Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Olyan ez, mint amikor kikiáltották Joe Mayst secret superstarnak....
De esküszöm Mays is intelligensebb volt mint Holding.

twitter.com/dnvrunchained/status/1163840445052411905
 twitter.com/dnvrunchained/status/1163617189770846208?lang=bg

twitter.com/DNVRUnChained/status/1171420356894187521
 twitter.com/DNVRUnChained/status/1171448488476889089

twitter.com/DNVRUnChained/status/1173640757044899842

tovább is van....., csak másfél meccs után elegem lett az egészből....

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Ha már az ex-szülinapos:

A PFF írt egy cikket, ahol minden csapat legalulértékeltebb játékosát gyűjtötte össze. A legalulértékeltebb bronco pedig -dobpergés- Garett Bolles:

"Quick, what's the word that comes to mind first when you hear Bolles’ name? Penalties? Bust? While it’s fair to harp on the penalties for Bolles after he ranked among the top-three offensive linemen across the league in penalties in each of the past three seasons, the negativity surrounding Bolles has gone too far. It’s hard to say he qualifies as a bust. Looking at qualifying left tackles since 2017, Bolles’ overall grade of 77.1 puts him at 15th out of 37 total players. Sure, that’s not the high-end player Denver was hoping for when it took him in the first round, but Bolles is still at least an average starter — not the bottom-of-the-barrel option he is sometimes portrayed to be. "

www.pff.com/news/nfl-most-underrated-player-on-all-32-nfl-teams-ahead-of-the-2020-nfl-season

Akit a PFF-en túl is érdekli Bolles játéka, annak ezt a két cikket javaslom olvasgatni:

1) Javult e Bolles az évek alatt?
 www.milehighreport.com/2020/5/5/21247332/did-garett-bolles-improve-2019
| spoiler: sokkal kevesebbet mint kéne |

2) Lehet-e nyerni Bollesal LT-ben?
 www.milehighreport.com/2020/5/8/21243095/can-you-win-with-garett-bolles
| spoiler: a legtöbb futáskoncepcióknál és rövidpasszos játéknál igen, igazi, hosszú passzos felállásnál nem, emiatt hosszútávon -jelenleg- nem tűnik megoldásnak |

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
ma van mr holding születésnapja
Negritis

Wyatt
De aljas 😊
FLZOLI
Szerintem tök szeretetteljes volt, egy csomó időt beletettem a keresgélésbe meg minden 😀
Wyatt
Ahogy mondani szokták a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve 😊

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Negritis

Wyatt
De aljas 😊
FLZOLI
Szerintem tök szeretetteljes volt, egy csomó időt beletettem a keresgélésbe meg minden 😀

több mint 5 éve
Negritis

Wyatt
De aljas 😊

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Negritis

Wyatt
Happy Bollesday !!! 😋

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Negritis

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 575 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A dollármilliomos Shelbyke frankón bemondta a 16-0-t ?? 🙄 Aham... Nem tudom mennyire emlékszik még a kansasi hóangyalkazásaira... Akarom mondani, nem vette èszre, hogy a csoportszomszédban egy bizonyos Mahomes úr dobálgat Ried papa rendszerében, ami nem mostanában kezd erodálni... Szeretem a hülyék bàtorságát, és kifejezetten szeretem ezt a nagy medve Shelbyt... Csak így tovább... 😊
Zalán
Odahaza elég volt egy Matt Moore is! 🙃
több mint 5 éve
A dollármilliomos Shelbyke frankón bemondta a 16-0-t ?? 🙄 Aham... Nem tudom mennyire emlékszik még a kansasi hóangyalkazásaira... Akarom mondani, nem vette èszre, hogy a csoportszomszédban egy bizonyos Mahomes úr dobálgat Ried papa rendszerében, ami nem mostanában kezd erodálni... Szeretem a hülyék bàtorságát, és kifejezetten szeretem ezt a nagy medve Shelbyt... Csak így tovább... 😊
Zalán
Mondjuk az, hogy úgy megyünk neki, hogy minden meccset meg akarunk nyerni, és amíg nincs vereség, addig van esélyünk a hibátlan idényre, na szóval ez nekem még önmagában nem para, sőt, tetszetős hozzáállás. Meg azt mégsem mondhatja, hogy bazdmeg, szopni fogunk egész évben mint a torkosborz 😀

több mint 5 éve
Zalán
kevés a srác, mindenki tudja hogy 19-0 lesz 😀

több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...

