Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Hát nekem ez a Von nyilatkozat nem igazán tetszik.En nem igy ertettem amit mondott. Sztem azt akarta mondani, hogy sem o, sem a vedelem onmagaban, sem semmelyik vedelem onmagaban nem kepes legyozni a Chiefs offenset, ha Mahomes epp jo napot fog ki. Nem kepesek 20 pont alatt tartani.
Persze Mahomes egy állat, de a CSK, aki ráadásul védő is, ne mondja már azt a csoportriválisra, hogy nem lehet mit kezdeni velük. Persze maradhat a respekt és a többi a háttérben, de kifelé inkább a bezsákoljuk és elhantoljuk a pályán féle renomé és ego erősítés kéne menjen, mert amúgy ez mindegyik top védelemnél megvolt.
FLZOLI
Tehat ha gyozni akar a Broncos, es nem egy meccsre ertette, hanem alatlaban, eselyeskent palyara lepni, es csoportelsoseget megszeezni, akkor mas is kell. Megpedi egy jol mukodo tamadojatek. A Mahomes (ha mar ot emelte ki) fele tamadofoci nem gyozheto le, max neha, szerencsevel, low score, vedekezo focival.
En ezt ugy ertettem, miszerint a Broncos kepes erre, Lock peldaul. De ez szukseges is.
Akkor ezt lehet erteni ugy is, hogy ez a foci jovoje. Ahogy egyebkent azt mar Elway, es Mayock is megjegyezte.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Hát nekem ez a Von nyilatkozat nem igazán tetszik. Persze Mahomes egy állat, de a CSK, aki ráadásul védő is, ne mondja már azt a csoportriválisra, hogy nem lehet mit kezdeni velük. Persze maradhat a respekt és a többi a háttérben, de kifelé inkább a bezsákoljuk és elhantoljuk a pályán féle renomé és ego erősítés kéne menjen, mert amúgy ez mindegyik top védelemnél megvolt.
több mint 5 éve
LOL! Ez jó vót!Csak azt nem ertem minek lejátszani a szezont. 😊Nem is fogják...
roberto23
Zalán

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Nem is fogják... De legalább top5 draftunk lesz... Megoldjuk a védelmet és 2022-ben Super Bowl !!!A tavalyi horror eredményvárás után a szakik idén végre komolyabban beleásnak az egyes csapatok rostereibe és...Hát ha ők mondják... 😀
...3-13-at várnak tőlünk 😀
I present to you: @getnickwright’s AFC predictions! pic.twitter.com/uuoBMKw6WL
— Ryan Koenigsberg (@RyanKoenigsberg) May 13, 2020
Általános Doktor
Csak azt nem ertem minek lejátszani a szezont. 😊
roberto23
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
A tavalyi horror eredményvárás után a szakik idén végre komolyabban beleásnak az egyes csapatok rostereibe és...Hát ha ők mondják... 😀
Általános Doktor
Csak azt nem ertem minek lejátszani a szezont. 😊
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
A tavalyi horror eredményvárás után a szakik idén végre komolyabban beleásnak az egyes csapatok rostereibe és...Olvassák a fórumunkat a védelemről... 😊
Általános Doktor
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
A tavalyi horror eredményvárás után a szakik idén végre komolyabban beleásnak az egyes csapatok rostereibe és......3-13-at várnak tőlünk 😀
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Amukamara a Raidersé. Hát ez a számítás pont nem jött be. 😅
több mint 5 éve
Én egyébként inkább elviselek egy statisztika alapján rossz védelmet, ami a döntő pillanatokban vagy a meccs végén TO gyárrá alakul át, mint egy olyat, amelyik végig hoz egy közepesnél jobb szintet, de amikor nagyon kell nem tud feljebb kapcsolni. És amíg ugye eddig volt egy top Von, Talib, Stewart, Harris, akik egy szorult helyzetben bármikor villantak, most sokkal kevesebb az ilyen ember.FLZOLIHát ja. A statisztikával az a baj - féligmeddig a szakmámat szidom, pedig nem teszem -, hogy az a statisztika alapján rossz védelem, amelyik mondjuk sok yardot nyel, vagy magas comp. pct-t enged, netán gyenge a 3rd down védekezési mutatója, az még lehet akár jó védelem is.
