NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
40 yardnál távolabbról ne nagyon rúgjon, mert úgyis kihagyja. Inkább menjetek neki negyedikre, vagy puntolja el Martin...Kickaliciousszel jobban jártatok volna, legalább ismeri az öltözőt 😀
több mint 11 éve
Draga sack volt basszameg!
több mint 11 éve
Üdv!A tegnapi meccsen kerekedtek ám a szemek úgy gondolom mind csomagolók mind az oroszlánok szurkolóinak arcán.
Nem sértésnek szánom a mostani írásomat, de 2 töketlen Offense volt tegnap fenn a pályán. Úgy, hogy mind két csapat alapvetően jó O-val rendelkezik. Az a csapat nyert (hozzáteszem teljesen megérdemelten) aki kevésbé volt töketlen, és a védelme is jobb volt. 7-10 re nyerte a meccset a O párharcából a Detroit. És lehet dobálózni ugye, hogy 3-1 volt a TO mutató, ugyan annyi pontot csinált a 2 csapat belőle. Ti kicsit gyorsabban, nekünk kellet hozzá az Offense is.
Valóban örömteljes volt látni számomra, hogy Green Bay-ben is van idén védelem, baromi büszke vagyok a Defense-re 10 ponton tartani a Lions Offense-t az megsüvegelendő teljesítmény.
A győzelmetekhez csak gratulálni tudok, én se adtam volna W-t a tegnapi GB teljesítményre. A Detroit-i D fal szintje változatlan (kimagasló) és nem jött ki az, hogy milyen sok sérült van a Sec.-ben. Nelson-t is rendre levédekezték a CB-ek, és ha Rodgers idén nem találja meg Nelson-t 7-8 sikeres passzal 1 meccsen idén, akkor vakarhatjuk a fejünket, Cobbon is jó védelem volt, szerintem nincs keseregni valója 1 Lions fannak sem. Volt az a Peppers féle fumbre a red zone-ban, a kihagyott field goal, több pont volt Staffordékban mint amit az eredmény mutat.
Sérülés mentes további szezont kívánok (és asszony-gyerek... verés nélkülit), találkozunk december 28.án a záró fordulóban, a befagyott TUNDRÁN! 😊

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Tulloch IR-en Acl szakadás miatt.
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Most megy az ismétlés.Megtudhattuk, hogy Lombardi mit rontott el tavaly (!) Stafford edzésénél vagy, hogy a 7-9-es szezonban veretlenek maradtunk otthon. Travis Lewis LB is hiányzott a secondaryből, Kálvin (róla nevezték el a Kálvin teret?) Johnson az egyik elkapása miatt jó. De írhatnám még holnapig.
Szánalmasan gyenge.
több mint 11 éve
Nem tudom meddig lesz ez így :NFC North
Detroit Lions 2 1
Chicago Bears 1 1
Minnesota Vikings 1 2
Green Bay Packers 1 2
Szóval élvezzük ki és örüljünk neki!
Így vagy úgy, de vezetjük a csoportot 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Nyertünk!Ez a legjobb ami elmondható tegnapról. Nem egy látványos meccs amit összehoztunk. A védelem előtt le a kalappal. A rengeteg sérülés ellenére.
Slay fantasztikusan játszik idén!
Ha ezt a formát hozza egész évben akkor sok örömünk lesz a játékában. Mindig közel van az elkapókon. Végig ott liheg a nyakukban.
Levy jó, mint mindig! A fal is nyomást gyakorolt. A nickel corner sérülésekkel nagyon vékony az a poszt!
Mathis is jól játszott.
Viszont a támadóegység botrányos volt.
Stafford 0 TD 2 INT! A falban Reynolds tényleg egy vicc. Nem is értem hogyan engedhetik hogy egy Pepperst próbáljon meg visszafogni.
Stafford nem is bízik a falban, ez tisztán látszik! Volt amikor lett volna ideje mégis elkapkodta a dobást. Igaz rengetegszer oda is ért a Packers védelem.
Van valami hír, hogy Waddle mikor térhet vissza? Nagy szükség van rá!
Hol voltak a Tight Endek a meccsen?
Sokkal több kell az offense-től!
Special team: Ha most sem rúgják ki Freese-t, akkor eláshatjuk magunkat. Könnyen a meccsbe kerülhetett volna!
Ha más nincs Macphisto nagymamáját ajánlom a posztra!
Ennél a gyereknél ő is jobb (még látatlanba is)!
De ha más nem játszhat Reynolds helyén!
Jövő hétvégén a Jets ellen játszunk, szóval a ma esti meccs igazi csemege!: Bears at Jets
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Nyertünk, csak aztán tartsuk meg ezt a formát mondjuk februárig. Mondjuk nem hiszem hogy az Gb O ne ébredne fel.A bírók mellet nehéz elmenni szó nélkül, 0 holding ezen a meccsen amikor mindkét O-line olyan amilyen.
Ez a nickel CB poszt meg el van átkozva nálunk. Tulloch holnap megy MRI-re de állítása szerint nincs gond.
több mint 11 éve
Gratula nektek! Nem gondoltam volna hogy csak 19 pontot kapunk. Ez az egyetlen pozitívum a meccsben számunkra.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
Brutál amit a védelem lehozott!Nyertünk ez a lényeg.
Ez a C8-as közvetítés pedig szánalmas volt, remélem kevesen nézték ezt.
több mint 11 éve
Ez egy nagyon sima mérkőzés volt.Nagyot játszott a védelem, lenullázta a Packerst.
több mint 11 éve
Nyertünk😊
több mint 11 éve
Gratt neketek , nagyot küzdöttetek 😊Utcsó fordulóban a találkozunk a Tundrán !
több mint 11 éve
Freese takaroggy! Bocs, de ez a csóka egy vicc.
Simply the BEST!

