NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
97
13
2:20, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Én is nagyon kíváncsi vagyok a teljes meccsre és hasonlóan hozzád a secondaryre vagyok kiélezve. Idén azon múlhat a szezon! MEg persze a sérüléseken (de az mindig így van). Viszont én reggel 7órától maholnap is dolgozom (legalább 12 órában). Szóval csak egy részét tudom megnézni. Emiatt meg azért szabadságot nem veszek ki.Majd visszanézem 😉
Elég lesz a szabadságokat ellőni a főszezonban. Kezdve a hétfő esti nyitóval 😊
Azért mindenképpen várom az ahogy Bazza látta részt!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Slay spanolhat Haydennel. Bár nekem furcsa egy kicsit hogy egy aktív fiatal játékos miatt cserél mez számot.Akkor gondold azt, hogy Jordan miatt választotta. 😊
Azért remélem hamarosan úgy fog védekezni ahogy ő 😊 Akkor megbocsájtható!
topmodell
Nagyon várom a mai meccset, bár azt nagyon sajnálom, hogy Ebron nem játszik, de érthető ha nem kockáztatunk.Ebron tegnap edzett, de nem lehet tudni, hogy játszik e.
topmodell
Lehet hogy élőben nem tudom végignézni, de az elejét mindenképpen megnézem. A végét pedig majd felvételről 😉topmodellÉn tuti maradok végig, nagyon kíváncsi vagyok a roster aljára.
Mondjuk leginkább a Slay-Gordon csatát várom (meg a többi Browns elkapó vs Lions secondary csatát), állítólag elég sokat fenn lesz a Browns kezdő- akár egy félidőt is -az új edzői stáb miatt.
több mint 11 éve
Ogletree játékánál egy kicsit pesszimistább perspektíva, hogy védekzésben Mathis mint a borravaló!Florence-nek örülök és továbbra is várom, hogy próbáljunk javítani CB poszton, mert én nehezen hiszek a pff osztályzatának. Régen játszott már nálunk 31-es mezben. Ezt most Mathis viseli, de mivel Slay mezt váltott ezért megkaphatja az ő rég 30-as számát!
Slay spanolhat Haydennel. Bár nekem furcsa egy kicsit hogy egy aktív fiatal játékos miatt cserél mez számot.
Azért remélem hamarosan úgy fog védekezni ahogy ő 😊 Akkor megbocsájtható!
Nagyon várom a mai meccset, bár azt nagyon sajnálom, hogy Ebron nem játszik, de érthető ha nem kockáztatunk.
Lehet hogy élőben nem tudom végignézni, de az elejét mindenképpen megnézem. A végét pedig majd felvételről 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
www.youtube.com/watch?v=kBbIN3BqMKkÚjrahasznosított emberből 8-)topmodellez a zöld qb mez nagyon rajJSanyoEmberbőrből csinàljàksutianap
több mint 11 éve
Újrahasznosított emberből 8-)ez a zöld qb mez nagyon rajJSanyoEmberbőrből csinàljàksutianap
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
ez a zöld qb mez nagyon rajJSanyoEmberbőrből csinàljàk

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Összefoglalót most nem írok, holnap úgyis meccs arról sokat lehet majd témázni. Nézi más is rajtam kívül?Pár érdekesség az utóbbi napokból:
- egy remek Stafford-Ogletree TD játék:
www.youtube.com/watch?v=Lxy3GSgyCF8
-Slay mezszámot cserélt 23asra mert Joe Haden a kedvenc játékosa.
-Cory Greenwood LB-t kivágta a csapat, Nate Ness DB érkezett a helyére. Ha jól olvastam akkor Greenwood ki lett állítva/tiltva az egyik edzésen.
-Valakis már írta Florence érkezését, egy kis PFF stat a tavalyi évéről:
Drayton Florence was @PFF's No. 19 cornerback in 2013. Had a +8.0 grade. For reference, Rashean Mathis was 26th with a +6.2 grade.

-Miért volt szükség Tate-re?

Kell egy igazi második számú célpont, Megatron sérülése esetén pedig olyan aki akár át is veheti a helyét.
-Két érdekesség Staffordról:
1.Matthew Stafford is wearing a helmet cap and standing as a scout-team safety. First time I've seen that.
2.OC Joe Lombardi says Matthew Stafford hasn't thrown an INT in team or 7-on-7 drills all through camp.
-Az utolsó nyilvános edzés secondary felállása:
1. Slay, Mathis, Bentley (slot), Ihedigbo, Quin
2. Greenwood, Vaughn, Lawson (slot), Gomes, Carey
-A már korábban említett zöld mez:

-Ebron napok óta nem edz egy meg nem nevezett (de nem súlyos) sérülés miatt és kihagyja a holnapi meccset is.

