Lecsó

Denver Broncos

Lecsó
Utoljára láttuk
22 perce
Regisztrált
több mint 12 éve
Fórum hozzászólások
2 984


Utolsó 10 fórum hozzászólás

28 napja
Lecsó Denver Broncos 2 984
Alphonse Gabriel Capone óta lehet tudni, hogy ha semmi másért nem tudnak megbaszni, adócsalásért biztosan sikerülni fog, és ülni fogsz.
Vagy ajánlom A cég című könyvet, ahol szintén nem az volt a probléma, hogy túlszámlázták az ügyvédi költséget, hanem az, hogy ezt a számlát elpostázták az államhatáron túlra, ezért így már szövetségi bűncselekmény lett a legpitibb könyvelési hiba is.
Szóval erre azért odafigyelhetett volna két kurvázás között a mágus... 😀

Szerkesztette: Lecsó
1 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 984
Érdemes Laborczot meghallgatni Drága Bolgár Úrnál.
Ha csak a fele igaz annak, amit mond, akkor ez nagggyon durva. 1.5 évig az össze infó nyíltan hozzáférhető volt, az utolsó villanykörte rendelésig. Hasznos infók egy háborúhoz, na...
1 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 984
Legalább kormányozni tudnak…

 444.hu/2024/05/16/belso-dokumentumok-bizonyitjak-hogy-a-magyar-kulugy-tudott-az-orosz-kibertamadasokrol-amiket-ket-eve-meg-kampanyhazugsagnak-neveztek?appview

Bennem felmerül, a ruszkiknak mi érdekük feltörni a rendszert, mikor Peti miniszter magától is átküldte volna az összes információt - valószínüleg az ilyen mértékű szolgalelkű hazaárulást már ők sem merik elhinni ezért double-check volt az akció. De hát… egy kiutasítás nem sok, annyit sem tettünk, gondolom a backdoort sem csukták még be.
vpi
bízz, de ellenőrizz.
Amadeus von Dollárbaloldal
 www.youtube.com/watch?v=6QmrRO2b4q4&t=1s
LanceVance
A másik oldalról kicsit vágatlanabbul (?)
 www.youtube.com/watch?v=NwsK80YXiyY

Ez alapján is továbbra is durva mekkora faszok ezek, de kommentek tekintetében kurva sokan továbbra is híveik maradnak, pedig a vidinyó céljával ellentétben pont ugyanazt bizonyítja,..
Eazzy
Minden harmadik mondatával fenyegeti az újságírót. Ő meg szegény minden alkalommal visszalép egyet, pont amikor előre kellene.
Sajnos a sajtó munkatársai az elmúlt évtizedekben nagyon becsicskultak. Még a függetlenek is. Elég megnézni egy kormányinfót. Épp le nem szopják az alanyt...
1 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 984
Origo már lehozta, hogy egy radikális baloldali költő lőtte le Ficot. Ami valóban igaz, de már megint a hazaival kötik össze.
NB2
Most akkor nem neonáci szimpatizáns?
1 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 984
Kis színes régi mtv témához:
94-ben 1 évig technikusnak tanultam érettségi után. A szakközépben rendesen ment a politizálás, voltak az "emeszpések" Gyuszi bácsival, meg a "retro" vonal, aki azt hozta otthonról (MDF, Csurka, stb). A fidesz akkor majdnem kiesett, nem volt tényező... "Ezdéeszesek" nem voltak, lévén egy nyíregyházi középiskola, messze volt a belpesti értelmiség. Az MTV-n volt rendes kiállós vitaműsor, minden hülye (szó szerint) bemehetett. Seres Mária tanított nekem közgázt meg szervezés és gépesítést. Kitalálta, hogy ő a Zöld Pártban indul. Nem, nem olyan zöld párt volt, hanem a másik fajta. Szóval egyik este bement a köztévébe, épp a honvédelem volt a téma. Ő meg kifejtette a pártja álláspontját, hogy mi a fasznak a sok Mig-29, mikor egy áráért lehetne 1627 vállról indítható rakétát vásárolni, amivel sokkal több gépet le lehet lőni, mint az ilyen luxus vadászgépekkel... Másnap "mi repülőbuzik" számonkértük a hülyeségét, meg jól kiröhögtük.
Vagy ott volt az MDF-es Dr. Takács Péterné, aki történelmet tanított nekem, miközben a férje Zétényi-vel írta az igazságtételi törvényjavaslatot... Finoman szólva sem voltunk egy platformon, de kultúráltan elvitatoztunk... Nem éreztette egyszer sem, hogy nekem ebből bajom lehetne.
Ha nem akartunk tanulni, csak feldobtuk a "tanárnő/tanárúr mit szól ahhoz, amit XY mondott tegnap este a TV-ben?" kérdést, és már el is ment a 45 perc a vitatkozással...

