NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
1
1
2:20, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Tegnap elkezdődött a Rookie Minicamp a csapatnál.Lista a résztvevő játékosokról:
www.mlive.com/lions/index.ssf/2014/05/complete_detroit_lions_minicam.html?utm_medium=referral&utm_source=t.co
Jim "Obviously" Caldwell elemzése az első napról:
www.prideofdetroit.com/2014/5/16/5725130/jim-caldwell-lions-rookie-minicamp-day-1
Fotógalériák:
www.detroitlions.com/media-center/photo-gallery/2014-Rookie-Minicamp-Day-One-Photos/20490c0d-dd02-48e5-8f43-12509acf36ee
www.mlive.com/lions/index.ssf/2014/05/photos_from_the_detroit_lions_9.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+detroit-lions+%28Detroit+Lions+-+MLive.com%29
több mint 11 éve
Caldwell says Chris Houston may not be available for start of training camp after surgery. Várható volt, nélküle még soványabb a CB részleg.
több mint 11 éve
bocsesz, hogy kicsit elrontom a hangulatot, találtam egy ilyet, van egy ki Lions kötődése:Elképsztően szívfájdító látvány.
sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/photos-of-ruined-pontiac-silverdome-are-haunting--heartbreaking-163732013.html
elég nehéz elképzelni, hogy anno itt őrjítette meg Barry Sanders a védőket...slowmotion
Amúgy gyönyörű ez a stadion még mindig, bár én elfogult vagyok. 😊
több mint 11 éve
Most mi lett a stadionotokkal?A képhez, amit láttál:
Jol lattam?ZoliZoltán
"A Pontiac Silverdome 2001-ig számított a Lions otthonának, amikor a csapat beköltözött a Ford Fieldbe. A stadionban az 1994-es labdarúgó világbajnokság során négy találkozót is rendeztek. Az arénát a Lions távozása után alacsonyabb szintű hoki- és futballmeccsekre, valamint koncertekre használták.
A stadion tetejének egy része tavaly leszakadt, és ennek következtében a Silverdome ma így fest. Nem szívderítő látvány." Faragó Richárd oldaláról az idézet ...
SKÖL VIKINGS, SKÖL !!! LET' S GO MINNESOTA !!!
több mint 11 éve
bocsesz, hogy kicsit elrontom a hangulatot, találtam egy ilyet, van egy ki Lions kötődése:sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/photos-of-ruined-pontiac-silverdome-are-haunting--heartbreaking-163732013.html
elég nehéz elképzelni, hogy anno itt őrjítette meg Barry Sanders a védőket...
több mint 11 éve
Nálam nem jön be a video.nálam megy! ESPN Sport Science: Eric Ebron
Nálam van a hiba? (Amúgy mi lett volna?)Bazzani
több mint 11 éve
Nálam nem jön be a video.Nálam van a hiba? (Amúgy mi lett volna?)
több mint 11 éve
Cody Wilson 😕www.prideofdetroit.com/2014/5/12/5711034/lions-undrafted-free-agents-2014
több mint 11 éve
Addig legalább Superbowl esélyesnek mondhatjuk magunkat.Messze van még a szezon de itt az első Sandman highlight, hogy az ember még jobban szenvedjen, hogy augusztusig még van 3 hónap.valakisAz igazi szenvedés az után szokott jönni.
MacPhisto
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Messze van még a szezon de itt az első Sandman highlight, hogy az ember még jobban szenvedjen, hogy augusztusig még van 3 hónap.valakisAz igazi szenvedés az után szokott jönni.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
Messze van még a szezon de itt az első Sandman highlight, hogy az ember még jobban szenvedjen, hogy augusztusig még van 3 hónap.We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Immediately after each pick, we asked MLive readers to give a grade. Here's the top result from each selection. After more than 30,000 total votes, thanks to all who participated.1. Eric Ebron, TE, North Carolina
B -- 26.42 percent (C was 22.36 percent)
2. Kyle Van Noy, LB, BYU
A -- 67.86 percent
3. Travis Swanson, C, Arkansas
B -- 41.8 percent
4. Nevin Lawson, DB, Utah State
C -- 33.47 percent
4. Larry Webster, DE, Bloomsburg (Pa.)
A -- 37.64 percent (B was 36.65 percent)
5. Caraun Reid, DT, Princeton
A -- 39.8 percent
6. TJ Jones, WR, Notre Dame
B -- 40.44 percent
7. Nate Freese, K, Boston College
A -- 54.27 percent
több mint 11 éve
Webster mennyire hajaz a tavalyi Devin Taylor pickre?valakisSemennyire szerintem. Taylor Clowney túloldalán sokat játszott, kezdő volt. Webster egy lehetőség, aki TE volt nem a védőfalban játszott.
