Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 5 éve
Na akkor Fulton vagy Diggs.OT-kat nem is nézek, úgyse húzunk
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
mondjuk Lockból sem néztünk ki többet mint amit Herbertből ki lehet, most meg Lockra alapozunk mindent pár jó meccs alapján. Tuát megúsztuk, meglátjuk milyen lesz Herbert. De, hogy a csoport keményedik, az biztos. Ádáz csatákat vízionálok..
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 5 éve
eddig király csak legyen rendben a térde is.a chargers kiírta magát további 2-3 évre hál isten.
Közben Tuat megúsztuk a Chargersbe, sajnos Ruggst nem a Raidersbe
Black_Adder
több mint 5 éve
eddig király csak legyen rendben a térde is. Közben Tuat megúsztuk a Chargersbe, sajnos Ruggst nem a Raidersbe
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
Tizenévesen kommunista voltam. Nem hiszem, hogy olyankor még/már felfogja az ember ezeknek az eszméknek a súlyát. Big bird-ről meg Elmoról fantáziálni szexuálisa, na az a durva...Egyrészt tudatosan írtam azt amit. Direkt kiéleztem a fekete neonáci kis köcsögre a szitut. A mögöttes tartalom az, azért van határa annak, amit akár a legjobb és legkedveltebb játékosod tesz, vagy megtehet. Nem fogadható el bármi, azért mert a pályán király. Másrészt itt mindenki egy reg, de mindenki mögé alkotunk egy szemèlyiséget: illetve mindenki èpít. Akartam jelezni, hogy húzni kell a homokba egy vonalat, ès a vonalon túl nem lehet...Csak én vagyok...Végül is offenzbe jött a csávó....Fekete és neonáci, hm, érdekes kapcsolódások 😛
De ezek milyen tartalmú vélemények? Mert azért, ha egy neonáci, akkor azért ront az összképen... Még ha tini is volt...
Zalán
dande
Zalán
több mint 5 éve
Az ott Amerika....ott teljesen másként viselkednek az emberek,főleg az élsportolók mit Európában.Egyrészt tudatosan írtam azt amit. Direkt kiéleztem a fekete neonáci kis köcsögre a szitut. A mögöttes tartalom az, azért van határa annak, amit akár a legjobb és legkedveltebb játékosod tesz, vagy megtehet. Nem fogadható el bármi, azért mert a pályán király. Másrészt itt mindenki egy reg, de mindenki mögé alkotunk egy szemèlyiséget: illetve mindenki èpít. Akartam jelezni, hogy húzni kell a homokba egy vonalat, ès a vonalon túl nem lehet...Csak én vagyok...Végül is offenzbe jött a csávó....Fekete és neonáci, hm, érdekes kapcsolódások 😛
De ezek milyen tartalmú vélemények? Mert azért, ha egy neonáci, akkor azért ront az összképen... Még ha tini is volt...
Zalán
dande
Zalán
Pláne ha valaki most végzős egy suliban,gondolom te is voltál már végzős egy iskolában,aztán egy nyár múlva meg a legkisebb lettél egy másikban.
Rögtön tesznek róla hogy tudd hogy hol tartasz a hierarchiában....
Ez nem üdvhadsereg... Az edzők sokszor legnehezebb feladata az hogy helyre tegyék valamelyest a játékosok fejét,illetve a pályán alkossanak elsősorban csapatot.
Ha te azt hiszed hogy egy amerikai futballcsapat egy össznépi összeborulás,egy mindig-minden helyzetben happy család,akkor kevesebb romantikus regényt kéne olvasnod.
több mint 5 éve
Egyrészt tudatosan írtam azt amit. Direkt kiéleztem a fekete neonáci kis köcsögre a szitut. A mögöttes tartalom az, azért van határa annak, amit akár a legjobb és legkedveltebb játékosod tesz, vagy megtehet. Nem fogadható el bármi, azért mert a pályán király. Másrészt itt mindenki egy reg, de mindenki mögé alkotunk egy szemèlyiséget: illetve mindenki èpít. Akartam jelezni, hogy húzni kell a homokba egy vonalat, ès a vonalon túl nem lehet...Csak én vagyok...Végül is offenzbe jött a csávó....Fekete és neonáci, hm, érdekes kapcsolódások 😛
Zalán
dande
több mint 5 éve
Végül is offenzbe jött a csávó....Azért az afroamerikai neonácik ritkák eléggé. Nem mondom, hogy nincs rá példa (talán film is volt hasonlóról), de azért erős lenne.
