Dallas Cowboys
35 feliratkozó
több mint 12 éve
nfl.com-ra fellépve ezt olvasom: Dez Bryant wants to be NFL's first 2,000-yard receiver
Tavaly sérülten mutattam meg, hogy mennyire kiváló játékos, idén remélem még jobb lesz.
Mondjuk lehet hogy kettőzni fogják majd, de akkor ott a másik oldal. 😉

több mint 12 éve
Pár napja volt valami előadáson, ahol arról beszélt, hogy felhagy az ilyen életmóddal. Akkor most nem értem 😀WirtschaftsteilAz amerikai mentalitás és a kötelezően önkéntes bűnbánati zarándoklati kényszer zaklatja Dez-t továbbra is 😀 . Az utórengések...
több mint 12 éve
Védelem egész jó,sőt ha mindenki egészséges és a 4-3-as séma bejön akkor top is. egyedül a safety poszt ami gyér de Huff vagy akár Vaccaro nagy előre lépés lenne.És akkor már kb. az O fal ami gyenge(de nagyon).
több mint 12 éve
Milyen ügye van Deznek?BleviMég a tavalyi megütötte nem ütötte téma,amiért a szezon első harmadában azt sem tudta,hogy a pályán van.
több mint 12 éve
Pár napja volt valami előadáson, ahol arról beszélt, hogy felhagy az ilyen életmóddal. Akkor most nem értem 😀
több mint 12 éve
Milyen ügye van Deznek?Durant jó. Sajnálom, hogy nem tartottuk meg.BazzaniNekem szimpatikus. Atletikus, robbanékony... a szakértők szerint kiegyensúlyozott a teljesítménye, jól fedezi a passzjátékot; szolid kezdő. Huff-ot is jó lenne behúzni... a Raiders-ben szerettem, nem gondolom, hogy rosszul járnánk vele.
Dez-nek az ügye az "abuse"-ügyek szokásos medrében csordogál.toxique
több mint 12 éve
Láttam Durantot Detroitban n bántam volna marad, örülök h ide jön. Azért a Carter-Lee-Durant LB sor zsírul hangzik. Van azért egy csekély esély Vaccaro draftolására úgy tűnik nagy a szerelem.
több mint 12 éve
Durant jó. Sajnálom, hogy nem tartottuk meg.BazzaniNekem szimpatikus. Atletikus, robbanékony... a szakértők szerint kiegyensúlyozott a teljesítménye, jól fedezi a passzjátékot; szolid kezdő. Huff-ot is jó lenne behúzni... a Raiders-ben szerettem, nem gondolom, hogy rosszul járnánk vele.
Dez-nek az ügye az "abuse"-ügyek szokásos medrében csordogál.
több mint 12 éve
Vaccaro ma nem fut 40-et, mert amikor privát edzésen volt velünk, lesérült. Ez valahogy nem lep meg, hogy pont nálunk.+Dallas and former Lions LB Justin Durant agreed to a 2-year contract that will be signed once Cowboys create more cap space, per team source
Új SLB.
Huffnak tetszett a csapat, azt mondta, hogy szeretne itt játszani. Jól kijött az edzőkkel is. De, nem fog várni arra, hogy helyet csináljunk neki. Amelyik csapat előbb ad neki szerződést, oda megy. (Baltimore és a sajtfejűek játszanak még.
több mint 12 éve
Elvileg Romo pár órán belül aláírhat módosították: pár nap.Na végre valami konstruktív dolog! Nekem tetszik az elképzelés.
Közben:
Cowboys negotiating multi-year deal with Anthony Spencer. That could create cap space for visiting FAs S0 Michael Huff or OL Brandon MooreWirtschaftsteil
több mint 12 éve
Egy jó áron érkező Huff nagyon nagy segítség lenne. Kevés a hely, kell még: DT/DE LB S és G TE

több mint 12 éve
Elvileg Romo pár órán belül aláírhat módosították: pár nap.Közben:
Cowboys negotiating multi-year deal with Anthony Spencer. That could create cap space for visiting FAs S0 Michael Huff or OL Brandon Moore
több mint 12 éve
The Cowboys -- with only $102,000 in salary cap space available -- will bring in two free agents, strong safety Will Allen and Durant, for visits, the team announced Sunday. hát igen így nehéz+ Huff??...Romoval mi tart ennyi ideig??? jó lenne felszabadulna 1-2 misi még!
több mint 12 éve
Nincs jelenleg cap spaceunk szoval nem tudom mit akarunk. William Allen es Juston Durant a másik két látogató. Romot szerződtetni kell utána van értelme ilyesmiken gondolkodni.
több mint 12 éve
Michael Huff ma dallasba látogat. jippy-juppyWirtschaftsteilSzintjének megfelelő összegért ok. Komolyabb összeget meg remélem nem ajánlunk neki.
több mint 12 éve
Michael Huff ma dallasba látogat. jippy-juppy
több mint 12 éve
Bryant azt nyilatkozta, hogy nem érdekli az új szabály, ugyan úgy fog játszani, ahogy eddig.WirtschaftsteilBryantet még nem láttam fejjel előre letaglózni bárkit, szóval így nem is nagy gond.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Bryant azt nyilatkozta, hogy nem érdekli az új szabály, ugyan úgy fog játszani, ahogy eddig.
több mint 12 éve
Josh Brent won’t play for the Cowboys in 2013 but the club doesn’t want to comment on the nose tackle publicly until the NFL rules on his status, sources said
több mint 12 éve
Akarjuk mi Urlachert a csapatba? Én nem tudom eldönteni, szerintetek?beltazorveteránminimumért esetleg 😊
több mint 12 éve
Akarjuk mi Urlachert a csa...beltazorNem. 😊
Egy Zach Thomas jó lecke volt szerintem, okosabban is el lehet költeni azt a 3.5 misit amit Urlacher kérne (bár nem valószínű hogy kapna). Mondjuk egy Ronde Barber! 😛
Simsnek amúgy örülök. Ahhoz képest, hogy egy év játék nélkül ugrott be év közben egy idegen és adottságaihoz nem igazán passzoló rendszerbe jobb volt mint tűrhető, ami viszont nekem fontosabb, az a hozzáállása, ami alapján jelesre vizsgázott.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass