NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
96
13
2:20, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Végigszenvedtem, hős vagyok. 😊Vereség rengeteg tanulsággal amit majd papírra vetek.
több mint 11 éve
Nem tudom ezt ki frissíti, de sok infó elavult benne:ha van kedved frissíteni, én beszerkesztem 😉
bowl.hu/detroit_lions
Sajnos a SB részvételeink száma azóta is stimmel :-/topmodell
több mint 11 éve
Köszi top, hogy beugrottál helyettem. Sajna 14 óráztam a héten és semmire sem volt időm.Meccset nézem meg írok is róla bőven.
Ja és Couplin már a második csapattal edz! Szépen küzdi fel magát.
több mint 11 éve
Nem tudom ezt ki frissíti, de sok infó elavult benne:Sajnos a SB részvételeink száma azóta is stimmel :-/
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Megjelent a Pro Football Focus előzetese a Lionsról, íme: www.profootballfocus.com/blog/2014/08/15/2014-preview-detroit-lions/
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
jóez top, hajrá!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Sajnos Bazzani pár napja nem posztolt.Pár sorban leírom mi történt az elmúlt napokban a Lions háza táján.
(természetesen nem Bazzani helyett, én is várom, hogy mikor tér vissza színes beszámolóival)
Tartottunk egy éjszakai edzést is. Próbál a csapat minden kondícióra felkészülni.
Cladwell ezt nyilatkozta: "We have to be an indor team with an outdoor mentality"
Fairley továbbra is a második csapattal edz.
Annyit lehett arról hallani, hogy milyen bomba formában van. Csökkent a testzsír százalék arány.
Megműtötték, hogy kapjon levegőt, meg tudjon aludni.
Szerződéses évében van stb.
Úgy tűnik ezek a szokásos szezon előtti túláradó optimizmusból erednek.

"Klárika kérek még egy konyakot"
A rugó párharc tovább folytatódik. Érdekesség, hogy megpróbáltak zavaró körülményeket biztosítani.
67-ről mindketten kihagyták, 54-ről és 42-ről mindkettőnek bement. De harminc valahányról : ) Freese kihagyta.
Kiváncsi vagyok hogyan döntenek majd velük kapcsolatban, mert egyelőre Tavecchio mindig jobbnak mutatkozik a külön versenyükben.
Az olasz Robbie Baggiotól tanulta a mozdulatot
TJ Jonesnak sérült. A kezében van folyamatos fájadalom.
Úgy tűnik a MAyhew éra, nagy szerencsétlenséggel küzd a draftolt elkapókkal.
Így könnyen lehet hogy Jones csak a Practice squad szintre jut idén... vagy oda se!

Lábbal viszont jól megy neki 😊

Elutazott Oaklandbe a csapat
Caldwell elfogadta az ice bucket ALS kihívást. Tate öntötte nyakon.

