NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Bell, Riddick és Owens is megsérült.Winn <3
Készülhetnek a PS RB-k.Bazzani
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Bell, Riddick és Owens is megsérült.Készülhetnek a PS RB-k.
több mint 11 éve
Nem volt ez olyan vészes. Jó D# ellen játszottunk, ennek ellenére amikor kellett Megatron nélkül is mentünk.
több mint 11 éve
Mondjuk igaz.Van olyan, hogy csúnya győzelem ami a győztes drukkernek sem esik jól?Jó csapatok szarul játszva is tudnak nyerni.
Na ez ilyen volt.
Azért a 3-1 a lényeg.Bazzani
Gyógyuljunk. Kickalicioust akarom.MacPhisto
Hány ilyen kibaszott meccset buktunk el Schwartzék alatt...
több mint 11 éve
Van olyan, hogy csúnya győzelem ami a győztes drukkernek sem esik jól?Jó csapatok szarul játszva is tudnak nyerni.
Na ez ilyen volt.
Azért a 3-1 a lényeg.Bazzani
Gyógyuljunk. Kickalicioust akarom.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
Van olyan, hogy csúnya győzelem ami a győztes drukkernek sem esik jól?Na ez ilyen volt.
Azért a 3-1 a lényeg.
több mint 11 éve
Ebron pedig megszerzi karrierje első TD-jét!topmodellLottószámok?
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
Jogos, rosszul fogalmaztam!Fene tudja, idén eddig Fairley nagyon jó. Állítólag Jason Jones is játszhat majd teljes idős DT-t.
Kíváncsi vagyok ki adja meg neki, amit kér!
Remélem idén nagyon "szerződésre fog hajtani" teljesítményt nyújt, mert az nekünk kifejezetten jó!
Fairley ér annyit Suh nélkül?Hege
Ja és Suh után kaphatunk egy 3.körös kompenzációs picket.
Legalább valami...
több mint 11 éve
Felszabadulni nem szabadul fel semennyi mert FA lesz. Annyi, hogy nem kell neki adni 16+ milliót, az elkölthető másra.Ha Suh elmegy mennyi hely szabadul fel a sapka alatt?HegeNem tenne jót nektek, ha CB és egyéb hiány mellett DL-re is figyelnetek kellene.BekiNézzük:
QB: rendben (max csere kell)
RB: Bush, Bell ok
WR: fullos
TE: 3 megfelelő játékos
OL: ha Sims megy kell LG, Raiola helyett Swanson többi rendben max depth kell
DE: kellően jó és mély a brigád
DT:???
LB: 5 kezdő potenciálú játékos
CB: Slay idén eddig remek, mögötte sok a kérdőjel.
K/P/LS: K és LS kérdéses
Tehát kell minimum egy kezdő DT, LG és CB. Abszolút orvosolható egy offseason alatt.Bazzani
Fairley ha marad akkor 6-7 milla körül fog max kapni szerintem.
több mint 11 éve
Állítólag Henery elég szar bemelegítésen van túl.Szimpatikus csapat a Lions, gyakran szurkolok nektek, ezért is sajnáltam hogy hozzátok ment.
Menjünk neki minden negyedik kísérletnek inkább? 😕Bazzani
Henery nem rossz rúgó statok alapján, de a kulcsszituk 100%-át garantáltan elhibázza, legyen az 25, vagy 52 yardos. Ellenben tét nélküli rúgásoknál szinte tökéletes 😀
inkább álljatok hozzá úgy minden fontos kísérletéhez mint ami mellémegy, legalább csak pozitívan csalódhattok.
több mint 11 éve
Állítólag Henery elég szar bemelegítésen van túl.Menjünk neki minden negyedik kísérletnek inkább? 😕
több mint 11 éve
Waddle nem játszik, Reynolds a kezdő. Broyles és Ihedigbo aktív.Gorrer a kezdő NCB.
több mint 11 éve
Nem tenne jót nektek, ha CB és egyéb hiány mellett DL-re is figyelnetek kellene.BekiNézzük:
QB: rendben (max csere kell)
RB: Bush, Bell ok
WR: fullos
TE: 3 megfelelő játékos
OL: ha Sims megy kell LG, Raiola helyett Swanson többi rendben max depth kell
DE: kellően jó és mély a brigád
DT:???
LB: 5 kezdő potenciálú játékos
CB: Slay idén eddig remek, mögötte sok a kérdőjel.
K/P/LS: K és LS kérdéses
Tehát kell minimum egy kezdő DT, LG és CB. Abszolút orvosolható egy offseason alatt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem tenne jót nektek, ha CB és egyéb hiány mellett DL-re is figyelnetek kellene.Adam Schefter @AdamSchefter 14 p18-20 millát akar kapni évente állítólag. Nem tudom, hogy ki fog QB fizetést adni egy DT-nek.
A quarter way through season, the Lions are preparing to lose free-agent-to-be DT Ndamukong Suh and he is preparing to move on, per sources.
Schefter annyit hozzátett még, hogy New Yorkban szeretne játszani, de valszeg sem a Jets, sem a Giants nem próbálja majd őt leigazolni, annál inkább a Bears pl.Beki
Elokádnám magam ha csoporton belül maradna.
