Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Ezt mondjuk nem értem, hogy ők miért vannak nem létező játékosokként kezelve. Itt még csak nem is olyan jellegű sérülésekről volt szó, hogy ne számoljunk velük kezdőként, mert mondjuk hatással van a képességeikre. Nyilván értem az aggodalmat, meg sokszor az iróniát is velük kapcsolatban, de csapatot nem ez alapján kell építeni.
Cruyffista
Itt nem a sérülésükkel van a gond (bár James már korábban is erősen porcelánnak tűnt, nem is tudom jatszott-e már 16 meccset egy szezonban), hanem ahogy kezelve voltak. Pláne Callahan esetében. Minden meccs előtt jött a duma, hogy na majd most tuti játszani fog, aztán valahogy sose került pályára. Ha már szezon elején IR-re teszik senki nem szolt volna semmit. Benne van, hogy egy FA ir-en végzi, pech. De ez a huza vona csak arra volt jó, hogy az egész orvosi stáb egy inkompetens szerencsétlen bagázsnak tűnik, akik nem képesek egy játékos állapotát normálisan megítélni. Így jóval nehezebb bízni benne, hogy egyszer valaha pályára kerül. Az biztos, hogy akkor rögtön potensebb CB sornak fog tűnni, csak legyen is így.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
A Hamler pick-nel először kicsit húztam a számat, de így utólag elégedett vagyok én is. Mind posztok, mind játékosok téren.

És ami nekem baromira tetszik, hogy egyelőre nagyon nagy az összhang Elway és Fangio között. Látszik az irány, hogy hova tartunk és ehhez milyen játékosokra van szükség, hogy oda is érjünk. Ha minden puzzle a helyére kerül baszos kis csapat leszünk.
roberto23
működik a draftszurkolás szindróma... én mondtam... a TC-n màr mezt rendelünk a kisgyerek nevével ellátva... 😋

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Jövőre kik lesznek FA-k ?

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Hát ja, egy speedster jól jött az offensebe meg iOL, Oda most már csak 2-3 OT kéne és reménykedhetnénk Lockban.
Kár hogy ennek az ára, egy nem is tudom, bottom 10 védelem lesz.

Ojemudia a mondhatni szokásos 3. körös wtf cb pick, Elway special. Webster jó special teamer lett, ez a plafon, Langley, Yiadom semmi, ez a padló. Nem a legjobb kilátások. Kéne még egy 5. körös TE, hogy teljes legyen a draftélmény.
Agim jó pick lenne egy jó védelembe, jövő évi needet orvosolva. De hát 3. körben már fölösleges is needre húzni, bár mondjuk egy LB talán több szóhoz jutott volna a rotációban, de ennyi baj legyen. Tavaly Dre'mont Jonest jobbnak éreztem, de Agim is egy logikus projekt pick.

Még jön néhány special teamer meg camp body, de az érdemi rész véget is ért. Draftnak nem rossz. FA-val együtt azért nem jó, mert vállalhatatlan lyukakkal megyünk neki a szezonnak, de az FA-t már leszóltam amikor aktuális volt. Most még eggyel rosszabbnak tűnik, de a drafton jött 1-2 olyan játékos aki hasznos tagja lehet a csapatnak, az mindig jó. Jeduy kimeríti a 10 year starter várakozást, lesz helye a Hamlernek és Cushenberry is. Még Agim is viheti valamire, vagy ha nem legalább megpróbáltuk.
A kontextusból kiragadva maga a draft nem rossz.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
A Hamler pick-nel először kicsit húztam a számat, de így utólag elégedett vagyok én is. Mind posztok, mind játékosok téren.

És ami nekem baromira tetszik, hogy egyelőre nagyon nagy az összhang Elway és Fangio között. Látszik az irány, hogy hova tartunk és ehhez milyen játékosokra van szükség, hogy oda is érjünk. Ha minden puzzle a helyére kerül baszos kis csapat leszünk.

több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Én elégedett vagyok, posztokban is hasonlót vártam, csak nem ebben a sorrendben.

Hamler még csúszott is egy kicsit, mindenhol második kör elejébe várták.
Mi is vártunk egy hozzá hasonló burnert, csak max később. Elég nagy WR rush volt, így utólag megértem a picket a játékosnál pedig egyedül a dropok zavarnak, egyébként a gyorsasága, a "testcselei", meg úgy általában a highlightjai nagyon bejönnek. Akárhogy nézem Elwayék felépítettek egy rendkívül fiatal O#, amiben minden alkotóelem most már a helyén van, így adott h a poszt PM éra első élvezhető támadóegysége váljon belőle.

Ojemudia klasszik zónás CB, abszolút illik a rendszerünkbe. Ami nála tetszik az az h évről évre javult (irányítómutató, pff grade, egyéb statok). Későbbre várták, de a játékos bemutatók alapján az a legnagyobb hibája h nem emberezett egyetemen, ez nálunk mondhatni irreleváns lesz.

Lloyd Cushenberryt valóban nagyon sok helyen írták hozzánk második körre, kivi leszek h mit hoz ki belőle Munchak.

McTelvin Agim majd verekszik Walkerrel a 3rd down DI posztért, projektnek teljesen korrekt pick.

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 302 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hamlerrel kapcsolatban csak annyit tudok mondani, hogy nagyon tehetséges, de nem volt a legjobb utolsó éve a PSUban. Mniden adott volt, hogy vezér legyen, de nem teljesen sikerült neki. Tény, hogy a QBja Clifford sem volt a helyzet magaslatán, de amikor nekik kellett volna segíteni, vagy csak normálisan oda került hozzá a labda, akkor betlizett. Szóval fejben nem tudom mennyire erős. Én ezért nem feltétlen örültem volna neki ha mi húzzuk. De itt meglesz egy stabil csapat körülötte, egy pontens QB és akkor kijöhet belőle ami benne van. Renfrowt például többre tartom. Sok sikert vele kivéve a Chiefs ellen 😉
több mint 5 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Háááát....egyik szemem sír,a másik nevet.
Végül is nagyjából jó posztokra húztunk,csak hát én azt reméltem hogy azok a posztok közt van valamiféle fontossági sorrend is.
OT-t nem húztunk,azon meglepődtem.Azon is hogy a Fulton-Diggs kettős ennyit csúszik hátra.Ott valami szar lesz a palacsintába,nem hiába lehetett.Abban az esetben - de ezt is csak majd utólag tudjuk meg úgy is - nem baj hogy nem mentünk értük feljebb.
Cushenberry-t olvastam én is mockokban hozzánk párosítva,azzal valószínűleg megint csak jót húztunk.

Lock illetve az offense elé minden le van téve,úgyhogy idén egész biztosan kiderül hogy mennyire jó irányítónk van.Ha mindenki hozza azt a szintet ami elvárható tőle,akkor itt nincs helye rinyálásnak,akkor nagyüzemileg termelni kell a pontokat.

Szerkesztette: Foresz
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
WR Kj Hamler: Én lentebb rá utaltam harmadik körös mélységi célpontként, így magának a játékosnak nagyon örülök, de a picket én sem mondanám jónak. Viszont az elborzadásokat is erősnek tartom, mert egy nagyon jó játékos jött WR3-nak aki tökéletesen kiegészíti az offenzünket. De mindenesetre nagyon fura, hogy Elway páros lábbal beleállt ebbe a Chiefsszel való rivalizálás témába, és elkezdett ő, és Fangio is egy szuperoffense felépítésén dolgozni.

Viszont ha így utólag visszanézitek mi volt itt a második körben, akkor egyértelmű hogy a draft trending miatt kellett cselekedni. És hát Josh Jones vagy Fulton kapcsán úgy néz ki nagyon vakon volt mindenki, mert nem kicsit csúsztak az első körös mockokhoz képest.. Én ebből arra tudok következtetni, hogy volt valami, amit nagyon sokan nem láttunk mi szurkolók, és a szakértők sem. Hamlerrel kapcsolatban meg majd a highlightsok jobb kedvre derítenek benneteket. B-

CB Michael Ojemudia: Nagy reach. Összefoglalók alapján tetszik, illetve alkatához képest kellően atletikusnak és gyorsnak tűnik. Látok benne fantáziát. Bryce Hallon kívül más nem igazán tetszett a cornerek közül, szóval el tudom fogadni (aki szintén sokat csúszik valamiért). C-

C Lloyd Cushenberry: Egyáltalán nem gondoltam volna, hogy ő itt még bent lesz, második körben sok mockban várták hozzánk. A+

DT McTelvin Agim: Purcell és Shelby Harris csak egy éves szerződésen vannak, szóval logikus. Remélem Fangio kérte, ahogy a CB-t is ő döntötte el. Neki elhiszem, hogy ért hozzá. B

Összességében elégedett vagyok eddig a drafttal. Holnap már várok előrecseréket, és egy ILB-t, OT-t, valamint esetleg még egy DB-t.

