Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 12 éve
innentől két dologban lehet bízni: a playoffba kerülésben és egy jó draftban.én mostantól az utóbbiban bízom.
több mint 12 éve
én megértem a csalódottságodat,de ez a játék bizony ilyen egyszerű.ha nincs sietettve az ellen irányitója onnan majdnem mindegy ki áll védőfal mögött.nem azt mondom hogy ez egy világverő secondary,de nem is ennyire rosszak,rengetegszer lehet látni más csapatoknál is hogy adott évben hasít a db sor,a rákövetkező évben beüt valami gixer a front7be és furcsa mód az addig folytogató secondary is rögtön szopathatóbb lesz(ahogy az sem véletlen hogy többségben az erős passrushal rendelkező csapatoknak van jó sec.-je is).pont emiatt,kb megitélhetettlen Kiffin rendszerének itteni létjogosultsága.Spencer hiányát meg ne becsüld le,ha csak a felét hozzá raknánk a csapathoz annak amit tavaly játszott nem itt tartanánk.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Sajnos ennyi ez a csapat. Az oké, hogy nagy nehezen legyűrjük a Raiders meg Vikings kaliberű gárdákat (nem tiszteletlenségből), de egy komolyabb csapat rendre elver minket, ráadásul az utóbbi időben nagyon. És azért ne mondjuk már, hogy Kiffinnek nincs embere, OK, D-lineból hiányzik Spencer és Crawford (Ratliff nekem nem ember), de azért a nevek alapján ez még így sem egy ligautolsó védelem! Mit ligautolsó, a liga történetének talán legrosszabbja. Jeffery TD-jénél majdnem lerúgtam a saját vesémet, bár ha valaki Heath és B.W. (Burned Whenever) Webb dupláz, annak azért van keresnivalója. Carr ismét kritikán aluli volt, Scandrick idei legrosszabb meccsét produkálta.Ilyen védelemmel nem lehet, minden possessionből pontokat kaptunk, így akár irányíthatna nálunk az Atyaúristen is, Jézussal a backfielden és a Szentlélekkel WR poszton, akkor sem fogunk meccset nyerni.
több mint 12 éve
ehhez képest Ratlif egy snapet nem játszott,nincs is már ittCowboykarcsiés nyilván ki csinált hajnalban sack-et?
ez a legszebb az egészben, hogy Jerry fizetett neki egy halom pénzt, aztán még ellenünk is dolgozott...
több mint 12 éve
nem láttam a meccset, ezért vagyok én még optimista 😊úgy gondoltam meccs előtt hogy GB vagy Chi-t kell el verni, és az utolsó 2 fordulóban úgy is győzünk 😊
Most is így gondolom azzal, hogy akkor adott hogy a GB-t kell megverni a PO-ért

több mint 12 éve
a PO szempontjából olyan tekintetben problémás ez a mutatott játék,hogy egy esetleges rájátszás esetében,ennél a bearsnél gyengébb csapattal nem nagyon találkozna a dallas. JJ azt mondta Red mindenképpen marad jövőre,akárhogy alakul a szezon.ezzel számolva a támadó oldalon nem nagyon lehet gyökeres változásra számítani,persze Callahan eltakarodhat,de az ember állomány gyakorlatilag kész a labda ezen oldalán,a meghatározó játékosok nagyrésze fiatal,bőven karrierjük csúcsa előtt vagy ahhoz közel vannak.nyilván egy guard jobb oldalra vagy egy futó Murray mellé elférne de ezeket bőven lehet hozni hátsóbb körökből is. na védelem az más kérdés.az hogy marad e Kiffin vagy sem,esetleg Marinelli átveszi a helyét most még nem tudni,de szvsz tökmindegy,ugyanis nincs Dline.igazábol hihetetlen de a lehető legrosszabb forgatóköny valósult meg,amire szerintem a csapatvezetés sem számított.volt egy úgyahogy biztos alapnak tűnő négyes,akiket játszatva,a következő 2-3 évben fokozatosan fiatalítva fel lehetett volna épiteni egy új védőfalat,viszonylag egyenletes teljesítmény mellett.ehhez képest Ratlif egy snapet nem játszott,nincs is már itt,Spencer alig néhány meccs után ment IR-re,a második tag-el,valszeg jövőre máshol lesz,Hatcher probowler idényt nyom,de öreg ő sem lesz itt jövőre,Ware meg egyszerűen két év alatt csaknem kiöregedett,a meccsek nagyrészén teljesen non-factor volt.az offseasonban kezdőnek várt 4 játékosból 90% hogy csak 1 lesz a csaptban jövő szeptemberben!értitek,nem az hogy kezd vagy nem,sokat van fenn vagy keveset,esetleg sérült,a négy emberből akivel többé kevésbé hosszabb távon számoltak,1 évvel később 3 már más csapatban játszik. azért ez igen csak drámai forgatókönyv.nincs mese,meghatározó lehetőleg fiatal játékosok kellenek ide,addig felesleges akármi mással foglalkozni.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
na meccs elemzés gyanánt,a chicago egyszer sem puntolt...miről beszélünk?...CowboykarcsiNincs mit elemezni. Most szarozhatnánk Kiffint; de ha nincs embere, akkor nincs embere. Ezzel lazán magyarázható a pass rush és a turnoverek hiánya is. + túl sok a hiba (baj van a fejekben).
