NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 849
51
22:00 ROSE BOWL🌹- Alabama vs Indiana
Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 9 éve
Clayborn nem volt rossz, különösek a meccsek végén hozott fontos játékokat, gyanítom azért, mert rotációban használtuk, azt így frissebb volt, mint a vele szemben álló OL.3 sack, 15 QB hit.
empty taxi
nem 10 millió/év számok 😊
de én el tudom képzelni, mondjuk Mincey helyére.
több mint 9 éve
Szerintem még Ő is drága lesz nekünk. Igaz a rendszerbe beleillik, megfelelően sérülékeny. 😊Clayborn nem volt rossz, különösek a meccsek végén hozott fontos játékokat, gyanítom azért, mert rotációban használtuk, azt így frissebb volt, mint a vele szemben álló OL.Gondolom most is megvárjuk míg lecsillapodik az első pár nap őrülete és utána fogunk hasznos rotációs embereket hozni, legalábbis ez volt az utóbbi pár év tendenciája.így lesz ahogy írod.
100yard
olyan embereket köröznek, akik korábban magas draft pickek voltak, de valami miatt reklamációs projekt lett belőlük (egészség, off-field viselkedés, stb) lásd Clayborn, aki első körös volt, de Atlantában sem váltotta meg a világot. ráadásul Tampából jön, hasonló rendszerből mint a dallasi, van benne pozíciós flex mert idén sokat játszott belül is, nem csak szituációs passrusherként kívül.
rva
empty taxi
több mint 9 éve
Clayborn nem volt rossz, különösek a meccsek végén hozott fontos játékokat, gyanítom azért, mert rotációban használtuk, azt így frissebb volt, mint a vele szemben álló OL.Gondolom most is megvárjuk míg lecsillapodik az első pár nap őrülete és utána fogunk hasznos rotációs embereket hozni, legalábbis ez volt az utóbbi pár év tendenciája.így lesz ahogy írod.
100yard
olyan embereket köröznek, akik korábban magas draft pickek voltak, de valami miatt reklamációs projekt lett belőlük (egészség, off-field viselkedés, stb) lásd Clayborn, aki első körös volt, de Atlantában sem váltotta meg a világot. ráadásul Tampából jön, hasonló rendszerből mint a dallasi, van benne pozíciós flex mert idén sokat játszott belül is, nem csak szituációs passrusherként kívül.
rva

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Gondolom most is megvárjuk míg lecsillapodik az első pár nap őrülete és utána fogunk hasznos rotációs embereket hozni, legalábbis ez volt az utóbbi pár év tendenciája.így lesz ahogy írod.
100yard
több mint 9 éve
Olyan szinten meg a nagytakarítás egyes csapatoknál, illetve már volt sok ahol eleve is nagyon sok pénz volt a free agencyre, hogy itt el fog szabadulni a pokol holnap. Igaza lesz S Jones-nak, az átlagos játékosokat átlag felett fizetik, míg az átlag felettieket meg elit szinten fogják fizetni. Valami ilyesmit nyilatkozott amikor kérdezték mi a véleménye Ő a free agency-ről. Tömérdek szabad pénz van most a ligában. Kíváncsi vagyok egyáltalán lesz-e valami mozgásterünk ? Gondolom most is megvárjuk míg lecsillapodik az első pár nap őrülete és utána fogunk hasznos rotációs embereket hozni, legalábbis ez volt az utóbbi pár év tendenciája.
több mint 9 éve
tenderhírek: www.nfldraftdiamonds.com/cowboys-place-2nd-round-tender-ronald-leary-low-tender-jeff-heath/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Dez és Scandrick szerződéséhez vajon hozzá lehet nyúlni?A Joker-mosolyú Róbert még nem próbálkozott be nálunk?
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
*** Sources tell CHQ that Dallas has built its parameters for an offer to Atlanta defensive lineman Adrian Clayborn, a former first-round pick who at 6-3, 280 has position flex.nevek megjegyzésre a pillanatnyi állás szerint.
*** Jason Hatcher visited this morning with CHQ to inform us he'd been released by the Redskins. "I'm free so I'm not closing the door on anyone,'' Hatch tells us. (If Dallas gets Clayborn, there's probably no need for the 34-year-old Hatcher.)
*** Running back Lamar Miller is admired inside of Valley Ranch. (See our analysis here.) But he has broken off talks with the Dolphins due to a reported desire for a monster deal -- and Dallas has its line in cement there. So his availability (even though he's a Cowboys fan) does not automatically bode well should the Cowboys come calling.
*** The Cowboys will examine the QB market. Look for Robert Griffin III to get offers that include a chance to start (which Dallas cannot offer). Look for the likes of Colt McCoy to be worth visits.