Caldwell nyilatkozata alapján kitalálható, hogy Megatron és jópár kezdőjátékos sem fog pályára lépni.
-A csapat Ford Fielden tartott edzését 4488 néző tekintette meg élőben, a Browns elleni preseason meccsre pedig az összes jegy elkelt.
-Fauria a tánc mellé bevett egy újabb "marhaságot" a szokásai közé, minden edzésen készít egy selfie-t a nézőkkel:

-Ansah megcsillantotta a soccer tudását is a szerdai edzésen:

Állítólag már jövő héten visszatérhet az edzésekre.
Fairley is dekázott picit:

Végeredmény:

😊
több mint 11 éve
Jött CB Drayton Florence, aki 2012-ben nálunk tavaly a Panthersnél voltezen meg kész vagyok:
SandmanLions @Sandman7773 5 p
Coach Caldwell walk off field to use the bathroom. #RealNews
Mork @mork1215 3 p
@Sandman7773 slo-light that please....
forgive me...I'm sick
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
gondolom még a reggeli kávé előtt volt, úgy meg belefér 😊Remélem Ebron túl lendül a dropjain. Bár sz beszédes hogy az egyeti évek alatt is 10% fölött voltak a kiejtett labdát.Ezt javítani is kár. A magyar nyelv használatának csúcsa 😊topmodell
A droppok pedig közismerten kritikus téma nálunk :-/
www.mlive.com/lions/index.ssf/2014/08/a_day_in_the_life_of_eric_ebro.htmltopmodell
több mint 11 éve
Jon Baldwint waiweltük, nem ment át a fizikai tesztekenvalakisnem meglepő, de legalább konzisztens 😀
több mint 11 éve
Depth Chart:"It should be noted this is a media relations' depth chart and not one released by the coaches or front office."
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Remélem Ebron túl lendül a dropjain. Bár sz beszédes hogy az egyeti évek alatt is 10% fölött voltak a kiejtett labdát.Ezt javítani is kár. A magyar nyelv használatának csúcsa 😊
A droppok pedig közismerten kritikus téma nálunk :-/
www.mlive.com/lions/index.ssf/2014/08/a_day_in_the_life_of_eric_ebro.htmltopmodell
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Kérem valaki magyarázza meg, hogy ez mi:www.detroitlions.com/fan-zone/desksite.html
Letöltöttem, de fogalmam sincs hogyan működik. Hogyan tölti le a videókat?!
Előre is köszönöm!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Remélem Ebron túl lendül a dropjain. Bár sz beszédes hogy az egyeti évek alatt is 10% fölött voltak a kiejtett labdát. A droppok pedig közismerten kritikus téma nálunk :-/
www.mlive.com/lions/index.ssf/2014/08/a_day_in_the_life_of_eric_ebro.html
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
DC-hez. Ezek ilyen nemhivatalos, de valamit ki kell adni dolgok, nem is feltétlenül edző(k)től. Egy csomó helyen felesleges belelátni dolgokat, messze nem kizárt, hogy már az első PS-meccsen sem ez a sorrend