Egyébként valami megmagyarázhatatlan oknal fogva stabil kezdőként számolunk James-el és Callahan-el is, legalábbis eddig úgy néz ki. Rohadtul remélem, hogy így is lesz, mert ha megint csak a kórházi számlákon fog szerepelni a nevük nehéz lesz meccseket nyerni, hiába a csecse wr állomány.
roberto23
Ezt mondjuk nem értem, hogy ők miért vannak nem létező játékosokként kezelve. Itt még csak nem is olyan jellegű sérülésekről volt szó, hogy ne számoljunk velük kezdőként, mert mondjuk hatással van a képességeikre. Nyilván értem az aggodalmat, meg sokszor az iróniát is velük kapcsolatban, de csapatot nem ez alapján kell építeni.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Cushenberry Pick jó, Agimot nem ismerem, de biztos ő is jó lesz 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Na csak jött CB. 😀

Bár hogy ki az említett úriember és mit kell tudni róla... Nem vagyok képben.

több mint 5 éve
kibaszott szèlvész...
 youtu.be/jvBb7II_BNo
szerethető egy pali.
Hamilton lapát...

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 581 — The Mathematician
 twitter.com/jerryjeudy/status/1253850981374349313

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 662 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Egyébként valami megmagyarázhatatlan oknal fogva stabil kezdőként számolunk James-el és Callahan-el is, legalábbis eddig úgy néz ki. Rohadtul remélem, hogy így is lesz, mert ha megint csak a kórházi számlákon fog szerepelni a nevük nehéz lesz meccseket nyerni, hiába a csecse wr állomány.
roberto23
A Chiefs sokáig húzta nyomorultakkal hátul azért 😊

több mint 5 éve
Egyébként Bausby-t se felejtsük el. 3rd CB-nek szerintem teljesen korrekt. Csak kar, hogy előtte vannak hiányosságok.

több mint 5 éve
Nem értek hozzá, de egy gyors törpéért kár volt 2.kört adni, pláne hogy 3.-4. számú elkapó lesz a sorban...
FLZOLI
ráadásul gyors törpénk már van. persze lehet nem bízunk jeudy térdében annyira 😋
Zalán
Majd Yiadom mellett az edzésen belejön, lesz ideje a profik ellen bemelegíteni azt a térdet

több mint 5 éve

több mint 5 éve
 twitter.com/DrewLock23/status/1253842393247420419

én látom a logikát mögötte a WR run miatt
és ezzel a mostani WR állományt kukáztuk is

a DB sor darabra megvan, mélység nincs mögötte (meg egészség)
Negritis
És minőség se nagyon
FLZOLI
Bouyé, Jackson, Callahan papíron korrekt sor
Negritis
Az egyszezonos, az öreg és a féllábú 😊

Jó Jackson tényleg penge, de lassú már CB-nek

több mint 5 éve
Nem értek hozzá, de egy gyors törpéért kár volt 2.kört adni, pláne hogy 3.-4. számú elkapó lesz a sorban...
FLZOLI
ráadásul gyors törpénk már van. persze lehet nem bízunk jeudy térdében annyira 😋
Zalán
Jeudy sztem inkább szélen lesz
Hamler meg megy slotba

több mint 5 éve

Negritis
És minőség se nagyon
FLZOLI
Bouyé, Jackson, Callahan papíron korrekt sor

több mint 5 éve
FLZOLI

több mint 5 éve

Negritis
És minőség se nagyon

több mint 5 éve

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Hát még egy wr. Nem dobott fel ez most kimondottan. De ez van, kellett meg egy wr.

Viszont mostmar nagyon díjaznám, ha felcserelnenk és jönne egy értékelhető CB is.
roberto23
Erre kell majd aludni egyet, mert úgy, hogy bent volt Fulton és Jones, lehet olyat mondanék amit holnap megbánok...
Vonster
Nem nagyon értem én sem miért hanyagoljuk ennyire a CB sort. Mintha ligaelit lenne kb.

Mondjuk még Fulton bent van ha nem maradtam le, simán felcserélhetnénk érte. Bár nem nagyon akarunk mozgolódni eddig nagyon úgy látszik.