Az ő kihívottja többek között Tony Dungy!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Egy másik defensive line téma, hogy Fairley a masodik csapattal edzett. Nem igazán tudom hogy miért?De iden állítólag először fordult elo. CJ Mosley edzett a Helyén.
A detroiti 105.1 rádió podcastek, az előszezon elso meccse kapcsán leginkabb azzal voltak elfoglalva hogy Stafford épsége a legfontosabb. Mert Moore keze nem elég erős az nflhez!
Szerintük csak a cserék cseréje ellen lehetett ilyen erős.
Dan pedig botrányosan gyenge volt (ő jatszott a kezdő defense ellen is)
Szerintük 1/1 is lehetünk ha ő kell hogy jatszon.
Jo pár beletelefonalo is ezen a véleményen volt Orlovskyval kapcsolatban.
Igaz a hallgatók (szurkolók) bíznak Moore-ban.
Elvoltunk kényeztetve Hillel, hozzájuk kèpest!!
Szóval A lényeg hogy Stafford egészséges maradjon!!!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Ansah a mai napon a PUP listáról aktívra került!(Váll műtétről tér vissza)
Így gondolom szezon kezdésre már csatasorba állhat.
Fontos eleme lesz a pass rushnak ha egészséges marad!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
www.prideofdetroit.com/2014/8/10/5987437/lions-preseason-opener-offense-defenseEgy remek elemzés az újdonságokról.
több mint 11 éve
www.detroitlions.com/media-center/videos/Lions_vs_Browns_Caldwell_postgame/604896be-e1f8-4bbc-9f37-fed4263ff8431969-ben ember szállt a holdra....
2014-ben meg egy k*b@***tt 9 millárd dolláros üzlet (2 115 000 000 000 HUF csak mert olyan erős most a forint)
nem képes megoldani, hogy egy interjúban a kérdéseket is halljad. inkább csak ki kell következtetni.
Gyanítom ehhez még valami olyan óriási technikai fejlődésnek kellene bekövetkeznie amire nem állunk készen.
Olyan ez mint a kenyér szavatosságát jelző szalvéta méretű felragasztott papír cetli. nyilván nincs rá megoldás 😊 Vagy nagyon költséges 😊 😀
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Az NFl network meccs után leadott total access című műsorának, soron következő témái:CLE-DET highlights
Johhny's Debut
Manziel's mark
Johnny improvements
Hoyer improvements
Manziel reaction
Mike Pettine HC post game conference
Hoyer reaction
Gordon's night
Érdemes volt megnéznem. 20 percen keresztül beszéltek a brownsról.
Félreértés ne essék, én kicsit szimpatizálok a cleveleandi csapattal. Valamint Örülnék ha egy igazi klasszikussal fejeződne be a szezon és Lions - Browns döntő lenne 😀
De az tényleg vicc, hogy a Lionsról egy szót sem szólnak.
Hihetetlen a Hype. Akkor mint Teebownál volt... vagy mint egy SB győztes qb körül szokás.
Szerintem már a Browns fanatikusok is unhatják!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Szinte mindenben egyetértünk. Megnyugtat, hogy akkor ugyan azt a meccset láttuk és nem a 'cseh kettőt' néztem.Azért egy apró észrevételem van. Caldwell jó döntést hozott amikor nem dobta be a zászlót, illetve a bírok hozták a remek döntést.
Ha majd egy lassítást nézel láthatod, hogy ugyan 3-4-et lépett az elkapás után a támadó, de egy pillanatra sem kontrollálta a labdát. Összevissza dadogott a labda a kezébe.
Szóval az Incomplete pass volt, nem pedig fumble!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Már fenn is van a meccs:noonkick.com/2014-nfl-preseason-cleveland-browns-at-detroit-lions/
Csak én látom úgy, hogy sokat változott Stafford dobómozdulata? Végre nem annyira test mellől hajigál.
több mint 11 éve
OFFENSE: Stafford, Bush, Tate, Durham, Pettigrew, Owens, Reiff, Sims, Raiola, Warford, WaddleDEFENSE: Jones, Suh, Fairley, Taylor, Levy, Tulloch, Palmer, Mathis, Slay, Ihedigbo, Quin

A Manziel mánia megérkezett a Ford Fieldre is, nem mindenki reagált ugyanúgy a dologra. 😊
Nekem amúgy semmi bajom nincs a Browns-al (sőt a hozzánk hasonlóan hányatott sorsuk miatt még szurkolok is nekik) de az amcsi drukkerek szerint soha nem szabad kikapni egy Ohio-i csapattól még preseason meccsen sem. Meglett a győzelem így a szurkolók jó szájízzel távozhattak a stadionból én azonban nagyon nem vagyok elégedett. Mi Lions drukkerek már megtanulhattuk, hogy egy preseason meccsből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, de azért vannak olyan intő jelek amikre érdemes odafigyelni. Kezdjük is mindjárt a rossz dolgokkal jöjjön először a SÖTÉT OLDAL:
-Labdabiztonság:

(Miller fumble)
Már tavaly is ez volt a csapat egyik legnagyobb gondja, idén sem kezdtük jobban az évet ebben a témakörben. Miller egy visszahordásnál hagyta el a labdát, Winn az addigi remek teljesítményét árnyékolta be egy fumble-el míg egy Swanson-Moore hibás snap egy ígéretes drive-ot akasztott meg. Drop-okban sem volt hiány, különösen fájó volt, hogy Bush megint ezzel kezdte az évet.
-Caldwell:

