Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
Jó, hát ne feledkezzünk el Bauuuzzzbiról sem. Ő itt az új Harris

"I love this sport. I hate this sport."
több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 663 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Én is hoznék még valakit, de Amukamara 31 lesz, szóval hosszú szerződésért megy gondolom. Eddig 9 milliót keresett, szerintem most sem fog kevesebbet kérni. Ez meg az az összeg, amiért Wolfe is maradna. És hát nem kell mondanom melyikük lenne a fontosabb. Szóval én a CB mélység kérdést inkább az FA második hullámra bíznám, vagy draft.

Alapvetően a Bouye - Simmons - Jackson - Callahan kezdő sor elég erősen hangzik. Bouye egy az egyben nem fogja ugyanazt hozni, mint Harris, de Callahan jelenthet akkora upgrade-et Yiadomékhoz képest, hogy ezt ellensúlyozni tudjuk.

Közben hírek az FA-ról:

"Adam Gotsis and Theo Riddick will not return. The Broncos interested in bringing back Mike Purcell, DeVante Bausby, Jeremiah Attaochu, and Will Parks. The signing of Parks will be complicated, several teams interested in the safety."
Cruyffista
9 Misi bazi sok, azt hittem vet minimumért jönne ide gyűrűt nyerni (vagy mert tartozik egy szivességgel a keresztapának...)

több mint 6 éve
Zalán Denver Broncos 4 907 — I'am a Broncos Fan and I believe in Mile High Magic...
No ez meglepett, de jó játékos, pláne egy töltelék cetliert
FLZOLI
Jobb lett volna Bollest adni.. Azé a negyedik körben jókat lehet még horgászni... 😊
Zalán
Jó azért maradjunk a realitások talaján... 😊 Bolles-ért max valamelyik közeli farmon adnának pénzt élőállat áron a karamokba terelgetni a marhákat...
FLZOLI
Bolles-ért kapunk tíz csomag sárga zászlót, már jók vagyunk.

több mint 6 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 368
If Justin Simmons plays on the franchise tag (~$12.7), the Broncos would have almost $50 million in cap space tied to their top four DBs:

Kareem Jackson: $14M
A.J. Bouye: $15.4M
Bryce Callahan: $7.8
Simmons: $12.7M

Amugy az is érdekes hogy Byron Jones kb 1.5 millával kerulhet tobbe (de max 2.5) és érte negyedik kort se kellett volna adni. Más kerdes h nem biztos h itt akarna jatszani. (És akkor ugye Harrisről még nem is beszéltunk. Sajnálom h nem sikerult jo viszonyt apolni vele)
több mint 6 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Én is hoznék még valakit, de Amukamara 31 lesz, szóval hosszú szerződésért megy gondolom. Eddig 9 milliót keresett, szerintem most sem fog kevesebbet kérni. Ez meg az az összeg, amiért Wolfe is maradna. És hát nem kell mondanom melyikük lenne a fontosabb. Szóval én a CB mélység kérdést inkább az FA második hullámra bíznám, vagy draft.

Alapvetően a Bouye - Simmons - Jackson - Callahan kezdő sor elég erősen hangzik. Bouye egy az egyben nem fogja ugyanazt hozni, mint Harris, de Callahan jelenthet akkora upgrade-et Yiadomékhoz képest, hogy ezt ellensúlyozni tudjuk.

Közben hírek az FA-ról:

"Adam Gotsis and Theo Riddick will not return. The Broncos interested in bringing back Mike Purcell, DeVante Bausby, Jeremiah Attaochu, and Will Parks. The signing of Parks will be complicated, several teams interested in the safety."
több mint 6 éve
Remélem Ryan még jön majd, AJ jól illik az ütköző db tandembe 😊

több mint 6 éve
FLZOLI
Jobb lett volna Bollest adni.. Azé a negyedik körben jókat lehet még horgászni... 😊
Zalán
Jó azért maradjunk a realitások talaján... 😊 Bolles-ért max valamelyik közeli farmon adnának pénzt élőállat áron a karamokba terelgetni a marhákat...

több mint 6 éve
FLZOLI

több mint 6 éve

több mint 6 éve
Patrik007 Denver Broncos LSU Tigers 368
Nem tudom mit gondoljak. Nem tűnik rossz lépésnek de annyira nem is bízok Bouye-ban. Az biztos h magában kevés lesz, a legjobb akkor volt mikor Ramsey pusztitott mellette teljes elszantsaggal.

