NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Garrett Reynolds OL és Nate Ness S is lapátra került.
Egyik sem meglepetés.

több mint 11 éve
Darren Keyton C (PS esélyes) és Darryl Tapp DE/LB is kivágva.
Utóbbinak kifejezetten örülök. 😊

több mint 11 éve
ez a Leshoure cut elég vicces, mintha az Indy vitte volna annósapka
Még a TRich trade előtt merült fel a neve náluk de nem volt komoly érdeklődés.
Sajnos jogos a cut, pedig a második évében (első ugye IR) nagyon reményteli volt.
Leshoure led the Lions in 2012 with 798 rushing yards. Finished his Lions career with 807 rushing yards.

több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
ez a Leshoure cut elég vicces, mintha az Indy vitte volna annó

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Elkezdtük mi is.
LeShoure az első áldozat. Ezzel Fairley maradt az egyetlen játékos a 2011es draft classból.

több mint 11 éve
Megnéztem a meccs rövidített verzióját, hát nem is ért többet.
Kicsit zavaró volt, hogy néha megzavarták a zászlódobó versenyt némi focival. Már látom a jövő NFL-jét amikor levágott kezű DB-k rohangálnak az elkapók után. Egyszerűen nevetséges, hogy csak akkor nyugodhat meg a néző amikor már elindul a következő play mert van olyan amikor másodpercekkel a játék befejezése után dobja be a bíró a zászlót. Mondjuk a kedvencem az amikor az irányítóval egyszerre dob a bíró is.
Teljesítményeket nem fogok értékelni, mert sajnos ez a Bills hajaz a mi 0-16os csapatunkra (offense-ben biztosan, defense-ben azért jobbak) erősen és ez minden volt csak értékmérő nem.
Ma este 10ig úgyis eldől minden. Eddig nem cutoltunk senkit (illetve Gomest igen de ő úgyis IR-en lett volna).

több mint 11 éve
Van Noy short term IR-re kerül, bye week után térhet vissza (10.forduló).
Ihedigbonak is van valami sérülése de egyelőre semmi tájékoztatást nem adnak róla, nagyon nem jó jel.
A meccset holnap nézem meg, majd jegyzetelek róla pár sort.Bazzani
Kezdem azt érezni hogy ez a második kör el van átkozva nálunk az elmúlt évek alapján. Az összefoglalót meg már nagyon várom, nem lesz időm megnézni a mecset, elég lesz az MNF-et.valakis
remélem, hogy Slay meg Broyles idén robbant.
Mindketten jól mutattak a pályán az előszezonban.
Broylest már Mr.Firstdown-ként emlegetik a twitteren.

több mint 11 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
Ihedigbonak is van valami sérülése de egyelőre semmi tájékoztatást nem adnak róla, nagyon nem jó jel.
A meccset holnap nézem meg, majd jegyzetelek róla pár sort.Bazzani
Kezdem azt érezni hogy ez a második kör el van átkozva nálunk az elmúlt évek alapján. Az összefoglalót meg már nagyon várom, nem lesz időm megnézni a mecset, elég lesz az MNF-et.

We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
A meccset holnap nézem meg, majd jegyzetelek róla pár sort.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Állítólag elég komolyan kinn vagyunk a piacon a secondary megerősítése érdekében.
A DL posztról cserélnénk valakit. Fairleyt rebesgetik.Bazzani
Pats adná magát ha már megszabadultak Kelly-től.
Revis, Dennard, L.Ryan, Arrington, Browner, Malcolm Butler csak CB poszton.

több mint 11 éve
A meccs jelenetét érdemes sokszor megnézni. Ebron 3Jax játékost blokkol egyszerre a Bush TD-nél. Nyitva maradt a szám amikor megláztam.

