NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
50
7
2:20, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Hát erre nem tudom, hogy mit mondjak. Nem illik a press cover sémába, sérült is de mégiscsak tavaly kapott új szerződést.Nagyon meglepődtem.
több mint 11 éve
Adam Caplan @caplannfl#Lions announced: Released CB Chris Houston.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Most láttam,hogy milyen vita ment a topic kapcsán. Én Tate miatt 2-3 naponta belesek ide, szóval köszi az összefoglalókat. Nem szoktam kommentelni,de olvasom 😊
több mint 11 éve
OFFHamár lassan indul a foci VB:

Úgyis az amcsiknak szurkolok. 😊
ON
több mint 11 éve
Én hasból Greenwood-ot vagy Fullert mondanám, de aztán rájöttem, hogy baromság mert tavaly sem kellett Fuller senkinek Greenwoodot meg elvitte a Dallas aztán kirakta.BazzaniA PS-be jósolt játékosok közül ki iránt lehet leginkább kereslet a többi csapat részéről?DoM
Abram állítólag remek kis RB/FB míg Couplinról korábban leírtam, hogy milyen sokra tartom. Fogalmam sincs, hogy értük más csapat volt e versenyben az UDFA piacon.
Hogy konkrétan válaszoljak szerintem senkit nem visznek el azok közül akit én oda jósoltam.
(Gondolom egyik idén draftolt játékosunkat sem rakjuk PS-ba, értük nyilván volna kereslet.)
több mint 11 éve
BazzaniA PS-be jósolt játékosok közül ki iránt lehet leginkább kereslet a többi csapat részéről?
több mint 11 éve
Ráérő időmben csináltam egy kis 53as roster jóslatot (+megjelöltem a PS legnagyobb esélyeseit, többet mint a végleges 8 de azt megtippelni már végképp lehetetlen).Pirossal kiemelve a kezdők.
OFFENSE (25)

QB: Stafford, Orlovsky
(PS: Franklin , cut/waive:Moore)
Egyből meglepetés, hiszen 3 irányítóval szoktunk nekivágni a szezonnak. Kellen Moore azonban nincs annyira jó, hogy fenntartsunk neki egy külön helyet a csapatban.
RB: Bush, Bell, Riddick, Leshoure
(cut/waive: Miller, Owens)
Bush és Bell helye atombiztos, Riddick az eddigieknél nagyobb szerepet kap majd míg LeShoure utolsó esélye, hogy bizonyítson.
FB: Collins
(PS: Abram)
Újra valódi FB a rosteren. Kezdőnek nem jelöltem mivel alighanem a két TE-s felállás lesz az alap.
WR: Megatron, Tate, Broyles, Durham, TJ Jones, Ross
(PS: Fuller , cut/waive:Roosevelt, Peackok, Wilson, Ogletree, Edwards)
Nehéz, nagyon nehéz. Sokat vacilláltam, hogy Durham vagy Ogletree maradjon benn. Stafford miatt esett a választásom végül Durhamre, nagyobb vele a kohézió. TJ Jones lehet az év meglepetésembere az offense-ben míg Ross a visszahordásaival vívja ki a kerettagságot.
TE: Ebron, Pettigrew, Fauria
(PS: Thompson, cut/waive:Maxwell)
Itt nem kellett sokat gondolkoznom max, hogy ki kerül a két fennmaradó játékos közül a PS-ba. Nem lepődnék meg, ha ide érkezne még veterán segítség a keretszűkítések után.
OT: Reiff, Waddle, Hilliard, Lucas
(PS: Williams, cut/waive: Shutgarts, Dalton)
Az egyetlen kérdőjel, hogy Waddle vagy Hilliard lesz a kezdő RT. Szerintem Waddle és Hilliard a csere LT poszton várakozik majd míg Waddle cseréje a hasonló felépítésű Lucas lesz.
Nagyon érdekes Williams helyzete akit éppen most képzünk át TE-ből OT-be ezért egy PS hely mindenképpen kinéz neki.
OG: Sims, Warford, Austin
(PS: Keyton, cut/waive: Morrell, Bullard)
"Csak három guard?" kérdezhetné a Lions dolgaiban kevésbé járatos olvasó. Szerintem ennyi lesz mivel Swanson a csere center poszt mellett csere guardként is bevethető. Ha valahol várható még egy tapasztalt játékos érkezése az ez a poszt. Keyton center poszton is tud játszani így a PS kinéz neki is.
C: Raiola, Swanson
Hát ez tükörsima. Raiola utolsó éve, Swanson egy évig tanul vagy (sérülés esetén) guard poszton vetjük be.
DEFENSE: (25)