2010-ben az ex-pedagógus nővéremnek meg meg volt tiltva, hogy politikai témákról beszéljen a diákokkal. Meg finoman jelezték, hogy ha jót akarnak, akkor elmennek nyilatkozni a manyup-hoz, mert ez az elvárás.

Szóval szerintem inkább a politikai kultúrában kell keresni a különbséget, nem közvetlenül az MTV-ben, vagy a közszolgálatiság jellegében... A MTV mindig olyan lesz, amilyen a politikai közállapot a országban.
1 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 984
 444.hu/2024/05/09/rogyadozik-az-allam-az-adossag-kamatterhei-alatt-aprilis-vegere-osszejott-az-eredetileg-egesz-evre-tervezett-hiany

Ugye-ugye, el lett pofázva nem egyszer, hogy nem veszünk ekkora kamatra állampapírt, mert mi magunk basszuk vele szét az országot.

Néha tényleg azt érzem elkeseredésemben, hogy ide teljesen felesleges a demokrácia meg a kapitalizmus.
Amadeus von Dollárbaloldal
Most komolyan azt mondod/gondolod, hogy a megtakarítóknak kellett volna önmérsékletet tanúsítania, nehogy a visszavásárlásnál az ÁKK-nak rossz napja legyen???
1 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 984
Viktor lassan olyan mint Nicholas Cage a Fegyvernepperben....a világ néhány legaljasabb emberéhez dörgölőzik....
Putyin, Hisz Csin Ping....
ThundersNFL a Paraszt
Kulturálisan pedig itt tartunk most

 m.hvg.hu/elet/20240508_pusztitjak-a-magyar-ember-lelket-kifakadt-vidnyanszky-attila-amikor-az-rtl-arrol-kerdezte-miert-nem-hivta-fel-kulka-janost
r.baggio
Nem, mert itt:

 magyarnemzet.hu/velemeny/2024/05/kina-es-magyarorszag-egyutt-lep-az-arany-vizi-utra
Amadeus von Dollárbaloldal
soha többé kommunizmus, meg szuverenitás az meg smafu?
furák ezek a Fidesz szavazók, hogy nem gondolkodnak...
NB2
Kína sok mindent tud exportálni a világba, de a kommunizmus az biztos nincs köztük...
2 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 984
Lehet, hogy nem így szól a szabály, de én lezavartam volna. Mert ha odapattan a helmet és ráteszi véletlen a kezét akkor el tudom fogadni, de így meghosszabbította a testét vele.

Matthew99
De akkor már rég bent volt.
Ez inkább arról szólt, hogy levette a futás miatt, aztán amikor jött a labda poénból odanyomta. Nem ezen múlt.
Őszentsége Sobri Jóska
Nem volt bent, mert túlcsúszott. Ugyanaz a szitu, mint amikor úgy dönt, hogy továbbfut a kettesről, de meggondolja magát, és vissza akar menni. Akkor is ki lehet ejteni, kiejtheti a kettes védő is, hiába járt már a kettesen. Amikor érinti a bázist, akkor van biztonságban.
2 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 984
Ez így csak a szokásos ruszki mítosz építés.
FLZOLI
Szerinted.
Szerintem meg puszta matek.
De persze szívesen elolvasom, hogy a te verziód szerint miként nyernek az ukránok azáltal, hogy az oroszoknál elfogy az ember/anyag.
Őszentsége Sobri Jóska
Igazából senkit sem érdekel, hogy az ukrán emberekkel mi lesz. Aki szorgalmas vagy képzett már rég külföldön van, a nyersanyag és a termőföld ami nem lesz tele bombákkal pedig csak külföldi kézben tud majd értelmes mennyiségben termelni. Az oroszok már azzal vesztettek, hogy nem tudták fű alatt sebtében elfoglalni Krimhez hasonlóan az ország nagy részét.

