Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 11 éve
Későn ébredtem, a meccs elejét most nézem még csak vissza Game Pass-on. 😊 Első élmények:A tisztességesen és szimpatikusan küzdő Raidersnek úgy pakoltunk fel 37 pontot, hogy ezúttal sem special team, sem defense pont nem született, és a defense rövid yardos TO-t se csinált, így lényegében az összes drive-ot végig kellett vinni (1-2 drive volt relative rövid, 40 körülről indulva). És még benne is maradt valamennyi pont a csapatban a RZ fumble miatt. Offense oldalon összességében tehát jól muzsikáltunk. A 160+ futott yard külön örömteli.
A két negatív momentum a Manning fumble Clark elrontott blokkja után, és a Montee fumble. Belefért, tanulópénz a két tapasztalatlannak. Clark a blokk ellenére egyébként jól muzsikált, ha így dolgozik akkor 1-2 meccs lesz csak ahol nehezebb dolga lesz. És még extra segítséget se nagyon kapott, nem álltunk be különösebben baloldalon neki segíteni.
Ma egyébként Decker nap volt, a változatosság kedvéért. A borzalmas kezdő meccs ellenére már ő is 240 yardnál tart 3 meccs után, szóval elindult az 1200+ yardos szezon felé. DT ismét relative csendes volt, de nála a csendes is közel 100 yardot jelent. 😊 3 meccsen túl van 300 yardon, durva szezonja lehet. Welker is jól halad, a jelenlegi tempóban közel 100 elkapása meglehet idén is. És ugye már van 4TD-je. És akkor ott van még Thomas, aki a liga néhány elit TE-je mögött haladozik, pedig hozzájuk képest fele annyi labdát kap.
A védelem futás ellen dominált - idén úgy néz ki nagyon jók leszünk ebben -, a passz védekezés a meccs első részében működött, de volt egy nagy hiba ismét, amiből kaptunk egy teljes pályás TD-t harmadik downra. Ez Ihenacho és ha jól láttam DRC lelkén száradt, összefutottak. Egyszer-egyszer megtörténik az ilyen, reméljük tényleg csak a statisztika dolgozott, és nem nem a tavalyi év köszön vissza. A meccs második félidejében a passz védekezés erősen legyengült, de ahogy láttam, fokozatosan átálltunk a B secondary-ra. Sőt, részben már inkább C-re, emellett erősen preventben nyomtuk, ami nálunk mindig is azt jelentette, hogy az addig passzolni nem tudó ellenfél elkezdi termelni a complete passzokat, sikeres elkapásokat, és a befejezett drive-okat. 😀
Szóval olyan nagy jelentőséget nem tulajdonítok annak, hogy megint közel 300 yardot kaptunk levegőben. Jónak érzem én ezt a secondary-t ezzel együtt is, úgy érzem, ha kell, oda tudják tenni magukat. No, meg, hát a sérülések és hiányzók is a passz védekezést érintik a leginkább. Ma még Philps se volt teljesen egészséges. Bailey, Von beállásával, és ha Philips-et nem cseszegeti a háta, sokkal izmozabb lehet ez a részleg a mostaninál még. A kapott 21 ponttal nincs baj. 1 elcseszett védekezés, 1 elveszített labda utáni rövid yardos drive és 1 garbage time TD volt. Mind korrigálható.