*** Dallas will not engage in a bidding war for, say, Miami pass-rusher Olivier Vernon. Charles Johnson is probably preferred over Mario Williams, but there are no plans to open up the vault there, either. (Williams reported told teams he would sign right away if in receipt of an offer of $10-mil per season. So that's probably that.)
The Cowboys will prioritize their own free agents. That list includes Ro McClain, Mo Claiborne, James Hanna and Jack Crawford. That group is less sexy than some fans might wish … but it fits with a strategy that emphasizes “beating the cap’’ by drafting well.
*** The McClain plan is part of the reason the Cowboys tell CHQ they won't chase James Laurinaitis.
*** The Claiborne plan, if Dallas pulls it off, helps with secondary depth. (We still believe Mo is very interested in being courted elsewhere.) There is still no decision on what to do with Brandon Carr's contract ... but if there is a vacancy, Patrick Robinson of the Chargers might be a cornerback fit. Like Adrian Clayborn, he's a former first-round pick. Cowboys owner Jerry Jones is a fan of pedigree, a lesson learned from Al Davis.
*** Rams D-linemen Chris Long and William Hayes have name value. But Long is not highly-thought-of here simply because he seems to run out of gas as seasons wear on. Hayes is interesting, but 30. As a rule, Dallas doesn't want older guys here. ... but a "bridge'' is sometimes a reality.CowboysHQ
a cap 155,26 millió, és a Dallas pillanatnyilag 12 millióval van alatta.
át lehet variálni Tyrone Crawford és Tyron Smith szerződését is, akár 12 millióval tovább növelve a keretet
illetve Carr azonnali kivágása is további 6,4 milliót szabadít fel (post june1 cimkével is ki lehet most vágni, 9,1-et spórolva de azt a lóvét csak akkor lehet elkölteni)
több mint 9 éve
>60% (szemmérték alapján)a rendszeresen alatt inkább konzisztensent értesz, igaz?Williams.Mégegy rövid felvetés: Anquan Boldin. Ha van veterán akiben simán megbíznék az ő, 36 év ide vagy oda. Brutál jó posession reciever még most is szerintem, Romoval a center mögött 800 yard minimum kinéz neki. Egyetlen kikötése, hogy top csapathoz akar igazolni. Jonesék erről talán meg tudnák győzni.kinek a kárára jön össze a 800 yard? Beasley? Williams? Dez?
gyeek
rva
Boldin tud olyat, amit ő nem. | (rendszeresen elkapni a labdákat) |
slowmotion
rva
több mint 9 éve
a rendszeresen alatt inkább konzisztensent értesz, igaz?Williams.Mégegy rövid felvetés: Anquan Boldin. Ha van veterán akiben simán megbíznék az ő, 36 év ide vagy oda. Brutál jó posession reciever még most is szerintem, Romoval a center mögött 800 yard minimum kinéz neki. Egyetlen kikötése, hogy top csapathoz akar igazolni. Jonesék erről talán meg tudnák győzni.kinek a kárára jön össze a 800 yard? Beasley? Williams? Dez?
gyeek
rva
slowmotion
több mint 9 éve
Williams.Mégegy rövid felvetés: Anquan Boldin. Ha van veterán akiben simán megbíznék az ő, 36 év ide vagy oda. Brutál jó posession reciever még most is szerintem, Romoval a center mögött 800 yard minimum kinéz neki. Egyetlen kikötése, hogy top csapathoz akar igazolni. Jonesék erről talán meg tudnák győzni.kinek a kárára jön össze a 800 yard? Beasley? Williams? Dez?
gyeek
rva
több mint 9 éve
Mégegy rövid felvetés: Anquan Boldin. Ha van veterán akiben simán megbíznék az ő, 36 év ide vagy oda. Brutál jó posession reciever még most is szerintem, Romoval a center mögött 800 yard minimum kinéz neki. Egyetlen kikötése, hogy top csapathoz akar igazolni. Jonesék erről talán meg tudnák győzni.kinek a kárára jön össze a 800 yard? Beasley? Williams? Dez?
gyeek
több mint 9 éve
Mégegy rövid felvetés: Anquan Boldin. Ha van veterán akiben simán megbíznék az ő, 36 év ide vagy oda. Brutál jó posession reciever még most is szerintem, Romoval a center mögött 800 yard minimum kinéz neki. Egyetlen kikötése, hogy top csapathoz akar igazolni. Jonesék erről talán meg tudnák győzni.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Bruce Cartert állítólag lapátra teszi a Bucs. Nem vált be nekik, de most olcsón kapható lenne...