Jellemzi a dolgot, hogy a CBS-en még TE-ként van rangsorolva:
www.cbssports.com/nfl/draft/players/2027386/larry-webster
Szerintem két évig pályát sem lát.
több mint 11 éve
Webster mennyire hajaz a tavalyi Devin Taylor pickre?
több mint 11 éve
Na akkor nézzük, hogy én miként látom a draftunkat:1(10) Eric Ebron TE
www.youtube.com/watch?v=5GgY1-xjk4E
Kényszerhelyzetbe került a csapat. A feltrade nagyon drága lett volna (lásd Bills), a kedvenc D# prospectek (Clowney, Mack, Gilbert) kimentek, a 2 top WR elkelt. Nagyon nem volt más lehetőség mint kiválasztani az egyik legnagyobb offense tehetséget a draftról. Jimmy Graham féle szerepet fog betölteni a csapatnál, többet lesz WR-ként használva mint TE-ként, remek opció lesz Stafford számára a pálya középső részén és mismatch nightmare az ellenfeleknek. Sokkal magasabb mint egy corner de gyorsabb mint egy LB.
Nálam ez a pick: B
2(40) Kyle Van Noy OLB
www.youtube.com/watch?v=y8kVKo5HiV0
Pont egy ilyen játékost keresett a csapat (edge rusher), rengetegféleképpen lehet majd használni. 4év alatt 226TKL, 67TFL, 26SCK,19PBU, 7INT. Szerintem az új DC álma egy ilyen játékos, remek munkamorállal rendelkezik aki azonnal kezdő lehet az egyik gyengébb posztunkon Palmer helyén. A feltrade sem volt túl drága érte.
Nálam ez a pick: A
3(76) Travis Swanson C
www.youtube.com/watch?v=5eVN_KDn1uY
Tudtuk, hogy előbb-utóbb elérkezik Raiola pótlásának az ideje. Swanson egy erős center és magasabb/nagyobb is mint elődje (ezt sokszor rótták fel Raiola kárára). Az összes meccsén (50) kezdő volt, edzőink elmondása szerint máris NFL érett lenne. Swanson számára tökéletes, hogy egy évet tanulhat Raiola mögött (ala Reiff-Backus). Állítólag sok snap-et fog kapni guardként is az előszezonban, oda sem árt a mélység mert Austin az egyetlen csere G és ő sem játszott még soha NFL meccset. Tetszik, hogy a win now mód ellenére a jövőre is gondol a csapat.
Nálam ez a pick: B+
4(133) Nevin Lawson CB
www.youtube.com/watch?v=9EUo4EAgr-Y
Kicsit sokáig váratott magára a secondary megerősítése. Amikor kimondták a választott nevét akkor kicsit vakartam a fejem. Aztán kérdeztem felőle és megnéztem jópár felvételt róla. Egy agresszív press cover corner, pont olyan amire szükségünk volt mert az eddigi CB-ink nagyon nem ilyenek. Kicsit alulméretezett, de ahogy ő fogalmazott: "It’s not how big you are, it’s how big you play."
Valószínűleg nickel corner lesz de szélen is bevethető, bár ott első évében nem fogja kiszorítani a Houston-Slay-Mathis hármast.
Külön pluszpont, hogy remekül védekezett a friss GB WR Davante Adams ellen.
Nálam ez a pick: B-
4(136) Larry Webster DE
www.youtube.com/watch?v=VK4MYjU_GWY (itt még TE-ként)
Ehh... Ez a pick nagyon nem tetszik. Mondjuk coach Washburn imádja az ilyen atletikus szörnyeket. Magas, csupa izom, gyors mi kell még? Mondjuk focizni azt (még) nem tud, igazi posztját sem találták még meg (eddig TE volt és a legtöbb csapat annak is scoutolta). Nem bántam volna ha egy jóval rutinosabb játékos érkezik a passrusher depthbe.
