Dallas Cowboys

35 feliratkozó

több mint 12 éve
Tehenész Dallas Cowboys 675 — silver & blue
Nem tudom,valaki nézi mi van philly meccsen...embertelen 😀 remélem mi ezt megússzuk
több mint 12 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Chicagoban legjobb esetben is 0°C várható, és 50% valószínűséggel fog "erősen" havazni.

Srácok kaptak egy kis ízelítőt abból hogy mire számítsanak.Wirtschaftsteil
Nem is a hideg lesz talán az igazi faktor, hanem a szél. A mi támadójátékunk passz nélkül azért nem volt eddig olyan ütős... Kíváncsi vagyok, mit eszelünk ki. Esetleg új fullback-ünket futtatjuk sokat? Vagy slote? Az is kérdés, a Bears is csak futni fog-e.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Érdekes felvetés Ware és Hatcher jövőjéről:

thelandryhat.com/2013/12/06/great-cowboys-gm-will-cut-ties-hatcher-ware/?utm_source=FanSided&utm_medium=Network&utm_campaign=Trending%20on%20FSCharlie Firpo
Hatcher-t sajnálom,de ő úgyis menni fog a jelenlegi teljesítménye alapján.Viszont Ware-t nem tudom elképzelni,hogy JJ elcserélné,még ha idén már nem is úgy teljesít mint évekkel ezelött,de ez nagyban köszönhető a sérüléseinek.Illetve egy ilyen franchise playert nem sok csapat küldene el,főleg azok után,amennyit a csapatért tett.Ware-ben lazán benne van még 1-2 jó szezon szerintem,és jelenleg amúgy is elég gyenge Dline-al rendelkezünk,nem kéne ezt tovább gyengíteni 😀
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Chicagoban legjobb esetben is 0°C várható, és 50% valószínűséggel fog "erősen" havazni.

Srácok kaptak egy kis ízelítőt abból hogy mire számítsanak.
több mint 12 éve
Érdekes felvetés Ware és Hatcher jövőjéről:

thelandryhat.com/2013/12/06/great-cowboys-gm-will-cut-ties-hatcher-ware/?utm_source=FanSided&utm_medium=Network&utm_campaign=Trending%20on%20FS

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 881 — Pfizer & Moderna fan
Wade megint főedző lett 😀 😀 mondjuk csak ideiglenesen, de akkor is 😀

több mint 12 éve
Harris visszatérésére van némi esély, Mo úgy néz ki, még gyógyul.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
Sziasztok! Beleolvastam, mit vártok az ellenünk. Amit tudnotok kell, sajnos az egykor legendás védelem sajnos mára romhalmaz, különösen futás ellen, de passzolni is lehet ellenünk. A playmakerek kiesésével már az eddig többé-kevésbé jellemző labdaszerzések is megritkultak, sajnos ezekkel sem nagyon számolhatunk. A támadók viszont feltámadtak, a Marshall-Jeffery- Bennett elkapó/tight end hármas idén jó szezont fut, így Cutler hiányában McCown-nak sincs olyan nehéz dolga, ráadásul a tavaly még okádék OL is végre képes valamennyire megvédeni. MCown számai 4 teljes, egy 3 negyedes és egy 1 negyedes meccsen: 1461 yard, 9TD, 1INT, 103,6 rating....
Forte is jó, szerintem futni fogunk ebben az időben sokat, főleg a hóviharban, lehetőleg minél kevesebb időt adva a mi védelmünknek.....

