NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Detroit Lions

34 feliratkozó

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley

www.youtube.com/watch?v=2J9jLfTpukI

több mint 11 éve
A 6. Körünk TJ jones WR (Notre Dame)
2013 stats: 70 rex 1100+Yard
3 100+ Yard Game

Akkor jöhet a Kicker Pick a hetedikben!topmodell
Slot WR lehet. Legalább nem csak Broyles van a posztra (meg Cody Wilson 😊 😍 ).

több mint 11 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
A 6. Körünk TJ jones WR (Notre Dame)
2013 stats: 70 rex 1100+Yard
3 100+ Yard Game

Akkor jöhet a Kicker Pick a hetedikben!

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve

“At the Senior Bowl, he was kicking everyone’s ass.”

több mint 11 éve
12 helyet tradeltünk vissza az 5-ik körbenvalakis
Lions trade their 146th pick for Cowboys' 158th and 229th

több mint 11 éve
valakis Detroit Lions 1 736 — Det Fan
12 helyet tradeltünk vissza az 5-ik körben

We just form a fucking wall.
több mint 11 éve

több mint 11 éve
So, to review the Lions' two 4ht-round comp picks -- CB Nevin Lawson (133),Utah St., DE Larry Webster (136), Bloomsberg.

Websterbe nagyon szerelmes volt a stáb.

több mint 11 éve
MacPhisto Detroit Lions Michigan Wolverines 2 961 — Detroit vs. everybody
A 3-ik körben Travis Swanson C jött. Én jelenleg teljesen elégedett vagyok a draftunkkal, főleg a mai nappal.valakis
A mai nappal én is. Egy hangyányit túlfizettük a felradet, de belefér, főleg ha olyan jó ez a gyerek, mint ahogy beharangozták előzetesen. Nagyon kell erősítés a védelembe.

Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
DET UM
több mint 11 éve
Mit várhatunk ma?
4 pickünk van, szerintem a 6.körös egyértelműen a kicker lesz (továbbra is Nate Freese a jelöltem), nagyon korainak érezném ha az 5.kör elején húznánk be. Mondjuk ha úgy bejön mint a tavalyi punter húzás akkor egye fene.

A másik három pickre azért több lehetőség van.
CB, S, WR, OG, QB, DE
Mindenki maga döntse el, hogy melyikben állunk szűkösen.

Nálam a fő prioritás a SS, mert Ihedigbo mögött DeJon Gomes a csere (mondjuk Quin mögött meg Abdul-Quddus de neki legalább van kezdő tapasztalata). Én Ahmad Dixont mondanám az 5.körben esetleg Craig Loston ugyanott.
CB is érkezni fog, mert Houston sérülése nem jött még rendbe teljesen és amúgy is elkél a depth. Szerencsére nem nagyon fogytak eddig a cornerek úgyhogy lesz kiből választani. Tippre Jaylen Watkins, gyors magas ilyesmit keresünk. Ez lesz az egyik negyedik körös pick.
A fenn maradó negyedik körösre továbbra is Aaron Murray QB-t tartom legesélyesebbnek.
Persze nem lepődök meg ha húzunk Staffordnak mégegy célpontot.

Alig várom már, addig pihenni kell az éjszakázást. 😊

Szerk: amit még marhára várok az az UDFA halászat. Xanders tavaly két gyémántot is talált (Waddle, Fauria), reméljük idén is tud halászni a hiányposztok valamelyikére.

több mint 11 éve
zolika26 New England Patriots 1 656 — http://insidehandoff.com/
Interjúm a tegnapi választott Kyle Van Noy edzőjével:  insidehandoff.com/2014/03/31/the-coachs-view-kyle-van-noy/

http://insidehandoff.com/
több mint 11 éve
PintérÁdi Detroit Lions 1 347 — Detroit fan
Nagyon jól sikerult a második nap!
A második körben pont azt húztuk, akit a legjobban szerettem volna (igaz én nem vagyok szaki)
3. Körben pedig megpróbáljuk Raiola hosszútávú utánpótlását 😉
Remelem preseasonben kap centerben és guardban is pár snappet.
Kíváncsian varom a harmadik napot.

Ti hova vártok még erősítést?!
Szerintem az 5. Körben húzzunk egy kickert 😊

One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Lions receive:
» Second-round pick (No. 40): Kyle Van Noy
» Fifth-round pick (No. 146)

Seahawks receive:
» Second-round pick (No. 45): Paul Richardson
» Fourth-round pick (No. 111)
» Seventh-round pick (No. 227)

Erről teljesen lemaradtam. Ez így kurvajó trade.

több mint 11 éve

Szerintem jó pick, centert és guardot is tud játszani. Majd eldől, hogy Raiola vagy Sims utódja lesz e.