Nálam ez a pick: C-
5(158) Caraun Reid DT
www.youtube.com/watch?v=Z0-eW8wm5Ao
A Princeton történetének legmagasabb helyen elkelt játékosa Reid. A Senior Bowl egyik sztárja volt, ahogy egy scout fogalmazott "Seggberúgott mindenkit.". Komolyabb ellenfelekkel keveset találkozott, de neki is lesz bőven ideje tanulni és Washburn mesternél jó kezekbe kerül. Sok Suh és Fairley videót nézett a draft előtt, hogy a 4-3as séma DT játékát jobban megismerje. Hosszú idő lesz amire megszokja az NFL keménységét, de egyelőre mint 5.DT kerül a rosterre. Fairley lehetséges helyettesét látják benne a kinti fórumokon (már jövőre), ez azért hatalmas túlzás.
6(189) TJ Jones WR
www.youtube.com/watch?v=2J9jLfTpukI
Watkinst vártuk, TJ Jonest kaptuk. Ha így nézzük akkor ez egy rossz biznisz. 😊 Ha reálisan nézzük akkor hatalmas szükség volt egy slot WR-re mert Broyles kizárt, hogy végig tudjon játszani 3nál több meccset sajnos. Jones csapatkapitány, csapat MVP, a legtöbb elkapást/elkapott yardot jegyezte. A 6.körben remek választásnak tűnik. Akár az első naptól kaphat játékidőt, mert Megatron és Tate mögött hatalmas harc lesz a csapatba kerülésért.
7(229) Nate Freese K
www.youtube.com/watch?v=NaZQYOgoeCA
(BC's All-Time Leading Scorer)
Az egyik legborítékolhatóbb pick volt Freese. Kellett egy kicker, mert hála az égnek az Akers projekt már a múlté. Egy biztoslábú rúgó érkezett (tavaly 20/20 FG) akit ugyanúgy kevesen ismertek a draft előtt mint tavaly Martint. Reméljük Bonamengo idén is jól választott.
Nálam ez a pick: A
több mint 11 éve

Még egy kicsi a kicker drafthoz:
Lions kicker draft history: 2014 Nate Freese 4th in 35 drafts.
1980 Eddie Murray
1991 Rich Andrews (didn't make team)
1992 Jason Hanson
The #Lions are now on pace to draft a kicker again in 2036.
Megnéztem Freese statjait mert sokat írtak twitteren a pontatlanságáról.
Tavaly 20/20at vert be, a legtávolabbi 52yardos volt. Nem rossz.
Korábbi években voltak hibái, de folyamatosan fejlődött.
több mint 11 éve
Detroit LionsQB James Franklin (Missouri)
WR Andrew Peacock (Appalachian State)
TE Jacob Maxwell (Louisiana-Lafayette)
OT Cornelius Lucas (Kansas State)
OT D.J. Morrell (Old Dominion)
OT Jake Olson (Central Michigan) *tryout*
OG Alex Bullard (Tennessee)
OG A.J. Dalton (Robert Morris)
CB Mohammed Seisay (Nebraska)
S Gabe Lynn (Oklahoma)
S Jerome Couplin (William & Mary)
S Garrett Waggoner (Dartmouth) *tryout*
Ez a végleges lista. Így első blikkre Lucas tűnik a legígéretesebbnek.
Cornelius Lucas led all Combine participants with a wing span of 88 1/8 inches. He's 6-foot-9. Started last two years at left tackle.
több mint 11 éve
UDFA's signed by Lions so far -- DB Gabe Lynn, Oklahoma; Jacob Maxwell, TE, Louisiana-Lafayette ; Andrew Peacock, WR, App St.; Jerome Couplin, S, Wm-Mary; Cornelius Lucas, OT, K-State
több mint 11 éve
És behúztuk Nate Freese-t. (Kickert)Mióta mondom... 😊
Persze az idő dönti majd el, de úgy tűnik nagyon jó draftot zártunk!
Bazzani: ezt vártad ?! 😊topmodell
több mint 11 éve
És behúztuk Nate Freese-t. (Kickert)Persze az idő dönti majd el, de úgy tűnik nagyon jó draftot zártunk!
Bazzani: ezt vártad ?! 😊
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Lawsonról:"This guy is a good value pick. Utah State is here in my town so I was able to watch him the past couple years in person. He's not the answer to our secondary issues but he's a high effort DB with good size and length that isn't afraid to lay the lumber. "