több mint 5 éve
 twitter.com/AdamSchefter/status/1263919318452113408

több mint 5 éve
én is "tippelek" egy sort, de inkább bold pred lesz
MVP: Lock - srácnak ez a dolga, ha nem hozza össze lehet draftolunk mögé valakit
OPOY: Fant - fiatal QB legjobb barátja a biztos TE sztem Fant robbantani fog idén
DPOY: Bouyé - a front 7 rendben lesz, de a nagyobb nyomás miatt a secondary látványosabb lesz és bízok benne
OROY: JJ - no question asked
DROY: Agim - week4re kezdő lesz és nagyot fut
Comeback: Callahan - felépül és az általam látványosnak prognosztizáls secondaryban nagyot fut
Breakout: Fant

több mint 5 éve
Uborkaszezon van, szal írok egy waytooearly egyedi díjprognózist:

MVP: Drew Lock
Honorable mention: Courtland Sutton
Ha Drew lenne az év végén az MVP, akkor egy komoly PO runos csapatról beszélnénk, ez egyelőre inkább vágy, mint realitás, de jó úton járunk, önbizalom meg van 😀

OPoY: Courtland Sutton
Honorable mention: Melvin Gordon, Noah Fant
Jelenleg ő a biztos pont az elkapók között és kapott annyi társat a drafton h ne lehessen annyit duplázni, ami a sztem a számain is meg fog látszani. Melvin lesz sztem az RB1, mert passzjátéknál mind elkapásban, mind blokkolásban jobb mint Lindsay, ha nem sérül meg jó számai lesznek.

DPoY: Von Miller
Honorable mention: Jurrell Casey, Bradley Chubb
Sztem megrázza magát és még utoljára rámegy a sackcsúcsra, de Casey érkezésével és Chubb visszatérésével úgy általában jobb passrusht várok, már csak a nevek miatt is.

ORoY: Jerry Jeudy
Honorable mention: KJ Hamler
Itt a tutira mentem rá, mindkettőtől inkonzisztens, de ígéretes játékot várok nagy playekkel.

DRoY: Essang Bassey
Honorable mention: McTelvin Agim
Itt rizikózok egyet, sztem az UDFA Bassey lesz a kövi CHJ és év végére bebetonozza magát a slotba.
Agim ígéretes rotációs játékos lesz év végére.

Comeback Player of the Year: Bradley Chubb
Honorable mention: Bryce Callahan, Ja'Wuan James
Chubb ACL-ből jön vissza és Von képe kell h előtte ragyogjon, amit be is vált, 13+ zsákolással és stabil jó játékkal. A másik két játékos mindenkit meglepve alig pár meccs kihagyással lehozza a szezont, átlag feletti játékkal.

Breakout Player of the Year: De'Vante Bausby
Honorable mention: Dre'Mont Jones, Noah Fant
Én az egyik most még tucatnak tűnő CB-től nagy évet várok, és sztem Bausby lesz az, aki kezdőként kilép a fényre. A két másodévesnél a biztosra mentem, mindkettő mutatott arra utaló jeleket, hogy átlag feletti játékossá váljanak a posztjukon

több mint 5 éve
Uncsi ez a holtszezon...
Ki ez a srác ??? 😋
 youtu.be/BL2eF_WLhYk

több mint 5 éve
 twitter.com/Broncos/status/1261811680566222853?s=09

több mint 5 éve
A PFF-nél is volt egy all-decade válogatás (top 101 játékos), szép számmal vagyunk reprezentálva:

7. Von Miller
12. Chris Harris Jr.
14. Evan Mathis (PM paycutjából volt egy évig SB győztes bronco)
18. Peyton Manning
85. Aqib Talib
87. Emmanuel Sanders

egyéb kötődés:
61. Brandon Marshall WR (ebben az évtizedben nem játszott nálunk, de ügye mi draftoltuk)
96. Jurrell Casey (idei FA-nk)

A részletes indoklást megtaláljátok itt:
 www.pff.com/news/nfl-pff-all-decade-top-101-best-nfl-players-2010s

több mint 5 éve
nem láttam a Von nyilatkozatot, de az alapján amin megy a vita nem inkább az van hogy közölte:
mindegy mit csinál a D# az O# nélkül baszhatja, és most bízik benne hogy nem baszhatják?
ellentétben az elmúlt pár évvel

több mint 5 éve
OFF
Tysont speciel pont ugy lehetett legyozni, ha barhogy tulelte vki az elso ket menet bombazasat. Iron Mike egyreszt nem a kondijarol volt hires. Hamar kifulladt. pont mert akkora erovel utott vegig. Masreszt a vedelme nagyjabol a nevetseges jelzot erdemelte ki a legmagasabb szintet tekintve. Igazabol nem igazan tudott Mike az okolvivas szepsegerol es technikai oldalarol kozeledni a bokszhoz. Szimplan agyonbacta az ellenfeleit. Ahogy egy korai, hasonlo stilusu (szinten vilagbajnok nehezsulyu) bokszolorol, a medverol mondtak: ennyi erovel egy szekkel is leuthette volna, ez nem okolvivas, ez kocsmai bunyo. Persze pont ezert imadtuk.
ulpianus
ez így nem teljesen igaz, karrierje elején igenis volt védekezése
nem kellett hosszan mutatnia, de olyan skilljei voltak a méretei miatt ami kevés más nehézsúlyúnak
az ütések elől elhajolt majd egyből olyat ütött vissza h beszarsz
más kérdés hogy ezt a "névvel" és a fél perces KO-kkal kb teljesen feladta

www.youtube.com/watch?v=Tsqn9xR_eeQ

a másik problém hogy egyáltalán nem próbált haladni az ökölvívás evolúciójával

több mint 5 éve
RA7RA7 San Francisco 49ers 74
De a lenyegnel maradva. A Chiefst sem tul kell dobni. Von sem erre gondolt. Az orat is kontrollalni kell, es a padon tartani a Chiefs (mas hasonlo csapat) tamadoit.

Peldaul a Texans is legyozte a Chiefst. Nem a PO-ban, pechjukre. De lassu tamadasokkal, a 31. pontot ugy tettek fel, 24 elleneben, hogy Mahomesnak nem maradt ideje forditani. Ahogy Von ramutat, ehhez kell azonban az elegseges pont a vegso dofes elott. KELL, hogy a tamadok a palyan maradjanak. Csak a jo vedelem onmagaban keves.
(Erdekesseg lehet, a Titans is legyozte a Chiefst az alapszakaszban, hasonloan. Illetve meg egy South team, a Colts, de nekik inkabb az volt, hogy a Chiefs kifogta a rossz napjat, van olyan. De arra nem lehet epiteni, ahogy Von Miller mondja.)
ulpianus
Egyezünk ki abban, hogy jövőre a Chiefs harcban legyen az AFC #1 seed-ért, miközben mi bekúszunk és megnyerjük a csoportot.... 😊 Win-Win
FLZOLI
Vagy mint a SB-ban. Futásokkal ölni az időt, pontokat szerezni állandóan. Csak a végén befuccsolt ez a terv..
több mint 5 éve
De a lenyegnel maradva. A Chiefst sem tul kell dobni. Von sem erre gondolt. Az orat is kontrollalni kell, es a padon tartani a Chiefs (mas hasonlo csapat) tamadoit.