több mint 11 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Állítólag elég komolyan kinn vagyunk a piacon a secondary megerősítése érdekében.
A DL posztról cserélnénk valakit. Fairleyt rebesgetik.Bazzani
Ezt várom kb a szeozn vége óta!
De ne csak kint legyünk hanem hozzunk is valakit!
Mondjuk a Fairleyt akarjuk elcserélni akkor jó nagy marhák vagyunk hogy beraktuk a másodcsapatba és mindenhol lenyilatkoztuk mennyire fos! Mert ezzel nem igazán segítettünk az értéknövelésben 😕
Nem tudom mennyit érhet így. Pláne hogy a szerződése is lejár idén.
Azért bízzunk a legjobbakban.
Akár annak is örülnék ha mondjuk Palmer-t (LB) cserélnénk el egy második vagy harmadik számú cornerre (bár halkan jegyzem meg nem tudom ki az első számú.... persze a depth chart szerint ok, de képességre egyelőre nem nagyon látom)

Az biztos, ha máshol nem, a kivágásoknál mindenképpen kell kukáznunk legalább egy olyan cornert akit be lehet rakni slotba. Nagyon soványak vagyunk így is.... mélység szinte nulla 😕

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
A meccs nézését végig szenvedtem hétfőn illetve kedden. Próbáltam pozitívan hozzáállni a meccsez és a jó dolgokra koncentrálni de nehéz volt! Úgy látszik az Offensenek idő kell, hogy összeálljon. Szerencsére még van egy kis idő. Valamint az első meccsünk a papíron könnyűek közé sorolható. Talán így további időt nyer a csapat hogy a papíron TOP5-ös offense összeálljon!
A szabálytalanságok mennyisége SIRALMAS volt. Megint büntetjük ,magunkat és ezt nagyon nem szeretném látni a tavalyi mélyrepülés után. Caldwell fontos feladatai közé sorolták, hogy megregulázza a csapatot. Hangoztatták, hogy mennyire felnőttként kezeli a játékosokat és hogy ez segít. (mondjuk nem tudom hogy Schwartz gyerekkéánt kezelte őket és megsimogatta a fejüket ha valamit elbasztak? -mondjuk a tavalyi teljesítmény alapján IGEN)
Anniyt sikerült egyelőre elérni, hogy az Offseasonben nem csukták le a fél csaptot.
De a hülye szabaálytalanságokból dunát lehetne rekeszteni (és most nem arra gondolok amit a bírok a secondary környékén játszanak mert az mint tudjuk mindenhol ilyen).

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Én előbb olvastam azu esetről minthogy láttam volna a meccset. Felvoltam készülve valami mészárlásra. Amikor megláttam nem is értettem miért pörgött rá a sajtó (azon kívül, hogy Suhról van szó)
Szabálytalan volt, de semmi extra. Nem volt brutális. Nem késett nagyon sokat. Persze 16 szoros lassításban más a helyzet, de a valósidőben belefér)
Rábólintott a tackle-nél sisakkal. Mehet a zászló, aztán nagyjából ennyi. Tovább nem is lenne mit ragozni ha nem róla lenne szó!

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
A DL posztról cserélnénk valakit. Fairleyt rebesgetik.

több mint 11 éve
oleewear Detroit Lions 241
Személy szerint nekem nem fér bele ha szabálytalan és úgy kemény. Ha mondjuk ebből egy interceptiont dob az irányító és teszem azt egész jó pozícióig tudjuk visszahordani, akkor a szabálytalanság miatt bukta. Túl sok az ilyen szitu és ez akár egy sikeres védekezést is tönkretehet, ezzel új lendületet adva az ellenfélnek akár pontokért.
Félreértés ne essék a szabályos kereteken belül csapjon szét bárkit, legyen terror (ne csak Suh, mindenki)! Rettegjenek, hogy jönnek, de lehetőleg sérülés okozása nélkül, mert azt nem kívánom senkinek sem! Sőt az talán még félelmetesebb, hogy bazz ezek szabályosan is szétvernek!
Amúgy ezt a szabálytalanságot a túlzott akarás számlájára írnám.

Másik megvilágításból: nekünk is van egy irányítónk, akit úgy féltünk mint a hímes tojást. Mi van ha a túloldalon jön egy ugyanilyen szitu és sérülés a vége? Én tuti anyáznék és szitkozódnék!