Számomra az egyik legfontosabb képessége egy védelemnek a RZ védekezés. Manapság nagyon tehetséges - egyénileg is minden poszton nagyon jó - védelemnek kell annak lennie, amelyik yardokban is leveszi a pályáról az ellenfelet. Viszont a red zone-ban, beszűkült területen már lehet eredményesen védekezni. ha jó a séma, a játékosok tudják a dolgukat, össze vannak szokva, stb. Amelyik védelem ezt tudja, az már nem rossz. Persze ezen kívül is van sok minden - ha pl. nem jó a 3rd down védekezés, nem tudja a védelem lezavarni az ellenfél támadóit lezavarni a pályáról, azaz sokat van az ellenfélnél a labda, keveset nálunk, a védelem fárad, a támadók kevesebb esélyt kapnak, stb. -, ami fontos, de nálam a RZ védekezés a második legfontosabb mérőszám. Még a turnovereknél is fontosabb, bár nyilván egy turnover esős évadnál nincs jobb. De ez kiszámíthatatlan, nem elsősorban az állományon, edzőn, sémán múlik, hanem inkább a statisztikai véletlenszerűségen. Mint a sérülések száma. (A sack számot is fontosnak gondolom, mert minden sack nagyban növeli az esélyét annak, hogy 3rd and long legyen és megálljon a drive, de azért csak sok sackkel nem lehet még jól védekezni. És a kevesebb sack, sok pressure is hasonlóan eredményes, csak az nem a megteendő 3rd down yardokat növeli, hanem a QB passz sikerességét csökkenti. Az eredmény hasonló.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Én próbálok nem írni a védelem hibáiról, de akkor ne szálljatok rám, ne kelljen elmondanom, miért a védelem hibája, amikor fél perccel vége előtt fordít a szarszarszar támadósor, és nincs időkérése az ellenfélnek vagy miért a védelem hibája amikor egyetlen támadást se tud kivédekezni a 2. félidőben etc, etc. Komolyan annyi különbözőféle képen vesztett el meccseket ahogy csak lehet, nagyon nem csak futás-futás-szopással. Még olyat is amit a szarszarszar (amúgy tényleg nagyon szar) támadósor után némi bírói segédlettel visszahozott.Én nem tudom feldolgozni a Bears, Jags, Colts, Vikes meccsek emlékét anélkül hogy olyat írjak, amit senki nem olvas szívesen. Még azt könnyebb ahol szimplán minősíthetetlenül szarok voltunk, Raiders, Packers, KC, Bills, KC...
De hé, legyőztük a az 5-11-es Chargerst oda-vissza, a Mariotával kezdő Titanst, a 6-10-es Brownst és a 3-12-1-es Lionst... Az egyetlen komoly skalpunk a Texans, amit 38 szerzett ponttal vertünk, már félidőben eldöntve...
Szóval elzárt csapot ne nyitogassunk, mindenkinek jobb lesz így, én nem élem újra tavalyi traumákat, ti nem olvastok negatív véleményt valamiről amitől sokat reméltek.
DE, a 15ös védelem emlékét ne mocskoljuk be azzal, hogy futás-futás-szopás támadósor mellett nem lehet átlagosnál jobbnak tűnni. Persze elfogult vagyok, de AZ meccseket nyert, ez meccseket veszít, ha AZ az átlagos, akkor ez mi?
Költői kérdés. Lehet tiétek az utolsó szó, beszélhettek róla, csak engem ne próbáljatok meggyőzni vele, annak reakciókiváltó hatása lehet, cserébe én is elengedem a témát, win-win. Majd Fangio, Yiadom meg Callahan meggyőzhetnek. Mármint nem a tavalyi "produktumról", arról megingathatatlan véleményem van, nem egy évet vesztetem az életemből amiatt...