több mint 11 éve
Jon Baldwint waiweltük, nem ment át a fizikai teszteken
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Suh szerződése a legkisebb probléma. Xanders maradt és az új OC is jónak tűnik látatlanban. Csak ne lenne ilyen kurva nehéz csoportunk...Nem sokára kiderül, hogy milyen offseasont zártunk. Meglátjuk milyen lesz az új OC-vel a csapat.Várjál még drága barátom!Zimmer az új Vikes edző.valakisWorst offseason ever.MacPhisto
Hát még símán tudjuk ezt fölözni egy botrányos OC kinevezéssel, Xanders elvesztésével és azzal ha Suh nem akar hosszabbítani.
Bamba Jabba beindult, nincs megállás!Bazzani
Xandrest megtartottuk.
Suh szerződés nincs és idén már nem is valószínű, hogy lesz.
FA piacon nem voltunk nagyon aktívak, több volt a távozó mint az érkező, de ettől még lehetünk sikeresek!topmodell
Én most bizakodó vagyok, hogy nem kell már 5-6 meccs után a draftról elmélkedni. Alig várom már a vasárnap hajnalt, hogy újra láthassam a csapatot.
több mint 11 éve
Előszezon meccsek magyar idő szerint (hátha van még rajtam kívül más is aki megkavarodik az időpontokkal néha):augusztus 10. 1:30 Browns at Lions
augusztus 16. 4:00 Lions at Raiders
augusztus 23. 1:30 Jaguars at Lions
augusztus 29. 1:00 Lions at Bills
Aki a kezdőket akarja leginkább látni az a Jax elleni meccset nézze meg mert ott legalább egy félidőt játszanak.
több mint 11 éve
Nem sokára kiderül, hogy milyen offseasont zártunk. Meglátjuk milyen lesz az új OC-vel a csapat.Várjál még drága barátom!Zimmer az új Vikes edző.valakisWorst offseason ever.MacPhisto
Hát még símán tudjuk ezt fölözni egy botrányos OC kinevezéssel, Xanders elvesztésével és azzal ha Suh nem akar hosszabbítani.
Bamba Jabba beindult, nincs megállás!Bazzani
Xandrest megtartottuk.
Suh szerződés nincs és idén már nem is valószínű, hogy lesz.
FA piacon nem voltunk nagyon aktívak, több volt a távozó mint az érkező, de ettől még lehetünk sikeresek!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Úgy tűnik a rugó posztot kivéve minden rookie egyelőre 'hátrányban' van. Pedig pont Freese teljesít rosszabbul az előzetes hírek alapján.Azért valószínűnek tartom, hogy Ebron és Van Noy feljebb jön a depth charton a főszezon kezdetére.
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
És akkor végre elérkeztünk a lényegi részhez az első DC a szezonban:OFFENSE
Quarterback
1. Matthew Stafford
2. Dan Orlovsky
3. Kellen Moore
4. James Franklin
Nincs meglepetés. Csupán az a kérdés, hogy 2 vagy 3 QB-val vágunk e neki a szezonnak.
Receiver
1. Calvin Johnson and Golden Tate
2. Kevin Ogletree and Kris Durham
3. Ryan Broyles and Jeremy Ross
4. Patrick Edwards and Corey Fuller
5. Andrew Peacock and Quintin Payton
6. TJ Jones
Az edzésriportok alapján meglepő, hogy Durham ilyen elöl van. Baldwin még nincs a listán.
Left tackle
1. Riley Reiff
2. Cornelius Lucas
3. Michael Williams
Biztos vagyok benne, hogy itt is Hilliard az elsőszámú tartalék.
Left guard
1. Rob Sims
2. Rodney Austin
3. Alex Bullard
Sims utolsó éve, kíváncsi vagyok, hogy Austin pótolhatja e majd jövőre.
Center
1. Dominic Raiola
2. Travis Swanson
3. Darren Keyton
Ez volt nálam is a sorrend.
Right guard
1. Larry Warford
2. Garrett Reynolds
3. Bryce Quigley
Reynoldsnak jól kell játszania az előszezonban, hogy beférjen az 53ba.
Right tackle
1. LaAdrian Waddle
2. Corey Hilliard
3. A.J. Dalton
Waddle nyerte a TC csatát eddig, Hilliard a csere RT és LT poszton is.
Tight end
1. Brandon Pettigrew
2. Joseph Fauria
3. Eric Ebron
4. Jordan Thompson
5. Jacob Maxwell
Számomra bombameglepetés, hogy Fauria Ebron előtt van. Valóban sok gond lehet az elkapásaival.
Tailback
1. Reggie Bush
2. Joique Bell
3. Mikel Leshoure
4. Theo Riddick
5. Steven Miller
6. George Winn
LeShoure az edzésriportokban agyonajnározott Riddick előtt? Remélem bizonyítani fog, hatalmas kedvencem.
Fullback
1. Montell Owens
2. Jed Collins
3. Chad Abram
Owens sérülékeny de ST ász.
DEFENSE
Defensive end
1. Ezekiel Ansah and Jason Jones
2. Darryl Tapp and Devin Taylor
3. George Johnson and Larry Webster
4. Kris Redding
Itt vártam a meglepetést, de George Johnson a sok első csapatos snap után is elég hátul van.
Defensive tackle
1. Nick Fairley and Ndamukong Suh
2. Andre Fluellen and C.J. Mosley
3. Caraun Reid and Jimmy Saddler-McQueen
4. Gregory Hickman and Xavier Proctor
Ahhoz képest, hogy Fluellent állítólag DE posztra szánják elég jó helyen van. Amúgy CJ Mosley a csere mindkét DT poszton.
Strong-side linebacker
1. Ashlee Palmer
2. Kyle Van Noy
3. Corey Greenwood
4. Justin Jackson
Én reméltem, hogy Van Noy odaér a kezdő posztra.
Middle linebacker
1. Stephen Tulloch
2. Travis Lewis
3. Brandon Hepburn
Nincs vita. Reméljük Lewis javult tavalyhoz képest, mert nagyon el volt veszve a pre meccseken.
Weak-side linebacker
1. DeAndre Levy
2. Tahir Whitehead
3. Julian Stanford
Whitehead-et nagyon fogom figyelni az edzőmeccseken, idén már illene villantania valamit.
Cornerback 1
1. Rashean Mathis
2. Bill Bentley
3. Nevin Lawson
4. Aaron Hester
5. Mohammed Seisay
Bentley a kezdő nickel. Seisay volt az egyik legnagyobb UDFA ígéret, egyelőre nem sok esélye van a végső rosterre.
Cornerback 2
1. Darius Slay
2. Cassius Vaughn
3. Jonte Green
4. Chris Greenwood
Akárki is esik ki innen sajnálni fogom.
Strong safety
1. James Ihedigbo
2. DeJon Gomes
3. Jerome Couplin
Remélem Couplin jól játszik majd, mert Gomest nagyon nem kedvelem.
Free safety
1. Glover Quin
2. Don Carey
3. Isa Abdul-Quddus
Szerintem mindhárman ott lesznek a végső rosteren.
SPECIAL TEAMS
Placekicker
1. Nate Freese
2. Giorgio Tavecchio
Ez egy teljesen nyílt versen, félidőnként fogják őket cserélni. Freese a drafthelye miatt van némi előnyben.
Punter
1. Sam Martin
2. Drew Butler
Nincs mese, Martin robbantani fog idén (is).
Long-snapper
1. Don Muhlbach
Punt returner
1. Jeremy Ross
2. Golden Tate
3. Steven Miller
Kick returner
1. Jeremy Ross
2. Theo Riddick
3. Steven Miller
több mint 11 éve
TC 8.nap:-Bill Ford Jr. alelnök első alkalommal tette tiszteletét az edzésen. Steve Mariucci ex Lions HC is megjelent a gyakorláson aki jelenleg az NFL Network-nél dolgozik.

