NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Bironas, Henery és hartley vannak próbajátékon nalunk. Mindhárman rugók!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Meghallgattam a detroiti sport rádió (105.1) LIONS-os podcastjét. Freese-re azt mondtak ők is, hogy ki kell dobni. Amire jött olyan válasz hogy Hanson az elso évében 5 FG Hagyott ki, míg a masodik évében KILENCET!
A masik kiszemelt stafford volt. Abban egyet értettek hogy nem rajta ment el a meccs, DE
STAFFORD statja azok ellen a csapatok ellen akik vegul 50% fölött végeztek az adott szezonban:
2-27
Sokat beszéltek arról hogy Stafford milyEn jó Detroitban ahol nincs eredmény kényszer.
Meg persze hogy nem voltál rosszak a statisztikai mutatói, de ilyen celpontokkal:
Calvin Johnson
Golden Tate
Reggie Bush
J.Bell
Pettigrew
Ebron
Fauria
7 pontot sikerult elérni.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Van abban is valami, amit Bazza írt, meg abban is amit Te. De ennyire azért nem fekete-fehér, mint ahogy írtad.Azert az megfigyelhető hogy Suht szinte mindig, de sokszor Fairleyt is duplázzák.topmodellpersze...
egy 4 emberes védőfal egy 5 emberes támadófallal áll szemben
valakit biztosan duplázni fognak...sapka
Pl. hívnak egy futást, ott azért nem feltétlen csak a 4 DL embert szokták blokkolni. No meg van amikor besegít a passzblokkolásba egy TE vagy RB/FB. Stb.
Abban megegyezhetünk, hogy amikor Suh fejben rendben van, akkor nagyot tud rombolni.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Azert az megfigyelhető hogy Suht szinte mindig, de sokszor Fairleyt is duplázzák.topmodellpersze...
egy 4 emberes védőfal egy 5 emberes támadófallal áll szemben
valakit biztosan duplázni fognak...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
FeeleyBironasHenery telefon

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nem érzem azt a nagy csalódottságot. Két bivaly csapat játszott, a Panthers sima contender csapat ezzel a D-vel. Elkövettünk hibákat remélem javítanak rajta a srácok. Kicker nélkül viszont nehéz lesz PO-ba menni.
több mint 11 éve
Hihetetlen hogy ott jönnek a sérülések ahol egEbkent is a leggyengébbek vagyunk. CB es saftey lassan nincs.
FReese-ről már esett szó!
(Csak egyetérteni tudok)
Az meg tisztán látszott hogy a masodik félidőben a panthers nagy sikerrel jatszott Mathisre. Ugy jatszott mint tavaly a szezon elején.
(Botrányosan gyengén)
Még 1 sérülés a secondaryben vay a falban és vége a szezonnak. Ezt a fillér gyereket meg egyser hagyjuk már Ki a picsaba es jöjjön Broyles!
Állítom az elso meccset kapásból hoz majd 70 yardot 4 elkapásból.
Nem az a baj hogy kiakaptunk carolinaban. Mert nem hiszem hogy a tavalyi erőviszonyok alapján győzelmet vártunk. De ez a teljesítmény botrány volt. Megint magunkat vertük meg.
Bellt meg kell talalni labdát tartani.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Régen is pecázott 😉És régen is volt jó pár sackje. Pedig csere volt es kevesebb snap jutott ra a rotaciobol.
Jól nyomta. De en is ugy gondoltam hogy az is benne hogy Suh-t duplázzák. Így könnyeb egy az egyben mennie.
Azert az megfigyelhető hogy Suht szinte mindig, de sokszor Fairleyt is duplázzák.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Bazza pedzegetted korábban jogy Willue Youbg csak Suh és Farley miatt vokt-e jó...A válasz NEM ...Eddig asszem a legjobb FA igazolásunk Kapet bezsákplta 2x meg párszor sz arcában volt hogy érezze a törődést...A pecázos sackok utáni ünneplése új??? Nagyon jó pofa....
több mint 11 éve
Ez a csapat egy hamis szerető.Az első félidőben jobban játszottatok, mégis mi vezettünk, ez egyszerűen fluke, mák, pláne úgy, hogy valami 200 yardból nulla pont jön össze. Ami inkább negatívum (a kihagyott FG-k és fumblik mellett), hogy a végére felőröltünk titeket a labda mindkét oldalán, de tetszett, hogy milyen keményen toltátok ti is (Tolbert tudna mesélni 😊 ), jó lesz ez a Lions szerintem.
Százszor megadod neki a bizalmat, százszor csap be.
Életemben először túlértékeltem magunkat.
Jövő héten eldől, hogy merre is vezet az út.