Peldaul a Texans is legyozte a Chiefst. Nem a PO-ban, pechjukre. De lassu tamadasokkal, a 31. pontot ugy tettek fel, 24 elleneben, hogy Mahomesnak nem maradt ideje forditani. Ahogy Von ramutat, ehhez kell azonban az elegseges pont a vegso dofes elott. KELL, hogy a tamadok a palyan maradjanak. Csak a jo vedelem onmagaban keves.
(Erdekesseg lehet, a Titans is legyozte a Chiefst az alapszakaszban, hasonloan. Illetve meg egy South team, a Colts, de nekik inkabb az volt, hogy a Chiefs kifogta a rossz napjat, van olyan. De arra nem lehet epiteni, ahogy Von Miller mondja.)
ulpianus
Egyezünk ki abban, hogy jövőre a Chiefs harcban legyen az AFC #1 seed-ért, miközben mi bekúszunk és megnyerjük a csoportot.... 😊 Win-Win

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
OFF
Tysont speciel pont ugy lehetett legyozni, ha barhogy tulelte vki az elso ket menet bombazasat. Iron Mike egyreszt nem a kondijarol volt hires. Hamar kifulladt. pont mert akkora erovel utott vegig. Masreszt a vedelme nagyjabol a nevetseges jelzot erdemelte ki a legmagasabb szintet tekintve. Igazabol nem igazan tudott Mike az okolvivas szepsegerol es technikai oldalarol kozeledni a bokszhoz. Szimplan agyonbacta az ellenfeleit. Ahogy egy korai, hasonlo stilusu (szinten vilagbajnok nehezsulyu) bokszolorol, a medverol mondtak: ennyi erovel egy szekkel is leuthette volna, ez nem okolvivas, ez kocsmai bunyo. Persze pont ezert imadtuk.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Hát nekem ez a Von nyilatkozat nem igazán tetszik.
Persze Mahomes egy állat, de a CSK, aki ráadásul védő is, ne mondja már azt a csoportriválisra, hogy nem lehet mit kezdeni velük. Persze maradhat a respekt és a többi a háttérben, de kifelé inkább a bezsákoljuk és elhantoljuk a pályán féle renomé és ego erősítés kéne menjen, mert amúgy ez mindegyik top védelemnél megvolt.
FLZOLI
En nem igy ertettem amit mondott. Sztem azt akarta mondani, hogy sem o, sem a vedelem onmagaban, sem semmelyik vedelem onmagaban nem kepes legyozni a Chiefs offenset, ha Mahomes epp jo napot fog ki. Nem kepesek 20 pont alatt tartani.
Tehat ha gyozni akar a Broncos, es nem egy meccsre ertette, hanem alatlaban, eselyeskent palyara lepni, es csoportelsoseget megszeezni, akkor mas is kell. Megpedi egy jol mukodo tamadojatek. A Mahomes (ha mar ot emelte ki) fele tamadofoci nem gyozheto le, max neha, szerencsevel, low score, vedekezo focival.
En ezt ugy ertettem, miszerint a Broncos kepes erre, Lock peldaul. De ez szukseges is.

Akkor ezt lehet erteni ugy is, hogy ez a foci jovoje. Ahogy egyebkent azt mar Elway, es Mayock is megjegyezte.
ulpianus
Értelek, hát igen, ez is lehet mögötte.
Az tény, hogy ha jó napot fognak ki akkor nem nagyon lehet őket megfogni és kell egy jó O#, hogy tartani tudja valamennyire a pontzuhatagot, de szerintem egy védő vagy egy védelem akkor se így álljon a dolgokhoz. Az ő feladatuk az, hogy elrontsák a másik játékát nem az, hogy lelki segélyt nyújtsanak az O#-nek 😊

Tyson ellen se úgy mentek ki az ellenfelek, hogy na majd elkezdjük csépelni egymást és az nyer aki tovább bírja. Pontosabban aki így állt ki az hamar megkapta a blackout-ot és a rászámolást 😊