Az oroszok most kb az Észak-Korea fegyverekre és a kínai tőkére, logisztikara szorul, plussz az "olajátcímkéző" Indiára vannak utalva. Nagyhatalmi ambíciókkal nem szolgáltatod ennyire ki magad mert akkor igazából csak alsóbb ligákban játszol. Nyilván nekik mindegy, hogy Európa vagy Ázsia nyersanyag forrásai, de tőlük Nyugatra legalább volt valami kulturális és szociológiai metszet a többi országgal, Keletre csak alja barbár kellékek lesznek maximum.
FLZOLI
Az oroszok szerintem lassan letehetnek a nagyhatalmi elképzeléseikről. Ezzel a háborúval belelavírozták magukat egy olyan helyzetbe, ahol második vonal lesznek nagyon sokáig, ha csak nem jön valaki, aki olyan felvilágosult és nyugatbarát politikát fog folytatni, ahol újra indulhat a biznisz... Az igazi fegyverük innentől nem a tank lesz, hanem a bomlasztás és a nyugati világ túlterhelése olyan problémákkal, mint a nyersanyaghiány, a migráció, stb. Ezért nyomulnak annyira Afrikában is. Pár év, és "orosz ügynökségek" fogják szállítani a migránsokat Európába. Eddig baseball ütők akartak lenni, most a küllők közé dugott bot szerepébe kényszerülnek. Lehet, hogy hatásosabb is lesz...
2 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 984
Megalázni valakit a magyar értelmező szótár szerint annyit tesz, mint büszkeségében súlyosan megsérteni. Azt kijelenteni, hogy valakit vagy valakiket (egy közösséget, egy nemzetet) soha nem sértették meg elég (???) súlyosan ebben a büszkeségében, az vagy a sérelmet magát relativizálja, ami egy elég vékony jég, vagy azt állítja, hogy ezen sérelmek a büszkeség híján nem okozhatják a megalázottság érzését. Ami meg azért érdekes, mert sok mindent el lehet mondani az amerikai emberekről, de hogy ne lennének büszkék, az merész vállalás. Szóval marad a másik lehetőség, hogy egy komplett Csendes-óceáni flotta váratlan elvesztése, vagy 3500 ártatlan ember halála egy átlagos keddi reggelen az olyan dolog, amin úgy illene túllépnie mindenkinek.

Szerintem már az alapvetés hibás, hogy valaki viselkedését valami abszolút megalázottság alapján próbáljuk meg megfejteni. Azért háborúzik valaki, mert még nem alázták meg rendesen? A németek vagy a japánok meg azért vannak most kussban, mert jól meg lettek alázva. Akkor mindenki érezzen jó nagy adag megalázottságot, és akkor béke lesz a világban? Vagy mi volt ennek a megállapításnak a lényege?
Lecsó
Az oroszok kollektív történelmi tudatából hiányzik a totális vereség képzete, ezért nehéz elképzelni, hogy az ukrán háborúban Kijev nyerjen, ennyi az állítás.
Dzsokijuing
Kollektív történelmi tudat? Az olyasmi, mint a kollektív bűnösség?
A vereség képzete nem hiányozhat, mert az egy képzet. Az bármikor el tudja képzelni bárki, hogy vereséget szenved. Azt meg nem tudhatod, hogy akár Putyin, akár az oroszok elképzelték-e már a vereséget. Ha arra gondolsz, hogy a megélt élmény hiányzik, akkor az meg azért nem hiányozhat, mert a történelem során már megélték párszor (lásd lentebb). Nem csak akkor szenved vereséget egy ország, ha megsemmisül. Sőt, ez a legritkább.
Én nekem élénk a fantáziám, és könnyen tudok olyan forgatókönyvet, ahol Kijev nyer. Nem vagyok egyedül szerintem. Ennek ellenére most én sem erre fogadnék...

