Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Így néz ki a draft után a támadósor és a védelem:

Szerintem jól sikerült az offseason. Úgy sikerült jelentős előrelépést tenni, hogy közben minden jövőbeli pickünk megmaradt, és úgy sikerült remek játékosokat szerezni az FA-n igazolásokkal, és viszonylag olcsó cserékkel, hogy a csapatnak két év múlva temérdek helye lesz a sapka alatt, ami a beválni látszó fiatal mag miatt elég fontos. Nem mondom, hogy azonnali kontenderség következik, viszont szerintem mi leszünk a következő szezon (ha lesz) egyik legizgalmasabb, legnagyobb fejlődést mutató csapata, akik komolyan célba vehetik az egyik PO-helyet.

twitter.com/NextGenStats/status/1254189478228316160

A támadófal az előző szezonban évek óta először végre megfelelő szintén mutatott. Messze nem volt tökéletes, de a liga bottom titulusból egyértelműen kitört. Összességében jött egy elit center prospect McGovern helyére, és Leary-t sikerült upgradelni egy ligaszinten nagyon magas polcra sorolt guarddal. Szóval a középső részek nagyon rendben vannak. A tackle posztokkal már vannak problémák, de nem akkorák. James ha végig tudja játszani a szezont, az hatalmas fejlődés lesz annak ellenére is, hogy egyébként viszonylag jól játszottak a beugrók. És az, hogy Bolles és Wilkinson küzdelmének a győztese lesz a fal „leggyengébb láncszeme” szerintem elég sokat elárul. Utólag látva, hogy mekkora szakadék volt a többi csapat szerint is az első körös OT-k és a többiek között (sok legalább egy körös csúszás a várthoz képest), én annyira nem sajnálom, hogy nem húztunk ide. Ez a Bolles vs Wilkinson dolog még jól is kisülhet, mert nem csak a posztért, hanem a szerződésért is mennek, hiszen valószínűleg a szezon végén csak az egyikük maradhat. Ha pedig egyikük sem jön be, akkor ott van a jövő évi első körös.

A corner poszttal az a baj, hogy úgy számoltok, hogy Callahan megsérül, Ojemudia fix bust, Bausby-t bezárják az öltözőbe, és Yiadom hirtelen fix kezdő lesz. Pedig ennél azért jóval nagyobb a merítés. Trey Marshall baromi jó volt amikor pályán volt safety-ként, szóval Kareem Jackson simán vehető univerzális elemnek ebben a DB sorban. Emellett ott van még Davontae Harris és Duke Dawson is, akik szintén nem voltak rosszak, amikor pályán voltak.

Ojemudiához pedig annyit, hogy cornerekre ugyanaz igaz, mint az OT-kra, a második kör eleje után volt egy szakadás ami után sok előre várt CB meglepően sokat csúszott, szerintem nem véletlen, hogy az első harmadik körrel választották őt ki. Fangio azért nem Vance Joseph, ha ő mondta azt, hogy ez a gyerek lesz a 2.körtől kezdve a no1 cb játékos a boardon, akkor szerintem minimum adhatunk neki egy esélyt.

A D kapcsán megértem, hogy Harris és Wolfe miatt pesszimisták a várakozások, de Harrisnél speciel számok alapján 3 DB játszott jobban az előző szezonban azok közül akik jelenleg is rosteren vannak (és ezt szemre sem nagyon tudom cáfolni), és Wolfe helyett pedig jött egy jobb játékos, aki ráadásul sokkal jobban is tudja segíteni a Miller és Chubb játékát amit az előző szezon elején nagyon hiányoltunk. Nem mellékesen pedig Chubb újra játékra kész lesz. Nehezen látom, hogy ez az előző szezon végére ligaelit számokat produkáló csapatrész hogyan lesz rosszabb, mint tavaly. És ez csak az első év volt Fangióval, meccsről meccsre lett jobb a chemistry, lehet van még a tankban.

Összességében vannak ezek a wtf dolgok, mint Vannett, 4. körös TE pick, hagyni Harrist elmenni a Chargersbe, elcserélni Janovichot egy hetedikért, de azt mondom ezek legyenek a legnagyobb negatívumok.

Én most kicsit félreteszem az NFL-t, mert pangást tekintve most kezdődik csak ténylegesen az offseason, pihenjétek ki magatokat, és reménykedjünk, hogy szeptemberre megoldódik a helyzet.
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Ojemudia azért volt hátul ennyire a boardokon mert egy zónaspecifikus játékos, nekünk ez kell, de lássuk be h ő Yiadom és Duke Dawson riválisának jött, ideális esetben 4. CB lenne a sorban, a CB3-at akár még meg is oldhatja.
Általános Doktor
Szerintem egy zónázó csapatba 5. körös prospekt, de kifejezetten zavar hogy beszűkítjük a lehetőségeinket egy dimenziós játékosokkal. A védelmet az aktuális ellenfél ellen kell hangolni, tudjon csak emberezni mindenki és emberezzen ha az a jobb taktika.

Albert O-t azért látjuk ennyire szar picknek mert ezt a trükköt ellőte már Elway legalább háromszor, negyedikre meg még a jó viccen sem röhög az ember. Pedig nála a fizikai adottság mellett 2 közös év is van Lockkal. Ami az ilyen 3rd down/red zone target játékosoknál (főleg koronavírus terhes időkben) elképesztően sokat tesz, ezzel a rookie szezonos akklimatizációját redukáljuk durván. Nekem emiatt tetszik itt a pick.
A TE szoba jelenleg úgy néz ki h van Fant, mint egyértelmű kezdő, jövőbeni HoF, mögötte Albert O a legesélyesebb a közvetlen helyettesének, lesz egy blokkoló TE aki vagy Vannett, vagy Beck lesz és 1, nagyon max két helyre megküzdenek majd a rokikacsák. Nem néz ez ki rosszul, sőt.
Általános Doktor
Ez tény, lehet ő lesz a vakok közt félszemű, nem is adtam neki osztályzatot, igazából nem is érdekel már. A nevét se akarom megjegyezni amíg nem csinál playeket.

A Muti picket nem tudom h miért húzod le D-re, sztem a hatodik körben pont hogy az ilyen az "A" pick: a plafon nagyon magasan van, csak éppen van valami baja (sérülés, eltiltás, ilyesmi). Mutinak az achilles sérülése problémás, de egy telített interiorba húztuk, nem kell kezdenie, ha pedig sikerülne egészségesnek lennie, akkor
pedig ő egy nagyon domináns játékos. Ha a legjobb csillagállást nézzük akkor kezdőt húztunk, és itt jegyezném meg h Risner OT volt az egyetemen, szal ha akarjuk, akkor helyet is tudunk neki csinálni. Persze én sem gondolom h ezzel kell számolni, csak jelezni akartam h a hatodik körben önmagában az h sérült valaki, annak nem kéne gondnak lennie.
Általános Doktor
Pedig leírtam, hogy miért. 6. körben persze akár lehet ilyennel is próbálkozni, de ettől még nem fog bejönni. Nagyon meglepne, ha 4 év múlva még itt lenne, de igazából az is ha valaha látnánk a pályán az offenseben.

Oh az örök csali, 1. körös talent, csak sérülések miatt csúszik. Mindig van ilyen, mindig repkednek az A+ok a szurkolóktól aztán sosem játszanak. Valaki aki nem játszik F. Azért lett D azaz elégséges, mert csak 6. kört kockáztattunk, de lett volna egészséges játékos aki nagyobb eséllyel lép pályára. 3-4 év múlva F lesz, mint aki sosem játszott, most ennyi esélyt nagyvonalúan megelőlegeztem neki.
Én nem tudok hinni abban, hogy pont nálunk gyógyul meg valaki, nem véletlen nem vitte senki más. Egy OL ember achilleszből nem fog felépülni. Ha lábra is áll, nem lesz többé 1. körös talent, és ahogy írtad, telített az iOL, esélye nem lesz maradandót alkotni. Nézd meg rookieként IRre tesszük, 2. évében PS, 3. évére elfelejtjük hogy valaha volt.
6. körben nyilván nem tragédia, de nem is fogok A+ adni valakinek akitől nem várom hogy valaha is pályán lesz. Igazából minél többet írok róla annál inkább kezdem E-re érezni..

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Pár értékelés a netről, csak érdekességképpen:

TheDraftNetwork:
A második nap után a top5 classba tettek minket:

"Few teams are building a more impressive young core to surround a young quarterback with then the Broncos. Drew Lock will be surrounded by Courtland Sutton, Noah Fant, Melvin Gordon, rookies Jeudy (ranked as my sixth-overall player in 2020) and Hamler (my 40th-overall player) and an offensive line including three former top-50 picks. Denver also has a prized free-agent center and now Cushenberry (my 64th-rated player). Ojemudia was a sleeper of mine too. He's a good fit for coach Vic Fangio and was a good value as well; I had Ojemudia rated as my 76th-overall player in 2020"

thedraftnetwork.com/articles/nfl-draft-day-2-best-classes

Nfl.com
Day 1 grade: A
Day 2 grade: A
Day 3 grade: A-
Overall grade: A
"Draft analysis: I figured the Broncos would hammer the receiver position -- getting Jeudy and Hamler will cause headaches for opposing defense. The team then found help at center, cornerback and the defensive line on Day 2. The Broncos must have figured Okwuegbunam was too good of an athlete to ignore in the fourth round, and it's tough to argue with them, despite his inconsistency on the field. Strnad would have been picked in the top 120 overall if not for an injury that cost him the majority of his senior season. Muti plays like a second-rounder but injuries have kept him to a handful of games in recent years -- he was a very worthwhile pick in the sixth round. Tuszka was a value edge rusher pick late in the seventh round."

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/y0ri9knuaa7s2ggrjqpd
2020 NFL Draft: Final quick-snap grades for all 32 teams
With the 2020 NFL Draft in the books, Chad Reuter reveals his final quick-snap grades for all 32 teams. Did the Cowboys clean up with an ideal haul? Did the Packers miss the mark?

PFF:
A+ értékelés
Nagyon tetszett nekik Jeudy, KJ Hamler és Agim, stealnek gondolják Mutit és a többit sem köpködik:

www.pff.com/news/draft-2020-nfl-draft-grades-for-all-32-teams

Walterfootball:

A- értékelés
Főleg az tetszik nekik h Lock köré építünk, az O#-ra jövő pickeket felszopják, a D#-nél egy meht kapunk, de összességében tetszik nekik.

walterfootball.com/nfldraftgradesteam.php

A MHR-en van egy nagyon jó értékelős cikk "a jó, a rossz, és az Elway" címmel (minden picknél megnézik a jó, a rossz oldalt, valamint h mit csináltak volna ők), érdemes még elolvasni:
 www.milehighreport.com/2020/4/25/21236703/broncos-2020-draft-wrap-up-good-bad-and-ugly

Szerkesztette: Általános Doktor

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Nézzük a jó oldalát.. Egész más dimenziókon nyafogunk, és nem azon, hogy mikor húzza el a csíkot már el ez az elmeháborodott lúzer a hc szobából, vagy hogy a faszomat az ég alá nyomom, hogy megint kivette a legmagasabb legnagyobbat dobni tudó huszadrangú senkit qb-nak...
Mi egy kilencedik TE-en vagyunk kiborulva, meg a harmadik körben érkezett CB-n. De ezek csak rossz beidegződések. A csapat helyes irányba tart, és kurva izgalmas lesz nézni ezt az O-t. Igazán szerethetők. Még Bolles is, mert minden büntijét olyan hittel tudja vitatni a bírósporinál... A D pedig szerintem sem lesz rosszabb, a tavalyi Harris annyira nem fog hiányozni, itt inkább az a baj, hogy sokkal jobb sem, hacsak nem robbant Chubb és lép szintet egy két játékos, vagy nem kezd el Fangio második éve meglátszani rajtuk. Ami egyébként simán benne van, és lehet pont ott mutatkozik meg, hogy már a döntő drive-ok felét megállítjuk. Egyébként szerintem ez lesz. Az o-ban tényleg teljes rebuild van, remélem el is lesz küldve a sok balfasz TE. De azt várom, hogy a következő 2 drafton egy értékei megtartása mellett egy teljesen uj, modern, brutál D-t is tegyen össze az FO. Mert ebben a csoportban ami lesz, anélkül nem fog menni. A két új stadion sokat fog dobni a vetélytársak lelkesedésén, a Főnökök meg Mahomes. Azzal nem tudom mit kezdünk a következő évtizedben...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Igazából én sem látom pesszimistán a dolgot,a draftal meg egyébként elégedett vagyok.Csak ahogy Doki is írta előzőleg,lehetett volna egy-egy körben éppen mást is húzni,vagy inkább más posztot is lehetett volna tölteni.
Nagyon tetszik hogy ennyire megtoltuk az offense-t,de valahol Black véleményét osztom,mert valóban nem sok mindent tettünk a védelemért az eddigi offszezonban.
Adja isten hogy James és Callahan is felépüljön és bírja a sorozatterhelést,akkor lehet hogy nem lesznek nagy bajok.Csak hát nem ezt láttuk a legutóbbi szezonban....és emiatt lehet hogy kicsit a csapat ezen egységével kapcsolatban már borúsabban látom a jövőt.
több mint 5 éve
amúgy néztem twitteren a #broncosdraft-t és valszeg mi vagyunk negativenancy-k mert ott 90% feletti pozitivitás volt minden pickre 😀
Negritis
Én pozitív vagyok, sztem egy pickünk sem ordas reach, csak a csapatépítési filozófiák térnek el, ami miatt lehetett volna esetleg másfelé menni, de nekem tetszik ez az irány.

Én azt szeretném h Lock fr.Qb. legyen, Elwayék pedig mindent megtesznek azért h ez valóra váljon, kis túlzással példa nélkül toljuk alá az erőforrásokat. Nekem ennek a ténye és a módja is nagyon bejön.

Akik most még pesszimistábbak, azoknak majd a 30 pontátlagos O# láttán megjön a jókedve, főleg h sztem a D# semmit sem gyengült tavalyhoz képest, sőt (és tavaly is no.1 red zone D# volt).