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 9 éve
Egyéb híreink: Joe Randlet ismét letartóztatták, ezúttal egyik bírósági idézésének figyelmen kívül hagyása miatt.
több mint 9 éve
vele kicsit az a baj, hogy majdnem inkább SS mint LB és ha draftoljuk, akkor hol lesz helye?ez sosem gond. volt az a fiatal csávó Arizonából, aki elvileg LB volt, de aztán Jimmy safety-t faragott belőle.
rva
tizenpár év eltelt azóta, a csávó nevét meg felfirkálták a középső luxury suite sor alá.
lehet, hogy jó ómen lenne.
több mint 9 éve
Lássuk meg, hogyan rakják össze a mi Antony-nkat. Én sem írom le, csak legyen mögötte valaki, aki nem KellenMoore.Amikor az a "sérülékeny" QB játszott 4-1 volt a csapat. Nyilván csak Cowboys témában hangozhat el, hogy Romo az Isten és én nem tartanám a dupla vállkuncscsont törését járványnak csak a balsorsnak és a félig mexikóki golyóinak, amikor egy vállveregetés elég volt, hogy újra eltörjön ami még össze sem forrt. És ha Goff valami csoda folytán bentmaradna 1/4en, vinném ezerrel Steve helyében.Offense vs Defense? Minden külföldi fórumon ezzel a kérdéssel találkozom.Egy ilyen inkompetens, motiválatlan és sajnos sikertelen offense szezon után - persze tudva és nem alábecsülve a sérülések szerepét - a defense-t nyomnád?
Tudjátok, hogy az idei 10 Franchise Tagből melyik csapatrész felé dőlt a mérleg?
És a válasz.
Wong
Úgy, hogy az utóbbi draftokon az OL-en kívül csak a védelmet erősítettük? (elnagyolom persze, majd ír Slow...)
Úgy, hogy van 1 db sérülékeny és sajna öreg QB-nk, 1 db jó TE, aki öreg (bocs Jason és drogbáró), 1 db nem féllábú futónk ?
Azért a vezetőségnek nehezebb lenne megmagyarázni, egy szól mellette: a védelem lesz idén az 'erős felhozatal', már ha hinni lehet.
Charlie Firpo
gyeek
Az tavaly bevált, hogy Witten-ért aggódtam, idén remélem bejön, hogy érte, és élete legjobb szezonját futja majd.
És még a Carr témához, ami ide is kapcsolódik: ha mással nem tolunk ki, és hozzá sem nyúlunk, akkor idén nekünk a FA piac - csöcs. 10 milla semmi.
Pedig elkelne tapasztalt játékos is, ami akár a draftunkat is alapvetően befolyásolná. Lásd: Carr el -) 1 futó és/vafy DE -) Ramsey 1. kör -) DT 2. kör (nem futó), stb.....
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Amikor az a "sérülékeny" QB játszott 4-1 volt a csapat. Nyilván csak Cowboys témában hangozhat el, hogy Romo az Isten és én nem tartanám a dupla vállkuncscsont törését járványnak csak a balsorsnak és a félig mexikóki golyóinak, amikor egy vállveregetés elég volt, hogy újra eltörjön ami még össze sem forrt. És ha Goff valami csoda folytán bentmaradna 1/4en, vinném ezerrel Steve helyében.Offense vs Defense? Minden külföldi fórumon ezzel a kérdéssel találkozom.Egy ilyen inkompetens, motiválatlan és sajnos sikertelen offense szezon után - persze tudva és nem alábecsülve a sérülések szerepét - a defense-t nyomnád?
Tudjátok, hogy az idei 10 Franchise Tagből melyik csapatrész felé dőlt a mérleg?
És a válasz.
Wong
Úgy, hogy az utóbbi draftokon az OL-en kívül csak a védelmet erősítettük? (elnagyolom persze, majd ír Slow...)
Úgy, hogy van 1 db sérülékeny és sajna öreg QB-nk, 1 db jó TE, aki öreg (bocs Jason és drogbáró), 1 db nem féllábú futónk ?
Azért a vezetőségnek nehezebb lenne megmagyarázni, egy szól mellette: a védelem lesz idén az 'erős felhozatal', már ha hinni lehet.
Charlie Firpo
több mint 9 éve
Offense vs Defense? Minden külföldi fórumon ezzel a kérdéssel találkozom.Egy ilyen inkompetens, motiválatlan és sajnos sikertelen offense szezon után - persze tudva és nem alábecsülve a sérülések szerepét - a defense-t nyomnád?
És a válasz.
Wong
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve
Offense vs Defense? Minden külföldi fórumon ezzel a kérdéssel találkozom. Tudjátok, hogy az idei 10 Franchise Tagből melyik csapatrész felé dőlt a mérleg?