Mayhew says Swanson is smart, tough, versatile and durable. Expects him to play guard some in the preseason.

több mint 11 éve
A 3-ik körben Travis Swanson C jött. Én jelenleg teljesen elégedett vagyok a draftunkkal, főleg a mai nappal.

több mint 11 éve

RE Ziggy Ansah DT Ndamukong Suh DT Nick Fairley LE Jason Jones MLB Stephen Tulloch SLB Kyle Van Noy WLB DeAndre Levy

több mint 11 éve
Egy 5 körösért feltradetünk a 2/7-re Van Noyért, én elégedett vagyok ezzel a pickkel.valakis
2+4+7et adtunk.
Nincs is 5.körösünk. 😊Bazzani
Közben javitottam, és jogos az az 5-ik kör a jagsnél van valami Mike keresztnevű WR-ért (a megfejtés Mike Thomas, közben eszembe jutotott)
Emeltet reménykedhetünk hogy a SEA megint nekünk húz a 4-ik körben ugyanis Durham is egy olyan pick által lett kiválasztva ami eredetileg a miénk volt.

több mint 11 éve
Egy 5 körösért feltradetünk a 2/7-re Van Noyért, én elégedett vagyok ezzel a pickkel.valakis
2+4+7et adtunk.
Nincs is 5.körösünk. 😊

több mint 11 éve
Feltradetünk a 2/7-re Van Noyért, én elégedett vagyok ezzel a pickkel.

több mint 11 éve

85ös mezben játszik majd Ebron.

több mint 11 éve
Ez meg epic:
Kyle Meinke ‏@kmeinke 7 p
Gina, Eric Ebron's mother, actually apologized for talking too much. First time those words have ever been spoken at Lions HQ, probably

több mint 11 éve
Fauria egy RZ célpont egyelőre semmi több. Volt egy nagy meccse de amúgy meg sem közelíti azt amit Ebron tud.
Állítólag alapfelállás lesz a 2WR (Megatron, Tate) és 2TE (Pgrew, Ebron).
Amit én várok még: OLB, CB, S, DE, K, G, C, WR (ezekből egy kiesik mert csak 7 pick van).Bazzani
Tudom, hogy csak egy RZ célpont egyenlőre, de valamiért úgy rémlett van még használható TE a rosteren, de nincs, szóval így jobban megvagyok barátkozva a pickel mintha WRt hoztunk volna, főleg úgy hogy Caldwell nagyon hangoztatta mekkora a bizalom Broyles felé. QB is simán jöhet a 3-im napon.

több mint 11 éve
Fauria egy RZ célpont egyelőre semmi több. Volt egy nagy meccse de amúgy meg sem közelíti azt amit Ebron tud.
Állítólag alapfelállás lesz a 2WR (Megatron, Tate) és 2TE (Pgrew, Ebron).
Amit én várok még: OLB, CB, S, DE, K, G, C, WR (ezekből egy kiesik mert csak 7 pick van).

több mint 11 éve
Nekem őszintén szólva nem tetszik a pick, nem tudom megmagyarázni miért (talán meg Fauriát én nagyon bírom, azóta mondjuk megnéztem hogy a másik 3 rosteren lévő TE összesen 1 meccsen kezdett és 0 elkapásuk van) de megbarátkoztam vele, mire a szezon kezdődik úgyis belefogok szeretni. Így, hogy TE jött remélem ma nem jön WR csak holnap. CB pickkel se lettem volna teljesen megbarátkozva, én az olb pickbe szerettem bele bár az is ilyen rams féle első körös front seven lenne(mondjuk megköszönhetjük nekik, hogy elvitték Donaldot a Bears előtt, így lehet hogy Fuller játszhat a testvére ellen aki nálunk van).
A secondaryvel mi lesz idén ki tudja, mert új a DC és én bízom benne hogy azért jó nem is de azért közepesen muzsikálni fognak legalább.

Remélem nem kell ilyen fejet vágni a draft alatt, mint Fauria ezen a képen.
 twitter.com/SamMartin_6/status/459494179442139138/photo/1

több mint 11 éve
Egy remek photo gallery Ebronról:
 media.theoaklandpress.com/2014/05/09/detroit-lions-take-te-eric-ebron-in-nfl-draft/#1

Josh Katzenstein ‏@jkatzenstein 11 min
I've talked to a couple UNC people today who said Eric Ebron will be extremely motivated by Lions fans questioning his selection.

“He’s an impact player,” Mayhew said. “He’s a difference-maker. This guy is a playmaker. He’s a matchup nightmare. He gives us something down field. He’s a route-runner … This guy can get down field and make big plays for us. We expect a big impact from him.”
Ennyi, nekem is ez a véleményem. Ugyanezt elmondhatnánk egy CB húzás után?