A Philly meccs érdekes lesz, kíváncsi vagyok, velük mire megyünk. A defense-ük nem acélos, de az offense - ha éppen nem adja el a labdát - tud yardokat gyártani, és pontokat is szerezni. Szóval akár egy shoutout meccs is lehet belőle. Arra is kíváncsi leszek, hogy mire megyünk McKoy-al. Ha őt is megfogjuk "normális" yard mennyiségen, akkor hivatalosan is kijelenthető, hogy elit a run D-nk.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
nem játszik se Bailey, se Dressen
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Ezt a bőrszín dolgot akkor is utálom, ha jó szándékból hangzik el. Ráadásul amellett, hogy nagyon rossz a kicsengése, hülyeség is az egész. Champ Baileynél intelligensebb, mintaértékűbben élő embert keresve se találni, ha Von példaképet, értelmes társaságot keres, csak néhány métert kell mennie az öltözőben. Amúgy a Colts-ban is fekete az a játékos, akire mindenki tisztelettel néz: Reggie Wayne. Mellé meg van egy fehérünk, akit meg egy dilinyós (Pat McAfee). Igaz, ő azért ártatlanabbul hülye, és tulajdonképpen pont ezért imádjuk, de attól még dilinyós. 😊
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Unrein és Wolfe fehér.Ennek így hamar vége lesz sajnos...Még azért túl nagy érték, hogy csak úgy kirakják. De azért rendesen ledöntötte a renoméját. Azt hittem ő más mint a többi, értelmesebb. Szemüveg, csirkeimádat miatt szelíd gyereknek tűnt 😊
Nem csodálkoznék, ha már nem is számolna vele a csapat. :-/
Ebből is látszik, hogy a pénz nem tesz jobb vagy rosszabb emberré. Legfeljebb kihozza belőled, ami vagy valójában.Lecsó
Egyébként bárki bármit mond, és tudom hogy ez rasszistán hangzik, de kellene egy fehér játékos is a védelembe, aki kevésbé robbanékony, de néhány dologban (pl. higgadtság, egyes kognitív képességek) bizonyítottan jobb adottságai vannak, mint egy színesbőrű embernek. Még ha idős is, mondjuk egy Urlachert ezért lett volna jó idehozni.
Lehet hülyeség az egész gondolatsor, nem tudom....flzoli
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
Azért még mindig Von a legfontosabb eleme a védelemnek. Nem azt mondom h Woody nem nagyon fontos, ezt szerintem én hangoztattam legtöbbet, de továbbra is Von a legjobb játékos a védelemben, tavaly is ő volt, idén se lesz másként ha visszatér. Ha eltiltják egy évre az óriási veszteség lesz, de még nem tiltották el egy évre, ne tegyünk úgy mintha máris így lenne...DJ Williams példájából okulva, el tud fogyni a csapat türelme, de inkább utóbb, mint előbb, és a legnagyobb lökést az tudja adni, ha kiderül, hogy van hasonlóan jó játékos azon a poszton a keretben....Black_AdderSzerény véleményem szerint Woody most már fontosabb játékos lett a védelem egészét nézve. Pass rush-ban persze senki sem veheti fel Von-al a versenyt, de ha nem nő be a feje lágya, elbarmolja az egész karrierjét, és mehet isten hírével az első 1 éves eltiltásával a játékengedélyén. Persze biztos lesz olyan csapat, aki majd befogadja akkor is tárt karokkal....flzoli
több mint 11 éve
DJ Williams példájából okulva, el tud fogyni a csapat türelme, de inkább utóbb, mint előbb, és a legnagyobb lökést az tudja adni, ha kiderül, hogy van hasonlóan jó játékos azon a poszton a keretben....LecsóSzerény véleményem szerint Woody most már fontosabb játékos lett a védelem egészét nézve. Pass rush-ban persze senki sem veheti fel Von-al a versenyt, de ha nem nő be a feje lágya, elbarmolja az egész karrierjét, és mehet isten hírével az első 1 éves eltiltásával a játékengedélyén. Persze biztos lesz olyan csapat, aki majd befogadja akkor is tárt karokkal....Black_Adder
több mint 11 éve
Ennek így hamar vége lesz sajnos...Még azért túl nagy érték, hogy csak úgy kirakják. De azért rendesen ledöntötte a renoméját. Azt hittem ő más mint a többi, értelmesebb. Szemüveg, csirkeimádat miatt szelíd gyereknek tűnt 😊
Ebből is látszik, hogy a pénz nem tesz jobb vagy rosszabb emberré. Legfeljebb kihozza belőled, ami vagy valójában.Lecsó
Egyébként bárki bármit mond, és tudom hogy ez rasszistán hangzik, de kellene egy fehér játékos is a védelembe, aki kevésbé robbanékony, de néhány dologban (pl. higgadtság, egyes kognitív képességek) bizonyítottan jobb adottságai vannak, mint egy színesbőrű embernek. Még ha idős is, mondjuk egy Urlachert ezért lett volna jó idehozni.
