Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 446
Szeretem olvasni a hozzászólásaidat, mindig hozzáad a témához a te nézőpontod is, úgyhogy nem szívesen kötök bele a visszatérő kommentedbe, de ritka hogy ennyire más következtetésre jussunk.

Először is, én nem gondolom, hogy Elway sértettségből nem hosszabbít CHJ-vel. Viszont ezúttal szerintem szakmailag (is) rossz döntés elengedni a csapat egyik leggyengébb egységéből a messze legjobb játékost. Vagy fogalmazhatok úgy, hogy nem látom a szakmai érveket mögötte és nem győztek meg az ellenkezőjéről az általad felhozott tények se. Van amit máshogy látok van amit nem tartok relevánsnak, van amivel egyetértek, de még mindig könnyebb mint a mérleg másik nyelve.
Nem kizárt hogy képtelen vagyok elfogulatlanul értékelni a témában, ha csak egy kedvencet mondhatnék, az Chris Harris lenne. Általában ezektől elvonatkoztatva értékelek és most is erre törekszem, de nem tagadom most nehezebb.

- Fizetésemelések
Az elsőt All Pro szezonhoz volt kötve, nem kapta meg. Mivel Not Likeley to be earn ezért capbe se számított
A másodiknak nem tudom voltak-e feltételei. A helyzet megítélésében nem lényegtelen, de nem is fontos. Az emelés nélkül CHJ mindenképp alulfizetett lett volna, egyébként meg hosszabbítást akart, nem emelést.
Az persze Elway javára írható, hogy engedett neki (bizonyos fokig) az elmúlt 2 évben. Ez azért viszonylag ritka az NFLben. először ráadásul holdoutig se jutott el a dolog.

- Holdout
Egyrészt sokan felháborodnak a holdout miatt, nekem meg a felháborodókkal van bajom. Én nem fogom magam rosszabbul érezni, ha fizetésemelést kérek a főnökömtől vagy elmegyek máshova ha nem kapom meg. A játékosoknak kevesebb lapjuk van, mint egy munkavállalónak, az egyik a holdout. Hasznáják egészséggel.
Holdoutolt Von Miller is, Demaryius Thomas is, spoiler alert Simmons is fog, ha TCig nem lesz meg a hosszútávú szerződés.
Ezt nem kell felhánytorgatni a játékosnak vagy ha igen, akkor mindenkire egyenlően, kezdve Von Millerrel.

- Tweetek
CHJ mindig őszinte, ami a szíven az a száján ember volt. Én ezt (is) szeretem benne. Egyfelől igaz az, hogy vannak dolgok amik jobb ha az öltözőben maradnak, és a tavaszi dolgok ilyenek voltak. Másfelől viszont nem fogta vissza magát a kritikákkal sem Roby vagy Woods felé, de ez nála nem a mutogatós játék volt, csak nem titkolta az egyértelműt. Megérdemelte a kritikát mint Roby mind Woods és a saját hibáiért CHJ mindig vállalta a felelősséget. Hasonló helyzet a tavaszi, a tweetek nélkül is egyértelmű lett volna a helyzet.
Most emiatt lehet nem szeretni őt, vannak akik az ilyen típusú embereket nem bírják, de ha azt feltételezzük, hogy Elway nem sértődött meg - amivel 100%ig egyetértek - akkor ezeknek a tweeteknek semmi helyük az érvelésben, mert irrelevánsak. Biztosra sosem fog kiderülni, de nem emiatt nem hosszabbít vele Elway, ha meg mégis akkor rossz GM, pont.

- No tag opció
Erről egyrészt ellentmondó hírek voltak, ha minden igaz elvileg nem került ilyen kitétel a fizetésemelés mellé.
Másrészt a taget ígyis-úgyis Simmons kapja / kapta volna, szóval megint semmiben nem befolyásolja a szituációt.

- Őszi 3 év 37 millió
Erről lemaradtam. Egyébként pont írtam, hogy majd adunk neki 3 millióval kevesebbet és széttrájuk a kezünket, ezekszerint meg is törént, mivel ő 15 körül akar kapni. btw ez válasz a nem tettünk még le róla körre is. Ha senki nem ad neki ennél többet, akkor visszahozzuk. Csak úgy 5-10 csapat többet fog neki ennél kínálni, aztán körberöhögnek minket amikor várjuk hogy Callahan felépüljön és végre csapatba kerüljön Yiadom helyén, de majd a 3. körös komp pickből jön egy térdszalag nélküli 9 ujjú szürke imenenciás TE melegen tartani Butt kórházi ágyát...
Egyébként CHJ azt nyilatkozta, hogy tavasz óta nem keresték, de az lehet még az őszi ajánlat előtt volt.