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
amúgy néztem twitteren a #broncosdraft-t és valszeg mi vagyunk negativenancy-k mert ott 90% feletti pozitivitás volt minden pickre 😀
Negritis
Évszázados nemzeti rendkívüli járvànyhelyzet: a befelè fordulás önmarcangolás elégedetlenkedő pesszimizmus
😋
A TE picktől borult a bili...
Zalán
sztem a 2. WR pick inkább véleményes mint a 4. körös TE
a 3. napon már jóval nagyobb a lutri

Szerkesztette: Negritis, a vajda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Negritis
Évszázados nemzeti rendkívüli járvànyhelyzet: a befelè fordulás önmarcangolás elégedetlenkedő pesszimizmus
😋
A TE picktől borult a bili...

több mint 5 éve

több mint 5 éve
1/15 Jerry Jeudy, WR, Alabama
Needre BPA mindig jó. A 3 legjobb WR egyike, talán a legjobb. Szerintem egyelőre nem fogjuk tudni kihasználni a teljes potenciált, ahhoz talán rutinosabb QB kéne, de attól még jó lesz már rookieként is, és lesz egy rejtett extra fokozata az offensenek.
Érzés A

2/46 KJ Hamler, WR, Penn State
Hiba volt ennyire lyukasan menni a draftra, ellenkező esetben jobban örülnék egy speedster WR-nek, akivel szét lehet húzni az ellenfél védelmeket, így hogy volt jobb elérhető CB, ami úgy kellett volna mint egy falat kenyér, így nem annyira őszinte a mosolyom. De jó játékos lehet belőle és ha az lesz, nem arra gondolunk majd, hogy miatta nincs Fulton...
Érzés B-

3/77 Michael Ojemudia, CB, Iowa
Ahogy mondtam, a CB need, de ez itt too little too late, ráadásul nem is jó prospekt, semmivel nem látok benne többet, mint Websterben, Langleyban vagy Yiadomban. Special Teamben talán hozzá tud tenni valamit ha igen talán kiszolgálja a 4 évet, nagyon meglepne ha több lenne a történetben
Érzés E

3/83 Lloyd Cushenberry, C, LSU
Jó pick. Ahogy Glasgownál úgy itt is továbbra is azt tartom, amíg nincs széle a falnak, addig a hajunkra kenhetjük a közepét, és ha csak átlagos lenne a közepe de meg lenne átlagos a széle is úgy összességében jobb lenne, de Cushenbogyó akkor is itt lesz ha a következő években növesztünk 2 kezdő OT-t. Addig meg a passz játékot skill playerekkel biztosítjuk, a futójátékhoz meg adott minden. Ha nem kéne majd állandóan futni az eredmény után akár jó is lehetne.
Érzés A

3/95 McTelvin Agim, DT, Arkansas
A rotációban biztos szerepet kap majd valamennyit, aztán fokozatosan többet, de a tavalyi 3. körös Dremont Jones esélyeit jobbnak látom hogy megragadjon a védelemben. Lehet ilyenekkel próbálkozni, meglátjuk bejön-e
Érzés C+

4/118 Albert Okwuegbunam, TE, Missouri
Statisztikai alapon újabb 12egytucat TE. Prospekt ismerető alapján a draft stealje, kár hogy az összes korábbi színtelen szagtalan TE a padláson az volt, és aki majd jövőre jön a 3-5 körben az is az lesz. Ő legalább pillanatyilag nem sérült, még az is lehet hogy rookieként játszhat nem is tudom volt-e már olyan. Bár JT talán 2-3 snappet játszott...
Inkább nem is próbálom összeszedni a korábbi próbálozásokat.
Érzés LOL/Skip

5/178 Justin Strnad, LB, Wake Forest
Ez nem rossz pick. kb mint Jewell. Nem oldja meg az AJ melletti posztot, de szóhoz juthat a védelemben is a special team mellett.
Érzés B

6/181 Netane Muti, OG, Fresno State
Egy kis társaság a kórházba Jamesnek. Nem szokott bejönni ha valakit azza a szándékkal húzunk hogy rögtön IRre csempésszük, sürgősen le kéne szokni róla... 6. körben persze akár lehet ilyennel is próbálkozni, de ettől még nem fog bejönni. Nagyon meglepne, ha 4 év múlva még itt lenne, de igazából az is ha valaha látnánk a pályán az offenseben
Érzés D-

7/252 Tyrie Cleveland, WR, Florida
PSbe is kell ember
Érzés: dontcare

7/254 Derek Tuszka, LB, North Dakota State
Az LB sor valamivel gyengébb mint a WR sor, ha special teamben jó akár rostert foghat, de valószínűbb a PS neki is...