A.J. Bouye's PFF coverage grades:

2017: 84.7 (10th)
2018: 79.3 (13th)
2019: 55.4 (73rd)

Ez meg elgondolkodtató, meg ha PFF nem is szentírás és Bouye nem is errzte jol magat annyira Jacksonvilleban. Egyelelore nem oromkodok, de szomoru se vok.
több mint 6 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 906
Még egy CB érkezése van tervben, aki várhatóan Amukamara lesz. A Byron Jones licitből pedig kiszálltunk.

Szerkesztette: rob3r7o

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 6 éve
Gerichill Denver Broncos 547
Nekem tetszik a Bouye trade, kellett egy CB, benne ott van a potenciál, hogy top közeli formát nyújtson.
több mint 6 éve
Klis tweet-je alapján a 2 negyedik körös közül a 137. picket adtuk Bouye-ert (Sanders trade).

Szerintem első offseason move-nak nem rossz. Persze így CHJ tuti megy, de ez várható volt sajnos. Ettől függetlenül remélem még legalább 1 korrekt CB érkezni fog.

több mint 6 éve
Ezzel kvázi elbúcsúztunk Harristől, ami szomorú, mert mindent megtett a csapatért hosszú éveken át.

Bouye 28 éves, 2022-ig van szerződése, évi 13,5 milliót keres. Ennyiért az FA-ról Roby lett volna a legjobb, akit be tudunk húzni, szóval szerintem mondhatjuk, hogy ez egy A értékelésű döntés Elwayéktől. Byron Jones lett volna persze a legideálisabb.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
Stez SMU Mustangs 47 645 — Whoops, looks like something went wrong.
Hullamzo. De amugy szerintem jo csere.

több mint 6 éve
AJ Bouye érkezik egy negyedik körösért! 😊
Cruyffista
Ő róla mit tudni? Valaki Jacksonvilli szakértő irogat erre ? 😨
Zalán
Statok alapján egy 4. körért ajándék. 😀

De en is kíváncsi vagyok a bennfentesek véleményére. 😊

több mint 6 éve
Cruyffista
Ő róla mit tudni? Valaki Jacksonvilli szakértő irogat erre ? 😨

több mint 6 éve
több mint 6 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 584 — The Mathematician
CBA miatt nincs még túl sok info szerintem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
Hiába csak március közepe a piac nyitás, addigra már mindenki valahová...
Egy jó CB és D falember szerintem jönni, de én reménykedek egy top LB-ben is...
Mondjuk egy Ryan, Leonard Williams, Schobert trió 😊
FLZOLI
A hírekhez Kliséket érdemes bekövetni Twitteren. Egyelőre ligaszinten elég lassan csordogálnak a történések a cba-val kapcsolatos kérdőjelek miatt.

Wolfe, DJ Reader, BJ, Schobert pörögnek az elmúlt napokban. Meg erősíteni akarják a futójátékot, de remélem ez inkább pick lesz, mintsem FA igazolás. Az mindenesetre körvonalazódni látszik, hogy az FA a védelemről, a draft eleje pedig az O-ról szól majd.

Szerkesztette: Cruyffista
több mint 6 éve
Senkinél semmi belsős infó? 😊
Hiába csak március közepe a piac nyitás, addigra már mindenki elígérkezik valahová...

Egy jó CB és D falember szerintem jönni, de én reménykedek egy top LB-ben is...
Mondjuk egy Ryan, Leonard Williams, Schobert trió 😊

több mint 6 éve
Wilkinson második körös tendert kap, azt írják ő lesz a kezdő RG.
több mint 6 éve
Állítólag a héten vmikor lesz hivatalos a Falcons-Broncos londoni meccs.

Már foglalom is a repjegyet és a szállást. 😀

több mint 6 éve
Kikerült egy érdekes infó: Leary elküldésének nem feltétlen helycsinálás volt a célja, hanem a jövőre való tervezés. Azt nyilatkozta egy rádiónak, hogy nyáron fontolgatta, hogy szezon végén visszavonul, de úgy érezte, hogy van még benne egy következő. Viszont egy valami biztos: nem akarja az egészsége kockáztatását nagyon sokáig húzni, így teljeséggel elfogadta a csapat döntését.

Mivel az első és második napos falemberek közül csak OT-kkal volt interjú a Broncosnál, abból viszont elég sok, gyanítom hogy az ő pótlását az FA-ról tevezik megoldani, Bollesnek és Jamesnek pedig az 1-2-3. kör egyikében húznak cserét.

Más: Joe Schobertet akiről decemberben írták Schefterék, hogy a Broncos érdeklődik, piacra engedi a Browns.
 twitter.com/PFN365/status/1207388523336220672
több mint 6 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 743 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha már a Jags szóba került, úgy tűnik jó esély van közös edzésre a 2 csapat közt idén. Gondolom akkor ez közös előszezon meccset is jelenthet majd. A közős gyakorlás itt lenne majd Coloradóban.