Zalán
több mint 5 éve
Végül is offenzbe jött a csávó....Fekete és neonáci, hm, érdekes kapcsolódások 😛
Zalán
több mint 5 éve
Végül is offenzbe jött a csávó....Szó sincs ilyesmiről, komoly filozófiai kérdéseket feszegetett már gyerekként is.
Zalán
twitter.com/barstoolsports/status/1253507789437243392?s=19
több mint 5 éve
Végül is offenzbe jött a csávó.... De ezek milyen tartalmú vélemények? Mert azért, ha egy neonáci, akkor azért ront az összképen... Még ha tini is volt...
több mint 5 éve
Ezek inkább jópofák szerintem, mintsem offenzívek. Bár az kicsit erős, hogy elképzelte Big Bird és Elmo szexuális együttlétét, de hát ez van. Komoly kontextusban elég komolytalan negatívumként megemlíteni.
több mint 5 éve
Engem nem az érdekel hogy mi a véleménye dolgokról,hanem hogy mit csinál a pályán.Ha ott rendben lesz,akkor nagyjából leszarom hogy kiről-miről mit gondol....
több mint 5 éve
Most olvasom a cikket hogy Jeudynak előkerültek a régi tweetjei, amik offenzívak. Ekkora faszságot. 14 évesen ki nem mondott faszságokat össze-vissza. (2013-ból vannak az idézetek)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Winfield Jr. jó lenne, esetleg Josh Jones, ők 1.körös talentek bővenA mi szempontunkból a draft második fele is álomszerűen alakult, akik jók nekünk 2/46-on:Na,akkor ki van nézve szerintem a védelembe valaki.
- CB: Kristian Fulton, Trevon Diggs
- DE: AJ Espenesa
- OT: Josh Jones, Ezra Cleveland
- S: Antoine Winfield Jr., Xavier McKinney, Grant Delpit
Közölük Fulton, Espenesa, Josh Jones és a safety-k első körös tehetségek. Fultonért vagy Jonesért nem bánnék egy felcserét sem akár. A további jó hír, hogy tele van még második kör elejére várt elkapókkal, futókkal és passzsiettetőkkel a mezőny, így akár enélkül is összejöhet, de Jeudy után kemény lenne még egy ilyen mákültetvényt learatni.
Elway közben most mondja a sajtótájékoztatón, hogy megpróbáltak becserélni az első kör végébe, de nem sikerült.
Cruyffista
Hátha a második kör elejébe sikerül valahogy becserélni.Simán adnék érte két harmadik kört....
Foresz
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
A mi szempontunkból a draft második fele is álomszerűen alakult, akik jók nekünk 2/46-on:Na,akkor ki van nézve szerintem a védelembe valaki.
- CB: Kristian Fulton, Trevon Diggs
Közölük Fulton, Espenesa, Josh Jones és a safety-k első körös tehetségek. Fultonért vagy Jonesért nem bánnék egy felcserét sem akár. A további jó hír, hogy tele van még második kör elejére várt elkapókkal, futókkal és passzsiettetőkkel a mezőny, így akár enélkül is összejöhet, de Jeudy után kemény lenne még egy ilyen mákültetvényt learatni.
Elway közben most mondja a sajtótájékoztatón, hogy megpróbáltak becserélni az első kör végébe, de nem sikerült.
Cruyffista
Hátha a második kör elejébe sikerül valahogy becserélni.Simán adnék érte két harmadik kört....
több mint 5 éve
A mi szempontunkból a draft második fele is álomszerűen alakult, akik jók nekünk 2/46-on:- CB: Kristian Fulton, Trevon Diggs
több mint 5 éve
Nagyon zsír lett ez az első kör,az a meglepetés,hogy nem volt meglepetés.... 😀Doki kedvence benn van..
Ráadásul nem kellett egy picket se áldozni érte,úgyhogy így meg még jobb.
Azon gondolkodtam,hogy lehet hogy megszimatolták Elway-ék hogy a Raiders is elkapót akar feltétlen húzni,aztán lehet azért dobták fel draft előtt ezt a térd-dolgot Jeudy-nél.Lehet hogy jó lett volna Ruggs is,de Elway valszeg belé volt inkább szerelmes.
Még kellene egy OT,aztán teljes gőzzel neki menni a védelemnek.Van még valami jó corner akiből lehet hosszútávra kezdő nálunk?
Foresz
több mint 5 éve
Nagyon zsír lett ez az első kör,az a meglepetés,hogy nem volt meglepetés.... 😀 Ráadásul nem kellett egy picket se áldozni érte,úgyhogy így meg még jobb.
Azon gondolkodtam,hogy lehet hogy megszimatolták Elway-ék hogy a Raiders is elkapót akar feltétlen húzni,aztán lehet azért dobták fel draft előtt ezt a térd-dolgot Jeudy-nél.Lehet hogy jó lett volna Ruggs is,de Elway valszeg belé volt inkább szerelmes.
Még kellene egy OT,aztán teljes gőzzel neki menni a védelemnek.Van még valami jó corner akiből lehet hosszútávra kezdő nálunk?
több mint 5 éve
John Elway on his draft call to Jerry Jeudy: "We were hoping you’d make it to us and you did. We’re thrilled with it, glad you’re going to be a Bronco and look forward to you having a great career with us.” twitter.com/Broncos/status/1253531331268448256
A játékosok reakcióit is érdemes meglesni, meg a WR coachét, mindenki happy.
több mint 5 éve
😀twitter.com/MySportsUpdate/status/1253515511591325696
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
Gyors sajtószemle:PFF:
PICK 15: DENVER BRONCOS: WR JERRY JEUDY, ALABAMA
If I were John Elway right now I would be popping a bottle of champagne — Jerry Jeudy just fell right into his lap. Getting a player like Jeudy — who is the second-best wide receiver prospect we have ever evaluated behind Amari Cooper — at the 15th overall pick is an incredible value. Jeudy is a refined route-runner and is a threat to take it to the house on any play where he gets a step on his defender. Over the last two years, Jeudy picked up 53 explosive plays of 15-plus yards when he had a step or more of separation, which was eight more plays than anyone else. The Broncos just got the fifth-best prospect on the PFF Draft Board at the 15th overall pick — cheers to you Mr. Elway.
walterfootball:
Denver Broncos: Jerry Jeudy, WR, Alabama - A+ Grade
Ask three different people whom they believe to be the best receiver in the 2020 NFL Draft class, and you might get three different answers. The Broncos' answer was Jerry Jeudy all along, and I agree with that. Jeudy's football IQ is off the charts, and he's a great route runner. He'll be an excellent weapon for Drew Lock, and he's a steal here at No. 15 overall
ProFootballNetwork:
15. Denver Broncos: Jerry Jeudy, WR, Alabama
Pauline’s Ranking: #13 (WR01) | Scouting Report
PFN Consensus: #10 (WR01) | RAS: 6.78
Pauline: The Broncos get the receiver they wanted and didn’t need to trade up to acquire him. Jeudy needs space to work and he’s not a physical receiver, yet he’s a game breaker that stretches the field and is prone to making big plays.
DiCecco: Denver adds an elite separator to complement Courtland Sutton. Jeudy has the speed to open up the vertical passing game and boasts the ability to work all three levels of the field.
A lényeg h jelenlegi tudásunk szerint egy qvajó játékossal gazdagodtunk 😊
Szerkesztette: Általános Doktor
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 5 éve
jaaaa, nem sértesz meg.. ez egy játék.,, remek húzás, remek helyen, reméljük remek térdekkel... 😊
több mint 5 éve
Eddig tökéletes
több mint 5 éve
Jooooo. Trade nélkül Jeudy. 😀 jól kezdődik.
„History is a set of lies agreed upon.”