Ez egy jókora pofon volt. Megtörtént. Túl kell lépni rajta és rákoncentrálni a heti dobozolásra...
több mint 12 éve
Lee nyaksérülést szenvedett, kedden MRIfelvettem, de megnézés nélkül fogom törölni azt hiszem.
én is pesszimista vagyok, ha a Bears meccs nincs meg, akkor mit várunk a PO-ban? sétagaloppot?
több mint 12 éve
Nekünk: GB, Eagles otthon es Skins idegenben.Eagles: Vikings es Mi idegenben, Bears otthon.
Az alapvető hogy a Washington meccset hozni kell a PO-hoz. GB otthon ezzel a védelemmel bajos lesz.
Reálisan meglehet a PO, meg reálisabban ezt a védelmet mindenki szét fogja alázni 😕
Lee-vel mi történt?
több mint 12 éve
Ennyi volt idénre ez a védelem liga alja. A védelem láttán elfog a hányinger.Nem ment el a PO, de egy félig kórházban levő Bears alazott minket. Ugy érzem itt a vege valaminek. A cap helyzet kinyírja a csapatot JJ mindent 1 lapra tesz/tett fel lassan pedig eljutunk oda hogy akik miatt itt sokan elkezdtek szeretni ezt a csapatot azok kioregednek es egy jol megérdemelt PO run nélkül mennek vagy levezetni vagy nyugdíjba.
Jövőre megújulás kell. Teljes edzői karnak viszlát.
több mint 12 éve
a mai meccs igy gyökeresen bebizonyította, hogy ha nincs hely a hibázásra, akkor nem is szabad azt megtenni.1. Scandrick labdaejtése 14-24-nél a harmadik negyed elején. ha nem bénázza el, akkor 14-27 helyett 14-24 marad, és Lee sem sérül meg a következő játékban (merthogy nem is lett volna a pályán). hadd ne említsem meg, hogy végre sikerült volna kivédekezni egy támadást.
2. Carter lebdaejtése a következő támadásban. ha az megvan, akkor szinte azonnali FG-pozícióból támadhattunk volna. még az adott helyzetben is 17-27 vagy 21-27 lehetett volna - végül 14-35 lett.
3. a Maciknál hiányzott a védelem kétharmada, de ez őket nem gátolta meg abban, hogy ráküldjék a blitzet Romóra. nálunk csak pár ugrik be, 8 yardról levédekezett receiverekkel, ember nélkül hagyott Forte-vel, Kiffinéknek amikor működött a védelem, akkor szájbabaszós védelem volt, ma ez inkább semmilyen.
4. Ratliff dögöljön meg.
több mint 12 éve
na meccs elemzés gyanánt,a chicago egyszer sem puntolt...miről beszélünk?...
több mint 12 éve
nincs semmilyen nyomás,igy nem lehet
több mint 12 éve
minek keltem fel....nincs pass rush nincs védelem......itt az ucsó 1 perben megint szarul(sehogy) se égettük az időt,bravó...