(Mariucci és Stafford)
-A hétfőn claim-elt WR Baldwin még nem edzett, a csapat egyelőre az egészségügyi állapotát méri fel.
-Ziggy Ansah még nem edzett, de újra tesztelték a vállát ami azt jelzi, hogy egyre közelebb van a PUP listáról való aktiválása.

-Michael Williams továbbra sem edz, ellenben Darius Slay visszatért a kisebb sérülés után.
-Kyle Van Noy egyelőre nincs a kezdők között a depth charton (erről bővebben később), de újra kapott játékidőt az első csapatban.
-Amikor Raiola és Sims pihent akkor Alex Bullard (LG) és Travis Swanson (C) játszottak a helyükön.
-Az irányítók a passrush nyomásra való reagálást gyakorolták.
-Tavecchio és Freese is belőtte mind az 5 FG kísérletét a gyakorláson.

-Stafford és Tate összehozott egy TD-t a "7 a 7 elleni" játékban:
Golden Tate was just wide open in down the seam, shouted "woo," and Stafford hit him for easy TD in 7-on-7s. 😊

-Egykezes elkapós gyakorlat TE-knek:
-Volt olyan felállás a támadósorban amikor Ebron volt a szélen Megatron pedig a slotban.
-A védelem egy ideig a read option elleni védekezést gyakorolta. (Biztos készülünk a szombati meccsre Manziel ellen. 😊 )
-A red zone gyakorlatoknál Jerome Couplin két passzt is levédekezett, remek játékolvasási és reakciós képességekről tett tanúbizonyságot.
több mint 11 éve
TC 7.nap:Az edzésen megjelent pár korábbi Lions játékos:

(Doug English, Dre Bly, coach Caldwell, Lomas Brown, Luther Elliss, Herman Moore)
-Martha Ford már másodszor tekintette meg a csapat edzését, stílszerűen egy testre szabott Ford Mustang golf autóval:

-Van Noy és Megatron újra teljes edzést végzett.
-Az edzés bizonyos szakaszában a csapat egy 4-4es védelmi frontot gyakorolt (4DL, 4LB) ami mögött csupán egy CB játszott. A 4 LB Tulloch, Levy, Palmer és Van Noy voltak.
-Darius Slay megsérült az edzésen, a kezdeti ijedtség után kiderült, hogy nem komoly a dolog. Vissza már nem tért a gyakorlásra, helyét az első csapatban Vaughn és Bentley vette át (felváltva). A második csapat cornerei Jonte Green és Chris Greenwood voltak.

(Bentley és Broyles)
-George Winn RB ledózerolta Jerome Couplin S-t 😕:
Josh Katzenstein @jkatzenstein
RB George Winn just trucked the hell out of S Jerome Couplin.
-Golden Tate szombaton ünnepelte a 26. míg Joique Bell hétfőn a 28.születésnapját.

-A szerdai edzésen műanyag flakonok újrahasznosításával készült zöld edzőmezt fognak viselni az irányítók:
több mint 11 éve
Szabadságolás miatt teljesen el vagyok havazva, holnap tudok bővebben írni.Semmi baj a Baldwin igazolással. Még nagyobb a versenyhelyzet. Ha bejön akkor fasza ha nem akkor sincs semmi gáz. Lesznek még hasonló igazolások később is.