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
kár hogy a pass rush is szar volt tavaly, Von Millerrel. Utólag okos az ember, de amikor egy edző, egy komplett, 3down, future HOF játékost tanítani akar, nem használni, az nem biztos hogy jól fog elsülni. Kíváncsi vagyok Chubbnak mit akar majd tanítani, illetve elég-e hogy Millerből teljesen átlagos játékost faragott vagy tanítja továbbAmúgy én azon gondolkodtam múltkor, hogy Von szerényebb számai mögött nem állhat esetleg a súlygyarapodása is? Emlékszem már a tavalyi szezon előtt is feljött itt, hogy biztosan jó ötlet-e. Persze lehet faszság amit írok, csak most bevillant, hogy mivan ha mégis benne van ez is.
Black_Adder
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
gedam
6 478
Olyan leszek lassan mint Sobri a "Brady kiégett" korszakában. Bár ha hasonló eredménnyel, akkor nem bánom, de augusztusig megpróbálok arra koncentrálni amiben egyetértünk. Pl hogy az offense önmagában elég lehet 6-7 győzelemre, aztán kiderül mennyit tesz hozzá a védelem a tavalyi 1 | (mínusz 3) | után.szerintem nem helyes hozzáállás így elkülöníteni a védelmet és a támadókat. ha sok a szríendáut nincs az a védelem, amelyik ne tűnne közepesnek. esetetekben tavaly így volt. általában a jó kezdés után a második félidőre jöttek a biztonsági hívások az o oldalon, futás-futás-szopás, a védelem a végére meg elfáradt. ez a védelem hibája?
Black_Adder
több mint 5 éve
kár hogy a pass rush is szar volt tavaly, Von Millerrel. Utólag okos az ember, de amikor egy edző, egy komplett, 3down, future HOF játékost tanítani akar, nem használni, az nem biztos hogy jól fog elsülni. Kíváncsi vagyok Chubbnak mit akar majd tanítani, illetve elég-e hogy Millerből teljesen átlagos játékost faragott vagy tanítja továbbMondjuk ha Von megint ilyen idényt hoz szerintem kérdéses a maradása, és elég olcsón kell hogy aláírja az új szerződést. Remélem ez itt lesz, és nem megy turnézni a ligába körbe
Black_Adder
több mint 5 éve
Olyan leszek lassan mint Sobri a "Brady kiégett" korszakában. Bár ha hasonló eredménnyel, akkor nem bánom, de augusztusig megpróbálok arra koncentrálni amiben egyetértünk. Pl hogy az offense önmagában elég lehet 6-7 győzelemre, aztán kiderül mennyit tesz hozzá a védelem a tavalyi 1 | (mínusz 3) | után.
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Azért még mindig elmosolyodom ezen a bottom10 védelem dolgon 😊.Ha gonoszkodni akarnék, akkor azt mondanám h értem h trauma volt pár meccs vége, de attól már csak jobb lehet: CHJ már nem fog benyalni több nagy paszt az uccsó percben 😀
Sztem tavaly is a liga első felébe tartozó védelmünk volt, idén pedig erősebb lesz, mert ez már a második év a Fangio érában (lásd Bears védelem évről-évre lett jobb) a secondary nem gyengült, a front7 meg egyenesen erősödött.
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
kár hogy a pass rush is szar volt tavaly, Von Millerrel. Utólag okos az ember, de amikor egy edző, egy komplett, 3down, future HOF játékost tanítani akar, nem használni, az nem biztos hogy jól fog elsülni. Kíváncsi vagyok Chubbnak mit akar majd tanítani, illetve elég-e hogy Millerből teljesen átlagos játékost faragott vagy tanítja tovább
több mint 5 éve
Érdekes ez a dolog, mert én "kétlaki szívvel" még most is időnként arra vágyom, hogy bárcsak denveri védelem lenne Indyben is. 😊Van abban ráció, hogy egy erős front7-el kevésbé tűnik ki a hitvány DB állomány. A szélen jövő nyomás eleve adott volt a Von-Chubb duóval, most a középső területre próbáltak koncentrálni. Casey bazi nagy impact lesz ott.
A statisztikákat persze ismerem, de ezek egy része "szezonális". Van úgy, hogy nem jönnek a sackek, nem jönnek a turnoverek. Az összbenyomásom nekem az volt a védelemről tavaly is, hogy már nincs az elitben, de egy nagyon jó, masszív társaság, amelyik a védekezés néhány fontos aspektusában képes kiemelkedőt - elit teljesítményt is - nyújtani. A RZ védekezés, a press, az emberezés amikor szükséges jól működött. Sajnos a meccs végi kivédekezések nem jöttek össze, de ha az is összejött volna, akkor nálam az elit védelmet jelentett volna.
Összességében, az a védelem, amelyik 20 pont alatt kap átlagban, az 2019-ben átlag feletti, sőt top10 körüli. Szerintem ilyen volt a tavalyi védelem. A probléma támadásban volt, a vereségek is azért jöttek. Ha az első 9 meccsből 7 meccsen 20 pontot vagy kevesebbet sikerül szerezni, akkor abból reálisan nem is lesz 3-6-os kezdésnél jobb.
Remélem az offensive overhaul segít majd a támadósoron, mert a szerzett pontokat kellene elsősorban felvinni 25 körüli átlagra (legalább).
peterk2005
Én egyébként inkább elviselek egy statisztika alapján rossz védelmet, ami a döntő pillanatokban vagy a meccs végén TO gyárrá alakul át, mint egy olyat, amelyik végig hoz egy közepesnél jobb szintet, de amikor nagyon kell nem tud feljebb kapcsolni. És amíg ugye eddig volt egy top Von, Talib, Stewart, Harris, akik egy szorult helyzetben bármikor villantak, most sokkal kevesebb az ilyen ember.
Szóval szerintem idén is lesz egy erős üzemi működése a védelemnek, nem fog összeesni, de amikor majd nagyon kell, nehezen tud majd feljebb kapcsolni. Olyankor lehet esetleg egy Von/Chubb villanásban bízni ,de ez így ennyi.
több mint 5 éve
Érdekes ez a dolog, mert én "kétlaki szívvel" még most is időnként arra vágyom, hogy bárcsak denveri védelem lenne Indyben is. 😊A statisztikákat persze ismerem, de ezek egy része "szezonális". Van úgy, hogy nem jönnek a sackek, nem jönnek a turnoverek. Az összbenyomásom nekem az volt a védelemről tavaly is, hogy már nincs az elitben, de egy nagyon jó, masszív társaság, amelyik a védekezés néhány fontos aspektusában képes kiemelkedőt - elit teljesítményt is - nyújtani. A RZ védekezés, a press, az emberezés amikor szükséges jól működött. Sajnos a meccs végi kivédekezések nem jöttek össze, de ha az is összejött volna, akkor nálam az elit védelmet jelentett volna.
Összességében, az a védelem, amelyik 20 pont alatt kap átlagban, az 2019-ben átlag feletti, sőt top10 körüli. Szerintem ilyen volt a tavalyi védelem. A probléma támadásban volt, a vereségek is azért jöttek. Ha az első 9 meccsből 7 meccsen 20 pontot vagy kevesebbet sikerül szerezni, akkor abból reálisan nem is lesz 3-6-os kezdésnél jobb.
Remélem az offensive overhaul segít majd a támadósoron, mert a szerzett pontokat kellene elsősorban felvinni 25 körüli átlagra (legalább).

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Ha az előző szezonban is bottom 10-nek láttad a D-t, akkor megértem a logikádat, aggodalmaidat. Visszaesést minőségben nem érzek Harris távozása ellenére sem. Persze nem tudjuk, hogy egészségesen végig tudják-e majd játszani a szezont, de az alapkezdő nevekre nagyon jól néz ki. A safety párost sok szakíró no1-nak tartja a ligában, a védőfal pedig sok rangsorban top3-ban szerepel Casey érkezésével, Chubb felépülésével és Shelby visszaigazolásával, és én ezzel egyet tudok érteni. DT, DE, OLB vonalon a minőségi cserék is bőven megvannak, illetve az izgalmas prospectek akik még nem igazán tudták megmutatni magukat.Elvileg ez volt az előző szezonban a legjobb RZ védelem, de az tény, hogy passz elleni védekezésben nem voltunk jók, és ebben sokat kell fejlődni. De hogy mennyit változhat a helyzet egy offseason alatt, azt jól mutatja az előző, ahol a legrosszabb futás elleni védelemből a PFF szerint a legjobb lett az előző szezonban. Pedig jóformán csak Fangio és a két felfedezettje (Purcell, AJ Johnson) voltak a lényegi változások. Annak ellenére, hogy az utolsó meccseken sem volt tökéletes a védelem, én végig konzisztens fejlődést láttam a csapaton. Emiatt bízom benne, hogy ez még nincs a csúcsra járatva.
Mindig jó, ha egy UDFA beválik, de elsődlegesen nem bennük kell bízni. Ojemudiáról túl kevés az anyag, nehéz róla véleményt alkotni. Az viszont biztos, hogy Klis szerint a draft előtt le volt fixálva, hogy Hamler vagy Reagor lesz a második körös pick, ha nem mozognak előre. Fangio pedig lobbizott is Hamler mellett. Most már 90%-ra valószínűsíthetjük, hogy ő volt a csapatnak a draft előtt a megoldása a CB posztra. Ez persze nem jelenti azt, hogy biztosan beválik, de Fangio jó szakember. Ha egy második körös WR-t is maradt ideje pártolni, akkor nagyon bízhat benne a scoutolások alapján.
Illetve azt se felejtsük el, hogy Manning óta először feltételezhetjük azt, hogy a D kap egy olyan évet, amikor nem nekik kell első kézből vinni a csapat szekerét, hanem az O mögött dolgozhatnak. A támadósor PM óta maximum 1-1 meccset tudott irányítani, időszakot, vagy esetleg egy teljes szezont egyszer sem. Tehát az a legfontosabb, hogy Lock tartsa azt a szintet, ahol befejezte az előző szezonban. A sorsolásunk nagyon erős, viszont az ellenfeleknek többségéről elmondható, hogy finoman szólva sem a védelmük miatt tartanak tőlük. Ez Lockék szempontjából kedvező lehet.
több mint 5 éve
Én csak azt nem értem, hogy miért beszélünk arról, hogy bottom 10-es védelmünk lenne.Szerintem csak én beszélek róla. Cruyffot kérdezed, lehet azt mondja top10.
Mert szerintem a front seven erősödött (Casey>Wolfe, plusz a fiatalok), meg Chubb is vissza tér majd. Okés, a Secondary tényleg gyengült (legalábbis eddig), mert Harris>Bouye, de HA Callahan egészséges lenne, és esetleg hozná a Bears-es formáját, ÉS/VAGY jönne egy FA igazolás (Ryan vagy Amukamara) akkor már szerintem jók vagyunk. Vagy HA esetleg bevállna Bassey (UDFA) és ő is bejárná a Chris Harris-es utat vagy akár a Bouye-sat, akkor rendben lehetne ez a Secondary.
Szóval szerintem nem beszélhetünk bottom 10-es védelemről, főleg ha hozzátesszük azt is, hogy év végén már kezdett összeállni a védelmi séma (NO 1 RedZone védelem)
noflyzone
Én bottom 10-zel számolok, mert tavaly az volt. Számomra. Mert egyetlen meccsdöntő driveot sem tudott kivédekezni, ami alapján bottom1nek mondanám, de a red zoneban jól tartotta magát, ezért csak bottom10ről beszélek, hiába nem ér semmit, amíg semmit nem tud kivédekezni amikor kell, legfeljebb egy 2 pontosat az utolsó fordulóban. Előtte fordulóról fordulóra egy darabot kihasított a szívemből az a védelem ami még egy évvel korábban VJ-Woods páros alatt is összességében jobb volt pedig láttunk számos repedést a pajzson. Most egy nagy lyukon nézünk keresztül. Úgy tűnik mások jobban viselték ezeket. Én nekem csak attól, hogy a schedule miatt eszembe jutott a Vikes meccs felfordult a gyomrom. Hagyjuk is mielőtt eszembe jut a többi....