DE: Jones, Ansah, Taylor, Tapp, Webster
(cut/waive: Kashama, Johnson)
Normál esetben csak 4 DE-t raktam volna be a végső keretbe. Viszont Tapp és Webster közül egyik sem olyan jó, hogy kiszorítsa a másikat ellenben az egyik egy korán draftolt projekt játékos a másik pedig a DL edző "embere" így egyiket sem tudtam kihagyni. Egyikük sem túl biztos megoldás sajnos.
DT: Suh, Fairley, CJ Mosley, Reid
(PS: Proctor, cut/waive: Fluellen, Hickman, Saddler-McQueen)
Nem sokat gondolkoztam rajta. Fluellen férhet még a kerettagság közelébe, de szerintem csak valami sérülés esetén. Mondjuk ez már nem a Schwartz éra, hogy mindig visszaigazoljuk.
LB: Tulloch, Levy, Van Noy, Palmer, Whitehead, Lewis
(PS: Hepburn, cut/waive: Greenwood, Jackson, Stanford)
Egyelőre Palmer kapja a több snap-et a kezdő csapatban az edzéseken de biztosra veszem, hogy Van Noy lesz a kezdő és Palmer az elsőszámú tartalék OLB és MLB poszton is. Greenwood kiesését a sérülésének köszönheti pedig ST-ben használható játékos. Hepburn tavalyi 7.körös pick ezért PS-ba kerülhet.
CB: Slay, Mathis, Houston, Bentley, Vaughn, Lawson
(PS: Greenwood, cut/waive Green, Seisay, Hester)
Ez volt a legnehezebb. Green és Greenwood kihagyása nagyon nehezemre esik és könnyen lehet, hogy (talán) Vaughn vagy egy offense játékos kárára egyikük befér majd. Houston sérülésének komolysága befolyásolja majd leginkább a helyzetet, nem is mertem kezdőnek jelölni emiatt. Egyelőre semmi érdemi infó nincs a visszatérésének időpontjáról.
S: Quin, Ihedigbo, Carey, Abdul-Quddus
(PS: Couplin, cut/waive: Lyn, Gomes)
A negyedik számú S poszton gondolkoztam csak. Végül Abdul-Quddus javára a tapasztalat döntött Couplin-al szemben, de Gomes is könnyen odaférhet mert jól szerepel az edzéseken.
SPECIAL TEAM (3)

K: Freese
P: Martin
LS: Muhlbach
KR/PR: Ross
(cut/waive: Tavecchio)
Egyedül a kicker poszton van versenyhelyzet de nem hinném, hogy eldobnánk az idén választott kickert bármilyen jó is lesz Tavecchio az edzéseken.
több mint 11 éve
Akit érdekel más detroiti franchise is, az nézze meg az ESPN 30 for 30: Bad boys című részét! S02e18 ! Nagyon jól sikerult dokumentum film!Bemutatja a legendás Bad Boys csapatot. Azt, hogy hogyan állította meg: Bird, Magic vagy Jordan csapatát, ez az igazán keményen játszó csapat.
(Sajnos őket én is csak a történelemből ismerem, mert a kilencvenes évek közepétől szurkolok a Detroitnak)
Tudom, hogy OFF téma, de OFFseasonben belefér 😉
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Van Noy arcra full úgy néz ki, mint Levy 😊
több mint 11 éve
Pár kép a hétről:-találtam egy remek képet a stadionról:

-Fairley kezdődobást végzett el a Tigers meccsén majd pózolt a robotzsaruval. Fogalmam sincs, hogy miért volt ott a robotrendőr a meccsen. Annyit tudok, hogy az eredeti film Detroitban játszódik.

- Kyle Van Noy is aláírta a szerződését a héten, egyedül Ebron maradt kontraktus nélkül (egyelőre nincs hely a cap alatt).

Amúgy Van Noy ma nősül, felesége (lesz) Miss Utah:

-Legyen egy kis foci is, egy remek Tate elkapás a heti (szezonbérletesek számára megtekinthető) edzésről:

-Megatron és Burleson egy jótékonysági softball meccsen:

Calvin szerint Burleson úgy néz ki mint aki most szökött a börtönből. 😀
több mint 11 éve
Ma is van OTA edzés.Hiányzók: LB Kyle Van Noy, RB Joique Bell, WR Golden Tate, DE Ziggy Ansah, TE Joe Fauria, WR Kris Durham, S Ihedigbo. Caraun Reid pedig a diplomaosztóján van.
Fairley és Greenwood visszatért igaz még csak limitáltan.
Fairley állítólag remek formában van, visszafogyott az egyetemi súlyára.
több mint 11 éve
Máskor sem jutott tovább. 😊Cody Wilsoooooooooooon!Idèn örülhetsz ha az eloszezonig eljut 😊
Remélem láthatom még meccsen. Miatta néztem meg az összes előszezon meccset teljesen végig. 😊Bazzani
Legalább remek elemzéseket írhatsz majd játékosokról akik csak a negyedik negyedben tűnnek fel 😊
(Közben meg csak panaszkodnod kellett és feltámadt a fórum😊)topmodell
Valamelyik előszezon meccs negyedik negyedében sikerült észrevennem slot pozícióban, tiszta izgatott lettem.
Idén rutinosabb leszek amúgy, mert ki lesznek nyomtatva a mezszámok a preseason meccsekre, mert azért elég sok emberről azt sem tudtam tavaly, hogy kicsoda.
Idén profibb leszek. 😊
több mint 11 éve
Ebron draft és Tate érkezése után kevesebb passz:?JanekAzért itt nem arról van szó, hogy 2013ban 634 passza volt idén meg 400 de valamilyen formában le kell venni a terhet Matt válláról, mert ez az eszetlen megállás nélküli passzoltatás sem vezetett jóra.
Bush és Bell (Riddick, LeShoure) személyében megvannak az embereink a földi támadáshoz. A fal kellően erős (főleg a Warford-Waddle oldal), hogy a DL-ek nagytöbbségével felvegye a versenyt.
Ez az 50% körüli completition arány (Brees utolsó öt évében ez 65-70% !!!) borzasztó. Hajigál amerre lát valami mozgást, aztán jönnek a meccsdöntő (nem a mi javunkra) INT-ek.
Futások, rövid passzok, futások, rövid passzok, bumm a mélybe passz.
Eddig megkapod hajítod valamerre, megkapod hosszú passz, megkapod mégegy hosszú passz.
több mint 11 éve
A draft elott én is arra tippeltem volna hogy többet fogunk futni. Ha a fal jól teljesít blokkolásoknál, erre most is meg van az esély.
Rövid passzokat meg a screeneket biztos hogy erőltetni fogjuk ha gyengebb a fal. De egyelőre nincs okunk a fal miatt aggódni... Az előző évekhez képest sokkal ígéretesebb.
Meglátjuk milyen összhangot sikerül csiszolni a fiatalok és a veteránok között, hogy végig edzhetik ilyen felállásban a teljes training campet. Bár egyelőre megy a varia hogy ki milyen poszton és melyik csapatban (első vagy második) jatszik. De remélhetőleg a végére összeàll a fal!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Stafford , Bush , Tate nem elit?HmmmmZoliZoltánSajnos egyik sem az... Stafford és Bush igazi fantasy huszárok 😊
Tate remélem sokat javít az offense játékán, de nem sokat láttam belole!
