NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Full list of #Lions inactives: S James Ihedigbo, S Don Carey, WR Kevin Ogletree, WR Ryan Broyles QB K. Moore, OT C. Lucas and DE L. Webster. Sajnos élőben nem tudom végignézni a meccset, remélem azért nyerünk.
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Tény hogy a csoportot a Viks vezeti. A Bears meg a Packers egyelőre utolsók.Gyertek!😊 Eli-t nem kedveljük!!😊
De én sem hiszem hogy sokáig marad ez a sorrend. (Persze örültem neki, hogy kikaptak, de ez érthető)
Azert hajnalban még maradhat ez. Társoljunk a Viks mellé 😉topmodell
több mint 11 éve
Tény hogy a csoportot a Viks vezeti. A Bears meg a Packers egyelőre utolsók. De én sem hiszem hogy sokáig marad ez a sorrend. (Persze örültem neki, hogy kikaptak, de ez érthető)
Azert hajnalban még maradhat ez. Társoljunk a Viks mellé 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Olvasgatom a twittert.Úriember biztosra nem fogad, ez a szerencséd 😀
Tele van olyan üzenetekkel amiben leírják idénre a Bearst meg a Packerst. Szerintük máris esélyesek vagyunk.
Nem szeretem az ilyet. Aztán véletlenül kétszer kicumizunk és letolt gatyával várjuk a Packerst.
Ez a Bears tuti csinál legalább 9W-t, erre hajlandó vagyok fogadni is. A Packers meg 10et.Bazzani
több mint 11 éve
Bazza örülök, hogy te így látod, de ez a Bills elleni egy fostaliga volt...Egyenlőre az látszok hogy az O nem megy ùgy mint tavaly a D viszont fikarcnyit nem fejlődött. LB sor 0 D linera elvertünk egy valag pénzt pass rush 0...Young volt a legjobb....Eddig nem vagyok derülátó...Persze ez egy meccs volt, bármi lehet még, de hazai pályán a mutatott játék főleg egy Bills ellen nagyon kevés volt...
több mint 11 éve
Olvasgatom a twittert.Tele van olyan üzenetekkel amiben leírják idénre a Bearst meg a Packerst. Szerintük máris esélyesek vagyunk.
Nem szeretem az ilyet. Aztán véletlenül kétszer kicumizunk és letolt gatyával várjuk a Packerst.
Ez a Bears tuti csinál legalább 9W-t, erre hajlandó vagyok fogadni is. A Packers meg 10et.
több mint 11 éve
Bízzunk benne, hogy a plusz egy nap elegendő lesz a felépüleshez Ihedigbonak. Probalom a pozitivat meglátni!
Kicsit irigykedem azokra akik már ma láthatják a csapatukat!
Csak elérkezett ez a nap.
Megint rengeteget vártunk erre.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Detroit Lions FS Don Carey (hamstring) did not practice Saturday, Sept. 6, and is out for Week 1. SS James Ihedigbo (knee, neck) and DT Caraun Reid (shoulder) were limited in practice Saturday. Ihedigbo is doubtful, while Reid is probable. Ezek szerint Carey tuti nem játszik, Ihedigbo szinte biztos nem játszik (a hivatalos oldal szerint Abdul-Quddus helyettesíti), Reid szerintem amúgy sem került volna pályára.
több mint 11 éve
Az esélyesek szerintem is ti vagytok, ahogyan ti voltatok tavaly a 16. fordulóban is. AsbeeAz általad leírtakkal teljesen egyetértek. Ezt az egy gondolatot emeltem ki.
Ez az amiben remélhetőleg változtunk, az edzői stáb milyensége.
El kell felejteni ami volt tavaly, Schwartz és brigádja már szerencsére csak múlt. Motiválni, az ellenség gyengeségeiből felkészülni, fegyelmezni képtelen stáb volt.