- Védelmi séma / CHJ kompatibilitás
A védelem valóban eltolódott a zónázás felé, viszont leginkább hibrid módon, ahol általában pont CHJ aki emberezik míg a többiek zónáznak.
Az alapvető probléma szerintem a következő pontban keresendő

- Nem elit CB1
Ez igaz, viszont én egy kicsit átfogalmaznám. Nem minden WR ellen elit CB. Emiatt lehet azt is mondani rá, hogy nem elit CB1 és azt fenntartani azokra, akiknek mindegy kijön velük szembe, de láttuk Talibot égni TY Hilton ellen, mert nem feküdt neki a stílusa. Hasonló a probléma CHJ-vel. Van WR1, akár elit WR1, mint KA13, akit leszed a pályáról, más ellen nem megy neki annyira.
Azzal hogy így meggyengült a CB sor, attól függetlenül kellett fognia a legjobb WR-t, hogy feküdt-e az ő erényeinek vagy sem.
Ilyen értelemben valóban vannak nála jobb CB-k, akár az általam lenézett PP is, de nem látom hogy az Fangio sémájában ne tudnánk az erényei kiaknázásával használni CHJ-t (ahogy az évtized egyik legjobb CBje volt) vagy hogy Bouyeval ne lennének hasonló problémák. Ettől még Bouye is nagyon jó CB csak ő se mindenki ellen.

- 31 éves.
Ez egy tény. Jövőre se fiatalabb lesz. Ha már itt tartunk nagyobb félelem hogy a kora miatt kezdett visszaesni a teljesítménye, mint a séma miatt vagy a szubideális matchup miatt. Több olyan meccs volt, ahol egyszer-egyszer égették meg, de azt csúnya TD-vel büntették, pedig pont a megbízhatóság miatt volt "az elmúlt évtized egyik legjobb CBje". Ha folyamatosan ég, akkor sematikus problémák lehetnek, ha egyszer-kétszer meccsenként, akkor valami rés a pajzson, amire 30 év fölött mindig a kor lesz az első tipp.
Én kitartok amellett, hogy 2 NFL szintű CB-nél (ami nekünk nem volt) számára kedvezőbb matchuppal jobban megbírkózott volna vagy ha ugynúgy a legjobb WR jut rá, de több safety segítséget kap. Bausby mellett jobb is volt, mint Yiadom mellett. A kor szerintem azokat vágja jobban fejbe, akik elsősorban a fizikai fölényükből élnek meg, ami Harrisre sosem volt jellemző. Igaz, hogy pont sebességgel verték őt meg többször, ami 2-3 éve lehet nem történt volna meg, de akkor is lehet adjustálni a szerepét ehhez egy gyors CB társsal.
Fiatalításra persze szükség van, de amíg jól ment a csapatnak ezeket a fiatalításokat úgy oldotta meg Elway, hogy időben gondoskodott az utánpótlásról. Ahhoz tavaly Fant helyett egy CB-nek kellett volna jönnie, hogy most elfogadjam, hogy a kora miatt Harrisnek mennie kell. Mert lehet Yiadom fiatalabb nála, de sosem lesz kezdő CB, sőt sosem kap 2. szerződést tőlünk (vagy akkor Heuerman mellé kerül a neve a maró gúnnyal átitatott soraimban), így számolva meg akár kevesebb ideje van mint Harrisnek lenne.

Alapvetően egy lényeges dolgot látunk különbözően. Szerinted CHJ nem ér annyit - nekünk - amennyit kér. és ezzel még 1. körben egyet is értek. Sőt, szerintem az a 3 év 37 milliós ajánlat egy korrekt ajánlat. Nyilván a garantált tartalomban van elásva a lényeg, de a sapka ellen nagjából jól van beárazva.

Ugyanakkor nem tudjuk jobb árérték arányban pótolni, mert Bouye valójában nem őt pótolja hanem a mellette lévő csillagrendszer méretű lyuk betöltésére érkezett. Akár jobb is lehet mint tavaly CHJ volt, de ez azért vágyvezérelt gondolkozás és akkor se a legnagyobb problémát szüntetted meg a poszton.

Tudom, hogy elfogult vagyok. De Baileynél, DT-nél, | Tebow-nál | megértettem a csapatérdeket a szentimentális nézettel szemben. Most viszont van 2 üres poszt a 3 fős CB sorban, az egyikre CHJ lenne messze a legjobb megoldás, és akkor is megérne 15 milliót, ha a teljesítménye alapján nem, mert ellenkező esetben nem egy 15-ös Roby, nem egy 12-s Carter fog a helyén játszani, hanem kb egy 158.3-mas defensive QB rating.
Wolfe (és Shelby) távozása pont azért (is) lenne eggyel könnyebben emészthető, mert az ő posztjukon kisebb lyuk ékeskedik. CB poszton nem látom mi a terv. Callahannel számolni most óriási hiba szerintem, rookiera számítani szintén az. Főleg ha emiatt az 1. körös WR pickről le kell mondani, de akkor sincs a kezünkbe, hogy kicsúszik le hozzánk ki nem. Szóval vagy meg kell fizetni még egy CB-t az FAn vagy nagyon ügyesen kell kukázni. Ha meg megfizetünk valakit, miért ne Harrist?

De még azt sem mondom hogy feltétlen nekem van igazam. Lehet hiba lenne odaadni neki a 15-öt. De az elmúlt 3 évben azért koránt sem makulátlan Elway GM döntési statisztikája, az eredmények meg amik mögé be lehet bújni egyre messzebb vannak. Akkor se fogok örülni Harris távozásának, ha ez bizonyul a jó lépésnek, de el fogom ismerni ha Elwaynek volt igaza. A legfontosabb a Broncos sikere. Csak a Broncos sikereit illetően is vannak kételyeim.

Lehet hülyeség, de ha jövőre nem jutunk PO-ba, akkor inkább CHJ-vel ne jussunk POba, legalább az ő játékának lehessen örülni. Márpedig szerintem jelenleg az esélyeink semmivel nem jobbak a 15 millióval, mint Vele.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 5 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Először is üdv újra mindenkinek 😊

Másodszor szvsz kissé eltolódtunk az érzelmek hullámain itt az FA előtt. Ez eredendően az európai felfogásunkból ered: az öreg kontinensen tucatszám vannak Maldinik, Giggsek, Zanettik, Gerrardok, az USA-ban ezzel ellentétben fehér hollók az ilyen játékosok | valszeg még Brady sem a peccben fejezi be!, | mert egyszerűen más a felfogás a ligákban: a cél a folyamatos esélykiegyenlítés ami nem teszi lehetővé h egy csapat irracionális döntéseket hozzon (vagy legalábbis a fizetési sapka megbünteti azokat a csapatokat, akik az erőforrásaikat érzelmi alapon eltékozolják).

A CHJ kommenteket olvasva az az érzésem h sokatokban az a kép van h Elway besértődött rá, ezért inkább elüldözi a f.szba csakhogy megmutassa h ki az úr a háznál.
Szerintem ennél kevés dolog van távolabb az igazságtól:
- az elmúlt két évben kétszer emeltük meg egyoldalúan, hosszabbítás, vagy trükközés nélkül a fizetését;
- tavasszal (az azóta kirúgott ügynökének felülve) kiülte az alapozás jórészét, miközben hülye tweetekkel szórakoztatta a nagyérdeműt;
- belementünk egy olyan szerződésmódosításba, hogy nem taggelhetjük;
- az ősszel (kb. a rookie szezonja óta a leggyengébb idénye közepén, 30 éves létére) ajánlott neki Elway egy 3 éves 37 millás szerződést;
- arról nem beszélve h Vic védelmi sémájába egyáltalán nem illik, tekintve h az inkább zoneheavy, míg CHJ inkább press-man (slot) corner (mivel valóban elit corner -volt-, így nyilván itt is hozott egy erős ligaátlag szintet, de egyszerűen itt nem jönnek ki az erényei);
- CHJ sose volt | elit | CB1, mondom ezt úgy h szerintem is az elmúlt évtized 10 legjobb CB-jének egyike, de a csúcson lévő Talib és a csúcson lévő CHJ közül nem véletlen h előbbi fogta a WR1-eket;
- 31 éves lesz a nyáron és a cornereknél drasztikus és hirtelen romlás következik be a korai harmincas éveiknél (lehet h idén már ennek voltak a jelei, lehet h csak egyszerűen a séma és a CB1 poszt nyomta rá a teljesítményére a bélyegét).

Összegezve nekünk, ebben a sémában messze nem ér annyit, mint amennyit ki lehet belőle hozni például egy WP féle védelemben. És itt az NFL-ben pont kerül a mondat végére, mert nem teheted meg h érzelmi alapon túlfizess valakit, és Elway pont amiatt kiváló GM, mert nem hagyja h a fanbase, vagy az érzelmek döntési szemponttá váljanak.

Am félreértések elkerülése végett szerintem is legenda, RoF-er, és megérdemelné h a HoF-be is bekerüljön
, | erre sajnos nagyon kicsi esélyt látok | , de piaci alapon már a Bouye trade előtt lejárt nálunk az ideje, amit el kell fogadnunk.

| ui.: igyekszem majd felvenni a fonalat és máshoz is érdemben hozzászólni, de elsőre ez kívánkozott ki belőlem. |
Általános Doktor
Hát üdv újra itt!😊

Jó olvasni itt is a kommentjeited!😊

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 5 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 154 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Először is üdv újra mindenkinek 😊

Másodszor szvsz kissé eltolódtunk az érzelmek hullámain itt az FA előtt. Ez eredendően az európai felfogásunkból ered: az öreg kontinensen tucatszám vannak Maldinik, Giggsek, Zanettik, Gerrardok, az USA-ban ezzel ellentétben fehér hollók az ilyen játékosok | valszeg még Brady sem a peccben fejezi be!, | mert egyszerűen más a felfogás a ligákban: a cél a folyamatos esélykiegyenlítés ami nem teszi lehetővé h egy csapat irracionális döntéseket hozzon (vagy legalábbis a fizetési sapka megbünteti azokat a csapatokat, akik az erőforrásaikat érzelmi alapon eltékozolják).

A CHJ kommenteket olvasva az az érzésem h sokatokban az a kép van h Elway besértődött rá, ezért inkább elüldözi a f.szba csakhogy megmutassa h ki az úr a háznál.
Szerintem ennél kevés dolog van távolabb az igazságtól:
- az elmúlt két évben kétszer emeltük meg egyoldalúan, hosszabbítás, vagy trükközés nélkül a fizetését;
- tavasszal (az azóta kirúgott ügynökének felülve) kiülte az alapozás jórészét, miközben hülye tweetekkel szórakoztatta a nagyérdeműt;
- belementünk egy olyan szerződésmódosításba, hogy nem taggelhetjük;
- az ősszel (kb. a rookie szezonja óta a leggyengébb idénye közepén, 30 éves létére) ajánlott neki Elway egy 3 éves 37 millás szerződést;
- arról nem beszélve h Vic védelmi sémájába egyáltalán nem illik, tekintve h az inkább zoneheavy, míg CHJ inkább press-man (slot) corner (mivel valóban elit corner -volt-, így nyilván itt is hozott egy erős ligaátlag szintet, de egyszerűen itt nem jönnek ki az erényei);
- CHJ sose volt | elit | CB1, mondom ezt úgy h szerintem is az elmúlt évtized 10 legjobb CB-jének egyike, de a csúcson lévő Talib és a csúcson lévő CHJ közül nem véletlen h előbbi fogta a WR1-eket;
- 31 éves lesz a nyáron és a cornereknél drasztikus és hirtelen romlás következik be a korai harmincas éveiknél (lehet h idén már ennek voltak a jelei, lehet h csak egyszerűen a séma és a CB1 poszt nyomta rá a teljesítményére a bélyegét).

Összegezve nekünk, ebben a sémában messze nem ér annyit, mint amennyit ki lehet belőle hozni például egy WP féle védelemben. És itt az NFL-ben pont kerül a mondat végére, mert nem teheted meg h érzelmi alapon túlfizess valakit, és Elway pont amiatt kiváló GM, mert nem hagyja h a fanbase, vagy az érzelmek döntési szemponttá váljanak.

Am félreértések elkerülése végett szerintem is legenda, RoF-er, és megérdemelné h a HoF-be is bekerüljön
, | erre sajnos nagyon kicsi esélyt látok | , de piaci alapon már a Bouye trade előtt lejárt nálunk az ideje, amit el kell fogadnunk.

| ui.: igyekszem majd felvenni a fonalat és máshoz is érdemben hozzászólni, de elsőre ez kívánkozott ki belőlem. |

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 584 — The Mathematician
 twitter.com/Derek_Wolfe95/status/1235571613426302979

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Egyre kíváncsibb vagyok, hogy Elway hova tervez beruházni. A kezdeti számolgatásokkal ellentétben sztár iOL szinte biztosan nem jön (ha McGovern nem számít annak), illetve ha A.J. Bouye lesz a CB1, akkor ott is jelentős sporólás történt a kezdeti várakozásokhoz képest. Főleg akkor, ha egyből átstruktúrálják a szerződését, amibe lehet bele is menne a garantált pénzek hiánya miatt, és évi 10 milliót keresne. Emellett ott van Simmons is, aki a taggel idén kb 3 millióval kevesebbet visz el, mintha most adnának neki új szerződést. Na meg a még mindig levegőben lógó Flacco szerződés, aminek a feloldásával kvázi Bouye szerződését spórolnánk meg.

Ha Shelby-t úgy engedjük el, hogy hozunk nála egy jobb játékost a falba, emellett jön egy ligaelit ILB, plusz visszahozzuk McGovernt és Wolfe-ot, akkor felőlem jöhet Elwaynek bármilyen kattanása, csak a kötelező erősítések legyenek meg. A legideálisabb persze az lenne, ha a maradékból a védelem rotációja lenne kiépítve (+QB2, ST), a draft első négy körében pedig lehetne hozni két kimagasló targetet, egy futót, és két falembert Locknak. Ha Elway mindenképp a piacról akar futót hozni, akkor remélem Drake lesz az, és nem Gordon.
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 304 — Így remélem megfelelek nektek.....
Leary megy
több mint 6 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
Derek Wolfe – LEGENDA
Chris Harris – LEGENDA
Von Miller – LEGENDA
Így fogunk rájuk emlékezni, és így fogunk róluk anekdotázni.
95 – 25 – 58
Zalán
és ha elvégzed a műveletet 95 - 25 - 58 = 12 meg is kapod Paxton Lynch mezszámát, na Ő az igazi LEGENDA.
Black_Adder
Na ácsi... De Ezt a számsort három Legenda hozza össze, és ha hozzáadod ezt a 3-at a 12-höz, akkor kijön, ki az igazi LEGENDA itten az univerzumban... 😊 Tudjukki !!!! Ne kelljen videókat csatolgatnom. 😊
Zalán
Jokic?
Negritis
Ő a ministránsfiú lehet a városban...
Zalán
Csak addig amíg ezt Elway meg nem látja. 😛
 twitter.com/minakimes/status/1234292149161578496
több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Derek Wolfe – LEGENDA
Chris Harris – LEGENDA
Von Miller – LEGENDA
95 – 25 – 58
Zalán
és ha elvégzed a műveletet 95 - 25 - 58 = 12 meg is kapod Paxton Lynch mezszámát, na Ő az igazi LEGENDA.
Black_Adder
Na ácsi... De Ezt a számsort három Legenda hozza össze, és ha hozzáadod ezt a 3-at a 12-höz, akkor kijön, ki az igazi LEGENDA itten az univerzumban... 😊 Tudjukki !!!! Ne kelljen videókat csatolgatnom. 😊
Zalán
Jokic?
Negritis
Ő a ministránsfiú lehet a városban...

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
Derek Wolfe – LEGENDA
Chris Harris – LEGENDA
Von Miller – LEGENDA
95 – 25 – 58
Zalán
Black_Adder
Zalán
Jokic?

több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Derek Wolfe – LEGENDA
Chris Harris – LEGENDA
Von Miller – LEGENDA
95 – 25 – 58
Zalán
Black_Adder

Szerkesztette: Zalán

több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 645 — Whoops, looks like something went wrong.
Derek Wolfe – LEGENDA
Chris Harris – LEGENDA
Von Miller – LEGENDA
95 – 25 – 58
Zalán
Black_Adder
Nem akarok kotozkodni, de az igazi legenda az Will Smith ☹️

több mint 6 éve
Derek Wolfe – LEGENDA
Chris Harris – LEGENDA
Von Miller – LEGENDA
95 – 25 – 58
Zalán

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Black: En CHJ-rol nem beszeltem. Azert nem, mert o nalam nem legenda, de azert tobb joval, mint pusztan iparos munkas. Ot nem tudom besorolni, bar ennek az is az oka, hogy o nagyon alulertekelt volt mindig is. Pedig evekig elit szinten jatszott. De valahogy legendanak megsem tudom sorolni. Viszont ha valaki eseteben, akkor az oveben mondjuk lehet csunyan nezni, bar ebben szerintem mar erosen benne van, hogy ugye tavaly honapokat hisztizett uj szerzodesert, gondolom Elway szemeben ez mar gaz volt. Megerdemelte pedig, de GM-fuggo, van, akinek az ilyen szituk szurjak a szemet.
Stez
Akkor ok, az hittem az Ok, csak hasznos „iparosok” az rá és Wolfera vonatkozott.
Abba hogy a legenda és a jó iparos között van, abba nem kötöttem volna bele.

több mint 6 éve
Black: En CHJ-rol nem beszeltem. Azert nem, mert o nalam nem legenda, de azert tobb joval, mint pusztan iparos munkas. Ot nem tudom besorolni, bar ennek az is az oka, hogy o nagyon alulertekelt volt mindig is. Pedig evekig elit szinten jatszott. De valahogy legendanak megsem tudom sorolni. Viszont ha valaki eseteben, akkor az oveben mondjuk lehet csunyan nezni, bar ebben szerintem mar erosen benne van, hogy ugye tavaly honapokat hisztizett uj szerzodesert, gondolom Elway szemeben ez mar gaz volt. Megerdemelte pedig, de GM-fuggo, van, akinek az ilyen szituk szurjak a szemet.
Stez
Ez itt egy szurkolói fórum. Akár lehetünk elfogultak. Egy olyan csapaté, amely háromszor nyert Super Bowlt, és nem is olyan régen, nyerte el azt a harmadikat. Akik itt vagyunk, átéltük, és az a csapat számunkra halhatatlan. Ez tök rendben van így. Azt írtam, legenda. Pontosítok, helyi legenda. Denverben, Coloradóban. Egy közösségnek a legendái ők hárman. Akik maradtak. Mert DT is legenda itt. Hogy a liga többi szurkolója hogyan minősíti őket, őszinte leszek számomra oly mindegy... Mi itt velük értünk fel a csúcsra, és ők olyan broncók, akik itt nevelkedtek, akikből itt lett játékos, évről évre egyre jobb és akik egész eddigi pályafutásukat itt töltötték, és itt töltenék továbbra is. Akik nem szálltak el anyagilag akkor, amikor maradtak, és hosszabbítottak. Rengeteget tettek a csapatért, nem csak a pályán, az öltözőben is, és az egész Broncos közösségért, és a városban is. Ők ténylegesen kötődnek emocionálisan a Denver Broncos franchise-hoz. Épp fut egy szavazás a tiltólistás MHR-en, hogy akarod-e, hogy Wolfe maradjon, jelenleg 90 százaléka az olvasóknak, akarja. A tíz százalék az Elway trollkodik és szavaz minden létező eszközről... És ha bárkit leszólítasz Denverben, mi a véleménye Derek Wolfe-ról, vagy Harrisról, mindenki tisztelettel fog beszélni róluk, mindenkinek ugyanazt jelenti, mint Von, és mindenki azt szeretné önző módon, hogy a csapat tagjai legyenek játékospályafutáséletükvégéig.
Szóval...
Derek Wolfe – LEGENDA
Chris Harris – LEGENDA
Von Miller – LEGENDA
95 – 25 – 58

És ezt illik itt tiszteletben tartani.
😊

több mint 6 éve

több mint 6 éve
én örülnék ha mind2 maradna, sztem se fog
ha lesz londonban meccsünk idén akkor lehet megpróbálok kijutni (és meglátogatom helyi havert 😀)

több mint 6 éve
Jó, én értem, hogy ez üzlet. Harris, Wolfe, Von... Csak halkan kérdem, vajon az Elway rezsim alatt lesz itt olyan játékos, aki a teljes pályafutását nálunk tölti és ténylegesen Broncoként vonul vissza köztiszteletben? Nehezen viselem, hogy mind Harris, mind Wolfe elmegy. Mondom, értem, hogy kor, meg üzlet. De az üzlet része az is, hogy van élő legenda a csapatban...
Zalán
Ok nem legendak, csak hasznos „iparosok”. Ha itt valaki legenda, illetve az ikonja a csapatnak, az peldaul Miller.
Stez
Wolfe 2012, Miller és CHJ 2011 óta vannak itt. Nincs játékos aki régebbtől lenne Bronco. Elway GMként pár hónappal előttük érkezett egyébként még Joe Ellis CEOként aki jobban ismerheti a létesítményeket.
Amikor 3-ból 2 játékos FA és nem érzed feléjük a rangidőseknek kijáró minimális tiszteletet, akkor bennem is hasonló kérdések merülnek fel legyenek legendák vagy zongoracipelők.

