NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Detroit Lions
34 feliratkozó
több mint 11 éve
Ezt találtam. A Lions logó Megatron nélkül:Nagy szükség van most még erre.
ulpianus
több mint 11 éve
Ha ez akkora profi liga....mi a kva anyjáért nem futnak az Fg előtt , hogy ne lehessen visszatámadni , ha kihagyja??? Már ez is csak 2-3 csapatos liga mint bármi a világon , a többi forintot nem ér.
több mint 11 éve
Ezt találtam. A Lions logó Megatron nélkül:sokkal inkább az oline és a playhívás az ami überfos
ulpianus
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
Ezt találtam. A Lions logó Megatron nélkül:

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Bocs srácok, nem direkt volt, nem veletek akartunk kiszúrni, hogy kiraktuk Henery-t, ő bezzeg nem akart csoport riválishoz menni.......
több mint 11 éve
This is relevant information. RT @spotrac: Releasing K Alex Henery will clear $531,176 from the #Lions 2014 cap.Most azonnal.
több mint 11 éve
Úristen de szégyen ez a csapat.Ennek örömére nem is írok összefoglalót soha többet.
Nem érdemlik meg ezek a gyökerek, hogy időt pazaroljak rájuk.
Akinek van kedve átveheti.
Henery takarodj.
több mint 11 éve
Facepalm.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 11 éve
Henery után rögtön mehet Lombardi is.Szégyen gyalázat.
több mint 11 éve
Ki ez a tálentum? Henery? Ő is mehet...
Simply the BEST!

több mint 11 éve
Inaktívok mára: Bell, Riddick, Fauria, Vaughn, Lewis, Moore and Webster.
We just form a fucking wall.
több mint 11 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/518784708713656320"WR Calvin Johnson expected to be active. Question is how much Detroit will use him."
több mint 11 éve
Hey! Lehet már Megatronról tudni valamit? Örülnék, ha játszana ;PphylosEnnyire szurkolsz nekünk? Köszi, aranyos vagy.
több mint 11 éve
Hey! Lehet már Megatronról tudni valamit? Örülnék, ha játszana ;Pphylosnem játszik, ma reggelre visszavonult...
több mint 11 éve
Hey! Lehet már Megatronról tudni valamit? Örülnék, ha játszana ;P
Made... Laid... Paid
több mint 11 éve
Pár érdekesség:-Detroit is one of only three teams in the NFL (Arizona and Tennessee) not to have given up a run or pass play of 40+ yards this season.
-The #Lions finished dead last in NFL in 2013 with a drop % of 10.6 (44 total). Through 4 games this year that % is 5.9 with 6 total drops.
-Matthew Stafford has been sacked (11 times), hit (7) and hurried (31) in 2014. He was sacked 23 times in all of 2013.
-P Sam Martin ranks 2nd in gross punting avg (50.1), 10th in net punting avg (42.3) and 7th in kickoff touchback % (77.8). He's a weapon.
-#Lions rank 4th in the @NFL on third downs - both on offense (52.4%) and defense (34%).
-Stafford also at career highs for comp% (64.2%) and AVG (7.95). Previous bests 63.5% and 7.6 in 2011.
-#NFL stats: #Lions 1st in total defense, #Bills 27th in total offense; Lions 12th in total offense, Bills 10th in total defense.
Glover Quin said the first time he saw DeAndre Levy in Detroit, he had no idea who he was. Thought he was a running back.😀😀
több mint 11 éve
Sziasztok!Az október 26-ai Detroit Lions-Atlanta Falcons meccsre van két eladó jegyem. Érdeklődni e-mailben lehet.
több mint 11 éve
K.Will, nagy fehèr ember doubful 😕

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Idén szopunk rendesen a sérülésekkel.A Jets ellen kidőlt a 2., 3. és 4. számú RB is. Ezért Bush mögött Winn lesz a csere és talán Collins a FB lesz még ott bevethető. Nem vicces.
több mint 11 éve
Ihedigbo 16 000 $ büntetést kapott az egyik Geno-t eltaláló ütésért. A 4 meccset játszó csapatok közül a Lions csinálta a legkevesebb szabálytalanságot. (19-et)
Tulloch műtétje jól sikerult (ACL)
TJ Jones a 7. Héttől kezdve elkezdheti az edzest
A Jets ellen Glover Quin volt bemikrofonozva!
(Valaki linkelheti is a videót, mert az NFL networkon a heten egy Chris Carter best of mic'd up videót nyomtak végig)
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 11 éve
Matt Prater kickert kitette a Broncos. 4 meccses eltiltása alatt a cseréje megnyerte a posztot. Én mindenképpen jobbnak gondolom Henerynél.Megatron, Waddle és Tate is játszik vasárnap. Elméletileg Bell is tiszta az agyrázkódás után, de ő pihenni fog így Winn sok snap-et kap majd.
A Billsnél Kyle Williams DT doubtfull, nagy veszteség lenne nekik ha nem játszana.
több mint 11 éve
értem, kösziNemrég olvastam, Suh miért vágyódik el innen?Sokat gondolkodtam, hogy mit válaszoljak erre.
Azt értem, hogy nem fog fr taget kapni, de miért nem kap egy JJ Watt féle hosszútávút?sapka
Suh egyelőre sehol nem nyilatkozott arról, hogy megy vagy marad.
Ilyen source meg olyan source már hallott ezt meg azt de Ndamukong minden riporteri kérdést elutasít az ügyben.
Tom Lewand (team president) nyilatkozott annyit, hogy megrekedtek a tárgyalások és Suh alighanem tesztelni fogja a piacot.
Az én személyes véleményem, hogy a csapat meg fogja tenni az ajánlatát neki az FA előtt ő meg válogathat majd az ajánlatok között.
16-20 milliókról hallani leginkább, ami sajnos nálunk elég komoly cap gondokat okozna, bár a mostani valószínűsített cap emelés változtathat a dolgon.Bazzani
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Nemrég olvastam, Suh miért vágyódik el innen?Sokat gondolkodtam, hogy mit válaszoljak erre.
Azt értem, hogy nem fog fr taget kapni, de miért nem kap egy JJ Watt féle hosszútávút?sapka
Suh egyelőre sehol nem nyilatkozott arról, hogy megy vagy marad.
Ilyen source meg olyan source már hallott ezt meg azt de Ndamukong minden riporteri kérdést elutasít az ügyben.
Tom Lewand (team president) nyilatkozott annyit, hogy megrekedtek a tárgyalások és Suh alighanem tesztelni fogja a piacot.
Az én személyes véleményem, hogy a csapat meg fogja tenni az ajánlatát neki az FA előtt ő meg válogathat majd az ajánlatok között.
16-20 milliókról hallani leginkább, ami sajnos nálunk elég komoly cap gondokat okozna, bár a mostani valószínűsített cap emelés változtathat a dolgon.