Szerkesztette: Lecsó

Legkedveltebb fórum hozzászólások

több mint 2 éve
Lecsó Denver Broncos 2 984
Szerintem hosszabb távon jobban járnak ha elfogadnák hogy kisebb lesz az országuk, de az legyen az övék politikailag, népessegileg, és legfőképp gazdaságilag.
davemayer
Jah! Mint mi, Trianont!
😊
zemanla
Újabb érdekes szociológia megfigyelés, hogy azok várják el leginkább Ukrajnától, hogy területeket adjon fel a béke érdekében, akik minden reggel sírva ébrednek, mert még mindig nem dolgozták fel Trianont.
több mint 1 éve
Lecsó Denver Broncos 2 984
Tényleg nem értem ennyire mi a faxél lovaljátok bele magatokat?😊
utolsó mocsok szarházi meg okádék meg stb
az a gond, hogy amúgy nem mond mindig hülyeséget és lehet megdöbbennétek, de Európában sokan csípik Orbánt (mármint a köznép)
NB2
A köznép Barabást választja Jézus helyett, szóval fogalma sincs arról, mi a jó neki.
Ezért a szart kapja. Barabásokat meg Orbánokat. Ettől még Barabás gyilkos, Orbán meg tolvaj. A köznép meg hülye.
4 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 984
2 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 984
Na ez a jó kis csapdahelyzet. Izrael visszavágna, mert a jelenlegi vezetés számára ez a túlélés lehetséges záloga. USA-nak nagyon nem jönne jól a háború, mert további drágulást hozhat az olajpiacon és az amúgy is ingatag helyzet azt mutatná, hogy Biden nem tudja kézben tartani a dolgokat.
De Netanjáhu-nak Trump kellene igazán, ezért máris két oka van, hogy visszatámadjon.
Közben az oroszoknak se rossz, ha valami eltereli a témát Ukrajnáról, ráadásul döntés továbbra sincs, csak idő kérdése, hogy elfogyjon a muníció, így nekik is az az érdekük, hogy ha Izrael visszatámad, Irán is tegye ezt....nem tudom kihagytam e valamit...
Klaci79
Netanjáhunak Trump kell? Tényleg? Az a Trump, aki megígérte, hogy folytatja és végigcsinálja azt az izolációt, amit elkezdett az első ciklusban? Ez semmilyen szinten nem tenne jó sem Izraelnek, sem semelyik olyan USA szövetségesnek, aki bármilyen USA ellenes hatalommal konfliktusban van (Ukrajna+EU vs Oroszok pl).
Ez a támadás lényegében egy valamire volt jó, hogy Irán kiprovokálja a válaszcsapást, amiben nyilván perzsák halnának meg, miközben ő lám-lám úgy tudott csapást mérni Izraelre, hogy nem halt meg egy zsidó sem. Ja, és gyorsan, még mielőtt odaértek volna a drónok, lezártnak tekintik a konfliktust. Jó poén mondjuk az ovis játszótéren, de nem a Közel-Keleten.
Lecsó
Ez a támadás lényegében egy valamire volt jó, hogy Irán kiprovokálja a válaszcsapást, amiben nyilván perzsák halnának meg, miközben ő lám-lám úgy tudott csapást mérni Izraelre, hogy nem halt meg egy zsidó sem.

Ezt nem értem. Kifejtenéd?
vpi
Elkezdtem hajnalban bepötyögni telefonon, de valahogy elveszett. De javaslom, hallgasd meg az Önkényes mérvadót, Puzsér az első 15 percben nagyon jól összefoglalja a lényeget, ritka alkalom, hogy kb mindenben egyetértek vele.

Pár kérdést azért mindenképpen érdemes feltenni magunknak:
- Melyik fél nyíltan deklarált célja a másik fél (és szövetségesei, vagyis mi!) elpusztítása?
- Tudott volna Irán olyan csapást mérni, ami fáj Izraelnek? Nyilván igen. Mondjuk például ha Libanon területéről lövi ki a 300 drónt. Valahogy mégsem onnan lőtte, hanem elindította őket egy több 100 kilométeres túrára a sivatag felett.
- Érdeke Iránnak, hogy Izrael elszigetelődjön a nyugati szövetségi rendszerétől? Naná... Ez meg úgy tudja megtenni, ha egy láthatóan lófasz támadásra (ami azért mégiscsak támadás) Izrael odabasz rendesen. Ráadásul erre nincs sok ideje, mert novemberig valahogy ki kellene szélesíteni a konfliktust, mert addig biztos, hogy USA minimum visszafogottabb marad.