Nem figyeltelek mostanában titeket túl sokszor, de Demarco Murraynek nagy napot jósolok. Akkor tudnánk nyerni, ha újra beindulna a turnover machine, mert a hazai pályán és a hidegen kívül nem sok minden szól mellettünk...... 😊
Go Bears! 😊csi77
Ne feledkezzünk el a personal vendettákról sem, 6 ex-Cowboy van a Bears rosterén, a staffban pedig három. Sokban hasonlít a két csapat, a sérülések szétszedik a védelmet, hatékony passzjáték, két nagyon jó RB stb. Szoros meccset jósolok, szerintem 7 ponton belüli lesz a különbség, győzzön a jobbik!
Meg hát azért ha már Bears, a kis Chloe Trestman is biztos ott fog ülni a VIP-ben, ő a szívem csücske 😀 Remélem nem lesz túl szomorú a meccs után 😊
több mint 12 éve
Rodgers úgy néz ki, out of szezon. Nem mondom, hogy bánom. A Romo párhuzam miatt várható volt, hogy őt sem reszkírozzák vissza.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Sziasztok! Beleolvastam, mit vártok az ellenünk. Amit tudnotok kell, sajnos az egykor legendás védelem sajnos mára romhalmaz, különösen futás ellen, de passzolni is lehet ellenünk. A playmakerek kiesésével már az eddig többé-kevésbé jellemző labdaszerzések is megritkultak, sajnos ezekkel sem nagyon számolhatunk. A támadók viszont feltámadtak, a Marshall-Jeffery- Bennett elkapó/tight end hármas idén jó szezont fut, így Cutler hiányában McCown-nak sincs olyan nehéz dolga, ráadásul a tavaly még okádék OL is végre képes valamennyire megvédeni. MCown számai 4 teljes, egy 3 negyedes és egy 1 negyedes meccsen: 1461 yard, 9TD, 1INT, 103,6 rating....
Forte is jó, szerintem futni fogunk ebben az időben sokat, főleg a hóviharban, lehetőleg minél kevesebb időt adva a mi védelmünknek.....

Nem figyeltelek mostanában titeket túl sokszor, de Demarco Murraynek nagy napot jósolok. Akkor tudnánk nyerni, ha újra beindulna a turnover machine, mert a hazai pályán és a hidegen kívül nem sok minden szól mellettünk...... 😊
Go Bears! 😊csi77
Kösz!
Jó hogy írtál egy kis pozitívumot felénk, de mi idegenben, hidegben, futó vagy/és passzoló csapatok ellen nem vagyunk túl jók! 😕)
Azért meglátjuk, ha ezt a ti Mekkóv-otokat siettetni tudnánk, akkor azért reménykedünk. Itt jöhet a Marinelli-fáktor!

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Az korrekt...
Wirtschaftsteil
IRVING, Texas – Unable to clear enough of the field to practice at Valley Ranch because of an ice storm, the Dallas Cowboys are moving Friday’s practice to Highland Park High School’s indoor facility.

Ennyit a kinti edzésről..a képen látható traktoros nem dolgozott elég gyorsan 😀
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 187 — Bears & Illinois fan

Go Bears! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Csak nekem van rossz érzésem,hogy Lee -15fokba tér vissza? Mo is sikeresen rásérült new yorkban a hidegbe,pedig ott azért melegebb volt.Tehenész
Én féltem Romo-t is, végül is ők csinálták ki Rodgers-t is... Marinelli hátha segít ebben is.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Beszarás, szegényekre nagyon rájár a rúd időjárás terén. Ráadásul hét közben volt olyan nap, amikor 26-7 fok volt napközben Dallasban, rá 1-2 napra meg ez.gorbel
Erre mondta Garrett, hogy így legalább nagy vidáman tudnak edzeni kint, készülve a csikágói télre.
Nem lehet öröm összefagyni. Én is kíváncsi vagyok arra, hogy dome-ból át lehet-e állni erre az időre.

- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 12 éve
Beszarás, szegényekre nagyon rájár a rúd időjárás terén. Ráadásul hét közben volt olyan nap, amikor 26-7 fok volt napközben Dallasban, rá 1-2 napra meg ez.
több mint 12 éve
Az korrekt...
több mint 12 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Csak nekem van rossz érzésem,hogy Lee -15fokba tér vissza? Mo is sikeresen rásérült new yorkban a hidegbe,pedig ott azért melegebb volt.Tehenész
ja és Briggs,Cutler,Tillman outTehenész
like
az se érdekelne ha a másik kettő játszana,csak Cutler ne,ahogy hallom McCown sem rossz,de azért jelentősen mások a D kilátásai hogy nem Cutler fog dobálni Marshallnak.