Összességében
Vegyes érzelmeim vannak. Jött Jeudy ez akár elég is lehetne. Mellette még 1-2 igéretes pick. Az előző kettőt azért jobbnak éreztem a draft másnapján, de nem rossz draft ez se. FA-val együtt nézve azért amit OT és CB posztra csináltunk az minősíthetetlen. Az OT hiánnyal talán megbírkózunk a CB sor viszont sok-sok fájdalmat fog okozni a szezon során.
Érzés B

Kiláttások
Nem tudom hogy lesz az offseason a továbbiakban. Utoljára 2011ben maradtak el csapat aktivitások szezon előtt, akkor az a védelmeket sokkal jobban súlytotta mint a támadó sorokat. Most OTAkra nem sok esélyt látok, úgyhogy megint lehet egy 9 évvel ezelőtti forgatókönyv 3-4 5000+ yardos QB-val, meg minden. Hogy ez egy átlagos offensből jót csinál vagy jobban kinyitja az ollót az elit és szar között azt nem tudom, de az elmúlt 2 offseasonnek meg lesz az eredménye. Támadó oldalon annyi fiatal tehetség és nagy nevű veterán, hogy cirkuszt kell látni, emellett persze a védelemen meglátszik majd hogy 2. éve hanyagoljuk teljesen és ami kevés erősítés jön az is oda, ahol alapvetően nem volt probléma. Fangio Von Miller kaliberű játékosokkal se tudott átlagos pass rusht se felmutatni mellé a nem létező CB sor nem a legjobb kombó. Nem tudom mi a synergia ellentéte, ez az lesz. A riválisok egy sebezhető pontot is kihasználnak, nekünk lesz több. Persze talán meg lesz az offense, hogy tatsa a lépést az ellenféllel, de a legnagyobb bajom, hogy tavaly egyetlen must have driveot nem sikerült kivédekezni és nem jött senki és semmi ami ezen segítene, ezért nem is számítok semmilyen előrelépésre ezen a téren és persze ezért csapatszinten se.
Black_Adder
Szép összefoglaló, egy-két ponton nem értek csak vele egyet, így csak azt írom:

Ojemudia azért volt hátul ennyire a boardokon mert egy zónaspecifikus játékos, nekünk ez kell, de lássuk be h ő Yiadom és Duke Dawson riválisának jött, ideális esetben 4. CB lenne a sorban, a CB3-at akár még meg is oldhatja.

Albert O-t azért látjuk ennyire szar picknek mert ezt a trükköt ellőte már Elway legalább háromszor, negyedikre meg még a jó viccen sem röhög az ember. Pedig nála a fizikai adottság mellett 2 közös év is van Lockkal. Ami az ilyen 3rd down/red zone target játékosoknál (főleg koronavírus terhes időkben) elképesztően sokat tesz, ezzel a rookie szezonos akklimatizációját redukáljuk durván. Nekem emiatt tetszik itt a pick.
A TE szoba jelenleg úgy néz ki h van Fant, mint egyértelmű kezdő, jövőbeni HoF, mögötte Albert O a legesélyesebb a közvetlen helyettesének, lesz egy blokkoló TE aki vagy Vannett, vagy Beck lesz és 1, nagyon max két helyre megküzdenek majd a rokikacsák. Nem néz ez ki rosszul, sőt.

A Muti picket nem tudom h miért húzod le D-re, sztem a hatodik körben pont hogy az ilyen az "A" pick: a plafon nagyon magasan van, csak éppen van valami baja (sérülés, eltiltás, ilyesmi). Mutinak az achilles sérülése problémás, de egy telített interiorba húztuk, nem kell kezdenie, ha pedig sikerülne egészségesnek lennie, akkor
pedig ő egy nagyon domináns játékos. Ha a legjobb csillagállást nézzük akkor kezdőt húztunk, és itt jegyezném meg h Risner OT volt az egyetemen, szal ha akarjuk, akkor helyet is tudunk neki csinálni. Persze én sem gondolom h ezzel kell számolni, csak jelezni akartam h a hatodik körben önmagában az h sérült valaki, annak nem kéne gondnak lennie.

Tuszkát én egy GM játék miatt figyeltem, ő vakok közt elég domináns volt egyetemen, Malik Reednek lesz a kihívója, ST-ben is tud játszani, akár még rostert is foghat, de a hetedik kör végén ez nyilván már nem elvárás.