Lehet hülyeség az egész gondolatsor, nem tudom....
több mint 11 éve
Ennek így hamar vége lesz sajnos...Semmi nem változott, minthogy ez nem egy "új ügy", hanem a "régi ügy"-ről tudunk meg egyre több részletet, a régi ügy körülményeiről kapunk egyre átfogóbb képet.
Viszont az NFL és a Broncos "az ügy" minden körülményét ismerve hozták meg a döntésüket. Az NFL részéről egy 6 meccses eltiltás, amire így utólag mondhatjuk, hogy olcsón megúsztuk. A Broncos részéről meg pénzbüntetés.
A 3 felet illetően lezártnak tekinthető az ügy. Akármennyi új cikk lát napvilágot a felek által ismert részletekről, az már nem változtat semmit.
Ha valóban lenne "új ügy", ami jelenleg nincs, akkor az azonnal 1 éves eltiltás Vonnak, s lehet h ezzel valóban kimeríteni a csapat türelmét. Ugyanakkor továbbra is a csapat legjobb védője, s még mindig ő lehet a csapat jövője, ha felnő. A jövőben nagy contractja jelentősen kisebb lesz, mint arra számíthatott volna, mert túl nagy kockázat, h bármikor eltilthatják egy évre, de egyelőre nincs veszélyben a jövője a csapatnál. Legalábbis nem került nagyobb veszélybe amiatt, hogy valaki belinkelt egy cikket, ami egy több hónapos esetről újabb részleteket tárt fel számunkra.
Hogy ki milyen embernek tartja Von Millert ezek után, az mindenkinek a saját dolga. Csalódtam benne én is, de "csak" a liga szabályai ellen vétett, nem a törvények ellen. (Coloradoban sajnos legális a fű, a közlekedési kihágás meg nem bűncselekmény). napvilágot láttak rossz tulajdonságai, de azok alapján számomra felelőtlen, megbízhatatlan, de nem "gonosz", s az NFLben voltak már ennél "durvább" ügyek is. Amit tett, megtette, megkapta érte a jogos büntetését, miután letöltötte ugyanúgy fogok neki szurkolni mint előtte
Én 100%ig biztos vagyok benne, hogy a csapat számol vele. Eddig is számolt vele (nem függesztette fel, nem rúgta ki, nem nyilatkozott róla lemondóan stb), azóta meg nem történt semmi ami ezen változtatott volna (a csalás ténye ismert volt, a csapat számára talán a mikéntje is, de ha nem).
Egy dolog történt, az FO szigorúbb lesz szerződéshosszabbításkor, de nem azért hogy így "büntesse", hanem mert mindenkivel annyira szigorú, amennyire csak megteheti, s most Millerrel majd jobban megteheti. Maga a hosszabbítása pedig továbbra is a legnagyobb prioritás a csapat számra. Hatalmas hiba lenne ha nem így elenne, ha nem számolna vle. Pályán nyújtott teljesítményére nincsenek kihatással azon kívül viselt dolgai, s az öltözőben se fertőzi a csapatot, nem egy lockerroom cancer. Ami viszont elég nagy gond, hogy mindehhez oda kell tenni, hogy egyelőre. Mert bizony maradt még legalább egy dobása, akár több is, de az biztos hogy véges számú. S innentől minden offseasonben izgulni kell amiatt, h ne tiltassa el magát egy teljes évre. Emiatt kap majd kevesebb fizut, ami 0. közelítésben akár még jó is lehet a csapatnak, ha innentől nem lenne vele baj, de én azért jobban örülnék ha nagyobb pénzért is, de úgy játszana, hogy "csak" a sérüléstől kéne tartani...