Bazzani
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Fuller mi a faszért aktív?valakisGondolom Caldwell lányát dugja. Vagy Caldwellt.
több mint 11 éve
Ez a csapat egy hamis szerető.+Szerezzünk valahonnan egy adag ragasztót, mert ennyi missed tackle, fumble és drop nem fér bele.
Százszor megadod neki a bizalmat, százszor csap be.
A hétfői legfontosabb teendő, hogy Nate Freese-t fel kell ültetni egy Kanadába induló gépre.
Pénz és retúrjegy nélkül.
Második, hogy Waddle-t el kell küldeni egy csodadoktorhoz még közvetlenül a Reynolds cut előtt.
Harmadikként hozni (akár trade-el) egy nickel CB-t.Bazzani
Ezenfelül a O-t se teljesen értem, mitha ha valakinek dobtak volna annak kihúzzák a nevét a listáról és neki többet nem. Fuller mi a faszért aktív?
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Ez a csapat egy hamis szerető.Százszor megadod neki a bizalmat, százszor csap be.
A hétfői legfontosabb teendő, hogy Nate Freese-t fel kell ültetni egy Kanadába induló gépre.
Pénz és retúrjegy nélkül.
Második, hogy Waddle-t el kell küldeni egy csodadoktorhoz még közvetlenül a Reynolds cut előtt.
Harmadikként hozni (akár trade-el) egy nickel CB-t.
több mint 11 éve
Mi benne a játék ha én mondom meg? 😊Amúgy szerintem Stafford, de én nem vagyok nagy fantasy guru.
több mint 11 éve
Jelen hírek fényében -igen, vannak problémáim 😀- merjem Matty Ice helyett kezdetni Staffordot?
Pulvis et umbra sumus.
több mint 11 éve
Reynolds a kezdő RT, Abdul-Quddus a SS. Fogalmam sincs, hogy Fullert miért favorizálják ennyire.Bazzanielőző meccsen labda se ment felé, emlékeim szerint,condensed verzióban egy puntnál hallotam a nevét össz vissz, hátha most többet mutat majd, ami érdekes lesz még hogy elméletben több 4-3 base felállást nyomunk majd, előző mecsen Whitehead 4 snapet volt fent a védelemben.
több mint 11 éve
Reynolds a kezdő RT, Abdul-Quddus a SS. Fogalmam sincs, hogy Fullert miért favorizálják ennyire.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
#Lions inactives vs. Panthers: S James Ihedigbo, S Don Carey, QB Kellen Moore, DE Larry Webster, OT L. Waddle, WR Ogletree, WR Ryan Broyles.Így igaz, Hardy inactive a Panthersnél.
Odaát elvileg nem játszik Hardy.valakis
több mint 11 éve
#Lions inactives vs. Panthers: S James Ihedigbo, S Don Carey, QB Kellen Moore, DE Larry Webster, OT L. Waddle, WR Ogletree, WR Ryan Broyles.Odaát elvileg nem játszik Hardy.
több mint 11 éve
Bazza!Már sokszor leírtam, de megteszem mégegyszer.
Mi ez a szokatlanul pozitív hozzáállás? 😊tüsi91
Leginkább a két új koordinátor (OC,DC) miatt van meg persze a keretet is alkalmasnak találom egy jó szereplésre. Sajnos a sérülések elkezdték tizedelni az állományt, ez azért aggasztó kissé.
Hamár koordinátorok.
Érdemes megnézni ezt a két videót ahol az ellenfél erősségeit elemzik (minden héten készül ilyen):
Lombardi:
www.detroitlions.com/media-center/videos/Lions-Weekly-Matchup-Offense/74825e4f-6b92-4e22-a890-903a98e72fb8
Austin:
www.detroitlions.com/media-center/videos/Lions_Weekly_Matchup_Defense/9ee00504-ab5d-4edf-9fe7-826cc6c0656c
Valamiért mindketten mocskosul szimpatikusak nekem. Végre nem két aggastyánt kell bámulni. Amúgy Caldwell sem rossz arc, sokkal rosszabbra számítottam tőle is.
több mint 11 éve
Szezon előtt pont azt beszéltük, hogy vannak posztok ahol belefér egy sérülés, de pont a secondary az ahol ez óriási nehézség lehet. Erre a secondaryben így kell sakkozni, hogy a létszám meglegyen.
Persze amikor arra gondoltam hogy az RT poszton van a legjobb minőségi cserenk arra nem gondoltam hogy az elso meccsen lesérül a kezdő és az ő cseréje is, és a Practiceből játszhat majd a csere cseréje 😕
Remélem Bazzani a peoféta szól belőled és behúzzuk 4 ponttal a meccset!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
S Nate Nesst hoztuk fel PS-ból.valakisAkkor Ihedigbo nem fog játszani.
Cam Newton called Ndamukong Suh "Donkey Kong" 5 times in a press conference. Suh's friend says "he's mad right now."