Amúgy igen Von Miller a csapat arca, Wolferól és Harrisről inkább a "hasznos iparos" a ligaszéles kép, Wolfe nem is több szerintem se, de ez nem perjoratív kifejezés az én ujjamból. Ilyen játékosok nélkül sztárok sincsenek és bajnoki címek sem, minden tiszteletet és marasztaló szándékot megérdemel Wolfe is.

Viszont CHJ nálam ennél (is) több. Ő Denverben tagja az All Bronco Teamnek - és szerényen hadd tegyem hozzá hogy azért viszonylag nagy múltú csapatról vagyon szó - és a helyi szurkolók látták, hogy 2012-17 között top3-4 CB volt vagy amikor 2 év alatt 1 TDt engedett. A hype persze elmaradt, ezzel az egyéni díjak is és a ligaszéles elismertség. Biztos vannak más csapatban is hasonló történetek, de ettől még lehet valaki helyi Legenda. Chris Harris Jr 6 év múlva Ring of Famer lesz, volt a csapat választottja Walter Payton Man of Yearre, egyedüliként 2× nyerte el a Darrent Williams Good Guy Awardot, legalább 7 évben csapatszinten kiemelkedő játékos volt, 6 év múlva Ring of Famer lesz és Denverben lehet róla Legendaként beszélni. Meg lehet húzni a vonalat fölötte is, de az se járatja le a kifejezést, ha rá is kiterjsztjük, mert igazából ha kapna egy új szerződést, itt lenne még 3 évet úgy hogy semmi extrát nem csinálna, aztán visszavonulna, akkor nem lenne kérdés csapat szinten a legendás sátusza. Ha elveszti a karrier Bronco jelzőt neve mellől, csökkenhet a legndás koefficiense, de az én személyes véleményem, hogy tavaly hibázott a csapat amikor nem hosszabbított vele, így az esetleges biztos távozást nem az ő számlájára fogom írni, nekem megmarad legendának. A már említett Champ Baileyn kívül a A HOFerek közül Shannon Sharpe és Atwater is elhagyta a Broncost, pont 9-10 év után (igaz Sharpe aztán visszatért) és Baileyt is cutoltuk, csak nem került rosterre New Orleansban.

Más csapatnál is vannak hasonló játékosok, akik ligaszinten alul értékeltek, kevésbé ismertek és csak az adott csapat szurkolói látják, hogy valójában mennyire fontos tagja ő a csapatnak. Az hogy CHJ liga szinten ennyire semmibe nézett alulértékelt játékos, néhány Bronco fanban még akár fokozhatta is a "rajongást", bennem egészen biztosan.

Visszatérve a kérdésre, lesz-e az Elway rezsim alatt karrier-bronco játékos. Jelenleg egyet kell értsek Stezzel abban, hogy Von Miller az egyetlen játékos akivel nem lehet csak úgy nemhosszabbítani. Egyelőre. Aztán láttuk hogy amikor a teljesítménye visszaesett, akkor Baileyt is cutoltuk, Demaryius Thomast eltrade-eltük. Ez csak Von Milleren fog múlni, hogy amikor már nem játszik azon a szinten, mint amikor a szerződését kapta, akkor visszavonul vagy próbálkozik más csapatnál, nagyon esetleg marad rotációs pénzért szituációs pass rushernek. Lehet addigra nagyobb "legenda" lesz, mint Bailey volt, de szerintem nincs az a szint amikor a csapatérdek elé kerül. Ez persze sosem egy fix vonal. CHJ megtartása szerintem pl csapatérdek is lenne. Ha Von Millerről lenne szó, szerintem már megtaláltuk volna a módját a hosszabbításnak, de van olyan ár-teljesítmény arány, aminél Millert se menti meg a neve. Kérdés visszavonul-e előtte.

Ez egyébként kevésbé zavar. 2 dolog az, amivel nem békélek meg.
1.) CHJ és Wolfe ideje még nem járt le. Szükség van jó CBre és jó DL-re is. Jelenleg max mellettük van valaki aki megüti a szintet egy PO csapatnál, mögöttük Nincs. Bouye érkezésével se. Ha nem ők, akkor valaki más kell helyettük. Ha valaki más, akkor miért nem Ők?
2.) És akkor fizetünk Callahannek 8milliót aki nem is létezik. Soha senki nem látta, nem beszélt vele csak random kitaláltak egy nevet, hogy a Broncos szurkolók azt higgyék megvan a secondary. Heuerman kap második szerződést hogy ne mutasson olyan rosszul Elway draft statisztikája? Most Bolles szerződésének csináljuk a helyet vagy kire spórolunk??