Morris és Harris kivételével mindenki full edzésen volt.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Ez nehéz kérdés, a szezonnak abban a szakaszában vagyunk, ahol minden meccset muszáj (lenne) megnyerni. Ráadásul a rövid passzok levédekezésénél (Fortét sokszor betalálják ilyenekkel) pótolhatatlan. Az aggodalom ettől függetlenül jogos, de reméljük, a stáb tudja, mit csinál.
több mint 12 éve
ja és Briggs,Cutler,Tillman out
több mint 12 éve
Csak nekem van rossz érzésem,hogy Lee -15fokba tér vissza? Mo is sikeresen rásérült new yorkban a hidegbe,pedig ott azért melegebb volt.
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
például hogy Cluttsnak írják a nevét nem Cuttsnak 😊Cowboykarcsi
Egy nyelvtan-nacival allsz szemben, jobban teszed, ha meghatralsz. 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Szerintem ez a meccs főleg a védelmünkön fog múlni. Ahogy írtátok, egyáltalán nincs pass-rush kb. 1 sack/game átlaggal állhatunk, de még a siettetések meg hitek sincsenek meg. Oké hogy elvileg Ware és Hatcher se százas, de valamit tenni kéne ez ügyben, mert a medvéknek nem alibi elkapói vannak és pont ezért nehéz dolga lesz a SECnek (Marshall-Jeffery- és a Dallasban közkedvelt Martellus Bennett is jól nyomja eddig). Ráadásul ha hagyunk időt Cutlernek, akkor oda teszi a labdát ahova kell.
több mint 12 éve
például hogy Cluttsnak írják a nevét nem Cuttsnak 😊

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
gyeek LSU Tigers 8 603 — Grady Judd fan
Karcsi, az utobbi idoben nagyon negativva valtal. 7-5tel all a csapat, a legjobbak ellen nagyon szoros meccsen kaptak ki, a csoportot eddig soprik. A D engedhet barmennyi yardot, az utobbi ket meccsen amikor kellett bizonyitotta, hogy nem kell oket leirni, az O pedig barmilyen docogos, ha felveszik Romo ritmusat, akkor hatradolve nezem ahogy megtesznek 80 yardot a TDig. Emlekszem milyen sivalkodas volt a Giantsnel az utobbi SB menetelesukkor is... aztan megtaltosodott a csapat es mind tudjuk meddig jutottak... Amugy meg neha annyira vanilla a Cowboys a labda mindket oldalan, hogy az a kepzetem tamadt, hogy direkt alcazzak az igazi potencialjukat es az utosebb jatekokat. Remelem igy van! :p

Amit erdemes tudni Tyler Cluttsrol.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
a védelemnek alapvetően annyibaja van,hogy legjobb esetben is a szezon előtt kezdőnek várt 4 védőfalemberből 2 tud játszani,közülük is Hatcher hozza csak azt amit tényleg tud,Ware vagy sérülten játszik vagy öregszik,de az biztos hogy egyszerűen nincs passrush,illetve a runD is ezért döcög,egyszerűen a dline súlytalansága túl nagy terhet rak a linebackerekre,nyilván a sérülések sem segitenek ezen sem a secondaryben,sem a LB sorban.a baj az hogy ezen idén nem nagyon fog tudni mitkezdeni a stáb.persze lehet játszani a különféle felállásokkal,azzal hogy hogy,mikor és milyen blitzeket hívnak Kiffinék,de ez csak lyuktömködés.(abban lehet még bizni hogy Ware vagy valaki megtáltosodik és repíti a csapatot akár egy rövidebb PO runra is,de ez azért inkább a vágyálom kategória,nem pedig reális szkenárió) ez a D viszont igenis képes bigplayeket csinálni,akár clutch momentumban is. Ergo akkor van esélye a Dallasnak a komolyabb csapatok ellen,ha az offense mondjuk úgy játszik hogy az utolsó 5 percben mondjuk még egy labdabirtokláson belül van a csapat.ilyen helyzetben akárki ellen képesek megcsinálni egy kulcs stopot,sacket vagy akár TO-t,ezt iden is bizonyitották már nem is egyszer.a 'boysnak úgy kell játszania hogy hosszú driveokal,azokból pontokkal operáljon már a meccs elején(az ilyen balfasz kezdés mint a Raiders elleni nem fér bele),igy van esélye a védelemnek komoly szopás nélkül lehozni a meccset.az emberanyag meg van ehhez a többi Garretten múlik