Azt is írnám, hogy meccs közben nem tudtak váltani. Ez annyiban nem igaz, hogy sokszor jöttünk vissza sokpontos hátrányból. Mondjuk ez leginkább a "Matt baszd fel erőből Megatron-nak!" taktikának volt köszönhető.
több mint 11 éve
Bazzani írta, hogy 10 pontots győzelmet jósol a hétfői meccsre.Az esélyesek szerintem is ti vagytok, ahogyan ti voltatok tavaly a 16. fordulóban is. A kérdés az lesz, hogy mennyire szeditek szét a támadófalunkat. Legutóbb vérengzést vártunk tőletek, ez akkor nem következett be és nyílt is maradt a meccs. Most papíron jobb ez a Giants O line, de az előszezonban teljes fejetlenség uralkodott. A játékosok nem bíznak egymásban, sokszor a másik emberére is koncentráltak, szvsz a feladatukkal sem voltak mindig teljesen tisztában. Viszont a futások működtek, így egy jó stratégia lehet minél tovább pályán tartani a Detroit védelmét (majd végén elővenni a felgyorsított no huddle offense-t). Ha kellőképp sikerült megvédeni Manninget, akkor ez a passzjáték biztosan nem úgy fog kinézni, mint preseasonban. Persze ehhez az is kell, hogy az elkapóink képességükhöz méltóan játsszanak. Cruz és Randle végigalibizte az elmúlt 5 meccs nagy részét, persze mutattak jó jeleket, viszont az összhang Eli és Randle között még mindig nincs meg. Jernigan legutóbb brillírozott, de idén eddig katasztrófa. A TE poszt totál lutri, de én nem várok senkitől sem egy olyan berobbanást mint 2011-ben Ballardtól. Ugyanakkor amellett, hogy nem becsülöm le a Lions secondary-t, valamelyik elkapónknak illik bemutatni egy vagy két nagyobb játékot ez ellen a játékosok ellen. Ugyanúgy nálatok is meglesz ez, Megatront szinte képtelenség egy egész meccsen át végig jól őrizni és ott van Tate is, valamint 3 veszélyes TE.
Akkor én is leírom, hogy hasonlóan látom a helyzet. NEm vagyok túl optimista a csapattal szemben. És tudom hogy lesznek olyan meccsek ahol az offense (akitől egyébként sokat várnánk) teljesen le fog blokkolni és hibát hibára halmoz.
Ennek ellenére most úgy gondolom hogy ezt a meccset nagy fölénnyel nyerhetjük (akár 2 TD-vel). Ennek a legfőbb oka, hogy a Defense (annak ellenére, hogy papír ők a gyengébb alakulat) stabilan meg fogja tudni állítani az igen csak szenvedő Giant Offense-t.
És nem lesz az a meccs ahol leblokkolunk. Mi majd a szezon vége felé eresztünk le (ahogy az utóbbi időben szoktunk)topmodell
több mint 11 éve
Mondjuk a Giants offense szerintem elég alulértékelt.Cruz mellett Randle és Jernigan is komoly gondot okozhat majd nekünk (főleg az akit majd Bentley őriz), a futójátékuk is jó lehet Jennings-el.
Szerencsére TE poszton nem állnak túl jól, mondjuk a LB-ek nálunk jók a passz elleni védekezésben ha éppen ők jutnak a TE-re.
Érdekes lesz a Megatron-Tate-Ogletree kontra Rodgers-Cromartie-Amukamara-Thurmond csata. Elég jól néz ki ez a CB hármas sajnos viszont az LB sor nem néz ki túl veretesen. Szerintem középen rendesen ki tudjuk majd őket nyírni Bell erőfutásaival.
Ááááh kezdődjön már.
Amúgy Ihedigbo felépült és játszani fog, az se rossz hír mert futás ellen nagyon tud aprítani.
több mint 11 éve
Bazzani írta, hogy 10 pontots győzelmet jósol a hétfői meccsre.Akkor én is leírom, hogy hasonlóan látom a helyzet. NEm vagyok túl optimista a csapattal szemben. És tudom hogy lesznek olyan meccsek ahol az offense (akitől egyébként sokat várnánk) teljesen le fog blokkolni és hibát hibára halmoz.
Ennek ellenére most úgy gondolom hogy ezt a meccset nagy fölénnyel nyerhetjük (akár 2 TD-vel). Ennek a legfőbb oka, hogy a Defense (annak ellenére, hogy papír ők a gyengébb alakulat) stabilan meg fogja tudni állítani az igen csak szenvedő Giant Offense-t.