A népet most azzal hülyítik, hogy CHJt továbbra is vissza akarják hozni. Kár hogy eddig se akarták, kb 1 éve tettek le erről. Majd kap egy ajánlatot, utána kínálnak neki 3 millióval kevesebbet, aztán lenyilatkozzák, hogy mindent megtettek érte, de nem tudták itt tartani...

Amúgy ha már nem CHJ, akkor Bouye szerintem jó választás. Hasonló mint Chris Harris. Alulétékelt, de megbízható játékos. 17ben szedett 6 INTet azt észrevették, azt hogy úgy általában milyen kevés TD-t enged, azt nem. Hogy 16-ban semmilyen díjat nem kapott az röhej, de hát az AP-nál senkinek sincs esélye aki nem Patrick Peterson vagy egy nagyképű fasz. Szerintem nem nézik a védelmeket az alapján díjaznak, hogy kit hányan ismernek, szóval korai draftpickek, meg botrányhősök kapják a díjakat, aztán ezek alapján a díjak alapján döntenek a HOFről.

Ez a 4. körös trade mondjuk nem a legjobb előjel, akik most eszembe jutnak az Flacco és Su'a Cravens, mondhatni egyik se jött be, de amúgy szerintem jobb deal mint Big Play Slay lett volna drágábbért.
Viszont - ha egy gondolat erejéig naivan elhiszem, hogy marasztalni akarják anélkül hogy egyetlen szót szólnának hozzá vagy az ügynökéhez - CHJ mellé Slay lett volna jobb. Vele jobban kiegészítenék egymást, Bouye inkább az alternatívája. Slayjel jobban le tudnák osztani, hogy melyik WR kinek fekszik jobban, egy Bouye - CHJ párosnak inkább lehet egy WR achilles sarka. Harris visszaesésében az is nagy szerepet játszhatott hogy nem minden meccsen a neki kedvezőbb WRt kellett védekeznie, hanem a legjobbat, mert mellette nem volt senki. Bouyenak se ment annyira a Paraszt nélkül. Igaz őt egyébként csípő sérülés hátráltatta, amiből biztos felépül, kizárt hogy az orvosi stábunk benézne egy injury prone játékost tavaly is csak Ju'Wuan Jamest, Callahant és Riddicket nézték be. Most nem megyek vissza Ty Warrenig, Su'a Cravens pl már majdnem sikerült elfelejteni, nem akarom hogy több mélyen eltemetett emlék törjön a felszínre, inkább megelőlegezem nekik a bizalom hiányát...
De 28 évesen azért van még rá remény, hogy ha sérült volt felépül vagy ha csak gyengébb, akkor jobb formába kerül. Ha meg nem, akkor 0 garantált van a szerződésében, bármikor megköszönhetjük neki, persze akkor majd Callhan ápolóinak kell CB-t játszani, de legalább nincs DM, kivéve, ha Elway játszik vele egy Flaccot és mielőtt bármit bizonyítana nálunk a szerződése felét garantálttá teszi, dehát azon is csak 13 milliót buktunk. Az pont egy CB ára, ami azt illeti szerintem nagyjából annyiért fog elmenni CHJ...

A harmadik opció Byron Jones, érte azért nagyobb érdeklődés lesz. Magát a 4. kört nem sajnálom, így meg legalább biztosan van egy CB-nk és nem letolt gatyával kezdjük az FA-t. Abból jönnek a szenzációs Keenum, Ju'Wuan James igazolások. Hogy most teljsen elengedtük-e a BJ témát az más kérdés. Egy percig nem hiszem hogy a kisujjukat mozdítanánk Harrisért, de egy komolyabb FA igazolásra még számítok. Valószínűbb Amukamara, de BJ licitből se szállnék ki már most. A "herceget" kicsit kevésnek érzem.
Aztán ha mégis CHJért hagytunk fel a Byron Jones tamperinggel én leszek itt a legboldogabb.

Wolfe amúgy akár vissza is jöhet. Shelby Harrisre nem látok esélyt, ahhoz túl sóherek vagyunk | (illetve Elwaynek a 6-6 magas QBk mellett a kompenzációs pickek a másik fétise, a 3-5 körben jönnek a scoutpickek, akiket senki sem ért, aztán kiderül hogy azért nem mert semmi értelem nincs bennük, a 7. körös kompenzációkból meg emberek akiknek rosterre jutni sincs esélye. A csapat gyengül a jövőévi játszótér nő) | , de a DL piac erős, Wolfe meg "csak" egy "fair" szerződést akar. Míg a többiekért megy az árverés, ha addig nem sértődik be, akár vissza is tudjuk hozni. Mondjuk jelenleg Shelby jobb nála, és neki még több maradt a tankban, de mivel van egy DreMont Jonesunk, rövid távon fogunk gondolkozni, tippre, Wolfe kap egy 3-4 éves szerződést, amiből 2 év múlva kiszállunk.

több mint 6 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 368
If Justin Simmons plays on the franchise tag (~$12.7), the Broncos would have almost $50 million in cap space tied to their top four DBs:

Kareem Jackson: $14M
A.J. Bouye: $15.4M
Bryce Callahan: $7.8
Simmons: $12.7M

Amugy az is érdekes hogy Byron Jones kb 1.5 millával kerulhet tobbe (de max 2.5) és érte negyedik kort se kellett volna adni. Más kerdes h nem biztos h itt akarna jatszani. (És akkor ugye Harrisről még nem is beszéltunk. Sajnálom h nem sikerult jo viszonyt apolni vele)
Leonidasz007
Hol láttad, hogy A.J 15milla? Garantált nélküli 13.5 még két évig ami annyit tesz, hogy megtoldod egy évvel és garantáltá teszed a fizuja 30-40 % át máris 10milla körül lehetsz.