Lehet utálni Izraelt, én sem rajongok érte, de biztos vagyok benne, hogy akik itt nagyon nyíltan "zsidóznak", azok sem a perzsa kultúrát falják egész nap. Csak ők elfelejtik, hogy mi is a big picture, amiről ez az egész megint szól. Az a fejlett nyugati civilizáció (és most ezen lehet vitázni, hogy valójában jó-e vagy sem) amiben mi itt csücsülünk békésen a billentyűzet előtt, és osztjuk egymásnak az észt, az van veszélyben, az van támadás alatt. Patetikusan hangzik, de ez az igazság. Izrael ott KK-en ennek a képviselője, "a sátán birodalmának előretolt bástyája". Ukrajna sorsát is ez pecsételte meg, mert volt egy olyan merész gondolata, hogy csatlakozni kellene ehhez a brancshoz. Ha ebben a harcban a nyugat széthúz, le lesz szalámizva. Lásd Ukrajna...
Lecsó
Izrael esetleg akkor lesz része a nyugati kultúrának ha nem tart fent egy apartheid-t és nem öli halomra a gyerekeket
Negritis, a vajda
Jó válasz, ülj le, ötös.
Az USA a 70-es évekig lényegében apartheid rendszert működtetett. Svájcban meg még nem szavazhattak a nők. Szóval az ilyen indulatból beböfögött féligazságok nem visznek közelebb a megoldáshoz.
Itt ugyanis nem az a kérdés, te mit gondolsz Izraelről és az szerinted minek a része, hanem hogy a világméretű Iszlám kalifátust létrehozni szándékozók hova sorolnak minket illetve a zsidókat.
Segítek: ugyanazon egy kalapba. Szóval amikor eljön az idő, oldalt kell választani. Nem fogod megúszni te sem, én sem.
4 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 984
Van ugye ez a klasszikus vicc:
- Csókolom, Pisti lejöhet focizni?
- Pistike meghalt...
-Ú sajnálom. Azért a labdáját elkérhetném?

Szóval remélem, ezek után az ollózós videó azért még előkerül...
több mint 1 éve
Lecsó Denver Broncos 2 984
a fidesz ars poeticája:

Szijjártó azt mondta, minden nagykövettel szívesen konzultálnak arról, hogy a kétoldalú kapcsolatokat hogy kell javítani, de arról nem fog beszélgetni senkivel, hogy mit gondol a magyarországi viszonyokról. „Egészen egyszerű oka van: nem érdekel” – tette hozzá.

a külügyminisztert egyszerűen nem érdekli, hogy mi az amerikaiak mit gondolnak az országról, de ő bezzeg tárgyalni akar!

hogy a gázbeszerzési szerződéseket nem hozzák nyilvánosságra, az csak hab a tortán, már rég nem kell a hátsó ajtón kitalicskázni a közvagyont
r.baggio
“Ezeken lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol? Azt hiszi, fölér az a mi nagy céljaink igazságához?!”
több mint 1 éve
Lecsó Denver Broncos 2 984
Úgysincs finomítónk, minek az olaj?
Különben is megmondta Besenyő Pista bácsi, hogy a kőolaj finomítás felesleges, mert soha nem lesz finom.
több mint 2 éve
Lecsó Denver Broncos 2 984
Nekem személy szerint az összes ilyen szarral(Sportesemények, kiállítások, stb.) az a bajom, hogy akár annak a bizonyítéka is lehetne, hogy egy szép, nyugathoz tartozó ország vagyunk, aki képes ilyen világszínvonalú rendezvényeket lebonyolítani, de mégis olyan érzésem van tőlük, hogy ott a vidéki rokon, aki végzi a fos melót egész évben, aztán leugrunk hozzá disznóvágásra zabálni meg berúgni egy hétre, ő meg egész évben erre készül. Mo is bevállalja az alja melót aztán a világ pénzét elkölti reprezentálásra, utána meg lehet kölcsönöket felvenni a mindennapokra.

