t nem a free agency-ben nyerik, hanem a drafton.
Meg vagyunk ragadva évek óta ilyen Nick Hayden szintű játékosoknál akik nem fognak bennünket kisegíteni.
Más : ha a csoportellenfelek ilyen tempóban erősítik a védelmüket akkor Tony-nak mégiscsak meg kellett volna vasalni a vállát. 😊
100yard
a "nagybevásárlók" általában nem jutnak sokra.
ellenben a hagyományosan csendes Seattle / GreenBay / Patriots triumvirátussal...
több mint 9 éve
Hát igen, de így hogy ennyire nem erősítünk elég necces lesz a következő szezon. Sajnos a D papír vékony, két műtétből visszajövővel. A Draft meg idén nem fog feltétlen kisegíteni bármennyire is jó, mert a D line emberek nem egyből lesznek használhatók. Még bele kell szokjanak az NFL légkörébe. Sajnos, nekem ez a leosztás az idei évre nem sok jót jelez.Meg vagyunk ragadva évek óta ilyen Nick Hayden szintű játékosoknál akik nem fognak bennünket kisegíteni.
több mint 9 éve
Persze nem is bánom azt a falat 6-8 évig itt kell még tartani.. D-be meg jöjjenek a draftok.Giants D oldalon belehúzott,más kérdés nagy pénz után ki mennyire fog teljesíteni . Bár jo h kimaradunk ebből a költekezésből,majd egy pár év múlva bepótoljuk.... Drafton kéne jól muzsikálni már végre,főleg 2-3 körben...nem véletlen a pénz megtartása, nemsokára kell majd a nagy lóvé Frederick-nek, Martin-nak, Collins-nak..
Kroos
rva
több mint 9 éve
Giants D oldalon belehúzott,más kérdés nagy pénz után ki mennyire fog teljesíteni . Bár jo h kimaradunk ebből a költekezésből,majd egy pár év múlva bepótoljuk.... Drafton kéne jól muzsikálni már végre,főleg 2-3 körben...nem véletlen a pénz megtartása, nemsokára kell majd a nagy lóvé Frederick-nek, Martin-nak, Collins-nak..
Kroos
több mint 9 éve
Giants D oldalon belehúzott,más kérdés nagy pénz után ki mennyire fog teljesíteni . Bár jo h kimaradunk ebből a költekezésből,majd egy pár év múlva bepótoljuk.... Drafton kéne jól muzsikálni már végre,főleg 2-3 körben...
több mint 9 éve
tetszene ez a Moore csere QB dolog.
több mint 9 éve
ráadásul részben Romo klón, ha jól emlékszem, szóval stílusbeli különbség sem lenne...Matt Moore érkezik vizitre, tényleg akarok egy épkézláb csere QB-t.Itt kezdte, jó lenne ha itt is fejezné be.
empty taxi
gyeek
több mint 9 éve
Matt Moore érkezik vizitre, tényleg akarok egy épkézláb csere QB-t.Itt kezdte, jó lenne ha itt is fejezné be.
empty taxi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Matt Moore érkezik vizitre, tényleg akarok egy épkézláb csere QB-t.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Nem is arra gondoltam, hanem egyáltalán valamelyikre most, hogy 'RoMack is back' 4 misiért + $1M bonus if he plays 75% of defensive snaps (spotrac).Persze, Long nem lenne túl drága. Ő LE lenne, Thornton 1-tech ha tippelnem kéne (bár felesleges).Lesz rá lóvénk? Cedric Thornton iránt is érdeklődünk, ahogy látom.twitter.com/RapSheet/status/707582346392936448Hiába, őt csak az egy éves szerződések tudják motiválni. A siker kulcsa. 😊
empty taxi
Chris Long vizitál Dallasban. Hmm... Inkább ő mint Clayborn.
gyeek
Charlie Firpo
gyeek
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Persze, Long nem lenne túl drága. Ő LE lenne, Thornton 1-tech ha tippelnem kéne (bár felesleges).Lesz rá lóvénk? Cedric Thornton iránt is érdeklődünk, ahogy látom.twitter.com/RapSheet/status/707582346392936448Hiába, őt csak az egy éves szerződések tudják motiválni. A siker kulcsa. 😊
empty taxi
gyeek
Charlie Firpo
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Lesz rá lóvénk? Cedric Thornton iránt is érdeklődünk, ahogy látom.twitter.com/RapSheet/status/707582346392936448Hiába, őt csak az egy éves szerződések tudják motiválni. A siker kulcsa. 😊
empty taxi
gyeek
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/707582346392936448Hiába, őt csak az egy éves szerződések tudják motiválni. A siker kulcsa. 😊
empty taxi
Szerkesztette: gyeek
több mint 9 éve
twitter.com/RapSheet/status/707582346392936448
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
mindenkinek, kivéve a játékost és az ügynökétegy ilyen deal nekem is tetszene 😊akkor megkaphat 1 év 3,2 milliót, 800k garantálttal 😊Tavaly 1 évre 3 millióért írt alá, 750k garantálttal 😉Csak annyi a különbség, hogy a tavalyelőtti évet sérült listán töltötte, a tavalyi éve pedig elég jó volt.
empty taxi
100yard
slowmotion
rva
több mint 9 éve
egy ilyen deal nekem is tetszene 😊akkor megkaphat 1 év 3,2 milliót, 800k garantálttal 😊Csak annyi a különbség, hogy a tavalyelőtti évet sérült listán töltötte, a tavalyi éve pedig elég jó volt.Tavaly 1 évre 3 millióért írt alá, 750k garantálttal 😉Clayborn nem volt rossz, különösek a meccsek végén hozott fontos játékokat, gyanítom azért, mert rotációban használtuk, azt így frissebb volt, mint a vele szemben álló OL.3 sack, 15 QB hit.
empty taxi
nem 10 millió/év számok 😊
de én el tudom képzelni, mondjuk Mincey helyére.
rva
empty taxi
100yard
slowmotion
több mint 9 éve
akkor megkaphat 1 év 3,2 milliót, 800k garantálttal 😊Csak annyi a különbség, hogy a tavalyelőtti évet sérült listán töltötte, a tavalyi éve pedig elég jó volt.Tavaly 1 évre 3 millióért írt alá, 750k garantálttal 😉Clayborn nem volt rossz, különösek a meccsek végén hozott fontos játékokat, gyanítom azért, mert rotációban használtuk, azt így frissebb volt, mint a vele szemben álló OL.3 sack, 15 QB hit.
empty taxi
rva
empty taxi
100yard
több mint 9 éve
Csak annyi a különbség, hogy a tavalyelőtti évet sérült listán töltötte, a tavalyi éve pedig elég jó volt.Tavaly 1 évre 3 millióért írt alá, 750k garantálttal 😉Clayborn nem volt rossz, különösek a meccsek végén hozott fontos játékokat, gyanítom azért, mert rotációban használtuk, azt így frissebb volt, mint a vele szemben álló OL.3 sack, 15 QB hit.
empty taxi
rva
empty taxi
több mint 9 éve
Tavaly 1 évre 3 millióért írt alá, 750k garantálttal 😉Clayborn nem volt rossz, különösek a meccsek végén hozott fontos játékokat, gyanítom azért, mert rotációban használtuk, azt így frissebb volt, mint a vele szemben álló OL.3 sack, 15 QB hit.
empty taxi
rva

Madden hates me.