Egyébként őszintén szólva csak átfutottam a cikket, de nem jöttem rá, mi az új info az eddigiekhez képest. Az eddig is köztudott volt, hogy megpróbálta elcsalni az egyik ellenőrzést, emiatt lett 4 meccsről 6 az eltiltás. Most megtudtuk ennek a részleteit, de ezek miatt nem hiszem, hogy a csapatnak, a ligának vagy a szurkolóknak át kéne értékelni az álláspontjukat. Ráadásul a liga és a csapat számára, nem csak a csalás ténye, hanem annak mikéntje is ismert kellett hogy legyen, szóval ha a csapat esetleg valamikor lemondana Von Millerről, az amellett, hogy hatalmas hiba lenne, nem lenne összefüggésben az ebben a cikkben írtakkal.
DJ Williams példájából okulva, el tud fogyni a csapat türelme, de inkább utóbb, mint előbb, és a legnagyobb lökést az tudja adni, ha kiderül, hogy van hasonlóan jó játékos azon a poszton a keretben....
több mint 11 éve
Lecsó
3 082
Ennek így hamar vége lesz sajnos...Nem csodálkoznék, ha már nem is számolna vele a csapat. :-/
Ebből is látszik, hogy a pénz nem tesz jobb vagy rosszabb emberré. Legfeljebb kihozza belőled, ami vagy valójában.
több mint 11 éve
Miller nem szarral gurigázikespn.go.com/nfl/story/_/id/9707976/von-miller-denver-broncos-urine-collector-tried-cheat-test
több mint 11 éve
Injury report a meccsre:Questionable: Champ, Dreesen, Phillips (hátizom-görcsök, ma nem is edzett)
Probable: Duke, Anderson, Brewer, Bolden, Decker, Kuper, Tamme, Welker
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 11 éve
Champ azt nyilatkozta tegnap, hogy bízik benne, hogy tud majd játszani, de még semmi se biztos, mindkét edzésen Limited-nek lett beírva ő is, meg Dreesen is...Valszeg game-time lesz mind a kettő. Múlt héten még azt mondtam volna, hogy Dreesen ráér, de Clady kiesésével rá is nagy szükség lenne, Champ meg alapból mindig jó, ha ott van, főleg szegény Carter bizonytalankodásait elnézve...
több mint 11 éve
Meg ne mutassa senki Welkernek ezt a képet. Szegénynek így is BB complexusa van, ha meglátja, ahogy Belichick néz rá a háttérből, mint egy morcos hadisten, még a végén minden labdát elejt vasárnap.. 😀flzoli
több mint 11 éve
szerinted mi hol vagyunk ? 😀NegritisAsszem a KC nem lesz könnyű idén. Ez a Houston-Hali páros élteveszély. Hogy lesz akkor Clady nélkül? 😮A vén rozmár és Smith stabilitást adott a csapatnak. A potenciál eddig is bőven bennük volt szerintem. Most sem világverőek szerintem, de jó kis csapat, néhány sztár kaliberrel. A Houston, Colts, Pats,Bengals négyes mögött simán ott vannak az 5. helyen az AFC-s erősorrendben, és hazai pályán bárkinek meglepetést okozhatnak majd. Meglepő nem történt szerintem, már tavaly is valami ilyesmit vártam volna tőlük.flzoli
szerk: Clady kiesésével Welker lett az offensive captain. Szerencse még a szerencsétlenségben, hogy Clark mondjuk egész offseason alatt kezdő LT volt. Elvileg arra nem lehet panasz, hogy nem edzett együtt az első sorral. Meglátjuk, mondjuk biztos nem egy Clady...akike
több mint 11 éve
Senki sem tartotta bukásnak az Eagles-nél töltött idejét szerintem. SB-t nem tudott nyerni, de folyamatosan ott tudott lenni a tűzközelben. Hogy konzervatív-e azt én nem tudom megítélni igazából. McNab és Vick 2 nem éppen konzervatív irányító, így nem is lehet velük ultra konzervatív játékot játszani.Nekik egy nem totálisan sötét QB kellett csak. Meg egy edző. Ried jó edző lenne, csak ultrakonzervatív, meg néha tud egy-két irgalmatlan balfaszságot meghúzni. Szerintem nem mondható totális bukásnak a Philadelphiában eltöltött ideje sem. OFF vége, ez mégiscsak a Broncos topic 😊akikeAsszem a KC nem lesz könnyű idén. Ez a Houston-Hali páros élteveszély. Hogy lesz akkor Clady nélkül? 😮A vén rozmár és Smith stabilitást adott a csapatnak. A potenciál eddig is bőven bennük volt szerintem. Most sem világverőek szerintem, de jó kis csapat, néhány sztár kaliberrel. A Houston, Colts, Pats,Bengals négyes mögött simán ott vannak az 5. helyen az AFC-s erősorrendben, és hazai pályán bárkinek meglepetést okozhatnak majd. Meglepő nem történt szerintem, már tavaly is valami ilyesmit vártam volna tőlük.flzoli
szerk: Clady kiesésével Welker lett az offensive captain. Szerencse még a szerencsétlenségben, hogy Clark mondjuk egész offseason alatt kezdő LT volt. Elvileg arra nem lehet panasz, hogy nem edzett együtt az első sorral. Meglátjuk, mondjuk biztos nem egy Clady...akike
több mint 11 éve
Persze, hogy beleértettem a Broncost is. Szándékosan nem írtam a csapatot, mert szerintem magasan nekünk van a legerősebb keretünk jelenleg az AFC-ben. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy néhány kulcsjátékos elvesztését is elviselné a keret jelenleg. (PM-et leszámítva persze) Egy Woody, DT, Von, Bailey vagy Clady persze olyan plusszt tud adni, amelyik mindig jól jöhet a nehéz meccseken, de akárhogy nézzük a legjobb védőnk nélkül, a legjobb CB-nk nélkül, fiatal futókkal, 1 "hetes" centerrel raktunk fel 90 pontot a legutóbbi 2 bajnok táblájára.A Houston, Colts, Pats,Bengals négyes mögött simán ott vannak az 5. helyen az AFC-s erősorrendben, és hazai pályán bárkinek meglepetést okozhatnak majd.flzoli(Off: Szerintem abban az erősorrendben a Houston-on kívül senkinek nincs jelenleg bérelt helye. (És a Denveren. Felteszem minket is beleértettél, csak nem írtad ki.)
A léc leginkább a Pats esetén rezeg ebben a pillanatban, de én sem a Colts-ot, sem a Bengals-t nem láttam olyan acélosnak, hogy pl. a Chiefs, Miami, de még a Chargers is mögéjük lenne sorolható. Inkább melléjük, sőt, akár eléjük. Aztán majd meglátjuk, hogy halad a szezon...)peterk2005
Lehet elfogult vagyok, és el is szálltam kicsit, de a sorsolást nézve szerintem a #1 nem megszerzése az alapszakasz végére egy kis csalódás lenne a csapattól. Nem lebecsülve az ellenfeleket persze, bőven lesznek szoros meccsek, vereségek is talán, de 16 meccsen muszáj kijönnie, hogy itt Elway SB contender csapatot rakott össze.
több mint 11 éve
A Houston, Colts, Pats,Bengals négyes mögött simán ott vannak az 5. helyen az AFC-s erősorrendben, és hazai pályán bárkinek meglepetést okozhatnak majd.flzoli(Off: Szerintem abban az erősorrendben a Houston-on kívül senkinek nincs jelenleg bérelt helye. (És a Denveren. Felteszem minket is beleértettél, csak nem írtad ki.)
A léc leginkább a Pats esetén rezeg ebben a pillanatban, de én sem a Colts-ot, sem a Bengals-t nem láttam olyan acélosnak, hogy pl. a Chiefs, Miami, de még a Chargers is mögéjük lenne sorolható. Inkább melléjük, sőt, akár eléjük. Aztán majd meglátjuk, hogy halad a szezon...)