És a válasz.
több mint 9 éve
Na, nekem most lett SZIMPI 😊 😛Puszta számok alapján például fekvenyomás, súlypontemelkedés. Azt figyelembe véve pedig, hogy a méréskor 5+ kilóval volt nehezebb Watt még jobban árnyalja, hogy nem egy kategória. Karakternél meg nem kell azokat a jellemvonásokat kiemelni ami lényegtelen (nem szimpi). Munkamorál. Nézd meg a kombájnos interjúját, olyan flegma, hogy az már vicces. Fáradt meg már nagyon menne haza... Mindenki más legalább vette a fáradtságot, hogy kamuzzon valami lelkeset, ő passzolta ezt. Az egyetemi eltiltása is a) vagy fű miatt volt amivel lebukni nem szép vagy b) tanulmányi eredmény. Egy 4-5 sackes játékosnál többet nem látok benne. Nem elég robbanékony, nem is túl erős, a technikája meg jól jött egyetemen, de a profiknál más lesz a kompetíció. Summa summarum, szerintem bust.www.nfl.com/combine/profiles/j.j.-watt?id=2495488Én nem értek a számokhoz, de melyik amiben nagyon lenyomja Watt? A karakter az más. Attól még lehet jó játékos, hogy
www.nfl.com/draft/2016/profiles/joey-bosa?id=2555249
Watt kb mindenben lenyomja Bosát és a karakterük ég és föld.gyeek
a, nem okos
b, nem szimpatikus
ugyanis lehet a játékintelligenciája meg király.
Matthew99
gyeek
több mint 9 éve
Jack térdére azt írják, hogy a március 11-i re-check fogja eldönteni, akkor mondhatja meg neki az orvos, hogy a márc. 15-i Pro Day-én mehet-e 100%-osan.vele kicsit az a baj, hogy majdnem inkább SS mint LB és ha draftoljuk, akkor hol lesz helye?
több mint 9 éve
Szép kilátások. Sajnos van rá sansz hogy kikapjuk.Puszta számok alapján például fekvenyomás, súlypontemelkedés. Azt figyelembe véve pedig, hogy a méréskor 5+ kilóval volt nehezebb Watt még jobban árnyalja, hogy nem egy kategória. Karakternél meg nem kell azokat a jellemvonásokat kiemelni ami lényegtelen (nem szimpi). Munkamorál. Nézd meg a kombájnos interjúját, olyan flegma, hogy az már vicces. Fáradt meg már nagyon menne haza... Mindenki más legalább vette a fáradtságot, hogy kamuzzon valami lelkeset, ő passzolta ezt. Az egyetemi eltiltása is a) vagy fű miatt volt amivel lebukni nem szép vagy b) tanulmányi eredmény. Egy 4-5 sackes játékosnál többet nem látok benne. Nem elég robbanékony, nem is túl erős, a technikája meg jól jött egyetemen, de a profiknál más lesz a kompetíció. Summa summarum, szerintem bust.www.nfl.com/combine/profiles/j.j.-watt?id=2495488Én nem értek a számokhoz, de melyik amiben nagyon lenyomja Watt? A karakter az más. Attól még lehet jó játékos, hogy
a, nem okos
b, nem szimpatikus
Matthew99
gyeek
több mint 9 éve
Puszta számok alapján például fekvenyomás, súlypontemelkedés. Azt figyelembe véve pedig, hogy a méréskor 5+ kilóval volt nehezebb Watt még jobban árnyalja, hogy nem egy kategória. Karakternél meg nem kell azokat a jellemvonásokat kiemelni ami lényegtelen (nem szimpi). Munkamorál. Nézd meg a kombájnos interjúját, olyan flegma, hogy az már vicces. Fáradt meg már nagyon menne haza... Mindenki más legalább vette a fáradtságot, hogy kamuzzon valami lelkeset, ő passzolta ezt. Az egyetemi eltiltása is a) vagy fű miatt volt amivel lebukni nem szép vagy b) tanulmányi eredmény. Egy 4-5 sackes játékosnál többet nem látok benne. Nem elég robbanékony, nem is túl erős, a technikája meg jól jött egyetemen, de a profiknál más lesz a kompetíció. Summa summarum, szerintem bust.www.nfl.com/combine/profiles/j.j.-watt?id=2495488Én nem értek a számokhoz, de melyik amiben nagyon lenyomja Watt? A karakter az más. Attól még lehet jó játékos, hogy
a, nem okos
b, nem szimpatikus
Matthew99
több mint 9 éve
www.nfl.com/combine/profiles/j.j.-watt?id=2495488Én nem értek a számokhoz, de melyik amiben nagyon lenyomja Watt? A karakter az más. Attól még lehet jó játékos, hogy
a, nem okos
b, nem szimpatikus

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.