Külön vicces, hogy Fairley is FA.
Nehéz nyarunk lesz.Bazzani
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Sajna Megatron nagyon jó állapotban van úgy néz ki. 😕Köszi! Ez megnyugtató.Ha véletlenül Megatron nem játszik ma, ki lesz Tate mellett a másik kezdő wr? Fantasy miatt kérdezem. Előre is köszönöm!G-menJátszani fog.
ESPN's Adam Schefter reports Calvin Johnson (ankle) will be active for Week 4 against the Jets
Amúgy ha nem akkor sztem Fuller vagy Broyles játszana a helyén de Ebron is kapna WR snap-eket.Bazzani
A kérdés pont az lett volna, hogy Broyles vagy Fuller, ha nincs Megatron... 😊G-men
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 14 p18-20 millát akar kapni évente állítólag. Nem tudom, hogy ki fog QB fizetést adni egy DT-nek.
A quarter way through season, the Lions are preparing to lose free-agent-to-be DT Ndamukong Suh and he is preparing to move on, per sources.
Schefter annyit hozzátett még, hogy New Yorkban szeretne játszani, de valszeg sem a Jets, sem a Giants nem próbálja majd őt leigazolni, annál inkább a Bears pl.Beki
Elokádnám magam ha csoporton belül maradna.
Külön vicces, hogy Fairley is FA.
Nehéz nyarunk lesz.
több mint 11 éve
Köszi! Ez megnyugtató.Ha véletlenül Megatron nem játszik ma, ki lesz Tate mellett a másik kezdő wr? Fantasy miatt kérdezem. Előre is köszönöm!G-menJátszani fog.
ESPN's Adam Schefter reports Calvin Johnson (ankle) will be active for Week 4 against the Jets
Amúgy ha nem akkor sztem Fuller vagy Broyles játszana a helyén de Ebron is kapna WR snap-eket.Bazzani
A kérdés pont az lett volna, hogy Broyles vagy Fuller, ha nincs Megatron... 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Cimini arra számít, hogy Decker csak red zone, 3rd down és 3 WR-s felállásokban lesz csak pályán."So if Decker's active, I'd expect Slay on Kerley and Mathis on Decker."Ez mondjuk tényleg nem hülyeség, én is Slay-Decker párharcra számítottam, de ez így logikusabbnak tűnikWester
Mindenhol a Slay-Decker párharcról írnak, de én is ezt a verziót tartom valószínűbbnek. Kerley sokkal fürgébb mint Mathis, Decker ellen jobb lehet mert fizikálisabb mint Slay.Bazzani
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Adam Schefter @AdamSchefter 14 pA quarter way through season, the Lions are preparing to lose free-agent-to-be DT Ndamukong Suh and he is preparing to move on, per sources.
Schefter annyit hozzátett még, hogy New Yorkban szeretne játszani, de valszeg sem a Jets, sem a Giants nem próbálja majd őt leigazolni, annál inkább a Bears pl.
több mint 11 éve
"So if Decker's active, I'd expect Slay on Kerley and Mathis on Decker."Ez mondjuk tényleg nem hülyeség, én is Slay-Decker párharcra számítottam, de ez így logikusabbnak tűnik
Mindenhol a Slay-Decker párharcról írnak, de én is ezt a verziót tartom valószínűbbnek. Kerley sokkal fürgébb mint Mathis, Decker ellen jobb lehet mert fizikálisabb mint Slay.Bazzani
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
"So if Decker's active, I'd expect Slay on Kerley and Mathis on Decker."Mindenhol a Slay-Decker párharcról írnak, de én is ezt a verziót tartom valószínűbbnek. Kerley sokkal fürgébb mint Mathis, Decker ellen jobb lehet mert fizikálisabb mint Slay.
több mint 11 éve
Ihedigbo hány snapet kaphat ma?lolFogalmam sincs.
Elméletileg teljes edzéseket végez már.
Ami miatt kérdéses az az, hogy Abdul-Quddus nagyon jól játszott a helyén.
Megbontják a védelmet vagy nem?
Bár sztem Ihedigbo fog kezdeni amiatt, hogy sokkal jobb futás ellen mint IAQ. A Jets ellen pedig az nagyon fontos, pláne Tulloch kiválása miatt.
több mint 11 éve
Ha véletlenül Megatron nem játszik ma, ki lesz Tate mellett a másik kezdő wr? Fantasy miatt kérdezem. Előre is köszönöm!G-menJátszani fog.
Amúgy ha nem akkor sztem Fuller vagy Broyles játszana a helyén de Ebron is kapna WR snap-eket.
több mint 11 éve
Ha véletlenül Megatron nem játszik ma, ki lesz Tate mellett a másik kezdő wr? Fantasy miatt kérdezem. Előre is köszönöm!
több mint 11 éve
Ihedigbo hány snapet kaphat ma?lolSzerintem 34.71 snappet kap!
Idén még nem játszott...
Nem 100% hogy egyáltalán játszik ma!
One Team
One Detroit
One Pride