több mint 12 éve
Illetve ha jól emlékszem,amikor Claiborne még nem volt sérült,már akkor is a Carr-Scandrick volt a kező Cb páros.Igen Mcfadden-t elírtam,de Jennings is parádés formában volt akkoriba,és simán megfogtok,Romohoz meg úgy értem a másfél-2évet,hogy azóta vigyázz a labdára,nem megy bele teljesen felesleges buta passzokba,ami vagy 80 yardos TD ,vagy egy hatalmas és buta interception,tehát erre gondoltam igazán azt a másfél-2évet.Dezito88Hát ha van mitől félni,az a Jeffrey-Marshall páros,főleg amiatt,hogy a secondarynk nagy kuka idén,sajnos Claiborne ide hozatala is kezd teljesen csődbe menni,már hetek óta a kezdőbe sincs.Church kivételével,nincs normális Safetynk se,ás Churchnél azt se tudni,hogy meddig nem sérült sajnos.Viszont a másik oldalon nagy Qb kérdések vannak,ami meg nekünk kedvez.Illetve kérdés még,hogy a front seven,hogy teljesít a futások ellen,mert idén eddig borzalmasak voltak,igaz múlt héten McFadden-t már letudtuk nagyon szépen kapcsolni.Offenseről meg annyit,hogy Romo szerintem már más fél-2éve nagyszerűen játszik,szerintem ma se az Offensen fog múlni a W.Dezito88Claiborne mar csak azert sincs a kezdoben hetek ota, mert serult es egyaltalan nem jatszik. Carr es Scandrick viszont alapvetoen nem jatszanak rosszul, a turnover mindig benne van a jatekban. Jeff Heathtol (UDFA) meg nem igazan lehet elvarni, hogy ProBowl szintet hozzon, ahogy a masik ujonctol Wilcoxtol sem.
QB kerdes nincs a Bearsnel; Cutler nem jatszik. (Ha egeszseges lenne akkor se lenne QB kerdes: o kezdene.)
A front sevent leszukitenem front 4ra, mert a linebackerekkel semmi gond nincs jelenleg, a vedofalban meg utcarol osszeszedett jatekosok jatszanak meg a kezdoben is, szoval a helyzethez kepest eleg szep amit eddig tettek. McFadden cserejatekossa minosult vissza, mert szarul jatszik, szoval az o levedekezese nem egy nagy fegyverteny, de Rashad Jennings se tudott valami nagyot doboritani (bar megserult), ha mar muszaj kiemeli a futas elleni vedelmet.
Romoval kapcsolatos eszrevetellel egyetertek, es megfejelnem meg azzal, hogy 2006 ota nagyszeruen jatszik.gyeek
több mint 12 éve
Igen Mcfadden-t elírtam,de Jennings is parádés formában volt akkoriba,és simán megfogtok,Romohoz meg úgy értem a másfél-2évet,hogy azóta vigyázz a labdára,nem megy bele teljesen felesleges buta passzokba,ami vagy 80 yardos TD ,vagy egy hatalmas és buta interception,tehát erre gondoltam igazán azt a másfél-2évet.Hát ha van mitől félni,az a Jeffrey-Marshall páros,főleg amiatt,hogy a secondarynk nagy kuka idén,sajnos Claiborne ide hozatala is kezd teljesen csődbe menni,már hetek óta a kezdőbe sincs.Church kivételével,nincs normális Safetynk se,ás Churchnél azt se tudni,hogy meddig nem sérült sajnos.Viszont a másik oldalon nagy Qb kérdések vannak,ami meg nekünk kedvez.Illetve kérdés még,hogy a front seven,hogy teljesít a futások ellen,mert idén eddig borzalmasak voltak,igaz múlt héten McFadden-t már letudtuk nagyon szépen kapcsolni.Offenseről meg annyit,hogy Romo szerintem már más fél-2éve nagyszerűen játszik,szerintem ma se az Offensen fog múlni a W.Dezito88Claiborne mar csak azert sincs a kezdoben hetek ota, mert serult es egyaltalan nem jatszik. Carr es Scandrick viszont alapvetoen nem jatszanak rosszul, a turnover mindig benne van a jatekban. Jeff Heathtol (UDFA) meg nem igazan lehet elvarni, hogy ProBowl szintet hozzon, ahogy a masik ujonctol Wilcoxtol sem.
QB kerdes nincs a Bearsnel; Cutler nem jatszik. (Ha egeszseges lenne akkor se lenne QB kerdes: o kezdene.)
A front sevent leszukitenem front 4ra, mert a linebackerekkel semmi gond nincs jelenleg, a vedofalban meg utcarol osszeszedett jatekosok jatszanak meg a kezdoben is, szoval a helyzethez kepest eleg szep amit eddig tettek. McFadden cserejatekossa minosult vissza, mert szarul jatszik, szoval az o levedekezese nem egy nagy fegyverteny, de Rashad Jennings se tudott valami nagyot doboritani (bar megserult), ha mar muszaj kiemeli a futas elleni vedelmet.
