NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 11 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
S Nate Nesst hoztuk fel PS-ból.

We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Bazzani az előző héten mindketten jól tippeltünk a meccs eredményét illetően. (Én 2 TD győzelmet írtam végül 3 lett közte, de az már nem nagy különbség)
Arra kérlek, hogy ezen a héten is tegyed ezt meg! Előre is köszi!

Én 2-3 pontos vereséget tippelek. És nem azért mert verhetetlen ez a Panthers, de idegenben mindig gyengébbek vagyunk és az ő védelmük és támadó egységük is jobb mint a Giantsé. Nem fogunk olyan könnyne brillírozni. Arról nem is beszélve, hogy RT poszton nagyon gyengék lehetünk (Lucas kezd?) az ellen a front 7 ellen.
De természetesen én lennék a legboldogabb ha nem lenne igazam!topmodell
Szerintem nyerünk, de vért izzadva.
Amiben a siker kulcsát látom az a Panthers secondary.
Én próbálok finoman fogalmazni, de kinti szakírók keményebben fogalmaznak. Náluk is ugyanaz a helyzet (szerintem) mint nálunk, ha a DL nyomást tud gyakorolni az ellen QB-jára akkor elég lehet egy ilyen sec ha viszont nincs nyomás akkor kuka az egész.
Tippem 4 ide.

több mint 11 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Bazzani az előző héten mindketten jól tippeltünk a meccs eredményét illetően. (Én 2 TD győzelmet írtam végül 3 lett közte, de az már nem nagy különbség)
Arra kérlek, hogy ezen a héten is tegyed ezt meg! Előre is köszi!

Én 2-3 pontos vereséget tippelek. És nem azért mert verhetetlen ez a Panthers, de idegenben mindig gyengébbek vagyunk és az ő védelmük és támadó egységük is jobb mint a Giantsé. Nem fogunk olyan könnyne brillírozni. Arról nem is beszélve, hogy RT poszton nagyon gyengék lehetünk (Lucas kezd?) az ellen a front 7 ellen.
De természetesen én lennék a legboldogabb ha nem lenne igazam!

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Ihedigbo megint doubtful besorolást kapott pedig a héten végig arról nyilatkozott, hogy játszani fog.
Waddle out mint várható volt, hivatalosan nincs még meg, hogy ki a kezdő RT. Ha sikerülne valami normális produkciót lehozni az OL-nek akkor van esélyünk mert nem látom olyan erősnek a Panthers secondaryt. De az a front7 nagyon kemény...
A másik oldalon valahogy a Newton-Benjamin-Olsen hármast kellene limitálni.

több mint 11 éve
Nem értem a külföldi fórumokon miért szapulják Ebront. 1 meccs alapján senkit sem lehet megítélni. Majd kiderül, hogy mi lesz belőle, de bőven hagyhatunk neki időt.
A rádióműsorokban is védik őt, hogy még ne ítéljenek az emberek elhamarkodottan. De önmagában az vicc, hogy erre egyáltalán szükség van és ezzel egyáltalán foglalkoznak.
Egyelőre 3. számú TE!
Fauria remekül játszik. Pettigrew meg a kezdő. Valószínű egyre több snappat fog játszani. És ha a következő meccsen elkap 100 yardot és egy TD-t még nem jelenti azt hogy jó pick volt... Idő kell a megítéléséhez és neki is idő kell még beilleszkedik az NFLbe!

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve

Új Suh/Nike reklámplakát Detroit belvárosában.

több mint 11 éve
Talán én is elhamarkodottan ítéltem meg Ebront az első meccs alapján (bár én nem tartom bustnak mint sokan a kinti szurkolók közül, sőt szerintem idővel kurva jó lesz).
Íme Jimmy Graham első 6 NFL meccsének teljesítménye:
game 1: DNP
game 2: 2 snaps, 0 targets
game 3: 1 target, 0 rec
game 4: 0 targets
game 5: 0 targets
game 6: 1 rec

És itt egy írás Ebronról ugyanebben a témában:
 sidelionreport.com/2014/09/11/detroit-lions-is-eric-ebron-a-bust-after-only-20-snaps/

3 indok, hogy miért Lawson a legjobb opció a nickel corner posztra:
 isportsweb.com/2014/09/11/detroit-lions-three-reasons-nevin-lawson-will-starter/

Golden Tate volt bemikrofonozva a Giants ellen:
 www.detroitlions.com/media-center/videos/Wired_for_Sound_Golden_Tate/175f54d9-ff3d-4201-a6a6-5c9a982160af

több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 439 — Panthers fan
Az megvan, hogy Newton tegnap "Donkey Kong Suh"-nak nevezte Ndamukong barátunkat?
Asszem extra motivációnak jó lesz.
Bazzani
Az egész sajttáj epic trolljob volt

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Sokat elmond Bailey és Patterson állapotáról, hogy inkább házon belül oldjuk meg a CB kérdést. Seisay vagy Ness kerül fel a csapathoz a PS-ból. Szerintem az előbbi.

több mint 11 éve
Az megvan, hogy Newton tegnap "Donkey Kong Suh"-nak nevezte Ndamukong barátunkat?
Asszem extra motivációnak jó lesz.

több mint 11 éve
Pár érdekesebb dolog:

Egy kis elemzés a secondary munkájáról:
 sidelionreport.com/2014/09/09/tuesday-morning-cornerback-breaking-detroit-lions-defensive-backs-giants/

Egy másik cikk (DL, Stafford, Megatron):
 sidelionreport.com/2014/09/11/detroit-lions-film-review-matthew-staffords-decision-making-creating-pressure/

Zero drops for the Lions in week 1. Caldwell says goal is for all pass catchers to catch 100 balls per practice.
Elég komolyan vették a dolgot.