több mint 11 éve
szerinted mi hol vagyunk ? 😀Asszem a KC nem lesz könnyű idén. Ez a Houston-Hali páros élteveszély. Hogy lesz akkor Clady nélkül? 😮A vén rozmár és Smith stabilitást adott a csapatnak. A potenciál eddig is bőven bennük volt szerintem. Most sem világverőek szerintem, de jó kis csapat, néhány sztár kaliberrel. A Houston, Colts, Pats,Bengals négyes mögött simán ott vannak az 5. helyen az AFC-s erősorrendben, és hazai pályán bárkinek meglepetést okozhatnak majd. Meglepő nem történt szerintem, már tavaly is valami ilyesmit vártam volna tőlük.flzoli
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Nekik egy nem totálisan sötét QB kellett csak. Meg egy edző. Ried jó edző lenne, csak ultrakonzervatív, meg néha tud egy-két irgalmatlan balfaszságot meghúzni. Szerintem nem mondható totális bukásnak a Philadelphiában eltöltött ideje sem. OFF vége, ez mégiscsak a Broncos topic 😊Asszem a KC nem lesz könnyű idén. Ez a Houston-Hali páros élteveszély. Hogy lesz akkor Clady nélkül? 😮A vén rozmár és Smith stabilitást adott a csapatnak. A potenciál eddig is bőven bennük volt szerintem. Most sem világverőek szerintem, de jó kis csapat, néhány sztár kaliberrel. A Houston, Colts, Pats,Bengals négyes mögött simán ott vannak az 5. helyen az AFC-s erősorrendben, és hazai pályán bárkinek meglepetést okozhatnak majd. Meglepő nem történt szerintem, már tavaly is valami ilyesmit vártam volna tőlük.flzoli
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
Asszem a KC nem lesz könnyű idén. Ez a Houston-Hali páros élteveszély. Hogy lesz akkor Clady nélkül? 😮A vén rozmár és Smith stabilitást adott a csapatnak. A potenciál eddig is bőven bennük volt szerintem. Most sem világverőek szerintem, de jó kis csapat, néhány sztár kaliberrel. A Houston, Colts, Pats,Bengals négyes mögött simán ott vannak az 5. helyen az AFC-s erősorrendben, és hazai pályán bárkinek meglepetést okozhatnak majd. Meglepő nem történt szerintem, már tavaly is valami ilyesmit vártam volna tőlük.
több mint 11 éve
Clark volt az LT a 2. és a 3. előszezon meccsen is, a kezdők ellen, és nem nagyon csinált hibát. Pedig a Seattle kezdők ellen azért lehet.Megverik 😀 Ez a szó most tetszik, olyan mintha ovisok között az erősebb fiú elverné a gyengébbet 😊
Szóval nem gondolnám, hogy használhatatlan lenne. Inkább az a valószínű, hogy meccsenként lesz 2-3 play-el több, mint Clady-nél, amikor megverik. Remélem legalábbis. 😊peterk2005
Nem lesz vészes a dolog, de remélem nem a PO-ban, kulcspillanatokban jön majd ki a Clark és Clady közötti különbség. Aztán ki tudja, lehet beválik ő is, hogyha megkapja a folyamatos lehetőséget. És PM előtt azért jóval könnyebb villogni, mint egy Sanchez előtt.
több mint 11 éve
Clark volt az LT a 2. és a 3. előszezon meccsen is, a kezdők ellen, és nem nagyon csinált hibát. Pedig a Seattle kezdők ellen azért lehet.Szóval nem gondolnám, hogy használhatatlan lenne. Inkább az a valószínű, hogy meccsenként lesz 2-3 play-el több, mint Clady-nél, amikor megverik. Remélem legalábbis. 😊
több mint 11 éve
Hát hogy Clark mire lesz képes, az tényleg a jövő zenéje lesz, RT már volt, emlékeim szerint nem vészesen szarul...Ez a "hátránya" annak, hogy Clady eddig ennyire jól elkerülte a szezonok közben a sérüléseket, hogy a helyettese totál sötét ló mindenkinek...
Most mondjuk pont jól jött a hosszú hét meg hogy nem utazunk, minden nap számít egy ilyen esetben...
több mint 11 éve
Asszem a KC nem lesz könnyű idén. Ez a Houston-Hali páros élteveszély. Hogy lesz akkor Clady nélkül? 😮szerk: Clady kiesésével Welker lett az offensive captain. Szerencse még a szerencsétlenségben, hogy Clark mondjuk egész offseason alatt kezdő LT volt. Elvileg arra nem lehet panasz, hogy nem edzett együtt az első sorral. Meglátjuk, mondjuk biztos nem egy Clady...
There is only one person that carries the ball right here!