Romoval kapcsolatos eszrevetellel egyetertek, es megfejelnem meg azzal, hogy 2006 ota nagyszeruen jatszik.gyeek
több mint 12 éve
A támadógépezetük két elég fontos embere lehet kimarad ellenünk
több mint 12 éve
az a baj a gondolat menettel hogy amiben ez a Marshall-Jeffrey páros a legjobb az a fizikális jumpball route-ok.ezekben a legtöbbször azért nincsenek anklebreaker irányváltások,meg double move-ok,egyszóval ezeket elég hatékonyan lehet használni akár hóban is.CowboykarcsiÉn a szélre gondolok legfőképp,mert 30km/h körüli lesz,és annál 20+yard feletti passzt már könnyen el tud téríten.és ők inkább hosszabb playekbe jók,nem feltétlen a slant játékban.
több mint 12 éve
Hát ha van mitől félni,az a Jeffrey-Marshall páros,főleg amiatt,hogy a secondarynk nagy kuka idén,sajnos Claiborne ide hozatala is kezd teljesen csődbe menni,már hetek óta a kezdőbe sincs.Church kivételével,nincs normális Safetynk se,ás Churchnél azt se tudni,hogy meddig nem sérült sajnos.Viszont a másik oldalon nagy Qb kérdések vannak,ami meg nekünk kedvez.Illetve kérdés még,hogy a front seven,hogy teljesít a futások ellen,mert idén eddig borzalmasak voltak,igaz múlt héten McFadden-t már letudtuk nagyon szépen kapcsolni.Offenseről meg annyit,hogy Romo szerintem már más fél-2éve nagyszerűen játszik,szerintem ma se az Offensen fog múlni a W.Dezito88Claiborne mar csak azert sincs a kezdoben hetek ota, mert serult es egyaltalan nem jatszik. Carr es Scandrick viszont alapvetoen nem jatszanak rosszul, a turnover mindig benne van a jatekban. Jeff Heathtol (UDFA) meg nem igazan lehet elvarni, hogy ProBowl szintet hozzon, ahogy a masik ujonctol Wilcoxtol sem.
Romoval kapcsolatos eszrevetellel egyetertek, es megfejelnem meg azzal, hogy 2006 ota nagyszeruen jatszik.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Hát ha van mitől félni,az a Jeffrey-Marshall páros,főleg amiatt,hogy a secondarynk nagy kuka idén,sajnos Claiborne ide hozatala is kezd teljesen csődbe menni,már hetek óta a kezdőbe sincs.Church kivételével,nincs normális Safetynk se,ás Churchnél azt se tudni,hogy meddig nem sérült sajnos.Viszont a másik oldalon nagy Qb kérdések vannak,ami meg nekünk kedvez.Illetve kérdés még,hogy a front seven,hogy teljesít a futások ellen,mert idén eddig borzalmasak voltak,igaz múlt héten McFadden-t már letudtuk nagyon szépen kapcsolni.Offenseről meg annyit,hogy Romo szerintem már más fél-2éve nagyszerűen játszik,szerintem ma se az Offensen fog múlni a W.
több mint 12 éve
az a baj a gondolat menettel hogy amiben ez a Marshall-Jeffrey páros a legjobb az a fizikális jumpball route-ok.ezekben a legtöbbször azért nincsenek anklebreaker irányváltások,meg double move-ok,egyszóval ezeket elég hatékonyan lehet használni akár hóban is.
több mint 12 éve
Amikor a Saints ellen volt SNF másnap vizsgáztam,akkor meghúztak,és utána még végignéztem a meccsetMa ugyanabból vizsgáztam,és átmentem,szval jöhet az alázás Cowboys módra 😛
Amúgy jól jöhet nekünk a szél/hideg mert akkor a passzjáték is limitálva van,ezáltal Marshall-Jeffery is,ami nem hátrány.Nekünk pedig idén passzjáték terén nem a big playek mennek,szval a slantek,hookok simán feküdhetnek .
Lehet,hogy Forte szétfut ellenben,de így,hogy Lee visszatért,nagyobb eséllyel fogjuk meg a futást,és ha kell inkább ott verjenek meg,mint pl Giants ellen.
Nagyon várom már az estét,nem kis meccs lesz!
GO COWBOYS
több mint 12 éve
Most a Phili jo passzban van. Minden nekik kedvez mostanában(bírok, időjárás). Nekünk a Bears iszonyat mumus. Mondjuk nekünk a Skinst kell megverni mert akkor a Tie nekünk kedvező. Így ha meccs előnnyel is jönnek a sasok, akkor is mienk a tiebreker.
Azert kene nyerni holnap mert McCown ellen tobb az esély mint Áron ellen.
több mint 12 éve
azért ez az eagles se lesz egyszerű falat még otthon sem,ráadásul simán benne van hogy ők már 10-5el fognak állni mire a két csapat találkozik.nekünk meg most talán egyedül a skins elleni mondható biztosabb meccsnek,a többi abszolut ki-ki meccs,főleg ha tényleg visszatér Rodgers is.