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Cody Wilsoooooooooooon!Idèn örülhetsz ha az eloszezonig eljut 😊
Remélem láthatom még meccsen. Miatta néztem meg az összes előszezon meccset teljesen végig. 😊Bazzani
Legalább remek elemzéseket írhatsz majd játékosokról akik csak a negyedik negyedben tűnnek fel 😊
(Közben meg csak panaszkodnod kellett és feltámadt a fórum😊)
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Én úgy gondolom marad a passzjáték, de sokkal több lesz a rövud 5-10 yardos passzok száma. Tate bár nem ekit elkapó, de azért jó. Ebronban nafy pitenciàl van, ha Stafford ezt sem tudja kihasználni, akkir bizony ő lesz a ludas. Nagyon kemény lesz a csopirtunk idén. Szerintem mindenki egész jól erősített. Tán a sajtok draftja lett a leggyengébb, de azért erősek maradnak. Nagy csatákat várok...Ebron draft és Tate érkezése után kevesebb passz:?Janek2011-ben és 2012-ben Staffordnak volt a legtöbb pass kísérlete tavaly "csak" a negyedik lett. Azonban én se hiszem hogy csökkenne Brees is hasonló számú passzal próbálkozott az elmúlt 3 évben. (jó 2012-ben 57-el volt neki kevesebb, de azzal is második lett)valakis
több mint 11 éve
Ebron draft és Tate érkezése után kevesebb passz:?Janek2011-ben és 2012-ben Staffordnak volt a legtöbb pass kísérlete tavaly "csak" a negyedik lett. Azonban én se hiszem hogy csökkenne Brees is hasonló számú passzal próbálkozott az elmúlt 3 évben. (jó 2012-ben 57-el volt neki kevesebb, de azzal is második lett)
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Ebron draft és Tate érkezése után kevesebb passz:?
több mint 11 éve
Tüsi!Sokat én sem tudok még. Az biztos, hogy sokkal több fegyvere lesz Matt-nek mint tavaly.
Én úgy gondolom, hogy Lombardi is látja Stafford hibáit és aszerint fogja alakítani az offense sémát. Valamivel kevesebb passzra számítok.
Tervezek megnézni pár Saints meccset talán én is okosabb leszek.
Viszont a védelemtől nagyon sokat várok. Valami olyasmit éreznek majd az ellen irányítói, hogy "Te ezek jönnek mindenhonnan, védjetek már meg!". 😊
több mint 11 éve
Stafford a tavalyi éve alapján közel sem az. Bushnak voltak jó meccsei de sok volt a hibája. Tate megítélését rábízom a Seahawks fanokra de szerintem ő sem elit kategória.
több mint 11 éve
Bazza. Mennyiben lesz más a Lions támadó stratégiája Lombardival a Linehan érához képest? Az oké, hogy nézzem meg a Saintset, mert nagyjából olyan. Amire inkább kíváncsi lennék, hogy Stafford mennyire fogja megérezni, hogy más lesz a rendszer, mert ugye Linehan alatt az egyik leggyorsabban passzoló csapat volt a Lions a snap pillanatától nézve. A Saintsnél picit más azért az offense és Brees remekül érzi a zsebet, amit Staffordról nem feltétlenül lehet elmondani. Vajon így kijöhetnek az OL játékosok esetleges hiányosságai, ami Linehan szisztémájában el voltak palástolva?
több mint 11 éve
Stafford , Bush , Tate nem elit?Hmmmm
több mint 11 éve
Cody Wilsoooooooooooon!Remélem láthatom még meccsen. Miatta néztem meg az összes előszezon meccset teljesen végig. 😊