több mint 11 éve
One Detroit Lions reporter (name redacted) is starting Jordy Nelson and Randall Cobb on his fantasy team.Szerintem ketten 300yard és 3TD felett lesznek.
több mint 11 éve
#Lions inactives vs. Packers: S Ihedigbo, OT Waddle, LB Lewis, QB Moore, WR Broyles, FB Owens, CB VaughnNyertem egy Sport szeletet sajnos, Broyles inaktív megint.
Viszont Larry Webster életében először aktív. Tippelek neki egy sacket ma.
több mint 11 éve
Remelem adunk eselyt Broylesnak.Van rá egy Sport szeletem, hogy Broyles megint inaktív lesz.
Legalabb ennyi örömünk legyen ha a secondary (ami amugy is gyenge volt) Ennyire hiányosan áll fel.
De a legnagyobb baj így is Rt. poszton lesz.topmodell
Pontosan a secondary sérülékenysége miatt inkább oda visznek több embert a meccsre. 3 WR (Megatron, Tate, Fuller) és 3 TE lesz megint. Ráadásul Pettigrew a biztonsági RT is ha Reynolds meg Lucas is kidőlne.
Pedig sztem Broyles pusztítani tudna idén, csak slotban tud játszani Ross és Tate is míg szélre Fuller a csere.
több mint 11 éve
Remelem adunk eselyt Broylesnak. Legalabb ennyi örömünk legyen ha a secondary (ami amugy is gyenge volt) Ennyire hiányosan áll fel.
De a legnagyobb baj így is Rt. poszton lesz.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Kitettük Ogletreet, most azért nem teljesen értem mi a franc folyik.valakisSeisay igazolása miatt kellett a szabad hely. Mondjuk inkább Ogletree menjen mint Broyles...
Amúgy Gorrer és Carey játszik majd slotban és Seisay lesz Slay és Mathis cseréje. Gyönyörű névsor egy Packers meccs előtt.
Gorrer-ről:
Looked at some Danny Gorrer tape. Not great in coverage, but good tackler, special teams player. Blocked punt vs. DET last year.
több mint 11 éve
Kitettük Ogletreet, most azért nem teljesen értem mi a franc folyik.
több mint 11 éve
Én valahol azt olvastam, hoy Carey játszani fog nickel pozícióban. Igazából saftey, de tavaly láthattuk már nickelben játszani. Különösen jól védekezett a screenelnél és a futásoknál... A hosszú passzoknál kevésbé, de még mindig jobb mint a múlt heti próbálkozásaink. Bízzunk benne!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Egy kis Slay:Darius Slay has a @PFF coverage grade of +2.9 -- 9th among CBs. He’s had three passes defensed and only allowed a 40% completion rate #Lions
És íme a táskája:

😊
Egy meglepő adat:
The @Lions are 1 of 3 teams to rank in top 10 after 2 weeks on both offense and defense. @Eagles & @Redskins are the other two.
Szerintem ez csak vasárnapig lesz így...
Itt a Panthers elleni meccs lassított verziója:
www.youtube.com/watch?v=F5ymJ0UDosc
Meglepő, de elég jó helyen állunk pályán kívüli ügyek tekintetében:
www.freep.com/story/sports/nfl/lions/2014/09/19/nfl-arrests-database-crime/15883927/
több mint 11 éve
Vaughn out. Lehetőségek a kezdő posztra: az utcáról frissen igazolt, a PS-ból most felhozott, a hetek óta sérült.Waddle sem játszik, a múlthét két balfékje helyettesíti, állítólag rotációban.
Huhh.