Mi változott?
Azóta kulcsjátékosok (Miller, Kareem Jackson) 1 évvel öregebbek lettek, ott erősödött ahol nem volt probléma (DLÖ, ahol probléma volt (CB, secondary depth) ott nem. Akitől fejlődést várnék az mondjuk Dre'mont Jones, előtte a legtelítettebb a roster. Reed, szóhoz is alig fog jutni. Bausby lehet talán a csodafegyver, de 3 meccs alapján nem helyezem vállára egy egész szezon reményét...
Amukamara pletyka szinten sincsen
Az hogy udfa rookiektól várjuk a megoldást és "nem bottom 10" szerintem ütik egymást. De végül is 10 évente igazán beválik egy udfa. Kár hogy CHJ óta volt egy Barrett, aki csak azért nem nálunk tette azt, mert állandóan volt előtte egy Von Miller és egy első körös prospekt...
több mint 5 éve
én inkább ~15. hely környékére teszem a védelmünketa secondary sebezhető lesz és olyan csapatokkal találkozunk sokat akik meg tudják büntetni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Én csak azt nem értem, hogy miért beszélünk arról, hogy bottom 10-es védelmünk lenne. Mert szerintem a front seven erősödött (Casey>Wolfe, plusz a fiatalok), meg Chubb is vissza tér majd. Okés, a Secondary tényleg gyengült (legalábbis eddig), mert Harris>Bouye, de HA Callahan egészséges lenne, és esetleg hozná a Bears-es formáját, ÉS/VAGY jönne egy FA igazolás (Ryan vagy Amukamara) akkor már szerintem jók vagyunk. Vagy HA esetleg bevállna Bassey (UDFA) és ő is bejárná a Chris Harris-es utat vagy akár a Bouye-sat, akkor rendben lehetne ez a Secondary.
Szóval szerintem nem beszélhetünk bottom 10-es védelemről, főleg ha hozzátesszük azt is, hogy év végén már kezdett összeállni a védelmi séma (NO 1 RedZone védelem)
[color][/color]NFL: San Francisco 49ers, Denver Broncos
Soccer: Manchester City
NBA: Denver Nuggets, Sacramento Kings, OKC, Los Angeles Clippers
NHL: Colorado Avalanche
Formula-1: Fernando Alonso, Max Verstappen
Tennis: Rafael Nadal
több mint 5 éve
A vegasi fogadóirodák szerint a negyedik legerősebb sorsolást kaptuk.A jövő téli időjárásról is van véleményük? Hasonlóan pontosan jósolható.
Ami nekem tetszik h a tampa és a saints is jön hozzánk, az atlantához meg bye után megyünk (nekik később lesz), így mind a négy nfc meccsünkön reális esélyünk van, én csalódott lennék ha nem hoznánk legalább egy 3-1-et ellenük.
Tudom h valszeg szurkolók nélkül leszünk (ha lesz szezon), de a magaslati levegő alapból ad egy home fieldet.