Amit érdemes lesz figyelni az a KJ Hamler - Kristian Fulton életút. Ha KJ a dropjai mellett képes lesz védelmeket széthúzó big play mágus lenni (amit egyébként a szaksajtó így lát), akkor le fogjuk szarni h mi lett Fultonnal vagy OT-kkel, de ha Fulton azzá válik, aminek én láttam, akkor utólag majd egy érdekes kérdés lesz h jól döntöttünk-e.
A CB ítélőképességem kapcsán engedelmetekkel itt megosztanék egy érdekességet: a 2018-as drafton én Josh Jackson CB-t néztem ki az ilyen első kör vége-második kör eleji prospectek közül. Amikor a második kör 8. húzása következett nagyon izgatott voltam, mert még bent volt emberünk. Elway úgy döntött h nekünk itt WR kell és kihúzott egy bizonyos Courtland Suttont, amivel talán mondhatjuk h nem lőtt mellé 😀 . A történet kedvéért jelezném h Josh Jacksont pár pickkel később a GB vitte el, jelenleg S-ként próbál rosteren maradni, inkább kevesebb-mint több sikerrel.
Szal egyszer már bejött ez, ha KJ fele olyan jó lesz mint Sutton, már akkor megérte.

több mint 5 éve
Needre BPA mindig jó. A 3 legjobb WR egyike, talán a legjobb. Szerintem egyelőre nem fogjuk tudni kihasználni a teljes potenciált, ahhoz talán rutinosabb QB kéne, de attól még jó lesz már rookieként is, és lesz egy rejtett extra fokozata az offensenek.
Érzés A

Hiba volt ennyire lyukasan menni a draftra, ellenkező esetben jobban örülnék egy speedster WR-nek, akivel szét lehet húzni az ellenfél védelmeket, így hogy volt jobb elérhető CB, ami úgy kellett volna mint egy falat kenyér, így nem annyira őszinte a mosolyom. De jó játékos lehet belőle és ha az lesz, nem arra gondolunk majd, hogy miatta nincs Fulton...
Érzés B-

Ahogy mondtam, a CB need, de ez itt too little too late, ráadásul nem is jó prospekt, semmivel nem látok benne többet, mint Websterben, Langleyban vagy Yiadomban. Special Teamben talán hozzá tud tenni valamit ha igen talán kiszolgálja a 4 évet, nagyon meglepne ha több lenne a történetben
Érzés E

Jó pick. Ahogy Glasgownál úgy itt is továbbra is azt tartom, amíg nincs széle a falnak, addig a hajunkra kenhetjük a közepét, és ha csak átlagos lenne a közepe de meg lenne átlagos a széle is úgy összességében jobb lenne, de Cushenbogyó akkor is itt lesz ha a következő években növesztünk 2 kezdő OT-t. Addig meg a passz játékot skill playerekkel biztosítjuk, a futójátékhoz meg adott minden. Ha nem kéne majd állandóan futni az eredmény után akár jó is lehetne.
Érzés A

A rotációban biztos szerepet kap majd valamennyit, aztán fokozatosan többet, de a tavalyi 3. körös Dremont Jones esélyeit jobbnak látom hogy megragadjon a védelemben. Lehet ilyenekkel próbálkozni, meglátjuk bejön-e
Érzés C+

Statisztikai alapon újabb 12egytucat TE. Prospekt ismerető alapján a draft stealje, kár hogy az összes korábbi színtelen szagtalan TE a padláson az volt, és aki majd jövőre jön a 3-5 körben az is az lesz. Ő legalább pillanatyilag nem sérült, még az is lehet hogy rookieként játszhat nem is tudom volt-e már olyan. Bár JT talán 2-3 snappet játszott...
Inkább nem is próbálom összeszedni a korábbi próbálozásokat.
Érzés LOL/Skip

Ez nem rossz pick. kb mint Jewell. Nem oldja meg az AJ melletti posztot, de szóhoz juthat a védelemben is a special team mellett.
Érzés B

Egy kis társaság a kórházba Jamesnek. Nem szokott bejönni ha valakit azza a szándékkal húzunk hogy rögtön IRre csempésszük, sürgősen le kéne szokni róla... 6. körben persze akár lehet ilyennel is próbálkozni, de ettől még nem fog bejönni. Nagyon meglepne, ha 4 év múlva még itt lenne, de igazából az is ha valaha látnánk a pályán az offenseben
Érzés D-

PSbe is kell ember

Az LB sor valamivel gyengébb mint a WR sor, ha special teamben jó akár rostert foghat, de valószínűbb a PS neki is...

Összességében
Vegyes érzelmeim vannak. Jött Jeudy ez akár elég is lehetne. Mellette még 1-2 igéretes pick. Az előző kettőt azért jobbnak éreztem a draft másnapján, de nem rossz draft ez se. FA-val együtt nézve azért amit OT és CB posztra csináltunk az minősíthetetlen. Az OT hiánnyal talán megbírkózunk a CB sor viszont sok-sok fájdalmat fog okozni a szezon során.
Érzés B

Kiláttások
Nem tudom hogy lesz az offseason a továbbiakban. Utoljára 2011ben maradtak el csapat aktivitások szezon előtt, akkor az a védelmeket sokkal jobban súlytotta mint a támadó sorokat. Most OTAkra nem sok esélyt látok, úgyhogy megint lehet egy 9 évvel ezelőtti forgatókönyv 3-4 5000+ yardos QB-val, meg minden. Hogy ez egy átlagos offensből jót csinál vagy jobban kinyitja az ollót az elit és szar között azt nem tudom, de az elmúlt 2 offseasonnek meg lesz az eredménye. Támadó oldalon annyi fiatal tehetség és nagy nevű veterán, hogy cirkuszt kell látni, emellett persze a védelemen meglátszik majd hogy 2. éve hanyagoljuk teljesen és ami kevés erősítés jön az is oda, ahol alapvetően nem volt probléma. Fangio Von Miller kaliberű játékosokkal se tudott átlagos pass rusht se felmutatni mellé a nem létező CB sor nem a legjobb kombó. Nem tudom mi a synergia ellentéte, ez az lesz. A riválisok egy sebezhető pontot is kihasználnak, nekünk lesz több. Persze talán meg lesz az offense, hogy tatsa a lépést az ellenféllel, de a legnagyobb bajom, hogy tavaly egyetlen must have driveot nem sikerült kivédekezni és nem jött senki és semmi ami ezen segítene, ezért nem is számítok semmilyen előrelépésre ezen a téren és persze ezért csapatszinten se.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tuszka a 7. kör végén nagyon jó kis pick. Egy Kyle Emanuel
szintű NFL karrier simán benne van.
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Na már jönnek az UDFA nevek.

1. WR Zimari Manning
2. QB Riley Neal
3. WR Kendall Hinton
4. RB Levante Bellamy
5. OL Hunter Watts
6. CB Essang Bassey
7. DB Douglas Coleman III

Hátha idén is tálalunk gyöngyszemeket. 😊

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 555 — The only discipline that lasts, is self discipline
Több pick tetszik, mint amennyi nem, ez már jó jel. 😊

Majd azért nagyon kíváncsi leszek, hogy lesz-e arról írás (mondjuk a TheAthleticos denveriektől), hogy milyen megállapodás lehetett Fangio és Elway között, mert ennyire durva támadó orientált draftra (ha a fontos, impack pickeket nézem elsősorban) nem számítottam. És a csapatot, rostert nézve nem is logikus. Oké, nincs még vége az offseasonnak - főleg az ideinek -, a 3. kör után egy rookie potenciális első évi impactja nem sokkal több - ha több egyáltalán - mint egy akármilyen középszerű veterán igazolásé, arra meg még rengeteg esély lesz. De akkor is meglepő.

Az is meglep, hogy Fangio Chicagoban kijárta magának, hogy a Bears beruházzon linebackerbe (Trevathan például), azaz nem hanyagolta el, fontos volt neki, itt meg hirtelen azt se tudom hogyan fogunk felállni, mégse fontos?

De mindegy, jön a tavasz / nyár meglátjuk még mi alakul szeptemberig. Magát a draftot - bár (jócskán) nem éri el a tavalyi "élvezet szintet", és érzésre a két évvel ezelőtti is jobb lett, de - nem érzem rossznak, inkább csak hiányérzet van, nem méreg. Jeudy meg abszolút 10-es, alig várom hogy láthassam a pályán!

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
254-en is WR kellett volna, ilyen keretes szerkezet jobban mutatott volna... szerintem

több mint 5 éve
 twitter.com/Broncos/status/1254187333202481152

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Broncos 2020 Draft Class :

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
 twitter.com/Broncos/status/1254177820424630272

több mint 5 éve
Am pont ma beszéltünk arról h a PFF nem a legpontosabb az O-Line tekintetében, de jelezném h Muti a legmagasabban rangsorolt iOL játékosuk, a boardjukon a 37. legjobb játékos 😮

ROUND PROJECTION
First or second round

NFL COMPARISON
Will Hernandez

"Muti’s teammates joked that he was a “mystical being” prior to his 2018 campaign. Teammates said he could pick up a moose by himself and eat a 10-by-10 from In-N-Out. Injuries have kept Muti off the field for most of the past two seasons. He played just 84 offensive snaps in 2018 and only 234 offensive snaps in 2019 due to injuries. However, as a true freshman in 2017, Muti put together an incredible season for Fresno State across 955 offensive snaps at left guard. He earned an 80.4 overall grade, 80.8 PFF pass-blocking grade and an 80.5 PFF run-blocking grade as a true freshman in 2017. He has also allowed just 14 pressures across 697 career pass-blocking snaps.

Muti has all the tools to be an elite guard in the NFL. We'd be talking about him in much higher esteem had he not had his last two seasons cut short with injury."

több mint 5 éve
Gerichill Denver Broncos 547
A TE pick kellett, mint egy falat kenyér. ✌🏼
több mint 5 éve
 twitter.com/Broncos/status/1254145672569163777

több mint 5 éve
Én nem érzem ennyire tragikusnak a vedelem helyzetét. Vannak lyukak, vannak nagy hiányosságok, de szerintem nagyon messze vagyunk egy bottom 10 egységtől.

A draft tényleg nagyon o központú volt, de azért FA-n szvsz erősödött a vedelem is. A CB sor az, ami tényleg hatalmas kérdőjel továbbra is, de én teljes mértékben értem a logikát, ami miatt nem költöttünk rá vagyonokat. Sajnos/nem sajnos Callahan itt van, nem is kevés pénzért, egyszerűen Elway nem engedheti meg magának, hogy elengedi a témát 1 év után. Muszáj bízni benne, hogy rendben lesz fizikailag. Ha meg nem, akkor a következő offseason-t egy az egyben rányomjuk a d-re, ahogy most az o-ra és jöhet az SB run. 😛 időnk van, ahogy többén is írták kezd egy elképesztően ütős és fiatal offense összeállni, ami éveket meg simán együtt tartható. Van idő a d-t is rendbe tenni. Sajnos egy offseason kevés volt mindkettőhöz, de ezt tudtuk előre is, hogy így lesz.

több mint 5 éve
Draft előtt megmondta Elway hogy nincs lyuk a csapatban lehet bpazni, sajnos komolyan gondolta.

A szokásos érvek. Callahanben tavaly is egész szezon során bíztak hogy majd jövőhétre majd rendben lesz.. Most már biztos jobban tudják... Nem értem miért nem tudok bízni a csapatban hogy jól méri fel az eü állapotát.

Itt mindenki 1. körös tehetség akit mi húzunk. Meg mindig is ő volt a célpont. Butt is 1. körös tehetség volt, tán még Heuerman is. Okweakárki persze akár jó is lehet, de aki nem érzi az iróniát hogy újabb 3-5 körös picket lőttünk el egy TE-re, akit beállítunk a draft stealjének, vagy kulcs FA igazolásnak vagy legendásan nagyszerű trade-enk, az nem volt itt az elmúlt 8-9 évben. Nem kell többet belelátni, az elmúlt sok-sok évnek szólnak ezek. Szerintem lassan el lehet engedni ezt a tragikomédiát.

Van 2 minősíthetetlen poszt, OT és CB, de ezeket nem a draft 3. napján kell megoldani. Ezt már kihagytuk leginkább az FAn,, esetleg draft 1. körben, de akkor meg a WR lenne a helyén.

Van persze néhány olyan poszt is ami nagyon érzékeny egyetlen ember kidőlésére is, QB, LB, S, ide jöhettek volna játékosok sokkal inkább mint még TE a padlásra, de ez mindegy is

Az OT hiánnyal talán kreatívan megbírkózunk így hogy 2 OT helyett egy rakás skill player jött, a CB sort viszont nem tudjuk elrejteni. Bele számolhatjátok Jacksont mintha jobb lenne, de akkor meg safety nincs. Sehogy se tudsz kirakni 5 NFL szintű DB-t, de leginkább 4-et se. Pár oldallal korábban írta be valaki kik a WRek ebben a divízióban. Sok sikert Yiadommal meg Callahan orvosaival meg ezzel Ojemudiával Ruggs, KA, Hill és a többiek ellen. Nem mintha ez új probléma lenne, ezt az FAn szültük magunknak.

Azért kíváncsi lennék arra a legendás Fangio összhangra is miután megint egy full O draftot toltunk mint tavaly miközben bottom10 védelmünk van. Nem vitatom az összhangot, de inkább Fangio érdeme lehet...

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Justin Strnad a 3. legjobb ILB a walterfootball boardján.

"There are not a lot of non-pass-rushing linebacker prospects who will be chosen in the early rounds of the 2020 NFL Draft, but one linebacker who could sneak into the third round is Strnad. As a senior, he totaled 69 tackles with an interception, two sacks and four passes batted. In 2018, he had 105 tackles with five passes broken up, 1.5 sacks and a forced fumble. Some team sources think Strnad could be a late third-round or fourth-round pick."

Netane Muti pedig a sérülései miatt csúszott, képességei alapján 1-2. körösnek tartják.

Trent Williams-et ezért az árért kényelmesen elhozhattuk volna..
Zalán
32 évesen évi 20 milliót akar 3-4 évre magas garantálttal. Nálunk ennek a fizunak a háromnegyede sem fér bele. Tökéletes ellentétje a Broncos mostani koncepciójának.
több mint 5 éve
Két pickunk van még, 252 és 254, úgyhogy kb ennyi is volt a draft.