És nem lesz az a meccs ahol leblokkolunk. Mi majd a szezon vége felé eresztünk le (ahogy az utóbbi időben szoktunk)
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
El sem kezdődött a szezon de máris van egy rekordunk:So it looks like the Lions will have three players with "III" on the back of their jerseys. That has to be some kind of record.
Tate III, Couplin III, Webster III
😊
több mint 11 éve
és hát olvasva a Bazza féle összefoglalókat, a sorokból ( de legalábbis a sorok mélyéről 😊 ) optimista várakozásokat vélek látni!Mikor legyek optimista ha nem most? 😉
és ha egy Bazza optimista akkor ott nagy dolgok vannak készülőben... 😉yooker
Megatron is megmondta, hogy ilyen tehetséges keret még nem volt amióta itt játszik és ezt én is így gondolom. Minden adott hozzá, hogy ne idegroncsként keljen hérfőnként (illetve most kedden) a Lions drukker.
Meghallgattam a War Room podcastet, kicsit alábbhagyott a lelkesedésem mert alighanem megint túl elfogultan tekintettem a csapatra. Néha kell némi külsős vélemény, hogy az emberfia visszatérjen a megszokott útra.
Mondjuk én nem is a játékosok miatt vagyok leginkább bizakodó hanem a stáb miatt. Nem tudom, hogy figyeltétek e de nem tőlünk volt végre hangos az offseason, egy letartóztatás sem volt szerencsére és a sérülések is viszonylagosan elkerülték a csapatot. Bár most ez az Ihedigbo dolog kicsit aggasztó (a játékos azt mondja nem sérült az edző meg azt, hogy igen...mivaaaan????), de én kurvára bízok Couplin-ban és a Van Noyt helyettesítő Whiteheadben is.
Aki olvassa rendszeresen a topikunkat az tudhatja, hogy én voltam/vagyok(?) Caldwell egyik legnagyobb ellenzője de összességében nem tudok belekötni az FA igazolásokba, draftba és a keretszűkítésekbe sem. Persze jó lett volna ha marad Shaun Hill meg Willie Young de nem volt túl nagy mozgásterünk sajnos. Meg persze sokan felróják nekik a CB poszt elhanyagolását de én hiszek nekik, hogy Slay jó lesz míg Mathis már tavaly is bizonyított. Reméljük a secondary gyengeségét elfedi majd a DL mélysége és teljesítménye.
Ami miatt a legbizakodóbb vagyok, hogy végre két fiatal koordinátor van a csapat mellett akik győztes mentalitású franchise-ból érkeztek ide. Pont Coughlin nyilatkozta a héten, hogy nem tudják mire számítsanak tőlünk, például Ravens defense sémákat nézegettek a Lions DC Austin miatt, de gondolom a Saints O# játékokat is tanulmányozták Lombardi okán.
Szóval ha most valaki pisztolyt szegezne rám az utcán, hogy azonnal tippeljek a Lions-Giants meccs végeredményére akkor 10 pont körüli hazai győzelmet jósolnék. Azért szerencse, hogy itt az év elején találkozunk az óriásokkal, mert talán most még nincs úgy összeállva a gárda mint kellene. Meg talán kicsit nekünk kedveznek a matchupok is.
Na ez hosszabbra nyúlt mint gondoltam, csak 2-3 sort akartam írni. 😊
több mint 11 éve
jött ma szembe a West Endben egy kopasz, kitetovált - asszem korszakállas pali - egy kisgyerekkel 9-s Stafford mezben. Közületek volt valaki?
több mint 11 éve
Amúgy Chris Clemons S is edzett a csapatnál tegnap.Clemons nekem nagy talány hogyan került ki a Texans keretből. Tavaly Miamiben top20-as safety volt a PFF szerint szóval az edzőtáborban igencsak szarnak kellett lennie ha nem kellett.
Egyelőre sem őt sem Baileyt nem igazoljuk le.Bazzani
több mint 11 éve
Ihedigbo továbbra sem edz.Dobpergést kérek! 😊
Jerome Couplin edzett a kezdőcsapattal és alighanem ő lesz a kezdő SS a Giants ellen.