Megatron, Bush, Stafford és Fauria a Tigers meccsen.

Megatron kapott is egy remek passzt Miggy Cabrera-tól:
 m.mlb.com/video/v36097807/kcdet-miggy-throws-a-pass-to-megatron-from-dugout/?partnerId=as_mlb_20140910_31331426

Szokásos slowlights a meccsről:
 www.youtube.com/watch?v=tshQF0660As

És itt a teljes meccs rövidített verzióban:
 noonkick.com/2014-week-1-new-york-giants-at-detroit-lions/

több mint 11 éve
Srácok van valami cikk, írás ami Tate játékáról szól, azt elemzi, gifekkel esetleg?undisputedly
Nézelődtem de semmi igazán érdekeset sem találtam.
Ellenben Tate csinál blogbejegyzést a hivatalos oldalra.
Itt az aktuális:
 www.detroitlions.com/news/golden-tate/article-1/Golden-Tate-Blog-Last-game-doesnt-matter-if-we-dont-handle-business-this-week/2401d1d2-79a4-4a3a-82ce-ea6fb1da1fd4

több mint 11 éve
Délután nézek valamit, bár konkrétan erröl szólót nem láttam még.

több mint 11 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 712 — SuperBowl Champions 2013/2014
Srácok van valami cikk, írás ami Tate játékáról szól, azt elemzi, gifekkel esetleg?
több mint 11 éve
Mondtam már, hogy nyerünk vasárnap?

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
No eredmény követés, no party 😉peach
No Höri, no party? bár nem tudom ő közvetítíevalakis
még én se 😊

több mint 11 éve
Quin és Ihedigbo is játszik vasárnap a jelenlegi állás szerint.
Waddle bízik benne, hogy felépül a meccsre. Tegnap Reynolds és Lucas felváltva gyakorolt az RT poszton.
Lucast amúgy rajtunk kívül pont a Carolina akarta leginkább megszerezni UDFA-ként.

több mint 11 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Több sérülésünk van az első héten, mint tavaly az egesz szezonban 😕
A csere cseréjének cseréje is lesérül.

Én Lucast figyeltem a preseason meccseken, de abszolút nem tett jó benyomást.
Viszont egyébként a rádió műsorokban ahol hallottam, szimpatikus gyerek. Csak azt nem tudom azzal mire megyunka. Carolina D ellen :-/

A secondaryben sem hianyzik a serules hullám. Ihedigbo jatszik vasarnap?

Don Carey tud majd a slotban is játszani. Róla tudni valamit hogy mikor épül fel?
Quin jól van?topmodell
ha good personality, és bármi értékelhetőt fel tud mutatni, akkor Pagano biztos elhozza a Coltsba, amint kivágjátok

több mint 11 éve
Több sérülésünk van az első héten, mint tavaly az egesz szezonban 😕
A csere cseréjének cseréje is lesérül.

Én Lucast figyeltem a preseason meccseken, de abszolút nem tett jó benyomást.
Viszont egyébként a rádió műsorokban ahol hallottam, szimpatikus gyerek. Csak azt nem tudom azzal mire megyunka. Carolina D ellen :-/

A secondaryben sem hianyzik a serules hullám. Ihedigbo jatszik vasarnap?

Don Carey tud majd a slotban is játszani. Róla tudni valamit hogy mikor épül fel?
Quin jól van?

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 961 — Detroit vs. everybody
Van baj, Hilliard is IR-en.
Waddle sem játszhat a Carolina ellen valószínűleg.
Reynolds-ot igazoltuk vissza aki tud OT és OG poszton is játszani.Bazzani
b+

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 11 éve
Dimitri Patterson CB van workout-on a csapatnál.
Nemrég vágta ki a Jets.
Caldwell nem zárta ki Bailey leigazolását sem.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)
Még több verzió is van. Waddle-ről még nincs végleges hír. Az UDFA Cornelius Lucas is képben van. Amúgy Reynolds jó edzőtábort zárt nálunk.
Tavaly amúgy Waddle is így került a kezdőbe, reméljük Lucas is beválik. 3.körös draft grade-et kapott tőlünk, UDFA-ként azonnal lecsaptunk rá.Bazzani
ott nálunk is mindig jó volt, volt, hogy első meccsen ő volt a kezdő guard....aztán kiderül, hogy gyalázat. több esélyt is kapott és kb szarabbnál szarabb teljesítménnyel hálálta meg. aztán hátha a környezetváltozás jót tett neki... 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
mustaine Tampa Bay Buccaneers Middle Tennessee Blue Raiders 10 330 — Chalk Dawk fan
Helyére Roc Carmichael érkezhet, bár a szurkolók Champ Bailey-t akarják leginkább.Bazzani
Vegyetek két doboz nyugtatót minden meccsre, mert ha ő pályára kerül, abban nem lesz köszönet (csak az ellenfélnek)

több mint 11 éve
Még több verzió is van. Waddle-ről még nincs végleges hír. Az UDFA Cornelius Lucas is képben van. Amúgy Reynolds jó edzőtábort zárt nálunk.
Tavaly amúgy Waddle is így került a kezdőbe, reméljük Lucas is beválik. 3.körös draft grade-et kapott tőlünk, UDFA-ként azonnal lecsaptunk rá.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)
Van baj, Hilliard is IR-en.
Waddle sem játszhat a Carolina ellen valószínűleg.
Reynolds-ot igazoltuk vissza aki tud OT és OG poszton is játszani.Bazzani
sok szerencsét.... (Y)

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...