Általános Doktor
Majd ki derül kinek hány sérültje lesz, milyen pillanatnyi formában jönnek hozzánk. Én nagyon próbálok 2 lábbal földön maradni, de összvissz 3 meccs van, ahol esélytelnnek érzem a csapatot, KC-NO-KC. Ráadásul div rangadón közhely, de bármi megtörténhet. Ez persze nem 13-3-mat jelnent, ha a maradéknak hozzuk a felét akkor pont 6-10, 7-9 között vagyunk, és én ettől függetlenül is kb 6.5-re lőttem be az over-undert. Kicsit talán inkább 7.5nek érzem, de abból ki kell vonni a reménykedést... Akárhogy is, nem fog el rettegés az idei AFC Easttől, persze majd elhiszem hogy meghalt a pecc, ha eltemetik, de akkor se ugyanaz lesz. Itt Nyugaton a KC-t leszámítva van egy erős véleményem Herbertről amúgy is a Chargers, lehet no1 védelmük előbb marad egészséges Callahan és James együtt, mint hogy ők megússzák komoly sérülések nélkül. A Raiders meg, tavaly előttünk volt ugyan, hiába végzett mögöttünk, de mi lecseréltük az OC-t ők megtartották a DC-t. Igaz ők hoztak FAn embert a legnagyobb needjükre, meglátjuk. Akár PO-ba is juthatnak, de nem érzem őket különösen erős divízió másodiknak, ha egyáltalán divízió másodikok lesznek. Most valahogy nem érzem hogy kiemelkedően nehéz lenne a sorsolás.
Cross Conference:
- Saints ellen inkább ki se álljunk ezzel a CB sorral
- TB Super Bowlra hajt mi 8-8-ra
- Falcons elkapható 2 hét felkészüléssel. Megjegyzem tavaly a Vikes ellen volt hasonló szitu. Jól is indult, de aki szerint jó a Fangio védelem, nézze meg a 2. félidőt, 70-0ról is kikaptunk volna. De a Vikes contender volt Atlantában nem lepne meg ha edzőváltással végződne a szezon.
- Panthersszel szerencsésebb lenne év elején, tőlük fokozatosan javuló teljesítményt várok, de mélyebbnek érzem a plafont, mint nálunk és most a teljesítménygörbére gondolok, nem a földrajzra. Azért fordított esetben, ellentétes keretekkel edzőkkel biztosan lennének akik úgy számolnának itt, hogy év végére ezt a Fangio csapatot le kell győzni...
2-2-vel kiegyeznék. Nem elképzelhetetlen a 3-1, de nem tenném a padlásra a várakozásokat, amíg a pincében élünk...
A szurkolók hiánya amúgy amellett hogy a vendég csapatoknak, az offenseknek fog segíteni. ... Meg persze a Chargersnek 😛, de akár mi is jól jöhetünk ki belőle. Fura lesz/lenne az biztos, Inkább néznék szurkolókkal egy 6-10-et mint nélkülük egy 8-8-at, de sok kis dolog az offenseknek fog kedvezni és úgy talán a top10 offense többet tesz hozzá, mint amennyit a bottom10 defense elvesz...
több mint 5 éve
egyedül ellenünk vagy egyedül denverben vagy legalábbis valamilyen módon hozzánk köthető az egyetlen negatív vagy nempozitív mérleg vele kapcsolatban. A Giants valszeg boldogabb a 2 gyűrűvel ellene, annak ellenére hogy alapszakaszban kaptak ki, de nekünk ez jutott, ez maradt, amit VJ se tudott elvenni, mert nem nyertünk divíziót így nem játszottunk ellene. Ha csak egyetlen meccset nyerünk ez legyen az!A vegasi fogadóirodák szerint a negyedik legerősebb sorsolást kaptuk.Jó is lenne, ha a Saints a mi szintünk lenne 😊
Ami nekem tetszik h a tampa és a saints is jön hozzánk, az atlantához meg bye után megyünk (nekik később lesz), így mind a négy nfc meccsünkön reális esélyünk van, én csalódott lennék ha nem hoznánk legalább egy 3-1-et ellenük.
Tudom h valszeg szurkolók nélkül leszünk (ha lesz szezon), de a magaslati levegő alapból ad egy home fieldet.
Általános Doktor
Azért remélem Bradyt nagyon elverjük majd, csak a miheztartas véget 😊
FLZOLI
több mint 5 éve
A vegasi fogadóirodák szerint a negyedik legerősebb sorsolást kaptuk.Jó is lenne, ha a Saints a mi szintünk lenne 😊
Általános Doktor
Azért remélem Bradyt nagyon elverjük majd, csak a miheztartas véget 😊