Azt kaptam amit vártam. Úgy nézett ki a vonal mellett, mint egy nagypapa a játszótéren az unokáit figyelve. Van Noy kierőszakolt fumble-jánál (a bírók rossz elkapásnak ítélték pedig meg volt a birtoklás) nem dobta be a piros zászlót, semmi tűz nem látszik az arcán és szerintem a time management-el is gondjai lesznek. Nem mondom, hogy a Schwartz féle állandó ordítozás jobb volt, de legalább ne aludjon el meccs közben.
-Passzsiettetés:

(SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUH)
Austin egy sokkal agresszívabb, több labdát szerző, sokat blitzelő védelmet ígért. Nyilván nem egy előszezon meccsen fogunk előjönni a leghatásosabb dolgokkal, de ez még egy alapcsomaghoz képest is halovány volt. Hoyer és Manziel szinte lubickolhatott a zsebben, meg sem tudtuk közelíteni őket. A Thygpen fémjelezte harmadik számú offense játszhatott nagyobb nyomás alatt. Sokkal komolyabb passrush kell ha el akarjuk homályosítani a secondary gyengeségeit.
-Dan Orlovsky:

Évek óta mondom, hogy el voltunk kényeztetve egy olyan backup QB-val mint Shaun Hill.
Orlovsky szörnyű volt, nincs rá jobb szó. A statokból ez nem is derül ki annyira (Dan Orlovsky's final line: 12 for 23 for 89 yards and a 61.7 passer rating.) de a játék képe elég aggasztó volt amikor ő vezette a támadókat. Nem véletlenül született az alábbi tweet meccs közben:
Lions QB depth chart: #1 Matthew Stafford #2 Matthew Stafford on crutches #3 Joique Bell #4 Dan Orlovsky
Hill amúgy remekül játszott a Rams első meccsén: Shaun Hill, Lions' backup QB last 4 years, 5-7, 84 yds., 2 TDs in first half for Rams vs. Saints.
Imádkozzunk Stafford egészségéért.
-Eric Ebron:

Hát én nagyon nem voltam elájulva a játékától. Azt gondoltam, hogy sokkal nagyobb erőssége lesz a csapatnak. Nem tudott elszakadni a védőktől, gondjai voltak a blokkolással és drop-ja is volt. Persze ez még csak előszezon és tudjuk be ezt a kezdeti idegeskedésnek. Kicsit túl laza gyerek nekem Ebron, remélem levetkőzi ezt a röhögcsélős dolgot és sokkal jobban összpontosít majd a játékra.
-Sérülések:
Két komolyabb sérülést szedtünk össze a meccs alatt. Whitehead nyak míg Riddick hasfal sérülést szenvedett.
Persze voltak olyan dolgok is amik mosolyt csaltak egy Lions drukker arcára a hajnali órákban. Tekintsük át ezeket is, jöhet most a FÉNYES OLDAL:
-Közönség:

51384 néző tekintette meg a meccset. Ez nem teltház (65000), pedig minden jegy elkelt. A szezonbérletesek közül nem ment ki jópár. A hangulatra így sem lehetett panasz, főleg egy előszezon meccshez képest. A drukkerek letették újra a voksukat a csapat és az új stáb mellett.
-Kellen Moore:

Orlovsky vergődése után kifejezetten jó volt Moore játékát nézni. (11/13, 121YDS, 1TD, 131,1 QBRTG)
Két remek drive-ot vezetett, az egyik a győztes TD-t előzte meg a másik pedig a redzone-ban állt meg egy rossz snap miatt.
Caldwell le is nyilatkozta a meccs után, hogy a következő meccsen Moore több játékidőt fog kapni.
Egy dicsérő tweet Moore-ról:
Stafford told me last yr he's never met a guy who could recall plays, sequences, names, faces, etc like Moore. Kellens recall is outstanding,
Elég bizakodó vagyok vele kapcsolatban, már tavaly is voltak felvillanásai. Franklin-nek (aki egy snap-et sem kapott) ezzel alighanem befellegzett.
-George Winn:

Riddick sérülése miatt sokkal hamarabb került pályára mint várható volt és meghálálta a bizalmat. Futásban és elkapásban is jeleskedett. Kicsit Joique Bell-re emlékeztet a játéka. Ezek szerint nem volt véletlen, hogy jó hírek jöttek róla az edzőtáborból.
-A kezdő OL:

Reiff-Sims-Raiola-Warford-Waddle
Egy drive alapján nem lehet sokat elmondani, de amíg a pályán voltak a tavalyi remek teljesítményüket mutatták. Stafford kényelmesen érezhette magát a zsebben és a futójátéknak is lyukakat nyitottak. Egy S blitzet néztek be kicsit, de ott szerintem nem OL embernek kellett volna blokkolni.
-Csere elkapók:

(Peacock)
A kezdőket sem érheti kritika (Tate remek elkapással nyitott) de a cserék is villogtak rendesen. Broylest jó újra egészségesnek látni volt is 3 remek elkapása, Peacock kapta el a csapatban a legtöbb (43) yardot, Fuller egy remek TD elkapással jelentkezett be a roster helyre és Edwards is tőle szokatlanul szépen vált le az emberétől.
-Nate Freese:

Freese biztos lábbal értékesített két FG-t és a kickoffoknál is jól dolgozott.
-Secondary:

(Slay és Gomes)
Leginkább a kezdőket figyeltem (ezt még azért megnézem egyszer) de ránézésre Slay és Mathis is jól követte az emberét. Nem volt velük probléma a gyengébb passrush ellenére sem. Bentley továbbra sem a szívem csücske.
-Még kiemelendő:

(Abdul-Quddus és Couplin)
Volt még pár kiemelendő játékos. Reid kétszer remekül tört át a barnák támadófalán (2TFL), Abdul-Quddus a sec egyik legjobb embere volt (6TKL, 1TFL, 1 INT, 1PD), Couplin két brutális szerelést mutatott be és egy passzt is leütött, Webster és G.Johnson generált végre némi passrusht.
AZ ELLENFÉLRŐL:
Ez a Browns D# sokaknak fájni fog. Minden pontban erősek, brutálisan nehéz lesz ellenük pontot szerezni és s cserék is minőségiek főleg az újonc Kirksey. Ha rosszul szerepelnek akkor az újfent a támadóknak lesz köszönhető. Hoyer átlagos volt. Voltak jó pillanatai de rettenetes passzai is, a támadófal remekül védte meg. Gordon nélkül nagyon nehéz lesz, bár én Austint és Hawkinst is kedvelem. Kíváncsi lettem volna Burleson játékára, de megsérült edzésen. Manziel körül hatalmas a médiafigyelem, bemutatkozómeccsnek ez nem volt rossz, de még nagyon nincs kész a kezdő szerepre.
Ja és a meccs jelenete volt a negyedik negyedben Ogbonnaya TD mentő szerelése Milleren egy visszahordásnál. Azt érdemes megnézni, de Whitnernek is volt egy brutális ütközése.
Sok sikert Barnák!
több mint 11 éve
Mondjuk wordbe a képekkel tarkított szövegekbe ezeket a 'szarokat' is irkálni kell: [ / i m g ]Megírtam egy kurva hosszú hozzászólást és kidobott ez a szar oldal. Elmehet a picsába az egész.Írd meg wordbe, aztán ide csak copy paste. Szívesen olvasnám a beszámolót, ne add fel 😊Joey Tribbiani
Ha nem lesz baszva valami hamarosan az oldalnak akkor nem ide fogom írni a dolgaimat, mert sokadszorra szivat már meg ez a fostelep szar.
Másfél óráig írtam...Bazzani
A legjobb az lenne ha jól működne.
Annak viszont örülök, hogy nem kell minden alaklommal újra bejelntkezni telefonról. egy pár hónapig olyan volt és rettenetesen idegesítő volt!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Bevallom a harmadik negyed közepétől én is úgy néztem.A többit később ...topmodellnoonkick.com/
Itt elméletileg fenn lesz a meccs vágott (csak playek) verziója.Bazzani
Az elejét pedig lassítva. Végre eljutott a gamepass oda, hogy ezt a funkciót belerakták (a 90-es évek elején volt olyan walkmanem ami ezt tudta 😀
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Megírtam egy kurva hosszú hozzászólást és kidobott ez a szar oldal. Elmehet a picsába az egész.Írd meg wordbe, aztán ide csak copy paste. Szívesen olvasnám a beszámolót, ne add fel 😊
Ha nem lesz baszva valami hamarosan az oldalnak akkor nem ide fogom írni a dolgaimat, mert sokadszorra szivat már meg ez a fostelep szar.
Másfél óráig írtam...Bazzani
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 11 éve
Megírtam egy kurva hosszú hozzászólást és kidobott ez a szar oldal. Elmehet a picsába az egész.Ha nem lesz baszva valami hamarosan az oldalnak akkor nem ide fogom írni a dolgaimat, mert sokadszorra szivat már meg ez a fostelep szar.
Másfél óráig írtam...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Amit nagyon hiányoltam az a rettenetesen behírdetett agresszív védekezés. Nem nagyon láttam, hogy sok emberes pass rushokat nyomtunk volna.topmodellGondolom nem akartatok felfedni sok mindent defense terén, így majd regular season alatt jönnek elő a dolgok.
több mint 11 éve
Fauria meglepően jól blokkolt több szituációban! Ilyet tavaly nem láttam tőle! Számomra az ő játéka volt az egyik legnagyobb pozitívum! Broyles-t jó volt látni ahogy mozog. Remélem képes lesz egészséges maradni idén. Akkor simán övé lehet a 3. számú WR pozíció a depth charton.
Ebront amennyire figyeltem, engem egyelőre nem győzött meg! Pedig sokat volt a pályán, de jástzott minden poszton. (WR, TE, FB)
Lucas a csere LT néha úgy tűnt, hogy nagyon vakon van 😊 (Persze ott is Hilliard lesz az első számű csere, ahogy azt már Bazzani leírta.
A 3. számú QB Moore egész jól mozgott.
A védelemben amit írtam azt tartom: meglepően jó volt a covarage a secondaryben, ahhoz képest, hogy milyen képességű játékosaink vannak. A kezdő keveset játszott. Vaughnnak volt egy két szép védekezése.
Van Noy-t nem tudom megítélni. Keveset láttam belőle. Alapjába véve a kezdő keveset játszott (offenseben is) de ez így van rendjén.
Amit nagyon hiányoltam az a rettenetesen behírdetett agresszív védekezés. Nem nagyon láttam, hogy sok emberes pass rushokat nyomtunk volna.
A special team jól kezdett. Remélem Ross egész évben a tavalyihoz hasonló formában lesz.
És Freeese is bevágta a FG-t. Valamint most jöttem rá, hogy Tavecchio ballábas (nem mintha lenne jelentősége)
Én Dan Orlovsky-val nem vagyok megbarátkozva. Nem csak azért ahogy most játszott... De én rá mindig így fogok emlékezni:
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
A többit később ...topmodellnoonkick.com/
Itt elméletileg fenn lesz a meccs vágott (csak playek) verziója.
több mint 11 éve
Én megprobalom részletekben ugyan, de végignézni !Azert elsőre az erdekes volt hoy Slay és Mathis is szorosan tudott védekezni.
A keresztbe a LOS elott átfutós route ellen nem nagyon tudtunk védekezni.
A D-Line pedig kevesebb nyomást gyakorolt mint gondoltam.
De ezt csak az elso negyed alapján amit láttam.
A többit később ...
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
De jó végre újra látni a csapatot. Pedig a tavalyi év csalódása utan ezt nem gondoltam volna 😊Első gondolatként annyit, hogyha semlegesként kellett volna végignéznem ezt a meccset akkor inkább felkötöttem volna magam helyette.
Holnap vegig nézem a meccset és kíváncsian várom Bazzani elemzését is!
Go Lions!topmodell
több mint 11 éve
De jó végre újra látni a csapatot. Pedig a tavalyi év csalódása utan ezt nem gondoltam volna 😊Holnap vegig nézem a meccset és kíváncsian várom Bazzani elemzését is!
Go Lions!
One Team
One Detroit
One Pride