Hivatalos injury report ma este.
Amúgy Chris Clemons S is edzett a csapatnál tegnap.
Egyelőre sem őt sem Baileyt nem igazoljuk le.
több mint 11 éve
Kb felrobbant a twitter, Champ Bailey workouton van a csapatnál.Én néztem el valamit vagy tényleg 5évvel ezelőtt vagyunk? Mert a mostani Bailey semmiféle erősítést nem jelent a kezdő párosunkhoz képest. Arról fogalmam sincs, hogy Bentley helyén milyen lenne de szerintem már oda is lassú.
Vélemények?
több mint 11 éve
Lions az esélyes nálam is , de egy szoros meccsre jók leszünk...Én azért megvárom a kedd hajnalt. Hilliard jobb volt az előszezonban mint Waddle. Fairley sem volt meggyőző. Whitehead-nek viszont nagyon örülök.Ha azt a szintet hozzák, amit PS-ben nyújtottak (a Bills kezdő vagy a mi második sorunk ellen, esetleg Colts elleni 4. negyedig), akkor ez messze nem lehetetlen küldetés (sőt)Wyatt
Verjük meg az óriásokat!Bazzani
és hát olvasva a Bazza féle összefoglalókat, a sorokból ( de legalábbis a sorok mélyéről 😊 ) optimista várakozásokat vélek látni!
és ha egy Bazza optimista akkor ott nagy dolgok vannak készülőben... 😉
több mint 11 éve
Van Noy -> IR / designated to returnvassadiHelyette Daryl Tapp a fedélzeten.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 11 éve
Van Noy -> IR / designated to return
több mint 11 éve
simán vertünk mindenkit PS-ben, nemtom mi a gond 😊Én azért megvárom a kedd hajnalt. Hilliard jobb volt az előszezonban mint Waddle. Fairley sem volt meggyőző. Whitehead-nek viszont nagyon örülök.Ha azt a szintet hozzák, amit PS-ben nyújtottak (a Bills kezdő vagy a mi második sorunk ellen, esetleg Colts elleni 4. negyedig), akkor ez messze nem lehetetlen küldetés (sőt)Wyatt
Verjük meg az óriásokat!Bazzani
több mint 11 éve
Próbàld meg a twitterezèst úgy jobban jönnek az arcok, Martin meg Fríz így egybűl meg volt, a többiből meg azok, akik nyilatkozni szoktak, nem mondom el milyen szàzalèkos arànyban... Orlovski meg Múr bezavart, a falemberekkel arànylag könnyű dolog volt. A kedvenc pofik - Waddle meg Mullbach 😊Tényleg jó játék. Meggyőződésem volt, hogy ismerem az egesz csapatot 😊Én azért csináltam úgy, hogy arc alapján megpróbáltam kitalálni és csak aztán váltottam a sisakos képre. 28at felismertem és még vagy 10et felismernék sztem egy előnyösebb kép alapján.BazzaniMúltkorában gondolkoztam rajta, hogy hány játékost ismernék fel arcról.én lekezdtem ezt, de rájöttem hogy sisakban jobban felismerem őket, a sisakos képen meg látni a nevet no meg a posztot isvalakis
Szerencsére (nem szándékosan) megvalósították helyettem ezt a játékot. Igaz nyilván nem ez volt a képsorozat célja.
Főleg Lions drukkereknek ajánlom. Indítsd el a képbemutatót úgy, hogy ne látszódjon a játékos neve. Hányat ismersz fel?
www.detroitlions.com/media-center/photo-gallery/Meet-the-2014-Detroit-Lions-roster/947b4b04-6a10-41a4-93a7-b783581f275b
Én 28at az 53ból.Bazzani
A létező összes cikket elolvasom és ami infót be lehet gyűjteni a csapatról (podcastek, rádió műsorok, sajtótájékoztatók)
Ennek ellenére:
Az 50%-os arány sincs meg!
Fel nem ismerném őket, ha szembe jönnének az utcán 😊topmodell

Aki nem hiszi, annak utánajárnak