A vadászokat különösen utálom. Személyesen ismertem kb 4-et, mindegyiknek undorító volt az állatokhoz való hozzáállása. Csillogó szemekkel hencegtek hány hozzájuk áttévedő háziállatot lőttek le, hány kutyájukat mészárolták le ahelyett, hogy állatorvoshoz vitték volna, meg ugye apu háziorvos kis faluban és megszámolni nem tudom hányszor hoztak úgy vadhúsból kóstolót, hogy ne nagyon mondjuk senkinek mert most nem szabadna lelőni, de hát arra járt. Volt barátnőmék kutyáját is agyonlőtte a szomszéd vadász mikor kiszökött a kapun, mert hát úgy is ment volna vadat hajtani. Szép kép ez a természet pulzusán ujját tartó puskájával a természetet járó vadász, de soha sehol nem tapasztaltam, hogy ilyesmi létezne. Persze kis minta, lehet rossz felé jártam.
andree
Nyilván vadász meg vadász közt is van különbség. Ismerek párat, de ők pont ellenkező hozzáállással közelítik ezt meg. Mondjuk ők erdészek is egyben, és nem mai gyerekek.
De ez mindenhol így van, én pl sokáig sportrepültem. Pont az MHSZ után kezdtem, amikor már zsebpénzes volt a dolog. Az Sztálini sólymok szelleme persze már nem kísértett, de a fegyelmet megkövetelték, reggel sorakozó volt, eligazítás, hangárpakolás, gépmosás, egymásért talpalás egész nap. Volt hogy napokig nem repültem, csak dolgoztam, csőröltem, gépet toltam, stb, hogy mások repülhessenek. Nem a katonáskodás volt az értelme, hanem egyrészt a fegyelemre nevelés, a repülés iránti alázat, hogy ne dögöljünk meg az első egyedülinél, meg utána sem, másrészt nagyon jó közösségépítő ereje volt ennek az egyesek szerint emberi természettől teljesen idegen kooperációnak. Kurva sok pénzt elrepültem, pár 100 órát eltöltöttem a levegőben, de élveztem. Aztán lassan megjött az új generáció, akiknek a hozzáállása teljesen más volt, érthető okokból: ő úgy gondolta, hogy a pénzéért nem akart hangárt pakolni, gépet mosni, csőrölni, napokat elbaszni a reptéren. Kiröhögte a sorakozót, az eligazítás, adjanak neki egy gépet, repül egy kicsit aztán hazamegy, hogy elmondhassa, ő pilóta. Nem azzal volt az alapvető baj, hogy fizetős lett a dolog, mert ez a rendszer(váltás) velejárója. Hanem azzal, hogy egyes emberek nem tudnak attól elvonatkoztatni, hogy ők pénzt adnak valamiért, és ennek tükrében minden nekik nem tetsző dolgot, ami a hobbival együtt jár, azt már leszarták, ellenben új privilégiumokat találnak ki maguknak.
Valahogy így van ez a vadászatban is, meg mindenben, ami úri huncutság lesz, amit "csak pénzért" meg lehet már venni. Aki azért lett erdész vagy vadász, mert szereti és tiszteli a természetet, és elfogadja, hogy a részei vagyunk, az teljesen máshogy áll hozzá, mint az, aki belevásárolja magát ebbe az imidzsbe...

Szerkesztette: Lecsó
több mint 6 éve
Lecsó Denver Broncos 2 984
Orbán szerint a magyar gazdaság működne az uniós források nélkül is.

Uniós források szerint a magyar gazdaság működne Orbán nélkül is.

Szerkesztette: Lecsó
1 hónapja
Lecsó Denver Broncos 2 984
Kis színes régi mtv témához:
94-ben 1 évig technikusnak tanultam érettségi után. A szakközépben rendesen ment a politizálás, voltak az "emeszpések" Gyuszi bácsival, meg a "retro" vonal, aki azt hozta otthonról (MDF, Csurka, stb). A fidesz akkor majdnem kiesett, nem volt tényező... "Ezdéeszesek" nem voltak, lévén egy nyíregyházi középiskola, messze volt a belpesti értelmiség. Az MTV-n volt rendes kiállós vitaműsor, minden hülye (szó szerint) bemehetett. Seres Mária tanított nekem közgázt meg szervezés és gépesítést. Kitalálta, hogy ő a Zöld Pártban indul. Nem, nem olyan zöld párt volt, hanem a másik fajta. Szóval egyik este bement a köztévébe, épp a honvédelem volt a téma. Ő meg kifejtette a pártja álláspontját, hogy mi a fasznak a sok Mig-29, mikor egy áráért lehetne 1627 vállról indítható rakétát vásárolni, amivel sokkal több gépet le lehet lőni, mint az ilyen luxus vadászgépekkel... Másnap "mi repülőbuzik" számonkértük a hülyeségét, meg jól kiröhögtük.
Vagy ott volt az MDF-es Dr. Takács Péterné, aki történelmet tanított nekem, miközben a férje Zétényi-vel írta az igazságtételi törvényjavaslatot... Finoman szólva sem voltunk egy platformon, de kultúráltan elvitatoztunk... Nem éreztette egyszer sem, hogy nekem ebből bajom lehetne.
Ha nem akartunk tanulni, csak feldobtuk a "tanárnő/tanárúr mit szól ahhoz, amit XY mondott tegnap este a TV-ben?" kérdést, és már el is ment a 45 perc a vitatkozással...

2010-ben az ex-pedagógus nővéremnek meg meg volt tiltva, hogy politikai témákról beszéljen a diákokkal. Meg finoman jelezték, hogy ha jót akarnak, akkor elmennek nyilatkozni a manyup-hoz, mert ez az elvárás.

Szóval szerintem inkább a politikai kultúrában kell keresni a különbséget, nem közvetlenül az MTV-ben, vagy a közszolgálatiság jellegében... A MTV mindig olyan lesz, amilyen a politikai közállapot a országban.