Cutlernek meg sok-sok fincsi sack-t kívánok a szezonra! Jujj, de nem szeretem!Hege
 www.prideofdetroit.com/2014/8/25/6061869/ndamukong-suh-hit-lions-jaguars
érdemes végigolvasni a cikket, hogy miért volt szabálytalan… (csak az utolsó pont crown of the helmet)
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Detroit Lions Claim former Miami Dolphin Michael Egnew off Waivers

A.) Mivan?
B.) Minek?
C.) Miért?Bazzani
itt még talán belefér hogy játszunk velük még idén, de hogy az eaglestől is jött egy TE elvileg az számomra már érthetetlenvalakis
Emil Igwenagu mert ugyebár róla van szó elméletileg FB is volt ott, talán azért érkezett.
TE teljesen felesleges, 3 bőven elég az 53ba arra meg elég jól megvagyunk.Bazzani
Az a szomorkás, hogy Egnewt is betették olykor FB-nek, de ha ez lehetséges, akkor ott még rosszabb volt. Két emlékezetesen rossz blokkolása volt, az egyik negyedikre, a másik puntnál, mindkettő után gamewinner driveot vitt az ellenfél 😀

több mint 11 éve

A.) Mivan?
B.) Minek?
C.) Miért?Bazzani
itt még talán belefér hogy játszunk velük még idén, de hogy az eaglestől is jött egy TE elvileg az számomra már érthetetlenvalakis
Emil Igwenagu mert ugyebár róla van szó elméletileg FB is volt ott, talán azért érkezett.
TE teljesen felesleges, 3 bőven elég az 53ba arra meg elég jól megvagyunk.

több mint 11 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan

A.) Mivan?
B.) Minek?
C.) Miért?Bazzani
itt még talán belefér hogy játszunk velük még idén, de hogy az eaglestől is jött egy TE elvileg az számomra már érthetetlen

We just form a fucking wall.
több mint 11 éve

A.) Mivan?
B.) Minek?
C.) Miért?

több mint 11 éve
DeJon Gomes IR, Couplin egyre közelebb a végső rosterhez.
Jonte Green az új szabályok miatt PS-ba kerülhet.

több mint 11 éve
Tavecchio cut-> Freese a kicker
Repült még Abram FB, Hester CB, Franklin QB, Butler P és kisebb meglepetésra Jonte Green CB.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 632 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Itt van a meccs teljes felvétele, benne Bortles remek 2 perces drivejával a félidő végén.
 noonkick.com/2014-nfl-preseason-jacksonville-jaguars-at-detroit-lions/
Ironikus, hogy pont Mathisnek lett volna lehetősége megállítani benne, de szerencsénkre abból INT.Egyébként viszont szépen szétszedte a kezdő Lions Dt...

Nagyon jó lett a meccs elemzésed Bazza (egy megjegyzés- Carey a Don névre hallgat - te Domot írtál).
A PFFen is Whitehead lett a meccs embere. Nem semmi, hogy Top 3ban van sackekben éscszerelésekben is az előszezonban.
 www.profootballfocus.com/blog/2014/08/23/refo-jaguars-lions-preseason-week-3/
Staffordot eléggé lehúzták benne:
több mint 11 éve
Részemről ez a Suh-szabálytalanság belefér. Kifizetni kibírja, azt a 15 yardot meg bármikor benyelem azért, hogy az ellenfél QB-ja kicsit csokizzon, minden meccsen legyen benne, hogy összetörik az arcát. Terror bazmeg!MacPhisto
Nekem sem lenne vele semmi bajom, ha nem állandóan előszezon meccsen csinálná. Mondjuk jobb mint amikor az ellenfél irányítójának fejét próbálta letekerni.
Ha ezt Cutler kapja éles meccsen azt nem bánnám. 😊

több mint 11 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 961 — Detroit vs. everybody
Részemről ez a Suh-szabálytalanság belefér. Kifizetni kibírja, azt a 15 yardot meg bármikor benyelem azért, hogy az ellenfél QB-ja kicsit csokizzon, minden meccsen legyen benne, hogy összetörik az arcát. Terror bazmeg!

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM