Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Lassan ki tudunk állítani egy teljes offense-t csak TE-kből...
Mosgarn
még csak 9 TE-nk van

chicagoba van 11 és arra húztak még 1et 😀
Negritis
Vigasztaljon h van nálunk rosszabb is?!
Mosgarn
Jó azért túlzásba se kell esni. 😊

Van 1-2 érdekesnek tűnő pick, de egy 4. körös TE legyen a legnagyobb bajunk.

Egyébként ez a srác egész értékelhetőnek tűnik. Fant mögé bőven elfér, pláne ha többi balfaszt elküldjük.
roberto23
Lehet hogy igazad van,de akkor úgy kellett volna kezdeni,hogy elküldjük őket.
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 267 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Mosgarn
még csak 9 TE-nk van

Negritis
Mosgarn
Jó azért túlzásba se kell esni. 😊

Van 1-2 érdekesnek tűnő pick, de egy 4. körös TE legyen a legnagyobb bajunk.

Egyébként ez a srác egész értékelhetőnek tűnik. Fant mögé bőven elfér, pláne ha többi balfaszt elküldjük.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Esküszöm beakartam írni amikor a 3. körös bust CB picket fikáztam, hogy ma majd még jön egy térdszalagnélküli vagyg amputált végtagú TE, hogy teljes legyen a draft élmény.
Igaz neki csak a lapockája volt törött ha minden igaz, majdnem kilóg a sorból...

Rendezhetnénk lassan belőlük egy kiállítást...
Black_Adder
Ezen konkrétan percek óta sírok.... 😀
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
én eddig követtem a draftot, nekem ez most sok volt amúgy 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Am draft előtt azt mondtam volna h 2, nagyon max 3 értelmes TE van az egész classban, ehhez képest már most kiment hét...
Általános Doktor
Viszont ahogy elnézem, a draft előtt ő sok boardon jött fel egészen a 45. hely környékéig, tehát ha a CB pick a reach miatt van temetve, rá mondhatjuk azt, hogy BPA alapú steal.
Cruyffista
Sztem a többiek sem azért írják amit, mert szar vagy reach lenne a srác, csak az ilyen negyedik/ötödik körös steal TE-kből tele a padlás.

Más kérdés h statisztikai alapon most már be kéne jönnie egynek és ő legalább két évet lenyomott már Lockkal (megjegyzem ~1.0-as meccs/TD átlaggal!).

Szal inkább az lehetne a kritika vele szemben h pl egy projekt OT, egy S depth, vagy egy LB depth innen logikusabbnak tűnt, de itt már BPA-zik mindenki, nálunk így esett a board, nincs ezzel tényleges gond, csak vicces 😀

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
szerintem lock draftol... meghekkelte elway 30 éves pc-jét

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Am draft előtt azt mondtam volna h 2, nagyon max 3 értelmes TE van az egész classban, ehhez képest már most kiment hét...
Általános Doktor
Viszont ahogy elnézem, a draft előtt ő sok boardon jött fel egészen a 45. hely környékéig, tehát ha a CB pick a reach miatt van temetve, rá mondhatjuk azt, hogy BPA alapú steal.
Cruyffista
az oké, csak mi a fasznak? 😀

több mint 5 éve
Mosgarn
még csak 9 TE-nk van

Negritis
Mosgarn
ne, csak ne lepődj meg a brainfart húzásokon 😀

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Általános Doktor
több mint 5 éve
Mosgarn Denver Broncos 33
Mosgarn
még csak 9 TE-nk van

Negritis
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Néha azt is érzem, hogy az amerikai foci egy kibaszott Monty Python...

több mint 5 éve
Mosgarn
még csak 9 TE-nk van

több mint 5 éve
Esküszöm beakartam írni amikor a 3. körös bust CB picket fikáztam, hogy ma majd még jön egy térdszalagnélküli vagyg amputált végtagú TE, hogy teljes legyen a draft élmény.
Igaz neki csak a lapockája volt törött ha minden igaz, majdnem kilóg a sorból...

Black_Adder
Én tegnap be is írtam. Eleve tegnapra vártam. Még jön ah elmeroggyant RB is, légy erős.

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Buttnak semmi trade értéke nincs, Heureman még vmi exedzőnél talán szóba jöhetne, de nagyon meglepne ha így lenne.

Mentségére szóljon h egy olyan TE roomba jön, ahol Fant mögött nincs senki értelmes, így játékidő alapján majd jó picknek fog tűnni négy év múlva 😀

Am épp előttünk ment ki a secret OT-m 😕

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Emellett már megint milyen érv volt?
Mosgarn
Okwegbunam caught combined 17 TDs in 2017-18 from Drew Lock in just 18 games. Another weapon.

+ Mivel fogyogat a TE-class, nem kizárt, hogy Butt és/vagy Heuerman egy éves szerződése el lesz cserélve egy pickre az este folyamán. Legalábbis remélem.
Cruyffista
csapjuk hozzá Fumagallit, Vennett-et és Howardot is..
még mindig marad Fant, Fort meg Beck, meg ez a csávó
Zalán
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Mosgarn
Okwegbunam caught combined 17 TDs in 2017-18 from Drew Lock in just 18 games. Another weapon.

+ Mivel fogyogat a TE-class, nem kizárt, hogy Butt és/vagy Heuerman egy éves szerződése el lesz cserélve egy pickre az este folyamán. Legalábbis remélem.
Cruyffista
Butt 3 év alatt játszott 3 meccsen. Még O'Brian se adna picket érte. De Heuerman és Fumagalli is eladhatatlan imo.
Majd cutolunk néhányat, hogy okweakárki csinálja ugyanazt mint ők, amíg jövőre jön valaki más hogy folytassa a sort.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Mosgarn

Cruyffista
csapjuk hozzá Fumagallit, Vennett-et és Howardot is..
még mindig marad Fant, Fort meg Beck, meg ez a csávó

több mint 5 éve
 twitter.com/DrewLock23/status/1254088667385266176

több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Mosgarn

+ Mivel fogyogat a TE-class, nem kizárt, hogy Heuerman egy éves szerződése el lesz cserélve egy pickre az este folyamán. Legalábbis remélem.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 5 éve

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Neeeeeeeeee 🤦‍♂️

több mint 5 éve
ezt már el se hiszem baszki

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Na csak jött a TE pick. Megnyugodhatunk. Úgy látom Lock egyik egyetemi jatszopajtasa. 😀

„History is a set of lies agreed upon.”