Jones 1.5 millával lesz drágább? Aha, meg kb 60 milla garantálttal, ráadásul A.J egy kurva jó játékos szvsz, ennyiért ajándék.
gordon
Valóban, hibás volt a tweet amit másoltam, nem is néztem, de a lényeg így is marad. Koszi

Én leszek a legboldogabb ha AJ kva jó lesz, de inkább az a véleményem ami iktriadnak, egy korrekt kezdo. Ahogy irtam nincs bajom a dologgal, de feltetlen nagyon boldog se vok. Harris vagy Byron inkabb sztar kaliber. Es igen Jones dragabb es garantaltban is tobb, de nem tom hogy nem-e azt valasztottam volna.
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
If Justin Simmons plays on the franchise tag (~$12.7), the Broncos would have almost $50 million in cap space tied to their top four DBs:

Amugy az is érdekes hogy Byron Jones kb 1.5 millával kerulhet tobbe (de max 2.5) és érte negyedik kort se kellett volna adni. Más kerdes h nem biztos h itt akarna jatszani. (És akkor ugye Harrisről még nem is beszéltunk. Sajnálom h nem sikerult jo viszonyt apolni vele)
Leonidasz007
Hol láttad, hogy A.J 15milla? Garantált nélküli 13.5 még két évig ami annyit tesz, hogy megtoldod egy évvel és garantáltá teszed a fizuja 30-40 % át máris 10milla körül lehetsz.

Jones 1.5 millával lesz drágább? Aha, meg kb 60 milla garantálttal, ráadásul A.J egy kurva jó játékos szvsz, ennyiért ajándék.
gordon
Kurva jónak nem mondanám. Valamivel átlag fölötti kezdő CB-nek inkább.
 twitter.com/E_Dilla/status/1234957139787100162
Ha nagyon jó lenne, nem kértük volna meg paycutra/nem raktuk volna ki, ha nem jelentkezik be érte a Denver és a Miami. Mondjuk nem zárom ki, hogy ebben a védelemben újra magára találhat.

Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM

Leonidasz007

több mint 6 éve
Jó, én értem, hogy ez üzlet. Harris, Wolfe, Von... Csak halkan kérdem, vajon az Elway rezsim alatt lesz itt olyan játékos, aki a teljes pályafutását nálunk tölti és ténylegesen Broncoként vonul vissza köztiszteletben? Nehezen viselem, hogy mind Harris, mind Wolfe elmegy. Mondom, értem, hogy kor, meg üzlet. De az üzlet része az is, hogy van élő legenda a csapatban...
Zalán
Ok nem legendak, csak hasznos „iparosok”. Ha itt valaki legenda, illetve az ikonja a csapatnak, az peldaul Miller.

Mas teszta, hogy en megertem valahol ezeket a lepeseket, mert azzal, hogy ilyen brutalis szinten emelkednek a fizetesek, azzal a szabadugynokok es az ugynokeik elvarasa is sok esetben irrealisra nott, ezekkel a penzekkel pedig abszolut oda jutott a liga, hogy tudatosan olyan nagy szerzodeseket osztogatnak a GM-ek, amikbol mar 3-4 ev utan kilephetnek oriasi aldozat nelkul, mert hat ezeket a fizeteseket egyszeruen nem lehet annyira sokaig elmenedzselni, hogy ne kelljen hozzajuk nyulni. Ha pedig valahol aldozatot kell hozni, akkor nyilvan rogton a nagy szerzodesek kornyeken kezdenek el nezelodni.

több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ezt csak iderakom.
 twitter.com/NextGenStats/status/1234968738983596033

Meg ezt is
 twitter.com/mike_e_kaye/status/1234950541517692929

Még egy CB érkezése van tervben, aki várhatóan Amukamara lesz. A Byron Jones licitből pedig kiszálltunk.
roberto23
Halloran Bouye után megkapná a másik kedvenc ex-Jags DB-jét.
 twitter.com/ryanohalloran/status/1234946638856126464

Harris távozása még nem végleges amúgy.  twitter.com/ryanohalloran/status/1234958296584318976

Jó ember, még mindig jó játékos. Szerintem lesz benne örömötök.
több mint 6 éve

több mint 6 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 675 — "Montoya por favor!"
Callahan fog egyeltalan jatszani jövőre, mert nekem eddig olyan mint Columbo felesége. Mindenki tudja hogy létezik de senki se látta.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Jó, hát ne feledkezzünk el Bauuuzzzbiról sem. Ő itt az új Harris
Zalán
Yiadom lesz az, lenyom mindenkit a TC-n és hoztunk jó sok pénzért egy No2 CB - t....